PikicaStonoga
|
Danes je bil pa res tak dan, da ga sanjaš! Smo šli kr z vozičkom na Golovc! Valla, a greva jutri al pa v torek na en dolg sprehod? Upam, da se časovno ujamemo ;) Zdej mam pa eno vprašanje, k muči mojo sestrično, pa ji ne znam svetovat. Tud ona ima oktobrčka, sam ni tuki gor, ker nima doma neta, pa je mene prosila, če lahko kje zbrskam kak nasvet ...mali bo torej naslednji teden 2 meseca in že 14 dni se ji dogaja, da po tem, ko je umit in podojen in podre kupčka, torej pripravljen za spat ...zsčne jokat, kaj jokat, tulit, kričat in ne neha po nkeja ur, dokler ne omaga. Ne pomaga nič: ne nošenje, ne duda, ne ziza, ne na trebuščku, ne na rami, ne v avtu, ... kapljice sub simplex mu sicer da, čeprav misli, da niso krčki, ker nič nogic ne krči in tud videt ga ne matra bušek ...kaj bi torej lahko bilo in kaj ji svetujete? Mene pa zanima, če je že katera dala slikat svojga otročka in dala delat dokumente. Kako zgleda slikanje tako malih in kolk stane? Lep večer, se kasneje še javim! Zdaj grem pa mal perilo zlagat, da bom jutri likala ... LP, PikicaStonoga