|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
20.12.2008 9:43:28   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

joh jolly123 .... kako zdržiš... res občudovanja vredno ...
naš je danes od 2-3 neki sračku je imel zabit nos pa se mi je hmal zmešalo user posted image  .... je moj možek imela ga čez sam ko sem poslušala kako joka sem mislila da ga nesem na balkon......user posted image user posted image user posted image bogiuser posted image .....sem pa zjutraj ob 07.00 ga poskusila dat na trebuh tako kot si rekla da ga ti staviš pa je res spal pol še do 10.00 user posted image user posted image user posted image

O super da ti je tako dolgo spal, naš zaradi tega nič dlje ne spi, edino ne stoka, pa mam jaz mir za spat. Pa takoj ga moram prestavit ko slišim da se zbuja, ker če ugotovi da je na trebuhu bo popizdil user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
20.12.2008 9:47:04   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly tud jaz sem zadnji dve leti delala dve službi in se mi zdje meša doma ...ravno dans sem mojmu rekla dase mi bo strgalo do konca porodniške ...pa še 2 planiram v prihodnostiuser posted image

Uf ti že dva otroka vnaprej planiraš...jaz mam zaenkrat tegale tukaj v mojem naročju čist dost. Tud pomislit nočem še na enega. Mogoče pol ko tega spravim v vrtec user posted image
Porodniška...ja upam da spacam diplomsko prej, pol bom pa videla, mogoče grem res že prej delat. Da si vsaj za 8 ur spočijem možgane user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
20.12.2008 12:13:41   
janja 27
ker ni še nobena skuhala kavice evo samo za vasuser posted image user posted image user posted image

user posted image

jaz pa uživam doma na porodniški..se mi nič ne mudi nazaj v službo že itak bo leto naokoli tik tak in bom metko uvajala v jasli..jaz pa vsa obremenjena z uro itd....sedaj na uro niti ne gledam razen če kuham kosilo...drugače potem vem kaj bo....zutraj bujenje..odpravljanje v vrtec..itd itd....v službi kaki problemi ...a ni lepš bit domauser posted image user posted image user posted image oz. k bodo naši lumpiji mal večji bo itak it lažje z njimi pohajat..
jaz sme doma že od februarja.....pa mi je ta čas minil k bliskuser posted image ....

mi smo spet pridno spali od 21.30 dp 7.30 potem se je najedla in povlekla do 10.30....mene je pa manca zbudila ob 9 h da je zunaj sonce in k je sonce se ne spi večuser posted image user posted image user posted image tud okuser posted image user posted image user posted image moj pa je vstal ob pol osmih in šibal na Nanos se mal predihat in pogledat kolk snega je gor....

sedaj kuham kosilo...bomo jedli široke rezance z meltim mesom popečee v pečici....s solato

vianne jaz že skoraj vse jem..je pa res da nima krčkov nič tamala ....jem tud soalto...radič...se dan sem mal mandarine k mi je tkooo zasdišala.....kuhano zelenjavo jem vso razen graha pa fižolain zelja đe nisem pa mislim da bom drug mesec počasi začela še to jest....tud svinjsko jem od začetka...to nisem nič kompliciral..sadje pa tud že vse razen še pomaranč pa mandarin...žpotem maš novo piičesko sej te ne bom niti spoznala več..te moram kaj poklicat....mogoče pa pridem do tebe na obisk...so se bove čule po telefonuuser posted image user posted image

jollly sigurno boš mela še enega boš videla...moja kolegica je mela hčerko tud tečno k sam user posted image ni spala nič  - pa ima še dva za njo user posted image user posted image in načrtujejo še number 4 ( je bil že v načrtu paje bil žal ss ).....

mi bomo danes popoldan delali smrekco in jaslice..manca komaj čaka...že vidim polno dnevno sobo razbitih balončkovuser posted image user posted image user posted image si je kupla dva paketa če bo slučajno kakega razbila....
nč grem kuhat....lep popoldan

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
20.12.2008 12:41:43   
afnica mala
Danes sem pa jaz skurjena. Se je zbudila ob pol dveh z jokom, prej je pa kako minuto nekaj nabijala- al z glavo al z roko. Pa ful je prdkala zraven, sem mislila, da jo trebušček boli, pa sem jo dala na previjalno- napaka. Bila je samo lačna in se je očitno zaradi premikanja in kakšnih težavic na hitrico zbudila. Jaz pa sem ji masirala trebušček, mala pa se samo čist prebudila in razkačila. Sem zaspala šele ob 3h, sem jo po rokah nosila, ni hotla zapsat.
Čez dan spi samo v naročju, sem jo prejle po pol ure odložila, pa se je takoj zbudila in je več kot pol ure tulila v naročju, no zdaj je za 5 minut zaspala in spet zbudila- jao. še dobro da gre čez urco in pol v varstvo ka babici in dediju- 5 urc bova frej!!!

Včeraj sva imeli razvojno- fajn, zaenkrat ni panike, lepo napreduje, fizioterapija ni potrebna ima pa kontrolo februrja- mi je všeč, ker je res fajn pediatrinja, si vzame čas- 45 minut in jo lahko vprašaš čisto vse.
Tudi nam je rekla, da rokica v ustih je čist ok, da raziskuje, ampak bi jaz rajši videla, da ima dudo za tolažbo.
Handling- pokazali so nam kako jo pravilno dvigovat in polagat, pa podiranje kupčka čez koleno (na ramenu ga ne mara)

Vas berem kolk so pridni ti vaši dojenčki, pol sem pa še bolj žalostna, ker se mala kar skoz nekaj nosi. Al je v ležalniku, na igralni podlogi ali po rokah. Ali vam vaši otročki zaspijo sami v posteljici? Kako ste to dosegle? Jih date v posteljico, potem pa kaj? Dajter kak pameten nasvet potrebujem.

No, zdaj pa spet joka- ni danes nejen dan!!!
Aja, še to. Včeraj je bila na obisku kolegica in je rekla, da fulll razsaja rotavirus (poleg vseh prehladov)- je pospeševalka prodaje zdravil in obiskuje zd. domove in so ji sestre in zdravniki to povedali. Mi imamo pa v ponedeljek še slikanje kolkov, pa še tehtanje v sredo. Upam, da res ne pobere spet kakšne okužbe.
Še dodatno pazite s čim pridete v stik v zd. domovih.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
20.12.2008 13:35:26   
sonček75
Pri nas zaspi sam zvečer v postelji.Ponavadi ga zvečer matrajo krči (od22-23 ure),ko vidim da je pojenjalo ga nesem v posteljo,čeprav je še buden.Povprečno 1x na teden ga moram nazaj dvignit še za nekaj minut potem zaspi nazaj.Spi v popolni temi.
Čez dan pa spi v ležalniku ali pa na peči,ko vidim da je zmatran mu dam dudo in zaspi.V rokah ga imam max. 1 uro na dan.Čez dan spi po ene pol ure,včasih tudi uro.
Tako da moram reči ,da je zelo priden,ima pa kar veliko časa dudo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.12.2008 14:18:59   
Acjom1
Hej! Joj kako so luštni ti naši oktobrčki. Moram tud jaz kakšno slikco od našega prilepit. No, mi smo torej imeli pregled za ušeska in so rekli, da je vse super! user posted image Najprej so mu spuščali ene zvoke in spremljali njegov odziv in se je čisto vsakič odzval. Potem smo počakali še, d azaspi in so mu naredili pšreiskavo, podobno tisti v porodnišnici, pa je tudi bilo vse super. Tako da smo zdaj res veseli. Hehe, včesaj sem mu s takšnim veseljem prepevala cel dan. user posted image
Toliko za zdaj, ko bo več časa, pa tudi jaz prilepim kakšno slikco, da vidite mojega sončka kako pridno raste. user posted image

Lp

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.12.2008 14:21:48   
Acjom1
Aja, še glede spanja... Naš je do zdaj vedno zaspal v naročju. Včeraj sem ga dala v posteljico, ko sem videla da je postal zaspan in mu zavrtela vrtiljak in je lepo zaspal. Potem se je čez kakšne pol ure zbudil in malo zastokal, pa sem šla tja in ga malo pobožala, pa je zaspal nazaj in je spal celo noč (razen pol urne pavze ob 5h zjutraj za hranjenje). Tako da bomo zdaj kar začeli to prakticirat. Kakšna dva tedna nazaj pa še ni bilo šans, da bi kar sam zvečer zaspal. 

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.12.2008 15:17:53   
Acjom1
Lucka - pregled sluha sem imela, samo ga nisva opravila (v smislu ni ga zdelal).  Sva pa šla že drugi dan domov, pa bi mi ga drgač naredli še tretji dan, samo ga pol niso, ampak so naju kar v avdiološko naročili. Mogoče sem kdaj mal nerodno napisala.user posted image Skratka zdaj smo to dali skozi in smo zelo veseli. Pa hvala vsem, ki ste držale pesti za Klemna - sem zdej mal brala za nazaj. user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.12.2008 17:47:13   
Lovely
Natali07 ne vem zakaj mi danes ne dela, ne morem ti poslat ZS user posted image

Torej: Inyi niso delali inhalacij. Samo aspiracija noska in tretji dan kisik v nosek... Pa saturacijo ter vročino so ji merili vsako uro. In to je to... Sem pa razmišljala, da če bo še kdaj prehlajena sigurno nabavim inhalator, ga ima moja soseda in je super zadeva, ščisti dihalne poti.
Meni so najprej dali začasni odpust 2 dni, potem sem jo morala prit pokazat in potem čez 2 dni svoji pediatrinji na kontrolo, ko je rekla, da so pljučka čista. So pa rekli, da 2 meseca stroge izolacije, nobenih obiskov, nikamor. Le 15 min do pol ure sprehod in še to po moji presoji - da ni premrzlo... drugega nič. Zaenkrat je OK, še zmeraj kihne, odkar se je pa začekla slinit se ji pa to včasih zatakne in zakašlja - sem se najprej ful ustrašla pa smo potem ugotovili da je to to.

Upam, da ste pri vas OK. ?

Lovely

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.12.2008 17:50:41   
suzy124
pozdravljene

Sem vidla da ste se spaševale koliko pojejo naši user posted image
Jaz sem pri moji zdravnici dobila zelo zanimivo brošuro o prehrani dojenčka in je notri  napisano tudi to koliko bi naj pojedel pri posamezni starosti.
2 mesca star bi naj pojedel 6 obrokoc po 100 do130ml
3 mesce star pa 5 do 6 obrokov po 130 do160 ml

Jaz ga sicer samo dojim tak da ne vem koliko poje, ima dovolj ker lepo napreduje na teži.user posted image
Tudi jaz sem ga zadnje čase začela devat čez dan na trebuh spat in mi veliko bolje spiuser posted image drugače pa se mi tud kr zbudi ko ga dam iz rok.user posted image
lep pozdrav vsem

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.12.2008 21:25:15   
mbd0411
Acjom1user posted image user posted image user posted image user posted image ,super,da lepo sliši.Joj,si človek oddahne,a ne?

Suzy124,moj poje 120ml,mu je pa moj dal 1x 160ml,pa je tudi pojedel....
Drgač pa dojim vsak drugi obrok,ker ko ga podojim noče dodatka,šele čez kako uro,pa imam samo kake 80ml,več malokdaj.To vidim,ko si občasno sčrpam,če predolgo spi.
Naš tudi zaspi sam.Sem mu dala novoletne lučke in jih tako gleda,ko pa se naveliča,pa jih ugasnem in je takoj mir.Včasih ga še vzamem ven in ga podojim oz,to je bolj crkljanje,pa zaspi in ga dam v posteljico.
Ima pa nad posteljico tudi obešeno lunico na poteg in jo rad posluša.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.12.2008 21:39:38   
PikicaStonoga
Hej, dekleta!

Kako? Meni je tale vremenska depresija + vse ostalo, kar me je mučilo malo pojenjalo. Danes smo šli ven, jutri bomo pa šli na parcelo pa tam okrog malo na sprehod. Že cel teden sem nekej tečna, pa samo še mal me drži ;) hehe vse mi je šlo na jetra, vreme, pa mojga ni blo cele dneve ker je mel dost terena, pa en vikend je bil službeno odsoten, pa včeraj na nvoletni žurki ...no danes je bil doma in smo se malo crkljali sme tkoaj boljše volje :) jutri si bom pa kuhinjo pa spalnico naročila za hiško, se dobimo z mizarjem da naredi izmero :)user posted image user posted image user posted image  tkao da morm zdej še mal pogledat, kakšno hočem ;), da mu dam kakp slikco ;)
nč grem zdej posteljo pripravit ...lep večer še naprej !  

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.12.2008 22:18:41   
Acjom1
Joj glede sluha, res sem si oddahnila, ja. To je res najlepše božično darilo možno...
Drugače pa sva s Klemnom nocoj sama. Moj je imel v torek rojstni dan in so šli danes s prijatli malo praznovat. Sva se prej lepo skopala, potem je še malo pojedel, zdaj pa že eno uro veselo spi v posteljci. Upam, da bo noč minila mirno. Čeprav ga imam itak skoz jaz ponoči čez, je vseeno fajn vedet, da je kdo zraven, če bi blo slučajno preveč hudo, zdaj sem pa le sama... Ah, bomo že preživeli. Tudi vam želim čim bolj mirno noč.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.12.2008 23:04:58   
laknerš
 Zdaj pa imam še jaz vprašanje glede spanja, ampak nimam problemov z malo Hano ampak s tri in pol let staro Neli. Noče spati v svoji sobi. Vedno ko se pripravimo da gre spat v svojo sobo se joka in dere da jo je strah. Smo poskusili na vse načine tudi zgrda tako da mora v posteljo pa joka in joka tako da sva z mojim omagala  saj se je jokala od osmih zvečer pa do enih ponoč. in to dve noči zaporedoma. potem pa je nisva več  silila saj se mi je trgalo srce. Kaj naj naredim?

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.12.2008 3:32:46   
timnala
Heja mamice!

Jst grem pa zdejle spanckat sele, ker ne pijem kave naceloma (tam pa tam belo kavico), ampak sm pa zvecer jo pila in me je kr zadelo..ponavadi mi ni delalo tezav s spanjem to, ampak dans sm pa kot sova. user posted image user posted image user posted image
Moji lubcki spijo (user posted image  pa user posted image  pa user posted image ), jst sm si pa kr par stvari porihtala in pripravila za voscilnice vse..morm se dat slikce razvit, da vidim, ktera je najbolj lustna pa nalimam in to je to.
Upam, da lepo spanckate vsi..

Zdej grem pa tud jst malce v Pancevo.. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.12.2008 8:55:19   
mbd0411
Laknerš,poskusi z dojenčkom,ki ga mora ponoči čuvati.Ali zdaj ko bo božiček,da jo bo v postelji našel...Kupita ji kako lepo nočno lučko oz okrasita sobo z lučkami...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.12.2008 11:09:03   
afnica mala
Pozdravljene
pri nas je bila pa fajn noč. Ob pol desetih je dobila papico in je spala do pol šestih, potem pa še do pol devetihuser posted image . Ob pol šestih sem jo zbudila, no ni bilo treba veliko, samo roko sem ji položila na trebuščka. Zdaj pa spet spančka že kako urco in pol, v naročju seveda - sva se pravkar zamenjala z možem.Zbujam pa jo, ker drugače premalo poje. Včasih je jedla kot je napisala suzy. 6 obrokov od 100-130 ali še več (skupaj okoli 800ml- pa je bila mesec dni mlajša)
Zdaj delamo 7 obrokov da pridemo na skupno količino cca 650 do 750 ml, včasih še manj. Se pa redi kljub vsemu, v 10dneh 250 g. Prej je pred spanjem fajn pojedla, ali pa ponoči, zdaj pa pred spanjem komaj 90, včasih kakšen obrok zjutraj tudi 60. Ne vem kako bomo pri 3 mesecih prišli na 6 obrokov- 5 niti ne sanjam.

Danes pa bomo začeli z novim urnikom, kopanje in potem spanje ob 20h, ob 23h še en obrok, potem pa spanje. Jaz ji ne morem pustiti, da je kot želi, ker ko mora vzeti antibiotik mora biti lačna, če noče odpreti ust.
Ponoči je včasih zaspala tudi budna, ampak ponavadi zapi kar v naročju, ker po obroku takoj mrkne.
Moram jo navadit, da čez dan zaspi, ne da začne jokat in ji moram nujno zavrteti cd od Romane Kranjčan, pa plesat z njo.
sonček75- a si mislila vsega skupaj na dan zaspi 1h, al med vsakim obrokom? Kako navadit otroka na dudo? Naša pikica nima nič, kar bi ji lahko dala za tolažbo, edino cd.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.12.2008 11:32:40   
PikicaStonoga
oooooooooo kako lep dan ...upam, da povosd po SLO, bomo šli ven za malo dlje časa :)

laknerš poskusi tudi s tem, da zaspi pri vama, pa se zbudi v svoji sobi ...al peče si enostavno vztrajna ...po enem tednu joka bo najbrž boljeuser posted image  čeprav vem, da se ti srce trga ...ne vem , mogoče sta pa predolgo čakalauser posted image  in je v takem obdobju da je ful težko, sploh ker ta mala še ostaja z vama ...

jaz pa letos ne bom nč voščilnic pošiljala, kr eno e-sporočilo pa bo ;)

LEP DAN!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.12.2008 11:40:06   
Natali07
lovely - jaz sem se 100% odločila da kupim inhalator. Ne vem kako da so se zdravniki pri moji takoj odločili za inhalacije. Mogoče zato, ker sem povedala da je prehlajena že 10 dni in da ji nonstop pucam nosek z babyvacom in fizološko pa ne gre na bolje. Celo shujšala mi je v 10 dne za 300g( v 6 tednih od roijstva se je pa zredila za 1600g). Nisem pa vedal koliko mi poje, ker se samo doji. Sem imela pa občutek, da je zelo kratek čas, ker se takoj utrudi.Zato so jo takoj priklopili na infuzijo, ji dali inhalacijo, ter meril saturacijo. Tako, da je takoj po inhalalciji dobila tudi kisik, ker ga je imela premalo.

So mi tisti ki veliko uporabljajo inhalator svetovali Omronovega. Katerega ima pa tvoja soseda?

Koliko pojejo dojenčki:
Meni do prihoda v bolnico ni bilo jasno koliko mi poje, ker se samo doji. V bolnici pa sem jo morala tehtati pred in po vsakem obroku. Tako mi je prvi dan po prihodu v bolnico pojedla 65 do 75 ml in čez kako uro še kakih 20 do 30ml. Takrat je teža ostala enaka seveda z infuzijo. Drugi dan mi je pojedla na obrok že tam okoli 90 do 100 in čez kako uro in pol še 20 do 30. Teža ji je narasla v enem dnevu za 15 g (pred boletnijo pa ji je naraščala za 40gna dan ). Zadnji dan ko sva šli domov pa je na obrok pojedla 120 do 130 in jedla naslednjič čez 3 ure, vendar pa še ni bila čisto stara Katarina, ker se je vidlo da še vedno je na eni strani se utrudi in ne more več, potem jo dam na drugo in zopet je. Sedaj doma pa po starm je samo iz ene dojke in je sita. Očitno je res, da je v začetku bolj tekočina, potem se mora pa dojenček malo bolj trudit da dobi še bolj gosto mleko, kar pa naša ni zmogla ker je bila bolana. Glavno da je sedaj že skoraj Ok. In sedaj vem, da na obrok poje več kot 130ml pa ji manjka še kak teden do 2 mesecev.

laknerš - tudi naš malček ki bo januarja star 2 leti noče zaspat sam v svoji sobi. Vsako noč zaspi v najini postelji in ga nato očka prenese v svojo sobo. Res pa potem spi v svoji sobi celo noč, le zjutraj ob 6 pridrvi k nama. Vsak dan vstane ob 6, ker takrat vstaja za v vrtec. Tudi meni ni jasno kako ga naj prepričam, da zaspi v svoji postelji. Ga pa ne bom silila, ker je že to dovolj, da je moral v svojo sobo, ker je sedaj Katarina v najini sobi. Kadar sem poizkušala je bil pa jok do onemoglosti in celo bruhanje od dretja. zato sem projekt da zaspi v svoji sobi za enkrat opustila.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.12.2008 15:36:26   
janja 27
JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

HANNA  od mamice CORTI

JONAS  od mamice JERIKOU

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ]

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.12.2008 15:43:54   
janja 27
mi pa imamo danes kolineuser posted image user posted image user posted image smo že skoraj končali ker imam metko letos ne delam krvavic drugače pa sem pomagala malo pri kuhanju in pospravljanju....sedaj sem prišla malo domov...smo z metko ble zadost zdomauser posted image user posted image user posted image mama in tašča še delajo krvavice.....seveda jim manca pomaga....

metka spi pa sem vas prišla mal pogledat....

lakrneš po moje najbolje kar ti je svetovala natali nja zaspi v vajini postelji pa jo neseš potem v svojo...seveda če bo palilo in se ne bo ponoči zbudila ter vaju iskala....no jaz še nimam teh problemov ker smo vsi 4 skupajuser posted image user posted image user posted image edino gre pa spat v svojo posteljo pa včasih prileze ponoči k možu na sredino ve da ne sme zaradi metke....ona je itak sedaj v košu....dokler se ne zbudi no to je ponavadi okoli 7.30 za dojit tko da jo podojim in ustanem potem pa manca tud če je doma...ker je že sonce in kadar je sonce se ne spiuser posted image user posted image po njeno....jo bom vprašala čez 15 let al pa še prejuser posted image user posted image user posted image
danes sem bila mal na sprehodu z metko ma smo se nosile v naročju...jutri pa vprežem spet voziček po dooolgeem času....komaj čakam

smrekco in jaslice sem naredila...madona celo popoldan...res je dama veliko jelko 230 cm pa tam okoli 2 m jaslic okoli in okoli....no tko za en mesec in pol bo mir potem bo treba pa pospravljat....jaz jo pustim kar do svečnice....user posted image user posted image

lep popoldan še naprejuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.12.2008 16:55:31   
*talcy*
OJLA PUNCE .... joj kak je blo pa danes lepo vreme...brez oblačka .... možek je šel smučat jaz sem pa bila doma z našim sončkom in sva bila cel dan zunaj user posted image user posted image  zdaj pa spi kot top user posted image
glede spanja moj zaspi sam ... zvečer po hranjenju ga nesem u postlco mu zavrtim tist vrtiljak nad njim pol je itak zbujen še pol určke sigurno ampak je tiho in si ogleduje vse okol njega pol ga pa kar sname user posted image user posted image  ....
eh men je spet neki sračkat s to hrano..zdaj sva že teden dni jedla na 3ure okol100-130ml danes pa spet na dve uri in več kot 90ml ne gre user posted image user posted image user posted image

acjom1...user posted image user posted image user posted image za sluh verjamem da si se odahnila ... pri mojemu ko se je rodil tretji dan ni slišal me je panika pa so rekli da bodo ponovili naslednji dan in seveda nisem nič spala ker me je skrbelo pol pa je blo vse ok user posted image user posted image  

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.12.2008 18:48:30   
PikicaStonoga
Danes je bil pa res tak dan, da ga sanjaš! user posted image user posted image user posted image  Smo šli kr z vozičkom na Golovc!

Valla, a greva jutri al pa v torek na en dolg sprehod? Upam, da se časovno ujamemo ;)

Zdej mam pa eno vprašanje, k muči mojo sestrično, pa ji ne znam svetovat. Tud ona ima oktobrčka, sam ni tuki gor, ker nima doma neta, pa je mene prosila, če lahko kje zbrskam kak nasvet ...mali bo torej naslednji teden 2 meseca in že 14 dni se ji dogaja, da po tem, ko je umit in podojen in podre kupčka, torej pripravljen za spat ...zsčne jokat, kaj jokat, tulit, kričat in ne neha po nkeja ur, dokler ne omaga. Ne pomaga nič: ne nošenje, ne duda, ne ziza, ne na trebuščku, ne na rami, ne v avtu, ... kapljice sub simplex mu sicer da, čeprav misli, da niso krčki, ker nič nogic ne krči in tud videt ga ne matra bušek ...kaj bi torej lahko bilo in kaj ji svetujete?

Mene pa zanima, če je že katera dala slikat svojga otročka in dala delat dokumente. Kako zgleda slikanje tako malih in kolk stane? 

Lep večer, se kasneje še javim!

Zdaj grem pa mal perilo zlagat, da bom jutri likala ...

LP, PikicaStonoga

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:06:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:26:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?