|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
12.12.2008 18:18:36   
laknerš
img http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=121034/img

< Sporočilo je popravil laknerš -- 12.12.2008 18:24:50 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.12.2008 18:23:33   
laknerš
to sploh ni normalno. sploh ne bom več probavala

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.12.2008 19:02:24   
Marisha
Živjo,

da se vam še jaz malce javim.
Mark ga zadnje čase malce "sračka", ker ponoči ne spi, po dnevi bi pa samo spal. Sem ga poskusila že imeti po dnevi budnega, ampak je bil zvečer isti šmorn, sploh ne vem kaj naj naredim user posted image  vam kar malce zavidam, ker vaši lumpiji tako pridno spijo ponoči.

Drugače je pa že precej zrastel pri 1. pregledu v posvetovalnici je bil težak 4060 g in velik 54 cm. Zdaj na 2. pregledu je pa tehtal 5050 g velik je pa 57 cm user posted image  user posted image  . Mu je pa zdravnica predpisala eno kremico, ki vsebuje olivno olje, da ga mažem po obrazku, ker ima na ličkih precej suho kožo. Zdaj me pa malce skrbi, ker so v lekarni nalimali nalepko ni za uživanje, Mark pa tolk miga z rokicami, da si celo kremo spravi dol potem pa v usta user posted image  ali katera ve kaj naj naredim, da se ne bo dotikal ličk?

No razen nespanja ponoči smo drugače ok. So pa vsi lumpiji tako simpatični, da moram še jaz prilimati sliko Marka, upam, da mi uspe.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=122058

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.12.2008 20:06:43   
PikicaStonoga
Marisha, ene rokavičke al pa nogavičke na rokice pa bo ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.12.2008 20:32:32   
corti
PikicaStonoga ti se kar oglasi...pokliči prej da se zmenimo, da slučajno ne bova s Hanno kam šli!

Koliko stran so od tu Medvode? Sploh si ne znam predstavljat! A je samo ta pot: Mengeš, vodice, Zbile in potem medvode ali obstaja še kakšna hitrejša?

Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.12.2008 20:55:40   
corti
[img]http://static.ringaraja.net/1108357954/big/faf1209469741dc3e3535853c823401f.jpg[/img]

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.12.2008 20:58:27   
corti
Ma Stunfek men tud tko kot si rekla ne rata! user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.12.2008 21:19:06   
PikicaStonoga
corty iz domžal v Medvode jaz grem direkt do Črnuč, pa čez Črnuče, Gameljne, Tacen, Pirniče, Medvode.

Al pa Domžale - Črnuče - nemška cesta - pa spet Pirniče, Medvode ...

al pa ko prideš na nemško zaviješ na Celovško in po cesti LJ-
Medvode ...

zjutraj ni njikjer gužve, boš ziher v pol ure v Medvodah, še prej! ;)

glede slikic pa mah jaz sem se  nekaj časa nazaj trudila prilepit sliko, na koncu mi je uspelo, ampk če pogledaš nazaj, je slika OGROMNA in je nisem nikol znala zmanjšati ...mah se obm kdaj drugič s tem ubadala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.12.2008 22:23:33   
*talcy*
OJLA PUNCE...NO JAZ SEM KOMAJ ZDAJ USPELO GOR PRIDET ...... nekako ne najdem časa te dni ..... danes je pa naš mali tak tečko tak kot je danes še ni bil .... imamo fulll burjo tuki pa sem opazla ko takole piha je vedno bolj čuden user posted image  ...... danes sva se zmenila z user posted image  da bom spala na kavču user posted image  ga bo on ponoči imel čez .... saj ponoči spi ,papca sam enkrat sam pol jaz ful težko zaspim tko da mislim da bo ta noč moja user posted image  komaj čakam....

corti....jaz sicer imam novalac ker prisegam nanj pa sem ga kupovala vedno v lekarni zdaj v zadnje sem ga kupila v neki trgovini z zelišči (nimam pojma kako se imenuje) pa je fullll tekoč kot voda .....tisti z lekarne je bil pa bolj gostuser posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.12.2008 22:28:00   
*talcy*
še glede blata...moj kaka 1x na dan in to ful trdo in na začetku zeleno pol pa kot gorčica pa ga nič ne zvija user posted image  sem pa tud jaz slišala da je zeleno če ima krčke sam moj jih pa nima (upam da tud jihz ne bo) .... alergija pa tud ne vem če je ....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.12.2008 22:38:10   
stunfek
jaz tudi malo dvomim v teorijo, da je zeleno blato ali alergija ali zvijanje...moj se pokaka 2krat na dan in enkrat je ponavadi zeleno, drugic gorcicno...pa nas zadnje zace prav nic ne zvija in nimamo niakkrsnih tezav...ne vem zakaj je enkrat tako drugic drugace....je pa vedno isto hrano :) in to formulo.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.12.2008 0:59:42   
laknerš
jest mam pa eno vprašanje pa se mi zdi da smo ga že enkrat obdelale pa ga ne najdem. meni je danes Hana začela ful kašlat tut tko da mi ves obrok zbruha. pa ne vem kako naj to oblažim. sem jo po plučkih namazala z materino dušico (fuuuuul na tenko) pa je mogoče mal pomagal da je lažje zaspala. kaj lahko naredim da se bo prej pozdravila. upam da mi ne bo zbolela.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.12.2008 1:00:59   
laknerš
aja pa še nekaj. jaz bi tudi mela slikico v levem kotu (pod imenom) pa mi vsakič ko jo hočem naložit napiše da je prevelika. kakšna pa more bit?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.12.2008 9:46:00   
*talcy*
ojla....no naša zamisel da bom spala na kavču je propadla user posted image  .... sva gledala z možekom film ob23.00 neko grozlivko in mene je bilo seveda na koncu tko strah da sem kar odpeketala za možekom v posteljo ... nisem pa jih slišala ko mu je dal za papcat ob 04.00 user posted image  ...tko da sem spala do 08.30 dokler mičkeno ni vstal .....

je pa ful prehlajen ima nosek poln in kašlja .... user posted image  prav bogi je ...

lankerš....pojdi na shrani.si in tam imaš za pomanševanje slikce ...sem rabila tud jaz kar lep čas da sem pogruntala kako to gre user posted image  ma sem pogruntala po zeloooo dolgi trmi user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.12.2008 10:16:17   
stunfek
lakners...slikca mora biti zelo majhna..najvec 75x75 pikslov :)...pomanjsaj jo npr. z microsoft picture manager...edit pictures...resize...pa se poigraj s procenti...ce ne bo slo mi jo pa poslji, pa ti jo bom jaz...

al pa seveda tko k talcy pravi :) samo jaz nisem na shrani.si, tko, da zadeve ne poznam.

en dober recept za blaziti kaselj in pri vseh vnetjih zgornjih dihal....preprazis kamilise na vroci ponvi, da ful lepo zadisijo..potem jih das pa (najlazje je, da kar dva bombazna slincka za ta namen skupaj sesijes, da naredis tak zep...in noter nabases te tople kamilicein mu das na prsa...zato slincek, da mu jih kar z lahkoto namestis...toplota pa se ta vonj deluje ful blago na dihala...pa seveda cim vec mora pit..jaz bi ji zajcka dajala, ce ji se ne dajes.

< Sporočilo je popravil stunfek -- 13.12.2008 10:31:00 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.12.2008 17:05:33   
PikicaStonoga
Hej dekleta ...meni je pa danes en tak dolgočasen dan! Mal sva bli z malo zunaj, mal sem na netu, drugače mi je pa dolgčas ...moža ni do jutri se ne vrne, saj so moji domači, ampk ni isto ...pogrešam ga ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.12.2008 18:11:52   
Dream
Kar nekaj časa se vam nisem javila, sedaj pa imam za prebrat cele romane, ki ste jih napisale  user posted image  Ja, ta teden smo bili dokaj laufarski in smo šopingirali, pa cel dan smo bili pokonci, tako da niti nisem imela časa, da kaj malega napišem. No, pa grem kar po vrsti.

M_mojca od znanke otroček se je prav tako redil in rastel, pa so njej svetovali, da naj manj doji in dodaja zraven Am. Meni se to ne zdi čisto logično, ker so zalivančki še bolj močni in bunkasti kot dojeni otroci. Sedaj se žal že en mesec nisva videli, tako dea ne vem povedat, ali je kaj bolje. Je pa res tudi to, da je malega vsakič, ko se je oglasil, pristavila k prsim - se mi po svoje ne zdi čudno, da je imel pri 4 mesecih nekaj več kot 9 kg...

PikicaStonoga tudi sama sem dobila te tablete - kakor sem opazila bistvene razlike ni, mogoče edino to, da mi sedaj še bolj iozteka mleko - kar pomeni, da če Matic spi več kot tri ure, steče ven še tisto, kar je bilo prej notri... No, mogoče malce pretiravam, vendar vidim, da še vedno poleg dojenja poje med 90-150 ml (zjutraj 90, čez dan 120 in zvečer 150). Jemala sem jih pa 3 dni, kot mi je svetoval G in sicer po 4 tablete na dan, potem pa naj bi nehala in nekaj časa nič jemala, če bi se stanje izboljšalo. Ker se ni, sem jemala naprej, vendar ni pravega učinka, tako da sem prenehala z jemanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.12.2008 18:23:56   
Lovely
Lakerš, glede kašlja se jaz ne bi hecala, saj veš kaj sem jaz dala čez... Taki malčki težko prenašajo te zadeve, ki so za nas morda navaden prehlad, sploh če gre za virozo (RSV virus)... Bruhne zato, ker jo moti sluz, ki jo mora nekak izkašljat pa ne zna... Eni pravijo da je bolje da bruhne, ker se tako prej ščistijo pljučka ampak po drugi strani pa lahko dehidrira. Zato jo dobro opazuj, če hitreje diha (več kot 40 na minuto), če hrope itd jo pejdi rajhe pokazat, da poslušajo pljučka in izmerijo saturacijo. Dalj jo pacaš doma slabše je.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.12.2008 18:26:48   
Dream
Lovely se opravičujem, ker nisem ničl komentirala tvojega položaja. Res si morala biti zelo močna, da si to zdržala in kapo dol pred tabo. Mislim, da bi se sama zlomila, ker mi je bilo zeloooo hudo že takrat, ko je bil Matic pod lučko zaradi zlatenice. Res upam, da se pri vas kaj podobnega ne ponovi, ker vem, kako hudo je gledati tako majhnega in nebogljenega user posted image , ki se tako muči. Držim pestim, da ste in boste zdravi!!!

PikicaStonoga tole s sezamom sem poskusila, pa sem takoj obupala, ker je seme takočudnega okusa, voda pa ogabna. No, pa načeloma sezam ves čas dajem v kruh, ker mi je zelo dobro. Ne vem... Misliš, da bo pomagalo? Si kaj od tega že poskusila? Tudi roiboos čaj me ne mika, ker mi je totalno bljak! Ampak če bi to povečalo količino mleka, se bom nekako morala potruditi. AM mleko nikoli ne pustim kje v hladilniku, ker se mi zdi, da vse skupaj rata preveč postano. Naredim ga preden greva dojit, stekleničko postavim v torbico in jo dam na raqdiator, da se vzdržuje toplota. Tako ali tako ga porabiva v prej kot eni uri, kolikor je dovoljeno.

Corti Aptamil AR je najcenejši v drogeriji Muller 10,99€, vendar se ga skoraj prekelto težko dobi. Ta teden sem bila 2x LJ, pa sem ga komaj uspela dobit. K sreči imam nekaj takšnih znancev in sorodnikov, ki hodijo v LJ v službo in mi ga lahko sproti pripeljejo. Da se ga pa tudi rezervirat in te počaka v skladišču, ko pride nova roba - tako mi je povedala prodajalka.

Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.12.2008 18:48:52   
vianne
Pozdravljene po dolgem času...

... jaz kar nisem imela časa kaj napisati sem pa vas redno brala. Je težko z eno roko pisati z drugo pa cartati našega miškota.

No danes pa spi že zel dan. To se ni še zgodilo cca. mesec pa pol. Me je kar malo strah kaj bo ponoči. Se bojim, da se je naspal čez dan, pa bo ponoči akcija.
Drugače je bilo pri nas tako, da nismo spali čez dan nič, ponoči pa je bilo s spanjem O.K.

Sem pa trenutno sama. Moj dragi je šel na žurko s firmo... joj, jaz bi tudi kam šla.
Jaz sem že celo nosečnost bila doma no in sedaj se nadaljuje....

Bom bolj kratka... grem malo na kavča uživat po dolgem času. Zgleda da bo Tibor spal še kakšno urico.

No pa da še jaz pripopam slikce našega smeškota:

user posted image
user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.12.2008 18:53:57   
Dream
Jolly123 tale vajin sonček ima pa res veliko las! Ga bosta morala kmalu peljati k frizerju user posted image  Našemu je zgoraj skoraj vse odpadlo, pa mu sedaj spet nekaj raste, tako da smo bolj kot ne gologlavi,zadaj pa ima še vedno nekaj malega od prej... Pa čestitke, ker je postal tako priden fantek, da se lahko malce odpočiješ. Saj bo počasi bolje, boš videla!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.12.2008 20:33:46   
Mandek
Živjo,punce!

Mi smo že 2 dni tako pridni, da moram trkati,trkatin in še enkrat trkati. Podnevi brez krčkovuser posted image ,zvečer zaspimo ob 20, se prvič zbudimo ob 24, nato ob 3. in še zadnjič ob 6., 7. Potem spimo do nekje 8, ko smo že vsi lepo naspaniuser posted image . Danes smo šli v Cityja in je bila ves čas budna in se smejala:)

Drugače smo v redu, malo še pod pritiskom, ker je tašča izrazila željo, da se čimprej izselimo, ker je to njeno stanovanje...Zdaj še bolj iščemo in še manj je ponudb...Stres,stres...

Aja, kar se tiče pridobivanja na teži: Me smo polno dojene in je Zala pridobila že 2,5 kg od rojstva do danes. Pravijo, da ni panike, ker je dojena, ampak meni je vseeno veliko. Full mi je čudno, ker se vedno naje v parih minutah in je pol full dolgo miruser posted image . Sedaj tehtamo 5,5 kg in to ni več lahko za nosit, ko so krčki in zvijanje...

Punčare, za konec vam pošiljam še slikce moje pikice, če bo katero zanimalo kakšna je pri 2 mesecihuser posted image . lep pozdravček in mirno noč

user posted image

user posted image

user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.12.2008 21:18:31   
*talcy*
joj mendek ... tvoja pupa pa ima las za izvoz user posted image  ... bo treba kmal h frizerju ..... eh vi ustrajajte pri iskanju stanovanja in držim pesti da dobite kaj čimprejjjj....

no ker že vse popate te slikce gor bom pa še jaz ....
uf...mal velika je pa se mi ne ljubi manjšat user posted image  ... no takole naš krofek z glavico pokonci skoraj že od rojstvauser posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 21:45:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 21:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?