Dream
|
Kar nekaj časa se vam nisem javila, sedaj pa imam za prebrat cele romane, ki ste jih napisale Ja, ta teden smo bili dokaj laufarski in smo šopingirali, pa cel dan smo bili pokonci, tako da niti nisem imela časa, da kaj malega napišem. No, pa grem kar po vrsti. M_mojca od znanke otroček se je prav tako redil in rastel, pa so njej svetovali, da naj manj doji in dodaja zraven Am. Meni se to ne zdi čisto logično, ker so zalivančki še bolj močni in bunkasti kot dojeni otroci. Sedaj se žal že en mesec nisva videli, tako dea ne vem povedat, ali je kaj bolje. Je pa res tudi to, da je malega vsakič, ko se je oglasil, pristavila k prsim - se mi po svoje ne zdi čudno, da je imel pri 4 mesecih nekaj več kot 9 kg... PikicaStonoga tudi sama sem dobila te tablete - kakor sem opazila bistvene razlike ni, mogoče edino to, da mi sedaj še bolj iozteka mleko - kar pomeni, da če Matic spi več kot tri ure, steče ven še tisto, kar je bilo prej notri... No, mogoče malce pretiravam, vendar vidim, da še vedno poleg dojenja poje med 90-150 ml (zjutraj 90, čez dan 120 in zvečer 150). Jemala sem jih pa 3 dni, kot mi je svetoval G in sicer po 4 tablete na dan, potem pa naj bi nehala in nekaj časa nič jemala, če bi se stanje izboljšalo. Ker se ni, sem jemala naprej, vendar ni pravega učinka, tako da sem prenehala z jemanjem.
|