Natali07
|
Pozdravljene. Se vam ponovno malo oglašam na novi temi. Oktoberski lumpi - super. V oktobru je bilo pa kar veliko novorojenčkov. Z našo Katarinco je pa tako lepo. Čez dan ona samo spi in skoraj ne vemo da jo imamo. Očka pravi, da je še ni videl budne in, da tako nima nobenega dela z njo. Tako, da jo zbujam na tri ure, pravzaprav sem jo danes začela na 2,5, ker madam čez noč kar spi in, da ima vsaj 5 do 6 obrokov. Ker drugače mi bo še hujšat začela. Zvečer zaspi okoli 22:00 in spi do 5:00 zjutraj. Danes je celo do 7:00 pa ko se je zbudila ni niti zajamrala. Tako, da sem jo sama vzela, da je jedla. Pa še to samo na eni strani, ker ko sem ji ponudlia drugo dojko je usta tako zapečatila, da ni bilo variante da bi ona še jedla. Upam, da se mi dovolj redi, ker da bi že sedaj hujšala pri tej starosti. Drugače pa tam od 19:00 ali 20:00 do 22: je pa madam zbujena in občasno mal jokca, ampak to je mačji kašelj v primerjavi kar smo imeli pri prvem otroku. jolly123 - moje menje je, da le pojdi na Jesenice in da malo pogledajo. Moj prvi otrok je že prvi dan ko smo prišli iz porodnišnice od 18:00 pa do polnoči samo jokal. Je imel hude krče, ampak nam ni nihče verjel. Neprestano je polival, da smo dvignili vzglavje za 30 stopinj, pa ni pomagalo. Je tudi veliko driskal, tudi zeleno, ampak so govorili, da je to vse normalno za novorojenčke. Ko so se mu začele pa pojavljati pike, je bilo najprej samo čiščenje, kasneje pa je pediatrinja rekla, da ima verjetno alergijo na mleko. Ko sem šla pri enem mesecu na dieto brez mleka, jajc, krompirja... se je stanje neverjetno popravilo.Ni bilo nobenih krčev več, ne driske, ne polivanja in tudi pike so izginile. Ampak če pomislim in bi bila bolj vstrajna in tećna pri zdravnikih, da bi lahko to jokanje, drisko... preprečila že en mesec prej. Saj ni nujno, da ima alergijo tvoj malček, ampak čisto normalno pa tudi ni, da ti toliko prejoka, zato ti svetujem, da bodi kar mal tečna pri zdravnikih saj gre za tvojega malčka in oni so zato, da pomagajo in ne zato da pametujejo z neprimernimi komentarji. Tudi sama sem iz Kranja, tako, da se lahko kdaj ko bo lepo vreme dobimo na sprehodu oz, čveku.
|