Dream
|
Dobro jutro! Mene Matic že od 4h zjutraj nekaj šeta sem in tja, tko da sem sedaj obupala in raje vstala. No, pa saj je konec koncev čisto v redu, saj sem morala dat perilo iz sušilca. Danes ponoči so duhovi očitno hodili po našem stanovanju. Včeraj sem dala sušit perilo, zjutraj, ko me je Matic zbudil, pa je bil sušilce ugasnjen. Ne tako, kot se sam ugasne, ko je zaključen program, ampak prav čisto ugasnjen, na pozociji 0. Sem spraševala, če ga je on ponoči ugasnil oz. če je bil kaj v kopalnici (kar bi seveda slišala), pa je rekel, da ne. Itak pa ni nikoli tako priden, da bi to ugasnil, ker po nekem času lučka na displayu ugasne - on pa tako ali tako nikoli ne pogleda Tako: se pridružujem vam, ki ste že imele duhove v hiši Naslednjič se pridružim vam, Celjanke, ker nimam tako daleč do Žalca. Sedaj res ne morem, imam cel teden tako zabasan, da bi se najraje nekam skrila. Sami obiski gor in dol, plus ostale obveznosti. Plavanje v bazenu midva sva ga mislila dat na tisti tečaj dojenčkov, pa sva si premislila ravno iz razloga, ker je nečak v istem bazenu dobil vnetje - no, sicer nikjer ne piše, da bi ga Matic tudi, ampak sva rekla, da ga ne dava. Tako ali drugače bo vsako leto na morju in ga bomo raje tja malo namočili. Spanje na boku no way!!! Lahko podložim karkoli in kakorkoli, pa ne uspe. Se tako sem in tja premetava, da je na hrbtu po max. 15 minutah. Nazadnje sem ga tako odložila prejšnji teden, ko mi je med hranjenjem zaspal in ni hotel podreti kupčka. Pa je bil takoj na hrbtu. Tako da se mi zdi brez veze vztrajat, če noče. Povijalni pas no fino - spet ena cvetka, za katero nam nihče nič ne pove. Niti nikjer nisem tega zasledila. Kako zadeva sploh izgleda? Očitno sem res preveč blond... Tako, sedaj grem pa na brzino telovadit, skuhat kavico, pojedla sem že nekaj malega, zatem bo pa verjetno že Matic pokonci.
|