|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
23.2.2009 21:26:44   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Joj punce, meni se tako zelo ne da kuhat....sicer rada ustvarjam, ampak vsak dan mi je pa čisto odveč....toliko enega časa po nepotrebnem gre za to. Meni bi še najbolj pasalo, če ne bi bilo treba jest, da bi se samo v elektriko vštekal, ko bi bile baterije prazne .....Z IZJEMO ČOKOLADE, LEPO PROSIM - BREZ TE MI ŽIVETI NI

Jaz rada kuham kadar imam čas, pa da je kaj posebnega na jedilniku ... drugače samo zase sploh ne kuham rada... sem raje brez; škoda cajta za bit pred štedilnikom, pa potem še vse pospravit, umit ...zato tudi pečem ne rada ker se mi ne da vse kuhinje zapacati zaradi ene sladice. Ta čas imam raje pospravljeno in se ukvarjam z drugimi stvarmi.
V elektriko pa se ne bi ravno z užitkom priklapljala user posted image ...jaz sem si večkrat predstavljala da bi imela en tak "računalnik" kot v Vojni zvezd ... samo ustno daš ukaz npr. sirni burek in že imaš "postreženo".... ker dobro pa rada jem ... če sem postrežena!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
23.2.2009 22:35:01   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

Č E T R T I     M E S E C   

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

NIKA  od mamice ZALATM

INYA NADA  od mamice LOVELY

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
23.2.2009 22:47:50   
mbd0411
PikicaStonoga,jaz bi tudi imela to knjigo-Paparico.

Danes sem imela pa naporen dan.user posted image
Kolegici sem popoldan čuvala 3 leta staro punčko,5 let starega fantka in 8let staro punčko,pa seveda še mojega 7 letnika in 4 mesečnika...joj meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No,so bili tako pridni.Tamalo punčko sem zadolžla,da je Niku pela in meni v kuhinji pomagala,ostale pa sem pustila,da so igrce igrali..Je kar minilo.Ampak vsak dan pa nebi to delalauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
23.2.2009 22:48:52   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Dream na[a pikica poje 200ml predno gre spat tako da ne vem...misliš da bi ji še povečala? Pa ne vem če bi sploh lahko pojedla več??

Potem pa res ne vem. Da ni spet kak mlaj na obzorju user posted image  Ja, to bo... Sem šla na koledar pogledat, v sredo je mlaj. Matic je bil danes čez dan kar naprej nekaj tečen, samo spati je hotel. Seveda mu nisem ravno pustila po njegovi volji, da ne bo ponoči "štala".

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
23.2.2009 22:50:53   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123 brala sem, da se 1 teden uvaja 1 vrsta GH in sicer špo dve žlički dnevno. Ne vem pa, ali lahko damo kaj več. Matic bi tudi vse s krožnikom pojedel in se mi zdi, da tisto, kar mu dam, je le kapljica v morju...

Ufff s takim tempom potem nikamor ne bomo prišli, bo lih eno leto star ko bo pojedel cel obrok user posted image Mah jaz sem mu danes dala krepko več kot dve žlički...bomo videli kaj bo.

Mah, sej to je verjetno samo zaradi alergij ali kaj. Se pa strinjam s tabo... Mi ta teden ne jemo nič, ker nočem, da kakšno drisko še od hreane dobi, saj imamo v ponedeljek cepljenje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
23.2.2009 22:59:30   
Dream
Jolly123 te oglice so pa res kr neki. Mislim... Si sploh ne predstavljam, da mu to nataknem gor - verjetno bi tako strgal s sebe, da bi bilo joj user posted image

Valla. pa kaj res tako hitro vse pozabljamo? No, upam, da vam sedaj s fenom uspe - sicer pa tako veš: pametnejši odneha user posted image

Lena35 ne vem, če bi verjela, ker ni nič oranžnih ostankov okrog ustk user posted image

Pšemek Matic pa je pred dnevi ugotovil, da se lahko z jezičkom "čoha" po zgornji dlesni. Imam občutek kot da ga srbijo. Pa je tako smešno videt, ampak mi ga nikakor ne uspe posneti na kamero. Ja, vse sorte poštudirajo, a ne?

Oooo, stunfek!!! Smo te že pogrešale, veš. Si se nam malo izneverila, a?

PikicaStonoga po mojem imaš prav glede dojenja, ker sem tudi sama opazila, da dosti prej izprazni, dodatka pa zat ne poje nič več kot do sedaj. Sicer pa tudi čutim dosti bolj, imam včasih občutek kot da mi iz pet ven vleče...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
23.2.2009 23:01:57   
Dream
Mbd0411 user posted image user posted image user posted image  Res si dobra, da si ukrotila mali otroški vrtec!!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
23.2.2009 23:04:05   
Dream
No, zdej pa že jaz pretiravam s temi posti. Grem kar spat, da bo prostora še za ktero od vas user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem skupaj in da bi imele čim manj nočnih pohodov z user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
24.2.2009 0:07:04   
timnala
Evo me..jst se strasim okoli user posted image user posted image user posted image

Cakam, da se cotke operejo, da jih obesim pa mal skakljam po netu.

Cveke ste..cvekaste!!! user posted image

Aja, Celjanke - nobena ni rekla datuma al sreda al petek.. men bolj pase petek (ce pa vam sreda pa hitr jutr akcijo narest).
Mandek, tocno - ti si tud iz Zalca po novem..sm podabla user posted image  Super!
Prisle bi pa naj Tejcika29, Mandek, Lena35, Mbd0411, kolkr vem sta dve velenjcanki in moja malenkost..
Jutr prosim povejte ktera je za PETEK OB 12H.. da se pofockamo in dolocimo lokacijo (tus al pa spar). Jst res upam, da se nam uspe dobit.

Drug teden gremo pa v toplice user posted image user posted image user posted image  Nikol nisva z dragim prej hodla, zdej je pa ze moj mal navelican vsega skup, k kr naprej dela in bi se rad mal odmaknil (ker tud ce je fraj pa doma..ce ga klicejo, pac gre delat in zato ce hocmo met mir, mormo nekam it), men je ze vse skupaj mal monotono in bomo sli za ene 3 dni..komi cakam..pa se eni kolegi gredo zraven, k majo dva otrocicka, tak da bo lustno.. pa se zdej ne vem odlocit al bi user posted image  dali mal "plavat" al ne (zarad tisti okuzb, k ste se zadnjic menile)? Kaj mislite? Imamo pa v cetrtek se posvetovalnico in bom tam tud vprasala.

Se dve vprasanji, ker ponavadi vedno pozabim..
Ali se dajete user posted image  spat na bok? Jst ga se kr dajem in zalozim za ritko in se zelo redko obrne..dajem ga pa zato - ja ok, sej se lahk smejite user posted image  - ampak res nocem, da bi se mu glavca sploscila..ce veste kaj mislim..vem da je hecno, sam ocitno to delam se iz navade user posted image

In zadnje vprasanje: a ktera se daje gor povijalni pas? Men so to svetovale nase babice, ces da nardis malce opore hrbtenicki, dokler se ni cist stabilna, sploh k ga vzdigujemo in prelagamo sem in tja pa me zanima do kdaj ga boste dajale gor oz. ce ga sploh ktera daje. Prvo nisem imela namena dajat, pol sm pa zacela in je bil pol res mal bolj fajn za prijet..

Tak..cote oprane, grem obesat pa ninat.. mirno nocko zelim vsem! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
24.2.2009 7:08:27   
Dream
Dobro jutro!

Mene Matic že od 4h zjutraj nekaj šeta sem in tja, tko da sem sedaj obupala in raje vstala. No, pa saj je konec koncev čisto v redu, saj sem morala dat perilo iz sušilca. Danes ponoči so duhovi očitno hodili po našem stanovanju. Včeraj sem dala sušit perilo, zjutraj, ko me je Matic zbudil, pa je bil sušilce ugasnjen. Ne tako, kot se sam ugasne, ko je zaključen program, ampak prav čisto ugasnjen, na pozociji 0. Sem user posted image  spraševala, če ga je on ponoči ugasnil oz. če je bil kaj v kopalnici (kar bi seveda slišala), pa je rekel, da ne. Itak pa ni nikoli tako priden, da bi to ugasnil, ker po nekem času lučka na displayu ugasne - on pa tako ali tako nikoli ne pogleda user posted image  Tako: se pridružujem vam, ki ste že imele duhove v hiši user posted image

Naslednjič se pridružim vam, Celjanke, ker nimam tako daleč do Žalca. Sedaj res ne morem, imam cel teden tako zabasan, da bi se najraje nekam skrila. Sami obiski gor in dol, plus ostale obveznosti.

Plavanje v bazenu midva sva ga mislila dat na tisti tečaj dojenčkov, pa sva si premislila ravno iz razloga, ker je nečak v istem bazenu dobil vnetje - no, sicer nikjer ne piše, da bi ga Matic tudi, ampak sva rekla, da ga ne dava. Tako ali drugače bo vsako leto na morju in ga bomo raje tja malo namočili.

Spanje na boku no way!!! Lahko podložim karkoli in kakorkoli, pa ne uspe. Se tako sem in tja premetava, da je na hrbtu po max. 15 minutah. Nazadnje sem ga tako odložila prejšnji teden, ko mi je med hranjenjem zaspal in ni hotel podreti kupčka. Pa je bil takoj na hrbtu. Tako da se mi zdi brez veze vztrajat, če noče.

Povijalni pas no fino - spet ena cvetka, za katero nam nihče nič ne pove. Niti nikjer nisem tega zasledila. Kako zadeva sploh izgleda? Očitno sem res preveč blond...

Tako, sedaj grem pa na brzino telovadit, skuhat kavico, pojedla sem že nekaj malega, zatem bo pa verjetno že Matic pokonci.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
24.2.2009 7:21:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ugotovila sem, da mi je vozniška potekla pol leta nazaj... sploh nisem opazila. A mislite da bo kaka štala?

Pri meni ni bilo nobene štale pa sem se tudi vozila cca. pol leta z pretečenim ... hja takšne smo ženske user posted image

Moja pa velja do leta 2062, dobila sem jo pa pri 18-tih..svašta in pol bom 80 letna vozila s sliko 18 letnice user posted image user posted image

Pa dobro juto! Mi smo danes dobro spali user posted image Še več takih noči user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
24.2.2009 7:42:38   
Pšemek
Jutro!

Še nobena ni skuhala... OK, jaz kuham...
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kolačkov pa nič, ker je bilo v soboto preveč krofov! user posted image

Moja punčara se je ponoči spet zbujala na tri ure. Ne vem, kaj ji je zadnje čase user posted image  Ta prvo rundo dojenja sva imeli še ko je timnala še čakala, da ji stroj opere user posted image

Plavanje v bazenu - naša bo verjetno kar šla, sam bom res prej še enkrat P vprašala.

spanje na boku - odkar se zna obrniti z boka na hrbet ni variante, da bi tako spala. Bomo očitno imeli sploščeno glavico user posted image user posted image

povijalni pas - prvič slišim user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
24.2.2009 7:54:22   
afnica mala
Dobro jutro

očitno je res včeraj nekaj bilo v zraku- Neli je ob pol dvanajstih pojedla 110ml mleka in še malo korenčkove kašice, potem pa do 22h zvečer mleka ni hotela videt- v jok in nič!!!! Še dobro, da smo začeli z uvajanjem, da sem ji ob 15h dala jabolka z banano, ob 18h in 20 pa mlečno kašico od Hippa. Jo je v dveh delih pojedla 150 ml. Ob 22h še ust ni hotla odpret.user posted image  Ob 1h in 5h pa je skupno spila 190ml mlekauser posted image
In zdaj spiuser posted image , pa se vedno zbudi med pol sedmo in sedmo, včeraj je bila vso popoldne nekam zaspana, sitna, mogoče zato ni jedlauser posted image

lovely- sem ji včeraj dajala kalorično mleko- ampak je bil očitno napačen dan za nleko na splohuser posted image
mbd0411-bravo, dobra siuser posted image

spanje na boku- ni šans- že od druzga meseca, pa bi mogla zaradi refluksa na levem boku spančkat, ampak pol tolk skače, da se na hrbet uleže, da se ji še bolj dvigne hrana

Uvajanje- mi smo zdaj poskusili jabolko, banano, korenček- zdaj bomo nekaj časa ostali na tem, potem pa bom dodala polento, aja, pa rižek ji tud lahko skuham,itak je Hipp zgoščen z riževo sluzjo
če ne bi imela angelcarauser posted image , bi jo ziher šla že pogledat .Kar naj spančka, bo pa zdravila kasneje dobila, ker jih mora jesti pol ure pred hrano

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
24.2.2009 8:16:08   
laknerš
timnala to sploh ni smešno. jest jo dam na bok spat zato, da ji ne bojo šli lasje dol. ja no, smo pač mamice in punčke morjo bit lepe.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
24.2.2009 8:41:26   
čebelka77

evo mene po dolgem času..... sem čist v knjige padla pa pol ni časa za računalnik.
odgovor glede kopanja v bazenu  našega ta velzga smo dali v bazen pri  4 mesecih pa je blo vse ok. Pa ful je užival.
vidim da vse že dodajate gosto hrano, jaz sem pa brala da do dopolnjenega 5 mesca naj ne bi nič dodajal.
aja pa še to bom zdej bolj pridna pri debatah

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
24.2.2009 8:42:08   
*talcy*
ojla ... dobro jutro ....
joj mi ne vem če bomo šli danes na telovadbo ker se fulll slabo počutim ... user posted image

bazen moj user posted image  je bil star 2,5meseca ko smo bili v bazenu v toplicah in se je smejal do uhec user posted image user posted image user posted image  ... zdaj marca se začne plavalni in seveda bomo šli ....

spanje na boku .... ma kaki ... moj je tko živ otročiček da še prej ko ga dam na bok je že na hrbtu ... ima pleško zadaj je prav smešen ... glava pa ja lepaaa!!!

šibam zdaj jaz krofe delat čeprav se počutim user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
24.2.2009 8:43:42   
laknerš
Evo moje maškarce, pa seveda moja malenkost!!!

http://www.shrani.si/t/z/3f/2KNEGRPg/maskare-021.jpg

http://www.shrani.si/t/3i/KF/OZceQnx/maskare-007.jpg

http://www.shrani.si/t/1p/9t/4hNQ09qR/maskare-025.jpg

< Sporočilo je popravil laknerš -- 24.2.2009 8:44:36 >

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
24.2.2009 8:49:48   
Mandek
dobro jutroooooo!

Od 4 naprej spali bolj tko-tko, zdej smo v igralnem centru in se obračamo sem ter tjauser posted image .
Spanje na boku-uf, že od kakega meseca ne več, ker je mela tok močan ex.vzorec, da se je od samega zategovanja prevrnila na hrbet. Spi na hrbtu, ampak ima glavico vedno na levi ali desni in nikoli naravnost Timnala, imaš kar prav, ja...se spomnim, da so v bivši Jugi tam, južno od nas povijali otroke, da se niso mogli gibati (niti glavice) in so vsi imeli sploščene glaveuser posted image . Tega pa res nočemouser posted image . Laski nam pa grejo stran, ja....zadajuser posted image

Srečanje CE- lahko v petek,ja. user posted image

Ok, s ejavim še pol, Zala rabi pozornost, če ne bo vse igrače zrušla dol z igralauser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
24.2.2009 8:50:01   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

timnala to sploh ni smešno. jest jo dam na bok spat zato, da ji ne bojo šli lasje dol. ja no, smo pač mamice in punčke morjo bit lepe.

OOO, SEM SE NASMEJALA - OBEMA, timnala in laknerš, dobre ste - no, naš user posted image ima lepo okroglo plešo zadaj na glavici, ker seveda spi na hrbtu in stalno mota sem in tja. Ima pa tudi štrleča ušeska da je joj, ampak menda se bo popravilo....najprej sem se "sekirala" zaradi njega, ampak sedaj se vsemu skup bol smejeva z dragim - tak pač je user posted image user posted image user posted image

mbd0411-kapo dol, res, za tisto čuvanje otrok včeraj....user posted image user posted image

spanje na boku pa tudi pri nas že dooolgo ne vžge več - ni šans že od drugega meseca dalje - se v 5 sekundah obrne, pa tudi če ne vem kaj založim....se pa premakne, če ne more premagat ovire user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
24.2.2009 8:51:18   
jolly123
a katera dela v kadrovki oz. na izplačilu plač, mam eno vprašanje. 

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
24.2.2009 8:52:26   
PikicaStonoga
Jutro mamice!

spanje na boku -če zaspi na zizi ali flaški, jo dam spat na bok, če zaspi sama, se takoj obrne na hrbet!

povijalni pas - tud jaz prvič slišim ...dej nas mal razsvetlit, timnalauser posted image

lovely - hehe zakaj pa ti je potekla, a maš not napisano vozi z očali ...jaz mam tud samo mi je prejšnjič zdravnica rekla dej hod redno an preglede, pa ti dam voziniško do skoz ...pa mi je dala, valda da redno hodim menjat dioptrijo in očala, samo skrbi zarad izpita nimam več, Thanks, doctor!user posted image

Bazen - mi še nismo imeli prilike it, sam jaz bi jo dala mal v vodo, če bi že šla v toplice ...

timnala ...ti nisi resna, kdaj hodiš spat!!!user posted image user posted image user posted image

dream - zdej pa ti nabiraš zvezdice user posted image user posted image user posted image

mbd in sončnica evo linki za GH in paparica :)

http://www.debora.si/slike/PDF_2148.pdf

http://www.brixie.com/page3a.html

http://www.brixie.com/page3b.html

lovely tud ti maš vidim idejo za moj nick, da se ga mal pokrajša noro ;) .100noga hehe zaj sam še čakam, da najde ena eno slikco od NOGE in jo zraven pripopauser posted image user posted image  drugače pa shopping za koplanica, nobene panike, se človek vsega nauči, če se mora, še kaj bolj kompliciranega za bajto sem kupikla, pa je šlo skozi ...kaj čem, če moj dela cele dneve, morom delo mal naprej spravit, če se hočem poleti selituser posted image user posted image

Pšemek ...a sem "mož beseda" al nisem? Če nekaj rečem, pol to drži ;)user posted image user posted image  zame!

valla sva se menili za čajček, pa sem videt bolj zaposlena, kot sem mislila, včerej sem pol res izbrala vso sanitarno keramiko, zvečer sem sam mojga pa tasta poslala da sta šla iskat, ker jaz v svojga cliota nč ne spravim user posted image  danes mam namen rešit barve, grem na  bajto, se postavim v prostor in si zamislim, kakšne barve želim in grem kupit ...jutri pa še ne vem, kaj si bom zadala  ...v četrtek, če ste še vedno ZA, da se dobimo v KR, pa definitivno pridem, si bom vzela čas ...;)

zdej pa grem bo moja miška lačna pol pa šibava na hiško ;)

lep dan

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
24.2.2009 8:53:10   
mbd0411
Jutro.
Joj,kok sem ponoči vstajala.Ma vsako uro.user posted image
A kateriuser posted image tudi težko kaka?????Kaj mu naj dam,da bo lažje šlo ven???
Moj se tako matra,da joj.
A se vši tudi dvigujejo z glavico in nogami hkrati al pa rito dvigujejo in hkrati lezejo nižje?????
Za petek pa ne vem,če mi uspe,ker sem brez avta.A se nebi raje zmenile čez kak reden 14 dni pa imamo dovolj časa,da res vse skombiniramo in pridemo.Pa še vreme jwe bolj tako...
Povijalni pas...????user posted image
Pa kok vaši že na žličko jejo...naš pa nočeee...Še sladkan čaj,ki sem mu ga dala,da bi lažje kakal,nočeuser posted image
Spanje na boku pa pri nas deluje 100/uro.Samo tako zaspi,pa glavico v plenico zarije in v trenutku zaspi.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4347
24.2.2009 8:53:17   
Lucka1
afnica mala - super za vso količino hrane včeraj, ki ste jo uspeli user posted image spravit po grlu do želodčka - no, vsaj meni se zdi dosti, ko sem brala, tako da le tako naprej, da bo čimprej ujela, kar ji manjka user posted image user posted image

pšemek - daj potem prosim poročaj kaj je P rekla glede plavanja....ker jaz sem tista, ki je o tem začela, kako ni dobro, ker mi je P tako rekla, pa me zanima, kako mnenje imajo drugi.

čebelka77 - dobrodošla po dolgem času user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
24.2.2009 8:53:44   
ajetam@
živjo punce. jest sem že bla pri vas pa sem mela ene težave ker sem dobila drug mail in sem se mogla zdej na novo vpisat...
se pa že poznamo ene iz facebooka

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
24.2.2009 9:02:21   
stunfek
ojla

kar se tice plavanja bi jaz to vsekakor odsvetovala pri nas v zimskem casu, ker je cisto prevec viroz in vsega v zraku in menda na bazenih to se posebej rado skace sem in tja. skoda, da tako majhni kaj fasejo...saj bomo poleti vse nadoknadili :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?