Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 12:30:47
|
|
|
|
katrinka
|
no pa še to - moje punce k ste se tok smejale - iz 18 imen za punčko sva danes prisla na 2, pravtako za fantka, tako je izbor končan...sva pridna a ne če je moj šel na statističen urad slo da vidi, kok pogost je njegov izbor in je bil ves srečen da jih skor ni
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 22:26:51
|
|
|
|
Lsica
|
Midva imava pa dvojno delo, ker pričakujeva , zbirava imena za punčke in fantke. Se mi zdi, da je za deklice toliko lepih imen, da je kar preveč izbire, za fante mi pa zmanjkuje idej... A bova že poiskala pravega... Je pa to kar odgovorno delo, zbrati ime, ki ga bo človek nosil celo življenje...Nomen est omen.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 9:47:55
|
|
|
|
šivilja
|
Lsica popolnoma se strinjam s tabo, otrok mora s tem imenom živeti celo življenje. Imava pa za razliko od vaju večje probleme z imeni za punčke. Za vsak spol sva imela eno ime, ki je bilo obema najbolj všeč, tako da ni bilo nobenih pogajanj. zdaj sva te dve imeni že porabila in so nastopili problemi. še dobro, da imava še nekaj mesecev. meni je eno ime za punčke sicer všeč, možu še kar, samo se boji, da je prepogosto. Najprej počakajmo na MF, če se bo kaj viselo (jaz navijam za še eno punčko - so bolj enostavne, vsaj v našem primeru).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 9:49:12
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - tudi midva čakava tako da sva za izbrala dve imeni in za tudi, če bi slučajno rodila 2, čeprav naj bi nosila samo eno pikico , a bolje preventiva a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 12:33:37
|
|
|
|
katrinka
|
ja kje pa ste zabarke cez vikend je tako in tako ponavadi zatišje, sem pričakovala da bo vsaj danes bolj zivahno vim - kje se potepas?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 13:39:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Čakam na strokovno mnenje Ta barva mi je bila na začetku fuuul ušeč Ta mi je svetovna ampak se mi zdi,da ni primerna za fantka Ta mi je tudi noraaa Ta pa... je pretemna za mene meni je najbolj všeč rdeči, pa nevem zakaj naj nebi bil primeren za fanta
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 14:00:48
|
|
|
|
Pupa7
|
no, naš mali nas je nehal hecat in se očitno odločil še malo počakat na toplem in prav je tako, saj še ima nekaj časa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 14:34:30
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, naš mali nas je nehal hecat in se očitno odločil še malo počakat na toplem in prav je tako, saj še ima nekaj časa Priden fantek Vidiš že zdaj te uboga A ime sta že izbrala?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 15:28:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, naš mali nas je nehal hecat in se očitno odločil še malo počakat na toplem in prav je tako, saj še ima nekaj časa Priden fantek Vidiš že zdaj te uboga A ime sta že izbrala? jup ime je že izbrano, izveste pa ga ko pride mali na svet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 18:54:59
|
|
|
|
bjondi
|
Hojla, evo pri nas pa ima naša tretješolka norice .Moja mami pravi ,da sem jih prebolela,tako da srčno upam da je res tako in da ne bo piko kej nastradal. Drugače pa hvala bogu,da smo imeli prejšnji teden,ko so bile počitnice lepo vreme...Tale turobija,ki je pred nami mi ne sede najbolj...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 19:45:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Hojla, evo pri nas pa ima naša tretješolka norice .Moja mami pravi ,da sem jih prebolela,tako da srčno upam da je res tako in da ne bo piko kej nastradal. Drugače pa hvala bogu,da smo imeli prejšnji teden,ko so bile počitnice lepo vreme...Tale turobija,ki je pred nami mi ne sede najbolj... da se mala hitro pozdravi, pa zate tudi, za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 20:50:49
|
|
|
|
ana**
|
Živjooo.. Kje pa se skrivate vse? Jst čakam na gospodinje in občudujem buši kak telovadi not Sm bla prejle na enem dolgem sprehodu pa me zdj ful gležnji bolijo tko,da bom mojga probala na hecam,da mi malo noge zmasira bjondi za tvojo hčerkico! Naj čimprej mine pupa gleej jo gospodičnico zdaj pa bo še skrivnostna Ne ne.. sej prav tko Vsega pa nam tut ni treba izvedet modrooka danes pa se tukaj nč nisi javla.. Kaj pa zdaj to pomeni???
< Sporočilo je popravil ana** -- 2.3.2009 20:51:17 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.3.2009 22:03:20
|
|
|
|
simonaa
|
Hojla! Po dolgem času spet en glas od mene. Danes sem začela hodit v MŠ, kar sem zdi po dolgih tednih skoraj samega ležanja pravi luksus, no, pa hvalabogu, da se je na koncu vse skupaj nekako uredilo. Drugače jaz od danes v 36.tednu (mojbog, kako gre hitrooo!), naslednji pregled pa 9.3. bjondi če si prebolela norice, se sploh ne sekiraj, ker sta tako ti in tvoj otroček zaščitena in čuvaj ta veliko sestrico Lp,S
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 8:11:00
|
|
|
|
španka
|
Dobro jutro!! Včeraj sem tudi začela hodit v MŠ (ob 18:00). Na prvi pogled sem imela občutek, da so bili v predavalnici več moških kot ženske!! Ena punca mi je rekla, da je izguba časa, ampak se ne strinjam. Če vidim več nosečnic, če poslušam nasvete... vse skupaj se splača! Poleg tega, ena babica ki je govorila o dihanju pri porodu (mislim, da ime ji je Gordana) je bila zelooo prijazna. Upam, da bo z mano, ko bom rodila!!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 9:26:29
|
|
|
|
katrinka
|
španka - se cist strinjam s tabo, meni se MŠ tudi zdi zelo dobra sploh pri prvi nosečnosti , veliko dobrega lahko odneseš, jaz planiram it konec maja, začetek junija...bomo sproti videli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 10:15:38
|
|
|
|
španka
|
katrinka: živjo! Vidim, da boš julija rodila. A boš čakala do junija, da greš v MŠ? Jaz sem v 27 t. Sem že šla, ker mi je zdravnik rekel, naj grem preden moj trebuh bo prevelik. Tudi, ker nikoli ne veš, kako se boš počutila (in trenutno sem polna energije ). Ne vem, jaz sem čakala do 27 t., ampak nekaj punc v predavalnici sploh niso imeli trebuha! Res je, da v 3 mesecu nosečnosti ni treba iti. Vseeno, sigurno boš uživala in dobila dobre nasvete! Čestitam, ker boš tudi gospa!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 10:20:19
|
|
|
|
katrinka
|
spanka - mas prav, bi blo boljš it mal prej, sam je tezava k mam tok predavanj na faksu in ne morm vsega uskladit ...bom probala vsaj na začetku maja...takrat bom 28t, takrat mam tud manj predavanj pa niso obvezna pa se mi bo izšlo a ja - pa hvala za cestitke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 10:29:21
|
|
|
|
španka
|
katrinka: nisem vedela, da študiraš. Včasih pozabim, da niso vse doma, kot jaz Maja bo super za tebe. A že veš, če bo fantek ali punca?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 10:47:59
|
|
|
|
Lsica
|
katrinka, španka, malce se bom vmešala, ampak moram, sem tko vesela, včeraj sva namreč domov pripeljala voziček s košaro . Vesela zaradi nakupa še bolj pa zaradi tega, ker mi ne bo treba več brkljati po informacijah in se odločati kaj bi bilo bolje, kupiti tega ali onega, ta je boljši zato ali oni, ki ima to in to... morda pa tretji... al pa v Italijo po četrtega... Vam povem, da sem se za avto odločila veliko prej...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 10:53:26
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - o super za nakup , ti je fajn a ne k mas zdej doma in se ti ni treba s tem ukvarjat več a ne spanka - ja studiram,k sm se odločila da nadaljujem s studijem (prej pač lena) še nisim bila noseča, pa je pikica prišla - me ne moti, sam mal več organizacije morm met , ja tudi jaz mislim da bo začetek maja cist ok, pa sej se začne ob 18 MŠ a ne, no, pol predavanja sm loh na faksu, pa je volk sit in koza cela...hihi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 11:05:19
|
|
|
|
Pat74
|
Bjondi ne skrbi zaradi noric - jest sem tud pred enim mesecem in pol dala skoz obe tamali z noricami, sploh pri mlajši so ble res grde, vse zagnojene, pa ker sem jih v mladosti prebolela - razviješ trajno imunost!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 11:31:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 11:58:34
|
|
|
|
španka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica katrinka, španka, malce se bom vmešala, ampak moram, sem tko vesela, včeraj sva namreč domov pripeljala voziček s košaro . Vesela zaradi nakupa še bolj pa zaradi tega, ker mi ne bo treba več brkljati po informacijah in se odločati kaj bi bilo bolje, kupiti tega ali onega, ta je boljši zato ali oni, ki ima to in to... morda pa tretji... al pa v Italijo po četrtega... Vam povem, da sem se za avto odločila veliko prej... Super!! Tudi midva sva ga že kupila (v Italiji, kjer so malo cenejši). Težko je bilo, ker nič nisva vedela o tem!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.3.2009 12:09:26
|
|
|
|
Lsica
|
Katrinka, pridna, da še študiraš. Jaz sem se lani na podiplomca vpisala, pa se mi je zdaj, ko sem noseča (čeprav mam časa eč kot prej) čist ustavilo. Mal tud zato, ker vem, da junija ne bom mogla na izpite (mam takrat rok), mal sem se pa polenila in spremenila prioritete v pričakovanju družinskega življenja (zdaj so vozički ta glavni ). pa še ena cvetka: Sem danes z mami govorila po tel., ko sem ji povedala, da imava že voziček se je začudila, če ni to prekmalu, da bi ona to kupovala šele ko bi mali že prišel na svet... Mislim,... Španka, kako je na MŠ? Ste dobili na prvem predavanju urnik? Predvidevam, da hodiš v Lj. porodnišnico?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?