Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 9:17:43
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vixen Evo, Katrinka, da ne boš več šesta. Jaz vas redno berem, čeprav se javljam bolj pri julijkah. Če me boste dodale na seznam - prvič noseča, PDP 18.7., naj bi bil fant, pregled 17.7. (če bom še v enem kosu ). jupi, sm ze boljse volje - me kr panika daje k vidim kok se blizam prvem mestu - no, sej nagrada je neprecenljiva sam je ze kar nekaj do tm
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 9:21:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka uffffffff...gledam tale nas seznam pa sem ugotovila da sem 6 po vrsti...hm spomnim se ko sem bila na repu seznama in prvega mittinga v city parku - oh, kok sm nostalgicna jz sem bla tud enkrat na dnu seznama... uf kje je že to.. zdej sem pa na spodnjem seznamu IZVIRNO SPOROČILO: Vixen Evo, Katrinka, da ne boš več šesta. Jaz vas redno berem, čeprav se javljam bolj pri julijkah. Če me boste dodale na seznam - prvič noseča, PDP 18.7., naj bi bil fant, pregled 17.7. (če bom še v enem kosu ). super da se kljub približajočemu roku še kr javljate nove dobrodošla tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 10:05:13
|
|
|
|
Vixen
|
katrinka, me veseli, da sem te v boljšo voljo spravila. Jaz bi šla pa z veseljem na prvo mesto... Sicer sva pa obe tako blizu, da se lahko kadarkoli na spodnji seznam preseliva. Blueeyes, hvala. Sem prej pozabila za seznam - še 8 dni imam 33 let, od 16.7. dalje pa 34.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 10:47:46
|
|
|
|
gorenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo če je bila katera danes slučajno na MŠ v stari P in ima razpored... a lahko sporoči, kdaj je predvideno predavanje anestezista? v juniju je namreč odpadlo... Živjo..vas sicer kr redno berem sam sem še toooolk do PDP-ja da nimam ravno ne vem kolk komentarjev...lahko pa pomagam s to informacijo: v MŠ v stari P je termin za anestezista je v četrtek 16.7. ob 14:30
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 10:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Gorenka a mi zaupaš še kdaj je dojenje ob kaki dopoldanski uri? Prejšnji mesec nisem šla, pa bi šla zdej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 10:56:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vixen Sem prej pozabila za seznam - še 8 dni imam 33 let, od 16.7. dalje pa 34. pa to so najboljša leta
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 10:57:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka IZVIRNO SPOROČILO: obayifo če je bila katera danes slučajno na MŠ v stari P in ima razpored... a lahko sporoči, kdaj je predvideno predavanje anestezista? v juniju je namreč odpadlo... Živjo..vas sicer kr redno berem sam sem še toooolk do PDP-ja da nimam ravno ne vem kolk komentarjev...lahko pa pomagam s to informacijo: v MŠ v stari P je termin za anestezista je v četrtek 16.7. ob 14:30 ja in??? vse smo enkrat začele in mele fuuuuuuuuuull do pdp-ja... čvekaj z nami.. zaupaj podatke da te damo na seznamček
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 10:57:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Gorenka a mi zaupaš še kdaj je dojenje ob kaki dopoldanski uri? Prejšnji mesec nisem šla, pa bi šla zdej o zgubljena duša, kje si ti?? si se v zemljo ugreznila...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 11:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe nisem se zgubila... vas pridno spremljam, ampak nič ne napišem ne vpraši me zakaj, ker nevem sucer sem OK... borim se s sladkorno in inzulinom... mah sej bo kmal bolš... še malo pa bomo šli rodit pa bo Pa ti? kako si? Kako pa Gaja? Pa voziček? Se obnese?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 12:09:54
|
|
|
|
obayifo
|
gorenka hvala!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 12:45:37
|
|
|
|
gorenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Gorenka a mi zaupaš še kdaj je dojenje ob kaki dopoldanski uri? Prejšnji mesec nisem šla, pa bi šla zdej dojenje in prehrana dojenčka je zadnji dan...če prav berem ...termin imaš pa dopoldne ob 9h v petek, 17.7. Blueeyes - sem mal bolj na oktobrkah aktivna...se bom probala tut tle popravt , na tem seznamu sem pa drugač že vpisana...mogoče za dodat: naslednji pregled je 20.7., spola pa še zmerej ne vem... vztrajno skriva
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 12:54:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehe nisem se zgubila... vas pridno spremljam, ampak nič ne napišem ne vpraši me zakaj, ker nevem sucer sem OK... borim se s sladkorno in inzulinom... mah sej bo kmal bolš... še malo pa bomo šli rodit pa bo Pa ti? kako si? Kako pa Gaja? Pa voziček? Se obnese? ma sej bo kmal za tabo ta sladkorna jz oz midve sva ok... krčkov več ni... zdej je samo še smrdeče prdenje ne morm vrjet da tako majhno telesce tako smrdljivo prdi celo sobo zasmrdi Haja zdejle spančka, je glih z joške pršla... Voziček super.. boljšga si ne bi mogla zbrat za naš teren... k se skoz voziva po makadamu... je gigantski za zložit, ampak bomo preživel.. sej bomo kmal brez košarce, samo še športni del - komi čakam, pol bo takoj manjši za zlagat IZVIRNO SPOROČILO: gorenka Blueeyes - sem mal bolj na oktobrkah aktivna...se bom probala tut tle popravt , na tem seznamu sem pa drugač že vpisana...mogoče za dodat: naslednji pregled je 20.7., spola pa še zmerej ne vem... vztrajno skriva sorči, seznama že dolg nisem počekirala prov temeljito kdo je na njem.. prej k sem ga še jz urejala sem na pamet skor vedla kdo je gor in kdaj ma kera kakšen pregled ter PDP... zdej pa po porodu to ureja katrinka tko da je ona bolj na tekočem s tem... jz pa žal ne več.... še enkrat sorči... bo ona dodala tvoje podatke o pregledu.. ti se pa proskušaj čim več javljati
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 14:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ti Gorenka... Ja pri nas je bil tudi zadnje predavanje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 15:49:22
|
|
|
|
vim
|
Živa a na inzulinu si al kaj? Kako sem pa jaz to spregledala. Bogica, meni se že zdi, da je grozna ta sladkorna pa nimam diete samo ne sladko.Ampak saj bo kmalu še mesec dni. Jaz si noro želim KREMŠNITO. Blueyese a imate ponoči tudi odprto okno. Nmreč mi bomo crknili, če ne bomo imeli odprtega okna...in še kaj naj naredim glede komarjev, a katera ve. Vixen dobrodošla. Katrinka a ni tako da CTG pokaže le gibe in otrokov utrip srca, moja krivulja sega do neba pa je rekla, da nič ne kaže da bo prej, tvoja ravna pa tudi ne. Torej sklepam da CTG ni pokazatelj kdaj bomo rodile. Al jaz to nerobe razumem.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 16:36:30
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Katrinka a ni tako da CTG pokaže le gibe in otrokov utrip srca, moja krivulja sega do neba pa je rekla, da nič ne kaže da bo prej, tvoja ravna pa tudi ne. Torej sklepam da CTG ni pokazatelj kdaj bomo rodile. Al jaz to nerobe razumem. men je rekla da zgornja je za srcek dojencka, spodnja naj bi pa kazala ali ne kazala popadke, in moja spodnja je bila skoraj ravna ziva koncno si se spet malo oglasila - sem te ze pogresala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 16:39:58
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. vixen 16.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. LaMay 28.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.7.2009 16:40:38
|
|
|
|
katrinka
|
pa kmalu bo treba naresti drugi del ljubljancank - smo ze na 198 strani
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.7.2009 8:50:10
|
|
|
|
vim
|
A druga krivulja na CTG kaže popadke. Ja mater ne se hecat potem sem jaz polna popadkov, samo meni se tole ne zdi ravno, da bi bili popadke. Ker če so bom še poirod zamudila .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.7.2009 9:31:04
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim A druga krivulja na CTG kaže popadke. Ja mater ne se hecat potem sem jaz polna popadkov, samo meni se tole ne zdi ravno, da bi bili popadke. Ker če so bom še poirod zamudila . oh vim si me nasmejala - ne bos zamudila poroda vrjemi, ja men je tko moja rekla - sam ne bom pametovala k je bil itak moj prvi ctg
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.7.2009 12:19:42
|
|
|
|
Sempervivum
|
Maš kar prav, Katrinka. Zgornja krivulja na CTG je srčni utrip otročička, spodnja pa popadki. Pa ne skrbi, da boš ta zadnja med julijkami, ker imam jest PDP še 2 dni za tabo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.7.2009 12:41:20
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Maš kar prav, Katrinka. Zgornja krivulja na CTG je srčni utrip otročička, spodnja pa popadki. Pa ne skrbi, da boš ta zadnja med julijkami, ker imam jest PDP še 2 dni za tabo pol bomo ti, jaz, vim pa boomer kar sostanovalke v P
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.7.2009 13:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim a kr vse boste pobegnile al kaj?no pol vam lahk za vsak slučaj če bo ktera že kej zašprintala kr zdej rečem srečno pot v rim jaz pa lepo racam in tamali se zgleda nič ne mudi vn tko da mogoče bo pa le zdržala do roka sam vmes me muč s popadki vrjetn sam tok da vem da jo imam v bušiju,mislim kako lepo od nje a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.7.2009 13:50:47
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu mislim a kr vse boste pobegnile al kaj?no pol vam lahk za vsak slučaj če bo ktera že kej zašprintala kr zdej rečem srečno pot v rim jaz pa lepo racam in tamali se zgleda nič ne mudi vn tko da mogoče bo pa le zdržala do roka sam vmes me muč s popadki vrjetn sam tok da vem da jo imam v bušiju,mislim kako lepo od nje a ne ah ne se sekirat, me stiri bomo po mojem sele augusta rodile - joj me bo vim zadavla k bo vidla da sm tole napisala ona bi cim prej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?