mama11
|
Mi smo bili pa včeraj v DT - je imel rojstni dan pa si je vzel frej. Je bilo ful luštno, samo Tamaro je malo ožgalo po ramenih. Mažemo z Bepantholom, pa je že ok. Zvečer sta bili obe tako zmatrani, da sta bila v bajti ob 20h že mir in tišina. Sva prižgala klimo v dnevni (na 26 stopinj), na hodnik do spalnic pa vklopila ventilator. Moja zlata tašča je potem pri nama zgoraj gledala TV in ju pazila, midva sva šla pa ven na en... no dva drinka. Je bilo luštno malo poklepetat s kolegi in se skulirat. Danes zjutraj je bila Tamara potem že malo čez 6h pripravljena vstati - vpila iz posteljice, oči, oči, ula osem, ula osem (on ji ves čas pravi, da je ob 20h čas, da se začneta pripravljati za spanje, in jo pohvali, kadar spi do 8h zjutraj). No, z dudo jo je prepričal, da je potegnila še za eno urico... škoda, da je začelo padati šele kasneje - če bi bila ob 7h takšna tema in dež kot sta bila ob 8h, bi najbrž spala še malo dlje. Julija je potegnila do pol devetih, tako da sem se jaz malo bolj spočila. Zdajle obe drnjohata, pri nas pa se je spet pokazal sonček. Upam, da ne bo zaradi tega popoldne ful sparina... Ne vem, če sem javila, da sva dobila odgovor od UE glede gradbenega - ene pet zadev je bilo treba urediti (no, eno so ugotovili, da je že bila urejena v projektu, pa za drugo zahtevajo služnost, ki jo imava že tako ali tako vpisano v ZK ). Upam, da bo te papirologije kmalu konec. Sem pa dobre volje, ker nama je občina vsaj znižala komunalni prispevek - s 7.777 na 6.600 evrov... potem so pa pribili še nek gradbeniški indeks rasti cen od decembra 2007, tako da je končni znesek malenkost čez 7.000 evrov - pa v specifikaciji piše, da je to le prispevek za javne ceste z razsvetljavo v občini in za skupne stroške občine. Mislim too much, kaj če bi vključili še vodovod in kanalizacijo.
|