|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
21.11.2008 21:32:58   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Gruška  a je tvoj že pristal??

Oj, ja, moj je pristal okol 17ih po našem času v Dohi, pri njih je blo takrat mal čez 19... so šli v hotel spat, ker imajo ob 4ih zjutraj letalo za Katmandu... okol pol osmih bojo tam... aja, pa ob 19:30 je blo tam 24°, juhej....

Torbice? Poleg uhanov moj fetiš ... user posted image  Dva dni nazaj sem si eno hudo kupila (za 10€) in ne boš verjela kakšne barve je - zelene user posted image ... tle pri nas v eni trgovini ... pa ure imajo tud tuki dost pocen, moja je bla 34€ (una z belim paščkom, sej si jo najbrž vidla) ... sem ti rekla, da prid do mene, pa bova šle tle mal pofirbcat .... 

Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene, pa zato več hlač in zgornjih delov (srajčka, puli, majčka, karkoli...)... uapm, da bom kaj pametnega našla....

< Sporočilo je popravil gruška -- 21.11.2008 21:34:20 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.11.2008 21:45:33   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Gruška  a je tvoj že pristal??

Oj, ja, moj je pristal okol 17ih po našem času v Dohi, pri njih je blo takrat mal čez 19... so šli v hotel spat, ker imajo ob 4ih zjutraj letalo za Katmandu... okol pol osmih bojo tam... aja, pa ob 19:30 je blo tam 24°, juhej....superuser posted image user posted image user posted image

Torbice? Poleg uhanov moj fetiš ... user posted image  Dva dni nazaj sem si eno hudo kupila (za 10€) in ne boš verjela kakšne barve je - zelene user posted image ... tle pri nas v eni trgovini ... pa ure imajo tud tuki dost pocen, moja je bla 34€ (una z belim paščkom, sej si jo najbrž vidla) ... sem ti rekla, da prid do mene, pa bova šle tle mal pofirbcat .... ja, če mi bo zneslo.....

Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene(jst sem tud rabla ''samo'' ene kupla sem 3 user posted image user posted image user posted image ), pa zato več hlač in zgornjih delov (srajčka, puli, majčka, karkoli...)... uapm, da bom kaj pametnega našla....itak da bošuser posted image

Ja kam pa si zdej pobegnila??? A ni nobene, ste vse čist prekurjene k je petekuser posted image user posted image user posted image ...no sej zdej se smejim dons 14 dni bom pa jst tud najbrž na glavo letela....od utrujenosti in zaspanosti user posted image user posted image ........

< Sporočilo je popravil Oranža -- 21.11.2008 21:47:05 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.11.2008 21:50:02   
Tanayya29
oo jst sm tle,se vid,da me dolg ni blo,pa me nben več ne pogreša......žalostna,je že provuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.11.2008 21:50:44   
gruška
Jaz sem še tle, z laptopom v naročju v postli gledam tv, pa mal surfam zraven ... a bova eno rekle, al kaj? user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.11.2008 21:52:04   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

oo jst sm tle,se vid,da me dolg ni blo,pa me nben več ne pogreša......žalostna,je že provuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pogrešamo pogrešamo, povej kako ste ... kako Taj, kako služba, vrtec?????

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.11.2008 21:53:09   
Oranža

Jaz sem še tle, z laptopom v naročju v postli gledam tv, pa mal surfam zraven ... a bova eno rekle, al kaj? user posted image

Sevedauser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.11.2008 21:53:50   
Oranža

Pogrešamo pogrešamo, povej kako ste ... kako Taj, kako služba, vrtec?????

Se strinjam....povej kej Tanayya....

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.11.2008 21:54:05   
tintin
Evo tukaj ena prekurjena...čist zares. Danes sem sfiniširala kr eno ornk delo v službi in sem čist na glavo....od branja EU in drugih mednarodnih dokumentov in pisanja primerjav in povzetkov... user posted image Ampak well done, je za mano. Zdej pa v nove zmage.

Torbice - jaz imam nahrbtniček, mi je ful boljš kot torba. Oranža za torbe v KR: Okršlar v mestu....hmm točno nasprot trgovine Samsonite. Torb kokr češ, cene zmerne.

Ura - prisegam zgolj na Storm. Niso ravno zelo poceni, ampak jaz mojo nosim že od l.99 z vmesno eno menjavo paščka (ki je kovinski, elastični) in dvema menjavama baterij. So pa take mal odbite, dizajnerske, s super mehanizmi.

Jaz tudi sproti še malo dopolnjujem garderobo.

Šibam se uležt...sem res morto.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.11.2008 21:56:52   
Tanayya29
na šihtu je fino,samo jaz se še ne znajdem,res ne vem,kok časa bo trajal,da se bom navadla nazaj.....
kr stojim pa gledam....sj bo....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.11.2008 21:57:01   
tintin
Aja, Oranža še ena štacuna je tud v mestu...hm čak, da se spomnim, kako se reče....!? V glavnem je tam bliz, ko je bil včas Muller v mestu...tud noro veliko torb...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.11.2008 21:57:20   
gruška

Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene(jst sem tud rabla ''samo'' ene kupla sem 3 user posted image user posted image user posted image ), ...

Jaz še za ene ne vem, kje jih bom najdla ... nč mi ni všeč... rada bi pa čist obične, črne z mal petke ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.11.2008 21:57:33   
Tanayya29
sm izven forme,še tle ne vem več kaj bi napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 387
21.11.2008 22:03:26   
Oranža

Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene(jst sem tud rabla ''samo'' ene kupla sem 3 user posted image user posted image user posted image ), ...

Jaz še za ene ne vem, kje jih bom najdla ... nč mi ni všeč... rada bi pa čist obične, črne z mal petke ...

Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.11.2008 22:04:10   
Oranža

na šihtu je fino,samo jaz se še ne znajdem,res ne vem,kok časa bo trajal,da se bom navadla nazaj.....
kr stojim pa gledam....sj bo....

Ah sej bo....sej smo vsi na istem......user posted image user posted image

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 389
21.11.2008 22:04:40   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Aja, Oranža še ena štacuna je tud v mestu...hm čak, da se spomnim, kako se reče....!? V glavnem je tam bliz, ko je bil včas Muller v mestu...tud noro veliko torb...

Hvala tintinuser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.11.2008 22:05:48   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Ura - prisegam zgolj na Storm. Niso ravno zelo poceni, ampak jaz mojo nosim že od l.99 z vmesno eno menjavo paščka (ki je kovinski, elastični) in dvema menjavama baterij. So pa take mal odbite, dizajnerske, s super mehanizmi.

Jaz mam tud eno, mi jo je božiček prinesel, drugače sem pa jaz pri urah tko kot pri torbicah... raj za majhen denar, pa več različnih ... tud te "za male pare" mi zdržijo kar po nekaj let.... Eno športno sem si kupila v Sparu za 9€, pa čist lepo dela... zadnjič sem šla pa na eni Swatch-ki menjat baterijo, pa mi je rekla, da ni kriva baterija, da je ura že prestara ( 9 let user posted image ) ... tok mi še tapocen ure zdržijo z vmesnimi menjavami baterije ... zdej sem jo dala Piki za igrat....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.11.2008 22:05:58   
Tanayya29
nč oranža kar v leroto pejt,pa pust tam 300 e za torbico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.11.2008 22:07:15   
Tanayya29
uro mam jst axcent,roza in to dve...ena je taka kt zapestnca,prov tko narjena,ena pa roza(dajicauser posted image ),a kupiš kej?

Neposredna povezava do sporočila: 393
21.11.2008 22:07:39   
gruška
Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ user posted image user posted image

V Pamiju??? Kje že?user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.11.2008 22:08:35   
Oranža

nč oranža kar v leroto pejt,pa pust tam 300 e za torbico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom rajš počakala mogoče me pa ti presentiš z njo za moj RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 395
21.11.2008 22:08:59   
gruška

uro mam jst axcent,roza in to dve...ena je taka kt zapestnca,prov tko narjena,ena pa roza(dajicauser posted image ),a kupiš kej?

Ja, una tvoja zapestnica je huda, sem ti že enkrat rekla .....

Neposredna povezava do sporočila: 396
21.11.2008 22:10:17   
Oranža

Ah to je pr nas ena štacuna...a pridešuser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 397
21.11.2008 22:13:13   
Oranža
A ste vidle v ponedeljek naj bi snežilouser posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.11.2008 22:13:32   
gruška

Če jih ne bom najdla v Lj., pa veš da pridem, itak user posted image  ... une hlače k sem jih zadnjič kupila pr vas v Wenice-u za Piko so pa ful dobre...ji ful pašejo ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.11.2008 22:17:37   
Oranža

Če jih ne bom najdla v Lj., pa veš da pridem, itak user posted image  ... une hlače k sem jih zadnjič kupila pr vas v Wenice-u za Piko so pa ful dobre...ji ful pašejo ...

Superuser posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?