Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:32:58
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruška a je tvoj že pristal?? Oj, ja, moj je pristal okol 17ih po našem času v Dohi, pri njih je blo takrat mal čez 19... so šli v hotel spat, ker imajo ob 4ih zjutraj letalo za Katmandu... okol pol osmih bojo tam... aja, pa ob 19:30 je blo tam 24°, juhej.... Torbice? Poleg uhanov moj fetiš ... Dva dni nazaj sem si eno hudo kupila (za 10€) in ne boš verjela kakšne barve je - zelene ... tle pri nas v eni trgovini ... pa ure imajo tud tuki dost pocen, moja je bla 34€ (una z belim paščkom, sej si jo najbrž vidla) ... sem ti rekla, da prid do mene, pa bova šle tle mal pofirbcat .... Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene, pa zato več hlač in zgornjih delov (srajčka, puli, majčka, karkoli...)... uapm, da bom kaj pametnega našla....
< Sporočilo je popravil gruška -- 21.11.2008 21:34:20 >
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:45:33
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruška a je tvoj že pristal?? Oj, ja, moj je pristal okol 17ih po našem času v Dohi, pri njih je blo takrat mal čez 19... so šli v hotel spat, ker imajo ob 4ih zjutraj letalo za Katmandu... okol pol osmih bojo tam... aja, pa ob 19:30 je blo tam 24°, juhej....super Torbice? Poleg uhanov moj fetiš ... Dva dni nazaj sem si eno hudo kupila (za 10€) in ne boš verjela kakšne barve je - zelene ... tle pri nas v eni trgovini ... pa ure imajo tud tuki dost pocen, moja je bla 34€ (una z belim paščkom, sej si jo najbrž vidla) ... sem ti rekla, da prid do mene, pa bova šle tle mal pofirbcat .... ja, če mi bo zneslo..... Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene(jst sem tud rabla ''samo'' ene kupla sem 3 ), pa zato več hlač in zgornjih delov (srajčka, puli, majčka, karkoli...)... uapm, da bom kaj pametnega našla....itak da boš Ja kam pa si zdej pobegnila??? A ni nobene, ste vse čist prekurjene k je petek ...no sej zdej se smejim dons 14 dni bom pa jst tud najbrž na glavo letela....od utrujenosti in zaspanosti ........
< Sporočilo je popravil Oranža -- 21.11.2008 21:47:05 >
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:50:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
oo jst sm tle,se vid,da me dolg ni blo,pa me nben več ne pogreša......žalostna,je že prov .
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:50:44
|
|
|
|
gruška
|
Jaz sem še tle, z laptopom v naročju v postli gledam tv, pa mal surfam zraven ... a bova eno rekle, al kaj?
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:52:04
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 oo jst sm tle,se vid,da me dolg ni blo,pa me nben več ne pogreša......žalostna,je že prov . Pogrešamo pogrešamo, povej kako ste ... kako Taj, kako služba, vrtec?????
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:53:09
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz sem še tle, z laptopom v naročju v postli gledam tv, pa mal surfam zraven ... a bova eno rekle, al kaj? Seveda
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:53:50
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 oo jst sm tle,se vid,da me dolg ni blo,pa me nben več ne pogreša......žalostna,je že prov . Pogrešamo pogrešamo, povej kako ste ... kako Taj, kako služba, vrtec????? Se strinjam....povej kej Tanayya....
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:54:05
|
|
|
|
tintin
|
Evo tukaj ena prekurjena...čist zares. Danes sem sfiniširala kr eno ornk delo v službi in sem čist na glavo....od branja EU in drugih mednarodnih dokumentov in pisanja primerjav in povzetkov... Ampak well done, je za mano. Zdej pa v nove zmage. Torbice - jaz imam nahrbtniček, mi je ful boljš kot torba. Oranža za torbe v KR: Okršlar v mestu....hmm točno nasprot trgovine Samsonite. Torb kokr češ, cene zmerne. Ura - prisegam zgolj na Storm. Niso ravno zelo poceni, ampak jaz mojo nosim že od l.99 z vmesno eno menjavo paščka (ki je kovinski, elastični) in dvema menjavama baterij. So pa take mal odbite, dizajnerske, s super mehanizmi. Jaz tudi sproti še malo dopolnjujem garderobo. Šibam se uležt...sem res morto.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:56:52
|
|
|
|
Tanayya29
|
na šihtu je fino,samo jaz se še ne znajdem,res ne vem,kok časa bo trajal,da se bom navadla nazaj..... kr stojim pa gledam....sj bo....
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:57:01
|
|
|
|
tintin
|
Aja, Oranža še ena štacuna je tud v mestu...hm čak, da se spomnim, kako se reče....!? V glavnem je tam bliz, ko je bil včas Muller v mestu...tud noro veliko torb...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:57:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene(jst sem tud rabla ''samo'' ene kupla sem 3 ), ... Jaz še za ene ne vem, kje jih bom najdla ... nč mi ni všeč... rada bi pa čist obične, črne z mal petke ...
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 21:57:33
|
|
|
|
Tanayya29
|
sm izven forme,še tle ne vem več kaj bi napisala .
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:03:26
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jaz grem pa v ponedeljek še v Lj. v šoping, da se mal oblečem za službo... čevlje rabim "samo" ene(jst sem tud rabla ''samo'' ene kupla sem 3 ), ... Jaz še za ene ne vem, kje jih bom najdla ... nč mi ni všeč... rada bi pa čist obične, črne z mal petke ... Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:04:10
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 na šihtu je fino,samo jaz se še ne znajdem,res ne vem,kok časa bo trajal,da se bom navadla nazaj..... kr stojim pa gledam....sj bo.... Ah sej bo....sej smo vsi na istem......
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:04:40
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Aja, Oranža še ena štacuna je tud v mestu...hm čak, da se spomnim, kako se reče....!? V glavnem je tam bliz, ko je bil včas Muller v mestu...tud noro veliko torb... Hvala tintin
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:05:48
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Ura - prisegam zgolj na Storm. Niso ravno zelo poceni, ampak jaz mojo nosim že od l.99 z vmesno eno menjavo paščka (ki je kovinski, elastični) in dvema menjavama baterij. So pa take mal odbite, dizajnerske, s super mehanizmi. Jaz mam tud eno, mi jo je božiček prinesel, drugače sem pa jaz pri urah tko kot pri torbicah... raj za majhen denar, pa več različnih ... tud te "za male pare" mi zdržijo kar po nekaj let.... Eno športno sem si kupila v Sparu za 9€, pa čist lepo dela... zadnjič sem šla pa na eni Swatch-ki menjat baterijo, pa mi je rekla, da ni kriva baterija, da je ura že prestara ( 9 let ) ... tok mi še tapocen ure zdržijo z vmesnimi menjavami baterije ... zdej sem jo dala Piki za igrat....
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:05:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
nč oranža kar v leroto pejt,pa pust tam 300 e za torbico...
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:07:15
|
|
|
|
Tanayya29
|
uro mam jst axcent,roza in to dve...ena je taka kt zapestnca,prov tko narjena,ena pa roza(dajica ),a kupiš kej?
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:07:39
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ V Pamiju??? Kje že?
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:08:35
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 nč oranža kar v leroto pejt,pa pust tam 300 e za torbico... Bom rajš počakala mogoče me pa ti presentiš z njo za moj RD
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:08:59
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 uro mam jst axcent,roza in to dve...ena je taka kt zapestnca,prov tko narjena,ena pa roza(dajica ),a kupiš kej? Ja, una tvoja zapestnica je huda, sem ti že enkrat rekla .....
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:10:17
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ V Pamiju??? Kje že? Ah to je pr nas ena štacuna...a prideš
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:13:13
|
|
|
|
Oranža
|
A ste vidle v ponedeljek naj bi snežilo
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:13:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ V Pamiju??? Kje že? Ah to je pr nas ena štacuna...a prideš Če jih ne bom najdla v Lj., pa veš da pridem, itak ... une hlače k sem jih zadnjič kupila pr vas v Wenice-u za Piko so pa ful dobre...ji ful pašejo ...
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.11.2008 22:17:37
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Sem imela isti problem, pol sem jih pa našla v pamiju, točno take kot opisuješ V Pamiju??? Kje že? Ah to je pr nas ena štacuna...a prideš Če jih ne bom najdla v Lj., pa veš da pridem, itak ... une hlače k sem jih zadnjič kupila pr vas v Wenice-u za Piko so pa ful dobre...ji ful pašejo ... Super
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?