|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
20.11.2008 21:16:45   
potepinka
No kje pa ste???Imam samogovoreuser posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.11.2008 21:31:19   
ajtak
user posted image , vceri sem jih mela pa js

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 352
20.11.2008 21:36:04   
Tanayya29
Čauči.

jeee sm preživela prvi delovni dan,fino....;))

sm pa tkooo utrujena,da grem kr spat(madonca sm napisala)....

Nočko

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.11.2008 21:42:47   
martita
Ajtak,evo še naše manekenske mere:
6m:  65,5cm,  6570g
7m:                6770g
8,5m: 70,5cm,7400g
12m:  74cm,   8130g

Ne morem verjet, da so imeli Majino težo nekateri fantki že pri 3 oz. 4 mesecih?user posted image

Lepo se imejte in lepo praznujte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.11.2008 21:50:23   
nicolina
Jaz sem tudi utrujena in grem spat...NOČKO

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.11.2008 22:06:13   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Ne morem verjet, da so imeli Majino težo nekateri fantki že pri 3 oz. 4 mesecih?user posted image

Tudi jaz težko verjamem, kajti tudi Ajda je približno Majinih mer, ne vem sicer natančnih, ker sva zaradi prehlada odpovedali posvetovalnico.  

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.11.2008 22:07:22   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: martita

No, še dobr, da je še ena, ki je celo lažja od naše (8250g) ... user posted image  ... pa še večja je (71,5cm)... tvoja ma pa res manekenske mere user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil gruška -- 20.11.2008 22:20:08 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.11.2008 22:19:43   
gruška
A niste rekle, da bo čvek zvečer? Nč, jaz se grem itak k mojmu stisnt, ker pol ga 10 dni ne bo ... zjutraj ima avion ...  user posted image .....

Nočko!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.11.2008 22:25:09   
scubadiver
Čer,

Gruška tvojemu želim srečno pot. Naj se ima lepo, pa čeprav se mu bo skos kovcal zarad moje foušije user posted image user posted image .

Martita tvoja je pa res manekenka. naša ma skor še enkrat več user posted image . Ok, mal pretiravam. Bom povedala čez 14 dni če bo lana zdrava da bomo imeli pregled.
Martin vse najboljše za prvi RD user posted image user posted image user posted image

Sem se pa danes prav raznežila v vrtcu. Mi je povedala vzgojiteljica, da so delali novoletne voščilnice za starše. Mi je blo tkoooooooo lepo user posted image

Drugač pa ne vem trenutno kaj naj sploh napišem. Sem kr mal depresivna, ker nehote mislim na ponedeljek.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.11.2008 22:49:30   
Dajica
Čer!
Sem zamudila cvek, ker sva bila z mojim spet v nabavi, potem pa se na pici. Sva sla lustre kupovat. Joj, sj mi je kr nerodno. Dve uri sva hodila po trgovini in prodajalka z nama, sva ze skoraj vse nabrala, potem pa sva rekal, da zal ne bova nic vzela, ker nisva bila ziher, ker nama niti ena luc ni bila tisto wauuuuu.Bi pa cimprej rabila, zato sva hitela. Pa sva potem videla, da raje ne hitet pa v miru izbrat tisto, kar nama bo res vsec. Upam, da prodajalka ni prevec huda.user posted image

MARTIN-vse naj naj za 1.rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image

Gruska, tud jaz sem za, da morjo otroc migat, sam ce ga pa mal razvajas z avtom na daljinca, pa tud nc hudga, sam da res ni skoz sam ta avto. Mal za spremembo, drugac pa aktivno, kolkr se da. Pa srecno tvojmu na potovanju! Tebi naj pa cimprej mine ta cas, ko ga ne bo.

Noooocko

Se par dni, pol pa sluzba user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dajica -- 20.11.2008 22:50:44 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.11.2008 23:50:59   
kanarka
Da se še jaz oglasim zadnjič iz toplih krajev. Ravnokar delam generalko, zjutraj spakiram in ob treh popoldan odletiva. Naslednjič se torej pišemo iz naše preljube Slovenije.

Toliko na kratko.

Lahko noč

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.11.2008 8:27:40   
Oranža
Dan

Evo kavica user posted image .

Gruškinemu možu srečno pot in naj se ima lepo ampak ne preveč, kert je tam brez ženeuser posted image user posted image user posted image

Kanarka tudi vama srečno pot in upam da se naslednji teden v Lj srečamouser posted image user posted image user posted image .

Dajica, zakaj pa se ne zapeljeta v Celovec v Ikeo?? Imajo kar lepe in fajn stvari........
Kilaža otrok........no naš fante je tud bolj manekenuser posted image user posted image user posted image , čeprav je ta teden začel jest ko nor, poslušamo samo njami njami njami......user posted image user posted image user posted image user posted image . Imava pa naslednji teden P in bomo videli....
Zdej pa šibam, grem na kavico in v šoping........

Čao

Aja pa da se še pohvalim, moj mali pikec včeraj in danes v vrtcu tud solzice ni potočil.......no sej ni da bi prej jokal, samo zajokal je ko sem ga oddala, pa se je pol takoj umiril, pa ko sem ga prišla iuskat ko me jae zaslišal......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.11.2008 8:34:24   
barika
user posted image user posted image JUtro

Kanarka srečno pot!!!!

Martin se zahvaljuje za čestitke, mater je šlo tole leto hitro user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.11.2008 8:43:25   
ninocka
Jst sem pa spet doma na bolniski - Ruben je dobil norice user posted image user posted image user posted image user posted image Popoldne mava P, da ga pogleda, pa bomo pol vedli kaj vec...
matr, v enmu tednu najprej sesta bolezen, pol pa se to...user posted image

morm it, ker ze joka, ker me ni user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.11.2008 9:45:08   
potepinka
Jutro

Ruben user posted image user posted image  
jah to je pa vrtec,čakam da bo ura 11 da pokličem šefa ali so mi odobrili del.čas za 4 urno delo in Marka izpišem iz vrtca,ker sem več na bolniški kot pa v službi

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.11.2008 10:02:37   
gruška
Jutrček...

... no, moj je odletel, me je pred eno uro že klical iz Dunaja .... Od tam leti v Doho (kjer je mimogrede 25° - 30°).... se zahvaljuje za lepe želje user posted image

Ninočka, upam da norice minejo v čimblažji obliki ... pri nas pa ni treba otročka z noricami nič k P vozit. Samo pokličeš jih, da ti pripravijo recept za sirup... Jaz pa po eni strani kar upam, da jih bomo čimprej dobil. Tevž je bil star 3,5 ko jih je prinesel domov - Pika je bila stara pa 2 meseca in pol ... pa so šle super mimo... oba sta imela samo par pikic, nič vročine, nič ... pa januar je bil, zunaj pa - 15°, tko da nas tud ven ni vleklo in smo se super crkljali noter .... A Evan jih je že mel, sem mal pozabla?!

Dajica, saj jaz vem, da ste te avte hotle kupit "za razvajanje", ampak jaz osebno sem pač proti, ker vidim naprimer v šoli otroke - učiteljica nas na sestanku prosi, naj starši otroke popoldne "znorimo" zunaj, v Tevževem razredu si morajo parkrat na teden v beležko napisat - Znori si zunaj!!!! Ker pravi učiteljica, da iz pogovora z otroki (pa tudi po obnašanju) vidi, da otroci ko pridejo iz šole šibajo pred TV in računalnik ... Sploh otroci, ki živijo v bloku, počakajo starše, da pridejo domov, notri v stanovanju, ko pa pridejo starši, je pa že ura 5 ali 6 in otrok ne peljejo nič ven ... In v vrtcu ni dosti drugače... res da dopoldne mogoče več migajo v vrtcu, ampak popoldne, če že grejo za eno uro ven, pa so tisto uro v avtu na akumulator .... ne vem no, mogoče preveč posplošujem, ampak vseeno, to je pač moje mnenje ... Mogoče za tele tamičkane, enoletnike, to bi še rekla, ampak od dveh, treh let naprej pa čimveč migat.... Midva sva jih "razvadila" s kolesom, z rolerji, z rolko, s skirojem, s skakačem, s kolebnico .... Ko pridejo iz šole oz. vrtca, Tevž naredi nalogo, pojemo in potem ven ... Sicer pa jaz zate že vem, da si športen tip in vem, da boš poskrbela, da bo tud Kaja ... user posted image

< Sporočilo je popravil gruška -- 21.11.2008 10:05:05 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.11.2008 13:25:12   
mklks
gruška...po eni strani ti dam kar prou, ker danes je tok že vsega....od tv-ja do raćunalnika itd. tko da tud jst  se trudim da je ema čim več na svežem zraku in da miga, miga:)

po drugi strani pa tud razvajanje paše:)

morm it. grem po emo v vrtec, potlej pa k frizerju da bom jutri lepa za praznovanjeuser posted image user posted image

srečno pot gruška tvojemu dragemu pa seveda tudi tebi kanarkauser posted image

ajdi, se slišimo zvečer

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.11.2008 13:29:19   
Dajica
Gruska-ves, da bom poskrbela za Kajino telovadbo.user posted image user posted image
Oranuza-luci so ze kupljene, danes user posted image user posted image

Danes je moj zadnj dan dopusta, v ponedeljek pa v sluzbo. Vceraj, ko sem se ulegla v posteljo in pomislila na to, so mi kr solzice spolzele. Pa sej vem, da bo vse ok, tko v sluzbi, kot s Kajo, pa vseeno en tak cuden filing. Ma sej po eni strani ze komaj cakam ta ponedeljek, da koncno ze prelomim to in zacnem z delom. Po drugi strani bi pa se kr bila doma z mojo malo. Me tolazi to, da vecina vas tudi ze dela, tko da jaz ne morem bit izjemauser posted image Dobra tolazba, kaj.user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.11.2008 13:31:06   
Dajica
Kanarka-srecno pot.user posted image

Joj, js mam pa se kr neki dela, ce hocem do ponedeljka pridet do 1000.user posted image user posted image Tezka bo, tezka user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.11.2008 13:51:00   
barika
Dajica sej bo šlo...tako v službi, kot do magičnih 1000 objav.user posted image

tile akumulatorski avti so tud men bolj user posted image user posted image user posted image , pa ne zato, ker se otroci "radi" vozijo z njimi ampak tistih 500 ali koliko € se da na bolj pameten način porabit. sploh pa, kam pa pridemo, če otrokom vse k riti stišimo.

Se kr z Gruško strinjam.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.11.2008 15:38:50   
potepinka
No tudi jaz začnem v Ponedeljek z službo.4 ure user posted image user posted image user posted image ,mi je super ker bom vsak dan šla ob 18 v službo,ob 19-19.30 pa itak gre Mark spat tak da me ne bo preveč pogrešal,še vedno bova skoraj cel dan skupaj.Tak da ga bom izpisala iz vrtca.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.11.2008 19:36:45   
mklks
potepinka....user posted image user posted image za službo, sem ful vesela zate....

po eni strani si tud jst želim, da bi lahko še zmerej bla cel dan s svojo malo, ampak po drugi strani mi pa kar paše da mem mal časa tud zase:)

kje ste zdej vse čveke??

nč, grem še kako pecivo spečt za jutri, se še kasnej oglasim:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 372
21.11.2008 20:16:07   
gruška
Evo mene, otroc so v postli, Tevž gre zjutraj s planinci na pohod na Zasavsko goro, upam, da bojo imeli lepo vreme ...

Sem ugotovila, da še nisem čestitala otročkom, ki so imeli pred dnevi rojstni dan: Matic, Maja, Sara, Tjaš, Tamara, Martin - VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

A dons bo kakšen čvek, al kaj?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.11.2008 20:33:54   
Dajica
Oj!
Kaja je se budna, se greva zdej uspavat. Je tak zivcek, kr norela bi, ampak je treba it spat...Upam, da se se kasneje javim, ce ne bodo budnice.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.11.2008 21:19:47   
Oranža
Čer,

No jst sem tud pršla pogledat, če bomo kej čvekale, otroc spijo, user posted image  pa hokej gleda, tko da.......

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sem ugotovila, da še nisem čestitala otročkom, ki so imeli pred dnevi rojstni dan: Matic, Maja, Sara, Tjaš, Tamara, Martin - VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   

Se pridružujem čestitkam!

No da vam povem, jst sem bla dons spet v šopingu, sem sio nakupla še par zg. delov in še dvoje čevlje tko da zdej za silo sem opremljenauser posted image user posted image Manjka mi samo še ura in torbica.....slednjo sem dons že iskala pa nisem našla nč pametnega, jst imam rada mal večje torbice, pa nisem nč tacga vidla, če je pa že bla oblika pa velikost fajn je bil kak svetleč material al pa prav okičan user posted image .......A ima katera kakšno idejo kje imajo kej izbire,,,,,aja pša da niso prav drage, jih imam rajš mal več user posted image  Aja pa za uro tud ne vem kje nej gledam, bi si tud kupla kej bolj pocen, kar sem dons gledala je blo vse čez 100€ porkašpinčičuser posted image ....

Gruška  a je tvoj že pristal??

grem mal posrfat pa pridem še nazaj.....

< Sporočilo je popravil Oranža -- 21.11.2008 21:23:56 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?