|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta
24.3.2005 10:45:16   
Anonimen
kaj mislte, mi bo ratala za RD? Ene parkrat sem jo že pekla, pa je kr blo..no bol za pojest, kot gledat :)- zdej se je moram pa spet lotit. Mali pravi, da bi jagodno.

Ma kdo kašne res dober pa res izi načrt?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   torta
24.3.2005 10:46:26   
Anonimen
Recept-lepo prosm:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   torta
24.3.2005 10:48:06   
Anonimen
Babi nevenka, rabim načrt - od začetka do konca: spisek za v štacuno in potem posamezni koraki ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   torta
24.3.2005 10:48:08   
Anonimen
Žal mi je nisem nič kaj prida kuharca..torte raje kupim:ups::ups::ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   torta
24.3.2005 10:48:41   
Anonimen
Mislš, da bi jo jst tud rajš, al kuga :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   torta
24.3.2005 10:50:02   
sarči
Slaščičarna kliče:bravo::bravo::bravo::torta::torta:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   torta
24.3.2005 10:50:06   
Anonimen
Teta al bina načrt:oblečeš se pa ubuješ čevlje,ne v copatih v štacuno,pol najdeš najbližjo vstopiš in vprašaš:a mate jagodne torte.......no viš,čist nič ni težko in komplicirano:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   torta
24.3.2005 10:54:03   
Anonimen
Mtr, si ti brihtna :bravo:

Kje spiš, da te ne ukradejo nevenka? :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   torta
24.3.2005 10:55:44   
Anonimen
Zraven mojga desca9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   torta
24.3.2005 10:56:35   
Anonimen
Prvi tiger, ne? No, sej za tako žensko se je vredno potrudit ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   torta
24.3.2005 10:59:04   
Anonimen
Ja pravi:sloncek:zato me pa noben ne upa ukrast:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   torta
24.3.2005 11:23:32   
Anonimen
Ok al bina, nekaj je blo že napisanega,
Obuješ čevlje oblečeš hlače in pulover in začneš stopat. Odstopicljaš do trgovine in kupiš tisto že spečeno testo. Potem greš k vloženem sadju in kupiš dva paketa jagod. Kupiš še sladko smetano in svečke. Potem se pa moje znanje neha. Če se ti preveč ne mudi ti lahko jutri iz knjige recept prepišem. Ampak testo, pa jagode pa smetano boš zihr rabla!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   torta
24.3.2005 11:24:39   
Anonimen
Ja, najbolj me skrbi testo, k enkrat rata, drugič ne. Alja, če maš kej čist na izi testo, mi lahko na privat pošlješ, da se kje ne izgubi :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   torta
24.3.2005 11:25:25   
Anonimen
Bom mojo profi mmi vprašala, k ona obvlada, pa dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   torta
24.3.2005 11:25:38   
Anonimen
mami sem mislila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   torta
24.3.2005 11:47:35   
Amai
Al bina, jaz delam sadno torto vedno po tem receptu...pa jo vsi pohvaljo
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?kategorija=sladice&ID=400

Fajn je ker je ne režem (če jo moram, pride vedno postrani :)-), ampak se plasti posamezno pečejo... pa uporabljam peki papir, da se ja ne prime...

Ah, sej bo ratalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   torta
24.3.2005 11:50:43   
Anonimen
Čak, amai, pa vsako plast posebej pečeš? Torej ko vzameš eno ven, daš v ror drugo, itd...Ampak zakaj samo po tretjino v pekač, če piše, da ratajoštiri plošče :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   torta
24.3.2005 11:55:08   
Amai
recept je za tri plasti...ja eno ven pa drugo not (v pečico namreč)...če želiš 4 plate, moraš povečat količino sestavin za 1/3, pol pa seveda zlivaš četrtino testa v pekač...

pa medtem ko se ti ena peče in ena hladi - da se preveč ne ohladi jo pokrij ali s krpo ali s folijo...da se čist ne presuši...meni je namreč najlažje, da vse spečem, pa potem vse naenkrat filam s smetano in sadjem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   torta
24.3.2005 12:03:32   
Anonimen
No, zdej pa že bol zastopm ;)

Itak bom najbrž morala 2 torti spečt, tako da bom enkrat tole enkrat pa :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   torta
24.3.2005 12:32:20   
Anonimen
Testo: 5 rumenjakov in 4 žlice sladkorja mešaš z mešalcem. Zmešaš sneg iz 5 beljakov. Sneg daš k tumenkakom, dodaš 5 žlic moje (ali pa 6 romenjakov in beljakov in 6 žlic moke). Dodaš melo špecilnega praška in 1 vanilin sladkor. Zmešaš, pa ni treba nevem kako predivno. Kar korajžno. Namažeš model za torte z margerino, potreseš z moko (tako posteljco narediš), vliješ notri testo in pečeš 40 minut pri 170 stopinj. Vzameš ven, odpreš model, zarežeš z nožem okoli in okoli po sredini. Samo malo zarežeš. Potem testo "prerežeš" z vrvico (nitko od sukanca). Primeš na konceh in vlečeš sem in zja, žiga žaga.
Fila je pa dobra z želatino in sladko stepeno smetano (raslinska je ful bolj gosta), pa z jagodami seveda, če princ tako želi. Ampak točnega recepta pa ne vem.
Včasih sem jaz pekla vsak po dve torti vsak konec tedna, sem bila manijak. Jaz če nekaj delam, delam tu mač. Puloverjev sem eno leto naštrikala 14. A hočeš ta ti še za to povem, kako se dela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   torta
24.3.2005 12:48:23   
Anonimen
Kaj je to "tumenkakom"? :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   torta
24.3.2005 12:49:45   
Anonimen
:)-:)-:)-Splišni, še enkrat preberi od začetka počasi...mater, kaj si pa to pisala ;)

ne, štrikat pa znam, hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   torta
24.3.2005 13:42:59   
Anonimen
Aja, rumenjakom. Ne me zezat, že tako moje delo dovolj trpi, ko vmes pišem, ne morem še brat za seboj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?