|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj o svečah
30.10.2008 11:17:09   
florecita
Poleti mi je umrl oče, in imamo doma še kr lep kup sveč, pa sem sedaj v dilemi, ali naj za druge pokojne v teh dneh kupim druge sveče, ali naj porabim kr te? Saj bi jih vzela samo par.
Mislim da oče ne bi imel nič proti...

kakšno je pa vaše mnenje?
Ne gre se za teh 5 EUR, kaj pa vem kaj naredit...

pomagajte mi s kakšnim nasvetom
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj o svečah
30.10.2008 11:33:13   
kokoska007
ja valjda, da jih boš ponucala. ne smeš gledat tako osebno.
jaz sem jih hitro znosila, da se mi niso bile v napoto, prižgala sem jih na vse grobove, kjer so pokopani sorodniki.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2008 11:34:38   
MAŠKA
Verjamem, da je teh sveč ogromno. Samo jaz jih ne bi mogla nesti drugam, če so namenjene očetu. V bistvu se boš morala odločiti po lastnih občutkih. Če ne boš imela slabe vesti, jih komot neseš na druge grobove, če se ti pa zdi, da boš imela zato slabo vest, je boljš, da kupiš druge, te pa znosiš na očetov grob in boš mirna.

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2008 11:34:45   
Anonimen
Moja mami jih ni dovolila za druge uporabit. Smo mel celo klet in garažo sveč, še skor leto po pogrebuuser posted image
Jaz bi jih uporabila.

(odgovor članu kokoska007)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2008 11:41:00   
abi
Jaz bi jih uporabila.
Saj ne pomeni da če prinesejo sveče, zdaj jih pa en lep čas ne bo več na grob ( ker so prinesli .... sveč ).
Sveče so namenjene predvsem svojcem ki pogosto obiskujejo grob.
Zna pa seveda kdo razmišljati povsem drugače.

< Sporočilo je popravil abi -- 30.10.2008 11:42:16 >

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2008 11:44:54   
Marogica
Jaz bi jih uporabila. Je pa res, da še nimam takšne izkušnje, da mi je kdo od najbljižjih umrl, tako, da ne vem, kako bi reagirala v realnosti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2008 12:18:22   
tosja
Tvoja odločitev. In moje mnenj-porabi jih.user posted image saj praviš, da

Mislim da oče ne bi imel nič proti...

< Sporočilo je popravil tosja -- 30.10.2008 12:19:30 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2008 12:26:41   
tanikaa
Jaz bi jih uporabila. Saj bodo prej ali slej zmanjkale pa boš itak potem nove kupila.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2008 13:42:23   
babylove
Glede na to, da o zadevi razmišljaš in celo iščeš mnenja na forumu, boš najverjetneje imela slabo vest, če boš sveče nesla drugam. Ker ni pomembno, kaj mislijo in kaj bi naredile druge uporabnice foruma. Pomembno je, kako čutiš ti. In če se ne gre za tistih 5€, potem res raje kupi druge sveče in imej mirno vest.

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2008 13:55:13   
Vrtnica79
Jaz bi jih uporabila...............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2008 16:31:12   
lelaval
Jaz se podpišem pod maško. Mene bi moralni maček preganjal, ker bi si mislila, da so bile namenjene le tisti osebi.
Ti pa naredi tako, kot sama misliš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2008 18:18:53   
NEVA-1
Mi imamo od tastovega pogreba še ogromno sveč in jih prižigam tudi drugim, saj ko jih bo zmanjkalo jih bom tud zanj kupila, je že eno leto in pol od njegove smrti, pa je še ful sveč, tko da mi je res mimo, da bi za druge kupovala sveče

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?