|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moji starši zavračajo vnučka
30.10.2008 18:11:25   
Rubin.
Karakterno sta pa izjemno težavna kombinacija in je bila njuna skupna in naša družinska pot mnogokrat v duševnih breznih in osebnostnih stiskah.

Mogoče pa je bolje, da tvoj sin nima preveč stika z njimi, če po tem sklepam.

jaz pa tehtam in tuhtam v sebi, ali naj pokličem, ali naj pišem, ali naj res kar gremo tja, rezerviramo hotel

Naredi tako kot čutiš TI in se ne oziraj na druge.

(odgovor članu Alba chiara)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.10.2008 21:28:44   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: Alba chiara
Karakterno sta pa izjemno težavna kombinacija in je bila njuna skupna in naša družinska pot mnogokrat v duševnih breznih in osebnostnih stiskah.
Skozi leta sem se naučila distancirati se od vsega tega, paziti na svoj jaz in najti pozitivno luč v vsem, kar me obdaja.

To je tisto, kar ni bilo napisano v prvem postu. Praviš, da si se naučila, onadva pa očitno ne. Nikoli se nista naučila deliti svojih čustev, ne med sabo ne z drugimi, zato sta bila taka tudi do otrok(a), posledično pa se to prenaša na vnuka.
Naj ti ne bo težko, če imaš takšno taščo. Glej, moja "starša" se nista oglasila (prisilno sem se odselil pri 12) niti ob koncu OŠ, ne za maturo, ne za poroko, rojstvo dveh vnukinj jima ne pomeni nič. Ker nisem hotel biti njima podoben, sem jima vedno poslal vabilo, na katerem sta bila iskreno in prisrčno vabljena. Pa ju ni bilo nikoli...
Tašča? s taščo pa zdaj živim pod isto streho, pa čeprav je včasih pain in the ass, je še vedno super babica.

Edino, kar lahko rečem je, da jaz bi šel vsaj na pogovor...
LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Neposredna povezava do sporočila: 27
1.11.2008 12:50:25   
nara123
Alba chiara,jaz te popolnoma razumem imam namreč zelo podoben primer samo da gre pri meni za mojo taščo,moja pikica je stara 5 mesecev in jo še ni prišla pogledat tudi pokliče ne da bi se pozanimala kako je mala skratka nič smo izbrisani iz njenega življenja.Ja to zelo boli sama sprobavam to situacijo.Pa vam lahko povem da sva se krasno razumeli do trenutka ko je izvedela da sem noseča,mogoče se je vstrašila za sinka nevem zakaj,saj sva deset let skupaj in živiva v svoji hišiuser posted image user posted image .se pa veliko krat zalotim da premišljujem kako bom svoji princeski nekoč razložila zakaj jo imam ena babi rada druga pa tudi pride ne.Zelo to boli tako da bodite srečne če je pri vas vse vredu.Tako da mislim da ni nič zamolčala ker nima pomoje kaj.Pri meni je to nastopilo v trenutku da se je obrnila stran in nas nepozna:AMPAK BOMO PREŽIVELE BOŠ VIDELAuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 28
1.11.2008 18:28:49   
zinkazi
Vzemite taščo za človeka, ki bo vesel vikenda z vašo družinico. Poskusite napisat pismo. Naj bo namenjeno vašim staršem. Potem ga lahko odpošljete in jima poveste kako hudo vam je zaradi vaših odnosov, ali pa ga enostavno zažgete. Ko bo spet prišel krizni trenutek pa zopet pišite. Prav je, da izpoveste vse, kar vas boli. Verjemite, pisanje olajša dušo. Sebe pa razdajajte tistim, ki vam vračajo.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.11.2008 9:34:18   
ronja
kako bom svoji princeski nekoč razložila zakaj jo imam ena babi rada druga pa tudi pride ne.

Verjetno ti ne bo treba nič razlagat - otroci stvari sprejmejo stvari take, kot so. Ne rabijo neke logike v tem. Vsaj jaz nisem - pa sem sicer zelo logično bitje - vedno hočem vse razumet. Ampak otroci bolj kot odrasli razumejo, da smo ljudje različni in so eni taki, drugi pa drugačni in ne delajo iz tega neke tragedije. Kdor jih ima iskreno rad, ga imajo radi nazaj. Kogar nikoli ni blizu, se zanj ne zmenijo in ga ne pogrešajo, ker nimajo nekih privzgojenih vzorcev v glavi, da mora bit babi taka in taka, teta taka in taka... To pride šele kasneje... PO moje če bi odrasli znali to tako dobro sprejemat, bi bili precej manj nesrečni...

Sebe pa razdajajte tistim, ki vam vračajo.

Podpišem.

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.11.2008 10:05:48   
onka
Ronja, se popolnoma strinjam s tabo.
Tudi moji otroci so prikrajšani za babi z moje strani. Npr. 11 mesečnega otroka ni niti prišla pogledat, ne čestitke, nič. Pa imam še dva starejša otroka in je čisto nič ne pogrešata. Pravita, da bi bilo najhuje za njiju, da ju ne bi midva "marala", pa še to zato, ker me vidita, ko mi je včasih hudo, ker me pač lastna mati na grd način črta iz svojega življenja. Hudo mi je zato, ker je moja mama, to, da pa ne "povoha" svojih vnukov, mi pa še zdaleč ni mar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.11.2008 10:37:27   
annya
Jaz bi jih enostavno črtala iz mojega življenja.Brez obiskov, tel.klicev in vsega ostalega. Takih ljudi ne potrebujem v mojem življenju, pa ni važno kdo so!!

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.11.2008 12:06:10   
onka
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Jaz bi jih enostavno črtala iz mojega življenja.Brez obiskov, tel.klicev in vsega ostalega. Takih ljudi ne potrebujem v mojem življenju, pa ni važno kdo so!!

Pa si že poskusila to situacijo, da ti je to tako enostavno.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.11.2008 12:13:36   
annya
Da!

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?