|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II pričakujemo decembra :)
22.12.2008 8:17:58   
sarajan
Zdaj sem še pa jst prepričan, da je moja noseča!
Postal bom ata....
Sem zračunal, da okoli 14. avgusta...user posted image user posted image user posted image

če bo fantek bo JAN, če bo punčka bo pa SARA

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: II pričakujemo decembra :)
22.12.2008 8:37:34   
katka11
jutro bejbe!
tkole, mene je v noci iz petka na soboto v vsej svoji velicini obiskala user posted image . tko, da se selim na januar.
pa lep dan!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.12.2008 9:18:50   
sonček85
sara jan:čestitke in poročajta kaj vveč.

črviček:hvala za taklo lepo čestitko na rr in tudi tebi enako ,ter vesele praznike in Srečno 2009
S*:uživaj ,sedaj se že verjetno peljetauser posted image user posted image user posted image

Dajmo december do konca je še samo 8dniuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sarajan)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.12.2008 9:39:17   
giotti
Pravoda,
malo sem računala tvoje datume. Če si pravo M dobila 21.11., pa če si prejšnji teden imela rjav izcedek, misliš, da ni mogoče, da bi šele takrat bila ovulacija, pojavu pa bi se lahko reklo ovulacijska krvavitev? Mislim, da si celo vlečljiv izcedek omenjala, če se ne motim user posted image  Ker če imaš cikel na 34 do 38 dni, potem ovulacija pri tebi nastopi zelo pozno, od 18 do 26 dni po prvem dnevu M. Torej, če greš malo računat, bi ovulacija lahko bila ravno prejšnji teden...user posted image  Kaj meniš o tem? Upam, da sta tudi prejšnji teden kaj user posted image  za vsak slučaj in da si še zelo močno v igri za user posted image

Crvicek, naj se svet malu ustavi za vaju na Finskem in preživita najbolj odštekane in sproščene dni tam, brez misli na karkoli razen user posted image  user posted image  Držim pestke, da greste trije na potovanje user posted image  user posted image  user posted image

Objemček vsem user posted image , še posebej tistim, ki morate spet za vložke zapravljat user posted image

PS Mene pa M še vedno zafrkava, še kar ni prišla. Kar naj se gre srkivalnice, jaz vem, da se skriva, in me ta mesec ne bo zeznila!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.12.2008 9:40:03   
Anonimen
jutro!
urša hvalauser posted image
uff vidim da zdej bo pa rr čist zapuščen k skor nobene ne bo,no jaz nastopim v službi 15.januarja ,5. mam pa zdravniški pregleduser posted image
tiste k kam greste lepo se mejte za praznike ostalim bom pa sprot voščilauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.12.2008 9:44:23   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Prejšni teden se mi je pojavila sluz, ki se je v 2 dneh spremenila v rjavi izcedek, to je pa tudi to.

Hej, once more I read your post!!!

Poglej, kaj si napisala!!! Sluz in potem kri. Jaz sem stoprocentna, da je sluz napovedovala ovulacijo, kri pa je bila potem dejansko ovulacijska krvavitev. A je bila ta sluz ful vlečljiva, se ni trgala??
Še je polno upanja, če sta le  user posted image  kak dan pred tem. I hope, I hope, I hope user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.12.2008 9:44:56   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

PS Mene pa M še vedno zafrkava, še kar ni prišla. Kar naj se gre srkivalnice, jaz vem, da se skriva, in me ta mesec ne bo zeznila!!! user posted image

oooooooo, danes berem pa sam dobre ali pa vsaj spodbudne novičke...giottka moja, držim pesti, stiskam jih na vso moč, da tokrat uspe! torej kdaj pa test delaš? ta teden sem na dopustu tko, da ne bom ful na RR tko, da če bodo kakšne vesele novičke saj veš...sicer se pa še jutri vidimo in zvem kaj je novega

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.12.2008 9:46:48   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
urša hvalauser posted image
uff vidim da zdej bo pa rr čist zapuščen k skor nobene ne bo,no jaz nastopim v službi 15.januarja ,5. mam pa zdravniški pregleduser posted image
tiste k kam greste lepo se mejte za praznike ostalim bom pa sprot voščilauser posted image

lariluuuuuu!!!!!!!ČESTITKE za job, ja enkratna novica saj pravim, danes same dobre novičke...super pa 15.1 nastopiš službo, bravo! you rock girl!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.12.2008 9:57:59   
Anonimen
Sluz je bila vlečljiva... prvi dan je bila zvečer samo rahlo svetla, potem pa dva dni temno rjvega izcedka 1 x na dan in konec. Še pomislila nisem na ovulaciji, kot kaže sem se uštela, ker sem prvi dan user posted image  računala 17.11. No ja vsak se kdaj zmotiuser posted image
Sva pa 2 dni al 1 dan ( se ne spomnem točno ) pred začetkom sluzi in pa potem še 1x po 3, 4 dneh. Tako nekako...V veh tednih sva bila najbol pridna, v tem pa najmanj, ker sem jaz mislia, da bom dobilauser posted image  No ja bomo videli kako se bo razpletlo..vam pa poročam 100 %.

Larilu čestitke user posted image  za službo user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.12.2008 9:58:01   
Sulfinija
Ojla!!!

Punce jaz sme totalno brez energije sem spet user posted image ,da me dobesedno vse želodec boli.Mi je včeraj moj od tešče prinesel štrudl,ki se je danes znašel v smeteh in sem nekako zavohala,ko sem odprla zmrzovalnikv shrambi sme kar letela do wc user posted image  in se tak,napihovala da je bila prava groza me je pa temu na čast lepo zabolel želodec kriza skratka.Jutri je pa najin dan pregled juhu komaj čakam.Upam,da najina user posted image  pridno raste glede na te hude znake.

Vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image .Vsem,ki vam decembra ni uspelo pa pšiljam en velik in topel user posted image .

LP Mojcauser posted image 6t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.12.2008 9:59:19   
giotti

Jaz sem pa ravno iz pod tuša. Jajčniki so me potem dopoldne nehali boleti, špikati,...sedaj pa sem opazila, da se mi je pojavila vlečljiva, belo - prozorna sluz, vmes pa rahlo rozkasta, taka svetlo redeča. Sem se zelo vstrašila, da ni kaj narobe zmano, glede na boleče jajčnike dopoldne.

Pravoda, jaz se še kar s tabo ukvarjam user posted image  Prav motivacijo mam, ker bi tudi sama rada razumela te čudne pojave v ženskih telesih. Ne vem, če nisem zgrešila študij user posted image

Tole zgoraj si napisala 15.12. Bolečine v jajčnikih, to je zelo tipično za ovulacijo... vlečljiva sluz... tudi je lahko znak ovulacije... rahlo rdeča... neravnovesje hormonov lahko to povzroči med ovulacijo...

Če šteješ 17.11. za prvi dan M, potem je 15.12. bil 24. dan, če pa šteješ 21.11. za M, pa celo 20. dan. In če dobiš M na 34 do 38 dni, je dokaj velika verjetnost, da je šlo za ovulacijo. O je v 90 % primerov 12 do 16 dni pred M. Tako da če malo zračunaš, se to glih ujame.

Zdaj pa obljubim, te ne bom več medla in ti samo želim, da bo ta mesec res uspešen za vaju čakajo user posted image  še to leto.

Na tvojem mestu bi testek delala na silvesterski večer (16 dni po O, če je tisto bil res O, recimo, da je bila user posted image )

En velik zate user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.12.2008 10:06:08   
giotti

Sva pa 2 dni al 1 dan ( se ne spomnem točno ) pred začetkom sluzi...

Več kot dovolj, da si v igri za user posted image  Močno držim pesti user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.12.2008 10:06:30   
misk2
hello...mi mamo pa soncek...hehehe. :) ja jst se sporocam da zaenkrat moje user posted image se ni... se slisimo... papa

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.12.2008 10:08:33   
aprilčica07
Jutro punce:)

prav dosti za nazaj nisem brala, ker nimam časa, je gužva v službi...

larilu: čestitke za novo službo, uživaj v njej!
sulfinija: oh ti izcedki, ma važno, da je zdaj vse ok, jutri boš pa še srček slišala, pol boš pa lahko v miru zadihala in uživala praznike:):)
giotti: kadar najmanj verjameš, da bo kaj ratalo, se zadeva prime, držim pesti, da zagledaš plusk... Zelo preberem tvoje poste, ker jih tako lepo napišeš, in dosti resnice je v njih.
crviček: uživajte tam gor na severu:)

Grem delat, je huuda gužva, kot, da niso prazniki pred vrati. Drgač pa moje počutje je čisto ok, še kr ne verjamem, da sem videla plusek. Je pa to itak še vojna tajna, vsaj dokler ne grem na prvi pregled in vidim kaj se dogaja v trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.12.2008 10:10:11   
Anonimen
Giotti najprej najlepša hvala, da si se poglobila v moj problem. Jaz se nekako ne znajdem in si mi res v pomoč. Hvala...
Test bom pa res naredila na 31.12., če sličajno prej ne dobim user posted image . Kot kaže sva bila potem tudi v tem času pridna...upam, da bo uspešno...

Lepe praznike in se oglasim do konca leta 08 !

(odgovor članu misk2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.12.2008 10:17:27   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

oooooooo, danes berem pa sam dobre ali pa vsaj spodbudne novičke...giottka moja, držim pesti, stiskam jih na vso moč, da tokrat uspe! torej kdaj pa test delaš? ta teden sem na dopustu tko, da ne bom ful na RR tko, da če bodo kakšne vesele novičke saj veš...sicer se pa še jutri vidimo in zvem kaj je novega

Ma, saj ni treba nič stiskat pesti. Sem ta mesec itak rekla, da smo na pauzi, da me user posted image  ne zanima in da se začnem bolj resno s tem ukvarjat naslednji mesec, ko si bom nabavila O teste, pa še ena metoda je: posušeno slino daš pod mikroskopom in oblika le te pove, koliko estorgena je pristonega. Ko ga je zelo veliko, se vidijo črte v obliki praprota in ko te izginejo in so vidni samo krogci, potem O ravno minila. Skratka, tokrat se bom zares temeljito lotila ugotavljanja, kdaj so pri meni te skrivnostni dnevi, ko lahko user posted image  pride na obisk.

Drugače pa user posted image  pričakujem z največjo ljubeznijo ta mesec in z debelim vložkom na hlačkah. Sem ugotovila, da moraš biti tudi s sovražniki prijatelj in jih moraš ljubiti. Ker je ljubezen največje orožje, pod njo se stopi vse, še trdi kamen.

Za jutri pa še ne vem, ker sem še kar sesuta od tistega groznega posega v mojih ustih + vročina me ne ne zapusti. Zato tudi verjamem, da je za user posted image  še veliko časa, ker je moje telo ta mesec res razstavljeno kot že dolgo ne. Zato tudi nobene potrebe po testiranju.

Cmokec user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.12.2008 10:51:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Objemček vsem user posted image , še posebej tistim, ki morate spet za vložke zapravljat user posted image

PS Mene pa M še vedno zafrkava, še kar ni prišla. Kar naj se gre srkivalnice, jaz vem, da se skriva, in me ta mesec ne bo zeznila!!! user posted image Ma, saj ni treba nič stiskat pesti. Sem ta mesec itak rekla, da smo na pauzi, da me user posted image  ne zanima in da se začnem bolj resno s tem ukvarjat naslednji mesec, ko si bom nabavila O teste, pa še ena metoda je: posušeno slino daš pod mikroskopom in oblika le te pove, koliko estorgena je pristonega. Ko ga je zelo veliko, se vidijo črte v obliki praprota in ko te izginejo in so vidni samo krogci, potem O ravno minila. Skratka, tokrat se bom zares temeljito lotila ugotavljanja, kdaj so pri meni te skrivnostni dnevi, ko lahko user posted image  pride na obisk.
tako0 se govori ne pusti se ji nesramnici nesramniuser posted image ta mesec bo ker si najmanj pripravljena na to ,verjemi.Tudi jaz sem zadnjič prejela od sodelavke eno sliko ,ki so me slikale k sem prišla iz zmrovalnika -24c in sem imela zarošene očale(namreč šla sem iskat notri kruh ,ki je precej težek pa še zmrznjen je-za hamburgerjeuser posted image in sem se spomnila da so mi tisti mesec največ govorili pazi nase ,lahko da si noseča ,jst pa ne nisem če do sedaj nisem bila ,bom naslednjič -no in glih ta mesec se je prijelo kot sn najmanj pričakovala
larillu:jupi da začneš s 15.1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mišk2:ko je le nebi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.12.2008 13:27:20   
sonček85
kje pa ste vse se vidi ,da so že prazniki pred vrati in da se stiskate z dragimi ,ki so doma.No moj je šel pa v službo ,ker imajo sestanek z direktorco in upam ,da bodo kaj dosegli user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.12.2008 13:30:40   
dini
Oj sonček tuki sm.user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.12.2008 14:10:17   
bubika86
pozdravljene dekleta! kako ste?
user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novim nosečkam.
mene pa na forumu ni bilo kar nekaj časa, ni blo časa pa tudi sama sem se malo umaknila, ker mi je bilo na zadnje tako mučno ko sem spet dobila user posted image . tako  pri meni je danes pa 30. dan cilkusa pa upam še zmeraj da ne bo prišla niti jutri ko imam na seznamu dan D.
počutje je še kr,   no nč posebnega razn špikanja v prsih enkrat v eni drugič v drugi in špikanje v spodnjem delu trebuha. tako je to ja....
lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.12.2008 14:12:26   
sonček85
oj dini

bubika:lepo da si se nam javila in podala svoje poročilo ,ko bo pa plusek te dni nam pa le javi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.12.2008 14:21:33   
Tejchy25
No kako smo?

Ne bom nč pametnega napisala...k ponavad sama seb pol odgovarjam pa tko...user posted image

Tko da...rajš povejte kako sate kej ve...?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.12.2008 14:26:01   
bubika86
o sonček85 hvala hvala. user posted image  bog naj te usliši.
bom poročala. seveda pa upam da nas bo čim več decembra zagledalo user posted image user posted image . kako se pa ti druače počutiš, pa tvoj user posted image  v tebi pridno raste?

< Sporočilo je popravil bubika86 -- 22.12.2008 14:27:43 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.12.2008 14:35:31   
dini
Pri nas je spet oblačno, sonce je bilo sam za toliko časa, da smo se spomnli kako zgleda.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.12.2008 14:41:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86

o sonček85 hvala hvala. user posted image  bog naj te usliši.
bom poročala. seveda pa upam da nas bo čim več decembra zagledalo user posted image user posted image . kako se pa ti druače počutiš, pa tvoj user posted image  v tebi pridno raste?
ja jaz se počutim super, sedaj glih malo v usta devamuser posted image user posted image
ja bejbi veselo raste in brca ,čeprav brce ne čutim tako intenzivno ,saj je posteljica še spredaj

tejchy:kar povej kaj lepega

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?