|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
21.12.2008 10:29:03   
Anonimen
ma prov čuden mi je ta bc k res no črtica ful debela ampak tko k da bi ble 2 ena zraven druge sam da je ta druga bila na polovic obarvana ampak ok sm sprejela da je - k sm itak vedla da je k sm melauser posted image
dini sam kolk ti zdej že zamuja?

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
21.12.2008 10:30:23   
Inana
Jutro punce user posted image .
Kako lep sonček nas je prebudil ... user posted image user posted image user posted image No, vsaj mene. Vidim, da ene ste tudi med vikendom zelo zgodnje. Sicer pa itak opažam, da zvečer, ko jst še vedno tipkam tu gor ni nobene ... Ste vse bolj jutranji tipi?
Anonimna - ja 5 dni pred pričakovano je res prehitro ... Treba bo počakat in kdor čaka, dočaka tudi plusek, baje user posted image Pa smo spet pri teoriji in praksi ... Moje user posted image ne pričakujem v torek zjutraj, ampak to je nekaj neverejetnega ... Zadnji teden cikla imam vedno filing, kot da je ratalo, potem pa točno 2 dni pred user posted image imam že tisti znani občutek, kako naša tečka prihaja na obisk. In isto je danes. Kar vem, da bo ... user posted image
Dini - ti pa najbolje da greš do svoje G ... Resno! Da ti pregleda kri in te pošlje še na druge preglede ...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
21.12.2008 10:31:30   
dini
Evo sm šla še enkrat pogledat, ena je čist tanka in temnejša in čist, čist zraven je debelejša in svetlejša, kr neki.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
21.12.2008 10:33:15   
dini
Ma men pa že najeda ta bc, jst nej bi jo mela 2.12.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
21.12.2008 10:40:31   
Anonimen
sam to je pa ful čuden k bi jo pa res al že mogla dobit al pa si user posted image pa da bc ne zaznauser posted image a ti je kdaj že tok zamujala?

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
21.12.2008 10:42:28   
dini
Ma na začetki mesca je blo rjavo nek pa pol mal pomešano rdeče pa pol spet rjavo, kot da bi bla vgnezditvena?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
21.12.2008 10:46:13   
Anonimen
a pa to kr dost tok da si mogla met dnevni vložek al sam pač flekec?k veš k eni testi ne zaznajo hormona k lahk da ni tok močen,tko da na tvojem mestu bi res nardila clearblue pa bi vidla

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
21.12.2008 10:48:02   
dini
Ma blo je nek srednjega, glih tolk da sm ga mogla imet, ma dej kr neki, pol pa še ta trebuh zvečer enkrat, pa pasalo mi je slana hrana pol pa kar še sladkarije, halo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
21.12.2008 10:50:05   
dini
In ful čudno, glih danes mi je blo mal slabo in vrti se mi mal.user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
21.12.2008 10:50:06   
Anonimen
dini nared clearblue da boš vidla točno na čem si,k to nihanje za hrano spada pod znake sam spada pa tud med znake za M.,tko da jaz bi res na tvojem mestu nardila CB k je še najbolj zanesljiv

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
21.12.2008 10:51:21   
Anonimen
kr nared test,k čedalji bolj k opisuješ se mizdi da bi test mogel bit user posted image
a ti je kdaj že tok zamujala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
21.12.2008 10:52:53   
dini
Jst pr M nism nikol tako mešala hrane, kar je bil znak za user posted image  je bil izcedek pol je pa pršla, od kar delava nauser posted image  pa jih je cel kup. Aja res da dosti pojem, sladkarij največ, kg grejo pa kar dol počasi po 3,4 user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
21.12.2008 10:55:48   
dini
Ja, ko nism več jedla Kt je ni blo po 2,3 mesce, pa mi je G dala tablete pa je pršla, zdej pa spet. Jutri kličem če še dela al je že na počitnicah.user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
21.12.2008 11:01:29   
Anonimen
ja bo najbolj da pokličeš pa da vidiš kaj je zdej,k to je res ful čuden da jo še neuser posted image
nč draga moja zdej morm it pa kosilo kuhat pa se še popoldne slišimo pridna bodi pa lepo se mej

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
21.12.2008 11:03:09   
dini
Ja uživi tudi tiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
21.12.2008 14:09:09   
Arual
HEY.
Kako kaj? Pri nas lep sonček. Pri nas se pripravlja na prihod user posted image , jajčniki bolijo, križ boli, pa še BT mi skače nekrat gor drugič dol , ne vem predvčerajšnim sem imela BT 36,4, včeraj 37, danes 36,8 -  mislim da se tako kaže da bo prišla, ampak noben mesec me še ni tako zezala ta BT, vedno mi je narastla pol pa čez približno 13 dni padla. user posted image Tak, da zdaj več ne upam na user posted image user posted imageuser posted image

Za vse ki je ne pričakujete, držim pesti.user posted image

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
21.12.2008 16:56:57   
giotti
Joj, Dini, prav ne zavidam ti tvojega stanja. Po KT zna bit res vse pomešano in če jemlješ tablete za ureditev M je okej, takoj ko jih prenehaš pa se lahko spet pobrka. No, to sem prebrala od punc tukaj gor, sama nimam izkušenj s tem. Čeprav Pušenjak pravi, da do treh mesecev odsotnosti M ni treba h ginekologu, pa je stvar drugačna, če delaš bejbika. V tvojem primeru pa ne moreš kar čakati, da se bo samo od sebe porihtalo, ker ni nujno, da se bo. Tako da se kar počasi naroči h G. Saj veš, preden prideš na vrsto, bo itak cel mesec ali več mimo.

Pri meni je situacija dokaj zanimiva. M še ni, sem pa že 28. dan. Ponavadi me obišče 27. dan. Če bi ta mesec ratalo, bi bil pa res pravi čudež. Ker ta mesec sva pa res samo enkrat in to precej pozno v ciklu in totalno, totalno brez pričakovaj. S testom bom vsekakor počakala do dne najdaljšega cikla plus 1 dan, ki je bil v zadnje pol leta dvakrat na 30 dni. Torej pred sredo nimam kaj iskati v lekarni. Vsekakor pa pripisujem to zamudo, če se temu sploh čahko tako reče, bolj intenzivnemu mesecu, kar se tiče zdravljenja mojih zob, kot pa možnosti, da sem user posted image . Kar je super, ker se mi potem prav nič ne mudi s testkom in tudi pričakovanja hvala bogu nimam. Sem se pa vsekakor včeraj, pa tudi danes, okrog petih zjutaj prebudila in šla na WC čekirat. Kajti najraje pride v zgodnjih jutranjih urah. Zdaj jo pričakujem čez približno 12 ur. Ne morem si pomagat, da je ne čakam. Tako sem sprogramirana v glavi in tega programa ne znam popravit user posted image
Čuvajte se, naj plusi snežijo. user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
21.12.2008 17:41:03   
Nea_teja_
Sonček ne skrbi ko bo čas bom sigurno z veseljem sporočila novičko.Upam da že naslednji teden.Upam da me je božiček in dedek mraz slišal kakšna je najina želja.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
21.12.2008 18:18:15   
sonček85
sulfinija:me veseli ,da je vse ok in da z izcedkom ni bilo ničuser posted image user posted image user posted image
Sem mislila ,dam i boš kaj javila ,a nič .Lahko da ti je kaka žilica počila kot si sama rekla ali pa si čez dan preveč aktivna bila in se ti je pojavilo ,lahko pa da se ti še čisti od zadnje M -nikar ne skrbi saj bo hitro torek tukaj in pregled na katerem bo srček bil kot noruser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Inana
Dini - ti pa najbolje da greš do svoje G ... Resno! Da ti pregleda kri in te pošlje še na druge preglede ...
SE PODPIŠEM
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Sonček ne skrbi ko bo čas bom sigurno z veseljem sporočila novičko.Upam da že naslednji teden.Upam da me je božiček in dedek mraz slišal kakšna je najina želja.
user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo novičke in giotti držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
21.12.2008 19:38:40   
Tejchy25
Čer upajoče in srečke nosečke!

Čestitke vsem, ki vam je uspelo pa user posted image user posted image user posted image  vsem, ki vas je obiskala tetka koretka...

Js pa še zmer tko kot včer...pa predvčerajšnjim...pa pred enim tednom...pa še mal nazaj... skratka testi še zmerej negativni, tečke pa tut od nikoder. V petek  zvečer mi je blo tko slabo, da sm po treningu mislla da me bo pobral, pa v soboto naredim testek pa ni blo nč...

Edino kar je, me še vedno, že 1 teden boli desni jajčnik...kaj mislte?

Mogoče bom šla jutr kar kri dat pregledat, da bom vedla pri čem sem...

No, še to: ene so govorile, da ovulacijski test lahko tudi pokaže nosečnost...ampak ne vem, a je res a ne...men jih je nekej ostal, pa sm dons namočila še tega v urin...pa je bla tut druga črtica vidna, ampak ji ne verjamem...

Jutr zjutrej bom spet probala s testkom pa bomo vidl kaj bo....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
21.12.2008 20:37:24   
S*
Evo, nedelja je že dkoraj pri koncu. Jaz sem že v poižami, roba je spakirana, tako da se bom kmalu spravila spat, saj bova šla jutri že zgodaj na pot. Se beremo po smučanju in glejte da me čaka roza seznam, ko se vrnem.
Pa ne pozabite, najbolj nori čas v letu je pred nami, naj se zabava začne.

user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
21.12.2008 23:25:06   
crvicek
Ojla punce,
jaz pa ta teden ne bom imela časa za RR, ker imava obiske in v soboto odpotujeva na dopust. M naj nebi prišla za božič, ma kot sem že rekla, nimam nobenega upanja za user posted image . Mi pa kar paše, da v teh dneh nimam časa razmišljati o tem.
Giotti, upam da bo vsaj pri tebi user posted image ! Držim pestke!user posted image

Drage moje, želim vam lepe praznike!

user posted image

Toplini vsa vrata naj božič odpre,
naj srečno obdobje za vas ze začne,
a leto prihodnje naj zdravja vam da,
obilja,ljubezni,v čaši brez dna.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.12.2008 6:03:39   
Tanchy
Hej,

Giotti, ko sem pa tvoj post brala, je pa kot bi jaz pisala user posted image - tudi jaz še vedno čakam ali bo user posted image prišla ali ne. Sem tudi včeraj zgodaj vstala in šla čekirat, danes pa tudi .... in je še vedno ni ... mislim, da če bo vse ok, grem v sredo po testek, pa ga nardimo na Božični dan.

Zdaj pa v službo....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.12.2008 7:45:55   
Anonimen
Dobro jutro..no pri meni user posted image  še ni pršla. Ampak po pravici povedano sploh več ne vem kdaj ima za pridet. Violet test sem delala v soboto je bil negativen ( je bilo 34 dni če štejem od 17.11. ko se je začel rjavi izcedek ). Usula se je na 21.11. tako, da sploh ne vem kateri dan je prvi. Cikle sem imela pa letos nekje na 34- 38 dni.
Prejšni teden se mi je pojavila sluz, ki se je v 2 dneh spremenila v rjavi izcedek, to je pa tudi to. Verjetno ni bila vgnezditvena ker bi test v tem primeru že pokazal kaj ne ?

In kako ste kaj ? Pripravljate se na božični večer verjetno ?! Jaz sploh nimam še daril kupljenih upam, da mi bo danes uspelo, po službi. Delam še 3 dni potem pa sem frej...komaj čakam malo relaksacije. Samo upam, da se mi bo uspelo relaksirati, ker če je ne bo bom spet razmišlala kaj je narobe, da ne pride...user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.12.2008 8:10:58   
ursa30
jutro, čestitke novim user posted image user posted image user posted image

larilu, tebi pa čestitke za novo službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?