crvicek
|
O dobro jutro! Sem počasi srebala kavico in vas po celem vikendu brala in vidim da je kar napeto vzdušje pri Larilu, Dini in Tejchy, ker vam zamuja oz. nagaja. Larilu tudi če imaš izcedek, so slabosti vseeno sumljive. Moja sodelavka je tudi imela kar močno krvavitev na dan M, ji je pa ves čas delalo slabo in ko bi morala prit naslednja M, jo ni bilo. No in tako je bila noseča že 8 tednov, ko je delala test, ker tista prva krvavitev sploh ni bila M. Vse je možno, tako da če se počutiš še slabo, ti priporočam da narediš testek. Dini, tudi ti ponovi testek, ker praviš da si tudi ti imela eno vmesno krvavitev. Sulfinja, tebi pa pošiljam za danes zvrhan koš sreče! Misli samo pozitivno, ker vse tvoje negativne občutke čuti tudi tvoja pikica! Pošiljam ti . Sonček, žal mi je za vašega . Jaz pa sem tudi ta teden doma, tako da sem vsa . Tako bom počasi vse pripravila za praznike, dekoracije, pa smrekica, pa piškotki, ... Ker danes nimam avta, sem šla včeraj v trgovino po eno večjo špešo in sem čakala na blagajni kar 1 uro . Sem mislila, da se mi zmeša, gužva za znoret. Sva pa včeraj tudi smrekico že kupila, samo jo bova postavila šele v četrtek. Zdaj je še na hladnem zunaj, saj drugače bo prehitro ovenela. Ma se mi res ne da še enkrat gužvat, tako da sva kar včeraj vse opravila. Moj dela še ta teden in potem zaprejo firmo do 3.1. Tako bova imela kar ene lepe počitnice. Juhu! Sem se pa odločila, da grem na izpit marca, ampak takrat čisto resno. Prejšnji teden sem se nekaj učila, ma sem bila totalno neproduktivna in nezbrana, tako da začnem resno študirat po novem letu. Sem že čisto out iz tega, tako da je kar muka. Danes pa bom pa barvala moje angelčke, tako da lahko jutri že zavijem darilca za pod smrekico. Punce, želim vam lep dan in navijam za !