|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
14.12.2008 22:32:30   
Anonimen
čer bejbike moje!
evo no jaz sm se spet počutila nosečo kot pri sineku ker sm objemala mojo predrago prijateljico wc školjkomislim no ta krava od se dela prov norca iz mene,v glavnem se je mal umiril ampak je še zmer no vsaj slabo mi ni več k mi itak ne more k nisem cellll dan nič jedla no pa zbruhala sem od včeri kosil tko da jaz se mam ful fajn matr.sej bi potrpela če bi bla noseča tko k je pa tkole matr se mi pa kr mal za mal zdi
ok zdej sm se pa razpizdila (sori izrazu) ampak je pasal
zdej vam pa želim lepo nočko in da zagledate čimprej ++++++++++++++++++++ k jaz sm k prežvečena cunja

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.12.2008 7:11:12   
aprilčica07
Jutro,

larilu:  ma po moje si ti kr nosečka, veš:):), to bruhanje in te reči... ne bi nardila testa?user posted image
sulfinija; držim pesti, da se danes izsteče tako kot se mora in boš videla vajino pikico:):)

Pri nas po starem, no, malo sem utrujena, ker sem cel vikend žurala, pa nimam več kondicije, pač 30+user posted image user posted image user posted image Ma je blo lušno in je pašalo.. Dobro, da je bil včeraj dež, da sem lahko več ali manj poležavalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje  M še ni, bomo počakali še malo, ker  ni lih točna... Če je ne bo do konca tedna, pa hajdi v lekarno po testek:):):) Bomo vidli kaj bo:O:O)

Grem na kafe in pol delat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.12.2008 8:12:47   
crvicek
O dobro jutro!

Sem počasi srebala kavico in vas po celem vikendu brala in vidim da je kar napeto vzdušje pri Larilu, Dini in Tejchy, ker vam user posted image   zamuja oz. nagaja.

Larilu tudi če imaš izcedek, so slabosti vseeno sumljive. Moja sodelavka je tudi imela kar močno krvavitev na dan M, ji je pa ves čas delalo slabo in ko bi morala prit naslednja M, jo ni bilo. No in tako je bila noseča že 8 tednov, ko je delala test, ker tista prva krvavitev sploh ni bila M. Vse je možno, tako da če se počutiš še slabo, ti priporočam da narediš testek.

Dini, tudi ti ponovi testek, ker praviš da si tudi ti imela eno vmesno krvavitev.

Sulfinja, tebi pa pošiljam za danes zvrhan koš sreče! Misli samo pozitivno, ker vse tvoje negativne občutke čuti tudi tvoja pikica! Pošiljam ti  user posted image user posted image user posted image .

Sonček, žal mi je za vašega user posted image .

Jaz pa sem tudi ta teden doma, tako da sem vsa user posted image . Tako bom počasi vse pripravila za praznike, dekoracije, pa smrekica, pa piškotki, ... Ker danes nimam avta, sem šla včeraj v trgovino po eno večjo špešo in sem čakala na blagajni kar 1 uro user posted image . Sem mislila, da se mi zmeša, gužva za znoret. Sva pa včeraj tudi smrekico že kupila, samo jo bova postavila šele v četrtek. Zdaj je še na hladnem zunaj, saj drugače bo prehitro ovenela. Ma se mi res ne da še enkrat gužvat, tako da sva kar včeraj vse opravila. Moj dela še ta teden in potem zaprejo firmo do 3.1. Tako bova imela kar ene lepe počitnice. Juhu!

Sem se pa odločila, da grem na izpit marca, ampak takrat čisto resno. Prejšnji teden sem se nekaj učila, ma sem bila totalno neproduktivna in nezbrana, tako da začnem resno študirat po novem letu. Sem že čisto out iz tega, tako da je kar muka.

Danes pa bom pa barvala moje angelčke, tako da lahko jutri že zavijem darilca za pod smrekico.

Punce, želim vam lep dan in navijam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.12.2008 8:50:12   
Sulfinija
Jutro!

Kriminalna noč je spet za mano in sedaj ponovno user posted image .Saj čez dan lažje prenesem vendar ponoči pa te user posted image  pa mi je dobesdno prava nočna mora.

Sedaj se grem umit in potem kje je šele ura 13.15 da mam pregled.Še prej bom kaj pametnega naredila,eno parkrat objela wc školjko nato pa šibam gledat user posted image .Če bo vse kot mora biti pa še v MB po utrogestan pri nas ga ni za dobiti,ker bom ravno na cesti,ki pelje za MB ko grem od ginekologa.Zvečer bi pa mogla iti na nastop nečakinje samo sem cela hin in bo bolje da bom doma...

Hvala,da mislite name in mi za današnji pregled držite ogromne pesti.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.12.2008 8:51:18   
Anonimen
jutro!
ma punce nisem noseča no,je to kr user posted image predvidevam da je pač taka user posted image po ss-u tko da ne vem no,slabo mi je še zmer ampak občutno boljš mi pa je kot pa včer.pol zvečer sm se še z mojim mal pogovorila k zmeri ko sem govorila o user posted image je bil tih,tko da je pol povedu da je raj tih kot pa da vidm da je še on razočaran.
črviček dej prosim slikco angelčkauser posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.12.2008 8:51:49   
Anonimen
Dobro jutro punce..kako ste danes ? Upam, da bo kaj user posted image  v tem tednu ? Meni so se pojavile čudne zadevce pa bom kar tukaj povprašala, ker tudi jaz pričakujem user posted image . Mislim, da sem prejšni teden imela ovulacijo glede na špikanje in izcedek. Včeraj sta z mojim pridno '' hopsala '' in me je vmes zabolel jajčnik, vedno ko je pač šel vame ? kr fino je zabolelo...in potem me je zvečer rahlo bolel in špikal. Danes pa se to kar nadaljuje : čutim ko vstanem, se kaj napenjam, premaknem....imela sem vnetje cca. 1 teden nazaj, mislite, da je to posledica ? Menstruacije imam na cca. 34 dni, prej se mi pojavil cca. 3 -5 dni prej izcedek, mislite, da je karkoli narobe zmano.
Ali je možno, da bi bili to kakšni znaki za +, verjetno ne a ne ?

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.12.2008 8:55:02   
S*
Dobro jutro!

Sulfinija itak da bomo mislile nate in močno stiskale pestke, ti pa pozdravi svojega user posted image , ko ga boš videla na ekranu.

larilu user posted image , ne vem kaj se s teboj dogaja, upam na najboljše.

Punce, danes smo že na polovici meseca, statistika pa je porazna, dejmo punce jaz močno navijam za vas user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.12.2008 8:56:24   
Sulfinija
Punce go,go,go tudi jaz ful navijam za vas dajmo kaj je sedaj z veselim decembrom????So se dobri možje kam skrili in zato ni nič user posted image .

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.12.2008 9:34:47   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Dobro jutro punce..kako ste danes ? Upam, da bo kaj user posted image  v tem tednu ? Meni so se pojavile čudne zadevce pa bom kar tukaj povprašala, ker tudi jaz pričakujem user posted image . Mislim, da sem prejšni teden imela ovulacijo glede na špikanje in izcedek. Včeraj sta z mojim pridno '' hopsala '' in me je vmes zabolel jajčnik, vedno ko je pač šel vame ? kr fino je zabolelo...in potem me je zvečer rahlo bolel in špikal. Danes pa se to kar nadaljuje : čutim ko vstanem, se kaj napenjam, premaknem....imela sem vnetje cca. 1 teden nazaj, mislite, da je to posledica ? Menstruacije imam na cca. 34 dni, prej se mi pojavil cca. 3 -5 dni prej izcedek, mislite, da je karkoli narobe zmano.
Ali je možno, da bi bili to kakšni znaki za +, verjetno ne a ne ?

jaz bi na tvojem mestu sla do gineka, ker lahko da mas cisto. meni se je cisto isto dogajalo, ko sem imela cisto. ampak bolecine so bile res hide, povrh vsega pa mi je se M zamujala, sem bla prepricana da sem noseca, ceprav je bil test neg. in je sla kolegica z mano k gineku in ji recem poglej zdaj to, ko si bom ven slikico bebe prinesla. no res sem prisla ven s slikico ampak ne s slikico bebe, ampak s slikico velike cisteuser posted image vsekakor pa upam in drzim pesti da je pri tebi zgodba drugacna in da si nosecka!!!!!!!!!
kje so plusi??????user posted image res slabo kaze ta mesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.12.2008 9:46:53   
Anonimen
Hvala za odgovor..sem se tudi odločila, da pokličem danes svojo ginekologinjo, samo počakam da začne delati. Me je začelo kar boleti tudi ko sedim tako, da ne mislim odlašati. Mogoče me bo danes sprejela, samo upam, da se izborim do nje.

Poročam...

Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.12.2008 10:02:09   
METULJ1
kot pričakovano me je spet user posted image  obiskala. Upam, da boste mela druge več sreče.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.12.2008 10:28:59   
Tanisha
user posted image user posted image user posted image Jest sm tut dobila dons user posted image . Je bla točna k urca... Ja nč....se selm v januaruser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.12.2008 10:39:29   
Anonimen
joj tale decemberuser posted image mislim da bo glih ta mesec najmanjuser posted image
prejle mi tašča gor prinese celo vrečo mahu in kaj hudiča naj z njim zdej delam,ful se mi pa da zdele še s tem ****user posted image
čist sm brez volje,energije ma ni da ni pa še dan je tak deževen,megla ma grozauser posted image
kje se vse skrivate?

(odgovor članu Tanisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.12.2008 10:39:29   
little angel
punce ma ne nouser posted image user posted image nic lepih novick ne bo?user posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.12.2008 10:39:53   
sonček85
LA: PDP imam 24.4,kaj bomo imeli še ne vemo ,ker se skriva ,sedaj pa spožloh ne vem če bova še hotela vedeti,slabosti ni bilo nič ,naj se ti sanje uresničijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam da se javi nova nosečka in da bote med njimi tudi vse tiste ,ki smo se že takrat skupaj bojevaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu:dobila in res hvala.Komaj čakam da si pogledam kaj bomo imeli in je moj dragi rekel da mi kupi hhuser posted image tudi meni si vseeno malo sumljivauser posted image
sulfi:je komaj čakam ,da nam poveš kako je bilo na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image
METULJ1,tanisha:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo midva z dragim sva pa pospravila celo stanovanje ,saj naju ni bilo čez vikend doma ,danes sva pa oba inn sva imela generalkouser posted image user posted image ,sedaj poa malo na rr ,in potem delat koilo in mislit na Junono in Sulfinijo ,ki imajo danes pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.12.2008 10:45:04   
Anonimen
eh user posted image ni za kej k itak jaz ne rabim in bi sam stran vrgla,drgač pa nimam bit več kej sumljiva vsako najmanjše upanje je splavalo po vodi tko da ni kej

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.12.2008 10:53:40   
sonček85
kdaj je pa sedaj ne pričakuješ?

vso srečo ,draga moja in naj se ti čim prej pojavi +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa user posted image na obrazek ,tukaj je veseli decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.12.2008 10:56:27   
katka11
hej bejbe!
po dooooolgem casu spet tuki gor, no vcas mal uletim, pa sam mal na seznamcek pokukam. drugac je pa u sluzbi bolj stala, tko da ni casa.
cestitam vsem novim user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bi prosila, ce me daste na seznam za 28.12. Takrat bo moj 41 dan ciklusa. Ker prejsnji mesec sem dobla na 40 dan. ce tko hoce mati narava pa nej bo tko. Pred tem ne delam testov, ne kriziram in ne psihiram, nic. ne bom opazovala in prestevala znakov... ne ne bom.res ne. dons je pa itak sele 28. tko da sem skulirana u nulo user posted image user posted image user posted image user posted image .
tolk zaenkrat pol  morm pa mal prebrat kako ste kaj, pa se mogoce se kej oglasim.
pridne bodte, pa cimvec +

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.12.2008 11:16:22   
Sulfinija
Punce ura za pregled se z naglico bliža.Sedaj grem pod tuš se oblečt in ko bo ura nekje malo če dvanajst krenem via Petrol,bankomat natao pa do ginekologa.Če bo pa še čas pa še najprej malo v šoping v Avstrijo da mi tole zopno čakanje na tole uro čimprej mine.

Sonček85,blagor tebi za generalko jaz nimam nobene energije mojega pa itak ni tak mi bo letos mama naredila generalno čiščenje.

Šibam pos tuš vam javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
15.12.2008 11:20:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Sonček85,blagor tebi za generalko jaz nimam nobene energije mojega pa itak ni tak mi bo letos mama naredila generalno čiščenje.

Šibam pos tuš vam javim.

hvala ja in pridna tvoja mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
15.12.2008 11:33:23   
Sulfinija
Punce mene je skoraj kap.Na wc se urejam in roza izcedk glih tolk da ni kri.Punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LP Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
15.12.2008 11:40:35   
Anonimen
Sulfinija lej umiri se,vdihni zdej pa ne mi letat po mestu in pejt direkt do G. pa čeprv boš prej ni važn pejt tja in povej da si naročena vendar da imaš spet izcedek.Držim pesti da se bo vse ok izteklo!!!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
15.12.2008 11:42:24   
Anonimen
sonči 11.1 jo ne pričakujem ampak ne vem sploh nimam nobene volje,najbolj na živce mi pa gre k mi je še zmer slabouser posted image
sulfinija user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.12.2008 11:42:40   
little angel
takoj do gineka pa poskusi se umirit!!!!misli cimbolj pozitvno ker slabe misli ti vsekakor ne bodo pomgale. drzim pesti da se ti dobro iztece!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.12.2008 11:44:06   
Sulfinija
Ja točno takoj do g sja ne grem z svojim avtom sem ravnokar zvedela smao delati začne šele ob 13 takole da prej itak ne bo  mogla.Imam pa vse roza kriza,kriza kot da se napoveduje ss.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?