|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
11.12.2008 10:51:57   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Dobro jutro pupe!

Vidim 3 potencialne nosečke: larilu, ziva in hel32, tako da močno navijam, da user posted image ne pride!
user posted image user posted image user posted image

user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.12.2008 10:57:48   
sonček85
možno je počakaj in navijamo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.12.2008 10:58:55   
Anonimen
punce k mi boste še upanje nardileuser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.12.2008 11:09:05   
dini
Živjo punce, mene tudi mal user posted image zajebava, rjav izcedek, kri sam na papirju en dan je bla pomešana rjavo-rdeče, zdej sam rjavo, zjutri me je mal trebuh bolel. Kr neki.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.12.2008 11:20:45   
sonček85
LE KAJ BI TO BILO.2.12 SI DELALA ZADNJI TEST,PA SI BILA KAJ VMES PRI g?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.12.2008 11:27:19   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek
Sonček, naše psičke pa ni več. Smo se poslovili od nje in v petek so jo moji peljaji uspavat, ker je bila vsak dan slabša. Niti zdravila ji niso več pomagala in jo je bilo težko gledat kako umira.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res žalostno ne vem kaj naj rečem druga kot to da je bojle tako kose bi pa še naprej mučiluser posted image user posted image user posted image

Ja, sem crvicka malo preoblekla v praznično oblekco. Je luškan, ne? user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.12.2008 11:28:46   
Anonimen
črviček sm že včeri opazila novo oblekco sam mi je kr ušlo iz misli,morm pa rečt da mu ful pašeuser posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.12.2008 11:29:22   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Živjo punce, mene tudi mal user posted image zajebava, rjav izcedek, kri sam na papirju en dan je bla pomešana rjavo-rdeče, zdej sam rjavo, zjutri me je mal trebuh bolel. Kr neki.

Dini, ma tebe pa res že j*** ta user posted image . Kaj če se greš res malo pokazat do G. Itak se tudi že kar nekaj mesecev trudita, tako da bi te že morala kam naprej poslat. Že skoraj 1 leto, al ne?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.12.2008 11:30:11   
crvicek
O Larilu, kaj kej delaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.12.2008 11:36:00   
giotti
Oh, Dini, pa daj se prosim naroči že enkrat h G. Zdaj je itak že eno leto, odkar delata na projektu bejbek. Tole, da kar ni M, pa so samo izcedki, ni normalno in mogoče tudi zato ne zanosiš user posted image

hel32, men se zdi vgnezditev 17 dan od zadnje M še ful prezgodaj, ponavadi je par dni, preden naj bi prišla M ali pa okrog 9 dni po O. Pa ne vem, če sem že kje zasledila, da vgnezditev spremljajo krči user posted image , ampak itak je vsaka svoj planet, torej so tudi zakoni pri vsaki drugačni user posted image

Mene pa zobek bubi user posted image , in to potem, ko sem bila pri zobozdravnici in mi je dala ful kemije not user posted image  No, ja, važno, da sem sicer ful zdrava user posted image

Mejte čudovit dan user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.12.2008 11:36:46   
sonček85
moj pa tvoj avatarček sta brata user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.12.2008 11:38:05   
sonček85
giotka:naj te zobek neha bubkat in važno je to da si zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.12.2008 11:39:39   
Sulfinija
Ojla!

Z mano je vse zaenkrat v najlepšem redu izcedka ni že tretji dan,prsi noro boljio,slabo mi je za znoret,hrana vsa smrdi,nič apetita.Drugače komaj čakam 15.12 da vidimo kak mi napredujemo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.12.2008 11:41:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ojla!

Z mano je vse zaenkrat v najlepšem redu izcedka ni že tretji dan,prsi noro boljio,slabo mi je za znoret,hrana vsa smrdi,nič apetita.Drugače komaj čakam 15.12 da vidimo kak mi napredujemo.

LP Mojcauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo ti rekele da bo vse kot mora bit in komaj čakamo pon da zvemo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.12.2008 11:47:04   
Anonimen
črviček dolgčas preganjamuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.12.2008 11:54:06   
ziva1
Punce tako kot sem si mislila, user posted image je že prišla tak da se selim v januar. Laliru držim pesti zate user posted image , da bo pozitiven test v nedeljo in pa za vse ostale punce ki ta mesec pričakujete user posted image . Sulfinija drži se, Dini ti pa h Ginčiju. Lepe praznike vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.12.2008 11:59:40   
giotti
ziva, en topel objem user posted image  in pestke za naprej user posted image
Kateri krog pa tečeta?
Srečno user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.12.2008 12:06:21   
S*
ziva1 en velik, topel user posted image .

Sulfinija user posted image   user posted image   user posted image , da ni izcedka. Vse nosečniške tegobe pa bodo že minile. Še malo in boš videla svojo pikico, ne pozabi poročat v ponedeljek.

giottkauser posted image  za tvoj zobek.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.12.2008 12:12:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

ziva, en topel objem user posted image  in pestke za naprej user posted image
Kateri krog pa tečeta?
Srečno user posted image
se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.12.2008 12:32:40   
hel32
Pa saj pravim,da še sama ne vem kaj se dogaja,bomo počakali do 20.12
da vidim pri čem semuser posted image user posted image user posted image .
Je pa res,da sva bila ob O zelo pridna zuser posted image ,
malo je psiha tudi zraven jaz mislim,
Sploh pa NE PRIČAKUJEMuser posted image 19.12,vse je možno,saj nikjer ne piše da ne moreš v 2 krogu zanosit
imam prav?Upam nauser posted image ,za božička!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.12.2008 12:38:33   
lunika
Dober dan punce! Da se Vam malo javim! V torek bi morala dobiti user posted image , pa je nisem sem v sredo naredila testt in je bil negativen. Nato ste mi predlagale naj test ponovim, sem ga včeraj ponovila in je bil spet negativen. user posted image  pa še kar ni! KAJ TO POMENI?
Ima katera podobne uzkušnje s tem? Zakaj test ne počaže če bi slučajno bila user posted image ? Kako dolgo že kaj delate na user posted image ? Midva 6 mesecev! Vsem lep dan!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.12.2008 12:42:55   
giotti
Hel, popolnoma imaš prav user posted image  vse je možno, saj sem rekla, vsaka je svoj planet, še ginekologi se vedno znova čudijo user posted image
Pupe grejo v umetne oploditve, se trudijo leta in leta, potem pa po "čudežu" popolnoma naravno zanosijo.
Ja, vse je možno, ker otroček je čudež, ki ti ga Bog podari, ko je pravi čas za to.
Naj bo to že ta božič za vse, ki nestrpno čakate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.12.2008 12:47:31   
giotti
lunika, a to je bil že torek, 9 dni nazaj? Si štela najdaljši cikel v zadnjem letu, tudi če si samo enkrat na primer imela malo daljšega?
Ne vem sicer, kaj to pomeni, ampak opažam, da ful začnejo user posted image zamujat, ko se dela na projektu bejbek. Še Pušenjak ne ve, zakaj je temu tako user posted image

Kateri test si pa delala? Če je bil baby check, kar pozabi in pejdi po enega verodostojnega. Ali pa v zdravstveni dom v laboratorij lulat.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.12.2008 13:03:55   
Anonimen
giotti upam da te bo kmal nehu zobek bolet.
jaz mam pa tok tega belga toka zdej da je grozauser posted image
lunika ne vem,mogoče preveč skrbiš k tud to je lahk razlog da ti ne pride user posted image drugače pa sej vem da se tebi zdi 6 mesecev že dolga doba sam imej za tolažbo te naše punce k se že fuulllll dolg trudjo in niso izgubile upanja.
jaz morm it pa zdele posodo pomit pa se mi je ne da,pa še neki mi hoče bit slabo al kaj jaz vem tak čuden občutek mam k sm se prejnajedla tko da kr nekiuser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.12.2008 13:19:15   
sonček85
NAJ BO ČIM VEČ NOSEČK IN NAJ BO TA DECEMBER VESELI DECEMBERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.