giotti
|
No, ja, ni ravno požrla vse pameti tega sveta tale Anonimna, ki mislim da je že 2x imela potrebo napisati, naj se test ponovi, je pa gotovo zelo redna bralka Pušenjakovih postov Skoz me preganja en občutek, da vem, katera pupa je tole napisala, njen stil pisanja mi daje ta občutek, vendar po drugi strani nikakor ni prav, da razmišljam o konkretni osebi, no, še vedno namišljeni, ampak konkretnem niku iz teh strani ... ker prvič, lahko sploh ni ona in ji s tem delam ful krivico, ker tako razmišljam, in drugič, če si ni upala napisati, kdo je, potem to pomeni, da tega pač ne želi razkriti. Seveda zato, ker se zaveda, da govori zelo močne besede, premočne, da bi se lahko podpisala. Naj bo to res neka **** oseba ali pa nek glas iz druge galaksije Me je pa šokiral ta glas, priznam. Pa ne zato, ker je očitno "na glas" razmišljal, ampak ker so besede, ki jih je uporabil, izredno močne in zelo nediplomatske, kot da si ne predstavlja točno, katero dekle bo to prebralo. Enako vsebino se namreč da napisati na popolnoma drugačen način, če se res želi pomagati, in je potem tudi razumljivo kot pomoč, kot nekaj dobronamernega, iz tega posta pa je čutiti ravno obratno Neke vrste škodoželje no, pa saj ni za zamerit, vsi ga imamo, vsi ga poznamo, samo mogoče v drugih okliščinah. Nihče ni negativen sam po sebi, vedno so različne okoliščine tiste, ki naredijo človeka takšnega, kot je - od zarodka v maternici, kako se je mati takrat počutila, do otroštva, mladosti... vse izkušnje do danes nas naredijo takšnega, kot smo. Bog ji naj da poleg neposrednega jezika še modrost, da bo znala to vrlino uporabiti na prav način, v pravem času in na pravem mestu Kar se pa tiče naše Sulfi, kateri je bil post neposredno namenjen, pa vem, da ji eno takšno mnenje ne more porušiti notranjega miru ter pozitivne naravnanosti, saj je preživela že tako boleče izkušnje v preteklosti, da je to prišlo kot zelo majhen neprijeten dražljaj, ki pa se ga je znala zelo spretno ubraniti. Po vsem, kar je prestala, verjamem, da je zelo močna in čustveno stabilna pupa, ki bo, tako kot naš Sonček, ko bodo tele neprijetne preizkušnje za njo, navijala kot nora za nas ostale čakajoče Draga Sulfi, v tebi raste božansko bitjece, duša, ki te je že dolgo časa iskala, in se končno odločila, da vstopi vate v tej obliki. Ti pa jo zdaj z neskončno odprtim srcem samo sprejmi in imej rada. Ter imej popolno zaupanje v to, da bosta skupaj preživele vse ovire na tej poti, ki se ji reče rojstvo človeškega življenja. Pogovarjaj se z njo, piši dnevnik, opiši vse svoje občutke, da boš nekoč, ko bo mala oz. mali v puberteti, to še enkrat prebrala in boš znala neskončno ceniti to darilo od Boga, za katerega si morala tako veliko plačati. Bodi srečna in čuvaj se! Aqua, ne znam ti povedati, kako srečna sem, da bomo skupaj v čolnu, polnih nosečk, že naslednji mesec. Tem za pogovor potem ne bo zmanjkalo in denarja za kavic tudi ne, I promise Tanči moja sladka, daj si duška in se razvajaj. Mogoče pa ta bolezen ni naključje in je čas za globok razmislek o marsičem, ti že veš čem. Crvicek, Sonček, Urša30, Dini, S*, Matejčika, Cori, Larilu... ma prav vse, z niki in vse Anonimne, imejte neskočno lep večer, s kakšno duhovno knjigo v roki ali plesom po sobi, no, če pa se vam bo zgodilo tole , pa ste itak zmagale. Kaj je lahko lepšega in večjega od imeti rad sebe in druge ter to tudi pokazati? Srečno vsem
|