|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
9.12.2008 20:21:00   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: tane

cori
...si že kaj boljše volje?

Mal pa žeuser posted image user posted image ...sploh ne vem kaj mi je bilo...hormončkiuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
9.12.2008 20:21:26   
cori

M1987 user posted image   user posted image   user posted image  Iskrene čestitke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
9.12.2008 20:27:46   
giotti
No, ja, ni ravno požrla vse pameti tega sveta tale Anonimna, ki mislim da je že 2x imela potrebo napisati, naj se test ponovi, je pa gotovo zelo redna bralka Pušenjakovih postov user posted image Skoz me preganja en občutek, da vem, katera pupa je tole napisala, njen stil pisanja mi daje ta občutek, vendar po drugi strani nikakor ni prav, da razmišljam o konkretni osebi, no, še vedno namišljeni, ampak konkretnem niku iz teh strani user posted image ... ker prvič, lahko sploh ni ona in ji s tem delam ful krivico, ker tako razmišljam, in drugič, če si ni upala napisati, kdo je, potem to pomeni, da tega pač ne želi razkriti. Seveda zato, ker se zaveda, da govori zelo močne besede, premočne, da bi se lahko podpisala. Naj bo to res neka **** oseba ali pa nek glas iz druge galaksije user posted image

Me je pa šokiral ta glas, priznam. Pa ne zato, ker je očitno "na glas" razmišljal, ampak ker so besede, ki jih je uporabil, izredno močne in zelo nediplomatske, kot da si ne predstavlja točno, katero dekle bo to prebralo. Enako vsebino se namreč da napisati na popolnoma drugačen način, če se res želi pomagati, in je potem tudi razumljivo kot pomoč, kot nekaj dobronamernega, iz tega posta pa je čutiti ravno obratno user posted image Neke vrste škodoželje user posted image no, pa saj ni za zamerit, vsi ga imamo, vsi ga poznamo, samo mogoče v drugih okliščinah. Nihče ni negativen sam po sebi, vedno so različne okoliščine tiste, ki naredijo človeka takšnega, kot je - od zarodka v maternici, kako se je mati takrat počutila, do otroštva, mladosti... vse izkušnje do danes nas naredijo takšnega, kot smo. Bog ji naj da poleg neposrednega jezika še modrost, da bo znala to vrlino uporabiti na prav način, v pravem času in na pravem mestu user posted image

Kar se pa tiče naše Sulfi, kateri je bil post neposredno namenjen, pa vem, da ji eno takšno mnenje ne more porušiti notranjega miru ter pozitivne naravnanosti, saj je preživela že tako boleče izkušnje v preteklosti, da je to prišlo kot zelo majhen neprijeten dražljaj, ki pa se ga je znala zelo spretno ubraniti. Po vsem, kar je prestala, verjamem, da je zelo močna in čustveno stabilna pupa, ki bo, tako kot naš Sonček, ko bodo tele neprijetne preizkušnje za njo, navijala kot nora za nas ostale čakajoče user posted image  user posted image  user posted image  Draga Sulfi, v tebi raste božansko bitjece, duša, ki te je že dolgo časa iskala, in se končno odločila, da vstopi vate v tej obliki. Ti pa jo zdaj z neskončno odprtim srcem samo sprejmi in imej rada. Ter imej popolno zaupanje v to, da bosta skupaj preživele vse ovire na tej poti, ki se ji reče rojstvo človeškega življenja. Pogovarjaj se z njo, piši dnevnik, opiši vse svoje občutke, da boš nekoč, ko bo mala oz. mali v puberteti, to še enkrat prebrala in boš znala neskončno ceniti to darilo od Boga, za katerega si morala tako veliko plačati. Bodi srečna in čuvaj se!

Aqua, ne znam ti povedati, kako srečna sem, da bomo skupaj v čolnu, polnih nosečk, že naslednji mesec. Tem za pogovor potem ne bo zmanjkalo in denarja za kavic tudi ne, I promise user posted image

Tanči moja sladka, daj si duška in se razvajaj. Mogoče pa ta bolezen ni naključje in je čas za globok razmislek o marsičem, ti že veš čem.

Crvicek, Sonček, Urša30, Dini, S*, Matejčika, Cori, Larilu... ma prav vse, z niki in vse Anonimne, imejte neskočno lep večer, s kakšno duhovno knjigo v roki ali plesom po sobi, no, če pa se vam bo zgodilo tole user posted image , pa ste itak zmagale. Kaj je lahko lepšega in večjega od imeti rad sebe in druge ter to tudi pokazati?

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
9.12.2008 20:30:27   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Punce po 14 dneh zamujanja user posted image  sem zdajle naredila  test Clear Blue, ki je pokazal +, vendar me skrbi, ker je črtkast in ni čisto raven. Ali je vseeno pozitiven? Je kateri pokazalo isto?

Jaz sem bila tvoja prva navijačica in ne morem verjet, kako je pomagalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Itak, da si zdaj v devetih nebesih in kar ostani tam, zapomni si vsak trenutek te neskončne sreče in ga ceni.
Srečno, M1987 user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
9.12.2008 21:23:11   
Anonimen
čer
no evo da se je moj izpopolnil sm mela taščo gor polno idej kako bom jaz na njivi pomagala pa tko naprej in matr vam povem da ta ženska živi samo z enim razlogom in to je da men teži in pokvar še tako dober dan,vse upa pa cilje mi zbija in tud zarad te babe blesave (da ne bom kak "lepši" izraz uporabila) nisem faxa nardila mah pustmo touser posted image
amm aja Tanči moja jutr pridem domov šele okol 12 k grem mal vozit k mam glih cajt pa tamavči bo v vrtcu tok da bom nardilaa že ta preklet izpit za avto
Giotti tole si ful dober napisala,sam veš redko kdo se ravna po temuser posted image
nč grem jaz pančat k res res nisem dobre volje tko da nočko bejbe moje

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
9.12.2008 21:33:03   
miklarom
sulfinija - ne oziraj se na besede Anonimne, kaj govori, vsaka ženska ima pravico do OBMP, pa naj to že kdaj zanosi po naravni poti ali pa ne , tudi jaz hodim na postopke OBMP, in prav zdaj čakam da dobim pošto in da grem spet v to, in vem kako je to vse mučno, kaj vse mora ženska dati skozi, da dočaka enouser posted image .
a je tako? zato se nič ne sekiraj sedaj glede nje in poskrbi zase da srečno dočakaš tvojo tako želenouser posted image , vedno bom s teboj in navijala zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

boš videla, da bo vse o.k. ti samo počivaj in se pusti razvajatiuser posted image

veliko žensk s krvavitmami dočaka svojouser posted image , in tudi tiste ki imajo še prve 4.mesece celo menstruacijo.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
9.12.2008 22:40:10   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Ma joj še berem bolj slabe danes..

user posted image user posted image user posted image ne bi imela nič proti user posted image
Upam, da bosta user posted image user posted image čez 14 dni ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
10.12.2008 7:27:58   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Punce po 14 dneh zamujanja user posted image  sem zdajle naredila  test Clear Blue, ki je pokazal +, vendar me skrbi, ker je črtkast in ni čisto raven. Ali je vseeno pozitiven? Je kateri pokazalo isto?

M1987 Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
10.12.2008 7:47:41   
crvicek
Tane, ti pa se kar lepo razvajaj s čajčki, pa dosti C vitamina in boš kot nova. Pa lepo se razvajate s tvojo user posted image . Upam, da te pusti kaj počivat, saj si zadnjič omenila da je prehlajena.

Najino pozno kosilo je bilo včeraj ful dobro, sladica pa slastna.user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, mene me še ni tako bolel desni jajčnik in trebuh sem imela napihnjen kot žaba. Če sem zatipala jajčnik, sem prav čutila bulo, tako da sklepam, da je folikel počil ponoči, saj me danes ne boli več. Ma ker se pa že toliko opazujem, sem opazila, da sem pred dvemi dnevi imela ogromno sluzi, ki pa je bila motna in gosta, včeraj pa jo je bilo veliko manj, je pa bila vlečljiva in prozorna. user posted image

Kaj pri vas je tudi manj sluzi, ko se začne ta prava - prozorna in vlečljiva? Kakšno mnenje?

Aja pa še temperaturo sem si spet za foro merila samo zadnjih par dni in danes je narasla iz 35,8 na 36,1, tako da je bila včeraj res ovulacija.

Giotti, lepo da se nam oglasiš, ko imaš čas. Saj mi vemo da misliš na nas, tudi če nimaš časa za pisanje. user posted image user posted image user posted image

Pupe, želim vam en lep, sončen dan!user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
10.12.2008 8:19:56   
dini
Jutro, čestitam usem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
10.12.2008 8:20:03   
S*

user posted image user posted image

oz.      pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
xx.12. - miklarom  user posted image   user posted image   user posted image user posted image   v nove boje
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)   user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog)
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog)
10.12. - živa1
11.12. - larilu
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
13.12. - Bojana82
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog)
15.12. - Tanisha
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog)
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana
23.12. - tropical (8. krog)
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
25.12. - hel32
26.12. - punčka10
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - taneuser posted image

Decemberk  nas je 55 od tega že 3 srečke user posted image

user posted image   modrih:    3
user posted image   roza:          3
user posted image skupaj:       6

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk

Crvicek, upam da se je kaj prijelo včeraj in da nam konec meseca sporočiš veselo novico. Glede sluzi pa ti jaz ne morem pomagat, ker jo pri meni skoraj ni. Jaz izcetkov takih in drugačnih nisem nikoli imela, me je pa moja ginekologinja potolažila, da sluz ni vedno pokazatelj O. Sicer pa mi telo pribljižno pove kdaj imam O, potem pa to potrdi še izmerjena temperatura.

Giotti, kako lepo te je brat, upam da si uredu in da so ti zvezde naklonjene.

Punce, ko sem limala naš seznamček, sem opazila, da vas veliko ni javilo stanja. Jaz še vedno navijam za vse vas user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
10.12.2008 8:28:29   
ursa30
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
M1978, ja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja user posted image  se počasi poslavlja (JUHUuser posted image )
sem se že začela filat z matičnim mlečkom, vitaminom E, folno kislino, jutri začnem piti še krvomočnico user posted image
am...a sm še kj spustila user posted image user posted image

drugače pa navijammmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.12.2008 8:31:13   
Anonimen
jutro!
Tanči jaz sm tukiii!
ja dans spet nimam vožnje k je kolegica sporočila da jo preveč rooka boli in da ne moreuser posted image
tamavči je vrtcu in je joku k sm šlauser posted image bošček mejhen
črviček ja takrat k naj bi bil izcedek vlečljiv in prozoren takrat naj bi se O. začela oziroma takrat naj bi bla O.,no vsaj pri meni je tako.
S* jaz jutr ne pričakujem user posted image ,čeprov vem da bo prišla k mam pa tak trebuh k da bi bla v 3 mesecuuser posted image matr hlače komaj zapnemuser posted image če pa jutr ne pride pa čakam do 15. takrat bom pa nardila pol test če je sevede ne bouser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
10.12.2008 8:33:50   
S*
ursa30, seveda si nekaj pozabilauser posted image  in to poglavitno stvar. Ponovno boš začela na veliko user posted image  in se poleg vseh vitaminčkov, filala še z user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.12.2008 8:36:42   
ursa30
S, ups, pa res user posted image user posted image
hvala za opozorilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
10.12.2008 8:43:42   
Anonimen
ma dobre ste da vse to jemljete k jaz že takrat k sm mogla tifol jemat glih tok da si ga nisem na roko nalimala k sm tok pozabljiva

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.12.2008 8:44:16   
Anonimen
Dini jutrooooooooo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.12.2008 8:45:41   
dini
Larilu jutroooooooooo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.12.2008 8:51:40   
Anonimen
dans ste pa vse neki tok zgovorne da vas komaj dohajamuser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.12.2008 8:55:17   
dini
Aha, tle že dež pada, pa sreda je že in 10.12.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.12.2008 8:58:14   
Anonimen
no pr nam pa dežek ne pada ampak je tud sreda in tud 10.12
user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.12.2008 8:59:16   
dini
Aha jst sm pa misnla da imaste že petek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
10.12.2008 9:04:36   
S*
Jaz sem izgubila dar govora. Pravkar sem izvedela, da ne bomo imeli kolektivnega pred novim letom, tako da sem jezna kot user posted image . Hvala bogu pa sem si dopust rezervirala za tiste 3 dni pred božičem, ker greva z mojim user posted image  za 3 dni smučat in seveda delat user posted image  v idiličnem gorskem svetu. Mogoče se bo kaj prijelo, če se že med poletnim dopustom ni. Mogoče pa user posted image bolj niske temperature pašejo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
10.12.2008 9:16:17   
Matejčika
Mene lahko pobarvate v modro.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
10.12.2008 9:18:01   
aqua77
Jutro!!!

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?