|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
9.12.2008 10:56:07   
Sulfinija
Draga anonimna!

Se ti ne zdi,da bi lahko pisala pod svojim pravim nikom?O tem ni dvoma test ponovljen črtica zeloooooooooooooooooooooooooooooo močna o tem ni dvoma.

IN še nekaj zakaj te moti,če sem dvakrat pred postopkom obmp zanosila?Glej jaz mislim,da imam pravico do OBMP kot jih ima vsaka ženska,tudi tista ki ima doma otroka zanosi po naravni poti drugič pa gre na OBMP.

Glej jaz ignoriram tvoje poste zato tudi ti moje sploh,če ti moje pisanje gre na živce.

Pa hvala,da si me vzpodbudila,da naredim test vsaj vem da je vendo bolj močna črtica.

Anominma želim ti vso srečo tega sveta in niti malo tega gorja ti želim kot sem jaz dala skozi.

Srečno draga anonimna!!!

LP Mojca

P.S:Pa še nekaj vedno bolj pogosto beremo,da tudi ženske kljub močnim krvavitvam donosijo,zakaj potem jaz ne bi mogla donosti zdravega user posted image ?

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 9.12.2008 10:58:50 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
9.12.2008 10:56:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan črviček moj!!!! Kako smo kaj??? user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobili zeleno luč, da že januarja začnemo delati na bebici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla draga moja! Sem ti ravno na sosednji temi pisala, da sem full vesela zate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si imela včeraj pregled? Me res veseli da je vse tako kot mora bit. Je že cajt da se začne tudi nam kaj lepega dogajat, a ne?

Jaz pa imam v teh dneh ravno O in me tako špika v jajčnikih, da me ta bolečina prav ovira pri delu. Ma ni kaj je treba malo stisnit zobke in zvečer še malo user posted image , saj brez tega ne bo user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela O včeraj, samo ni bilo akcije, bomo raje januarja... user posted image  sem pa spremenila podpisek.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.12.2008 11:02:25   
Anonimen
uff punce ste pa jezne na anonimno,jaz sm samo omenila da me mot k ne pokaže kdo je ampak zdej vidim pa prov plaz jeze
no punce kar tako naprej kr vse iz srca povejte čakte zdej grem pa oprah vprašat kako vam morm naprej svetovat
sulfinija ne oziraj se natkae ali podobne komentarje imaš tuki nas RR warriors ki ti stojimo ob strani tako kot ti nam,zdej pejt pa ležataja pa puding papcat

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
9.12.2008 11:22:44   
kimsy

Draga anonimna!

Se ti ne zdi,da bi lahko pisala pod svojim pravim nikom?O tem ni dvoma test ponovljen črtica zeloooooooooooooooooooooooooooooo močna o tem ni dvoma.

P.S:Pa še nekaj vedno bolj pogosto beremo,da tudi ženske kljub močnim krvavitvam donosijo,zakaj potem jaz ne bi mogla donosti zdravega user posted image ?
[/quote]

sulfinija! Moja kolegica je od 1 mesca nosečnosti imela neprestane krvavitve. Bila je več v bolnici kot doma in ji je G. reku da je neperspektivna nosečnost in naj ne upa, ker ne bo donosila. In poglej. Noseča je 8,5 meseca, otrok je zdrav in še vedno v bušiju! user posted image  Drži se!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.12.2008 11:41:55   
pikicao.
gwenciiiii vidm teeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
9.12.2008 11:56:25   
crvicek
Najprej user posted image user posted image user posted image Sulfiniji!
Ti kar odženi od sebe vse negativne misli, ker ta trenutek potrebuješ samo pozitivno energijo, ki ti bo pomagala prebroditi to negotovo situacijo. Tako kot si tudi sama rekla, vsak dan na RR prebiramo zgodbe  s srečnimi konci, kljub prisotnim krvavitvam in komplikacijam se na koncu rodi zdrav otročiček. Hudo je, ker verjetno vse res niso srečnice, da se srečno konča (med njimi sem bila lani tudi jaz), ampak te zgodbe s srečnimi konci pa nam vlivajo upanje, upanje da bo vse ok. Upanje pa zadnje umre.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.12.2008 12:02:30   
crvicek
Sonček, tudi jaz sem dobro. V teh dneh je pri nas akcija in za božič pričakujem user posted image . Kot sem že rekla me full boliji jajčniki že od sobote in čutim da danes-jutri bo O.

Se pa po dolgem času spet spravljam za knjige, ker sem izvedela da moram čimprej naredit še zadnji kolokvij ki si ga vlečem že pol leta. Ta teden sem kar doma, ma še nisem šla za knjige, vse drugo je bolj zanimivo.user posted image user posted image user posted image

Si že naredila smrekico?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
9.12.2008 12:13:28   
Anonimen
uu ja mene tud zadnje dni je neki špikalo tm dol pa tko da bo v četrtek teta s krvavca prišla zgleda z vso svojo hitrostjouser posted image
zdele morm pa še posodo pomit potem pa adactauser posted image dokler ne pride tamal domov in bo isto k je  blo zjutriuser posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
9.12.2008 12:16:45   
beety
sulfinija! brala sem kaj se ti dogaja.Da te malo potolažim moja sestra je imela iste težave kot ti, rjavkast sluzast izcedek vse do 5 meseca. Ležala je v trdo samo na wc in na pregled do ginekologa. zdaj pa imam čudovito nečakinjo. Tako da bodi v postelji čim manj obramenjuj trebušne mišice pa bo vse ok. Čestitke pa novim nosečkam,LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
9.12.2008 12:30:30   
sonček85

Dober dan črviček moj!!!! Kako smo kaj??? user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobili zeleno luč, da že januarja začnemo delati na bebici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo Sem ful vesela zate in za tvojega dragega.No pa boš prej kot aprila.
A ti še pa kr oblekico likašuser posted image user posted image user posted image

sulfi:bravo punca moja ,tako se pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ne vem zakaj se nekatere skrivajo za anonimnostjouser posted image .Vredu saj sem jaz tudi 1x napisala post pod A ,samo mi res ni bilo do tega da bi vsi vedeli da sprašujem ,ker potem ti take pišejo da groza.Sam sem jaz temo odpla zato pa nisem dala svojga nicka.
črviček.to so pa dobri znakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za božička bo plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
9.12.2008 13:15:02   
sonček85
no kje ste pa sedaj vseuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
9.12.2008 13:18:49   
dini
Tukaj in zdaj.user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
9.12.2008 13:19:10   
Anonimen
tukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
9.12.2008 13:19:25   
Anonimen
evo bejbe neki za na
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
9.12.2008 13:21:37   
sonček85
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
9.12.2008 13:24:30   
Anonimen
kje pa moja tanči???
user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
9.12.2008 13:30:31   
Anonimen
ok sej zdej lahk pa še kej napišeta user posted image user posted image dost gledanja pa slinjenjauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
9.12.2008 13:37:35   
sonček85
uuuuuuu vid   moj sanjski dec grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
9.12.2008 13:40:02   
Anonimen
sonči kter?user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
9.12.2008 13:40:31   
Anonimen
pa spet sva sami ostaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
9.12.2008 13:48:48   
crvicek
evo mene, gledam malo po netu kaj naj danes skuhamuser posted image Vse drugo me zanima, samo da nisem pri knjigi.user posted image user posted image user posted image

Kaj ste oz. boste kuhale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
9.12.2008 13:50:17   
aqua77

evo mene, gledam malo po netu kaj naj danes skuhamuser posted image Vse drugo me zanima, samo da nisem pri knjigi.user posted image user posted image user posted image

V službi so mi skuhal... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
9.12.2008 13:51:28   
Anonimen
k sm sama k tamavči v vrtcu je mi ni treba kuhat jaz pa sem neki si nardim in fertik ponavad kakšne hrenovke pa tkouser posted image se mi ne da samo za sebe kuhatuser posted image
kaj bi se mogla pa učit?
pa kje se potepa Cori pa Tanči?zgleda da se sončkata k je tak sonko vzun

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
9.12.2008 13:52:02   
Anonimen

V službi so mi skuhal... user posted image

ti si pa še bolj flegma kot jazuser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
9.12.2008 13:55:51   
S*
Ma kakšna hrana, ob takih moških se mi res sline cedijo, ampak ne od vonjav po kosilu...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?