Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 10:56:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Draga anonimna! Se ti ne zdi,da bi lahko pisala pod svojim pravim nikom?O tem ni dvoma test ponovljen črtica zeloooooooooooooooooooooooooooooo močna o tem ni dvoma. IN še nekaj zakaj te moti,če sem dvakrat pred postopkom obmp zanosila?Glej jaz mislim,da imam pravico do OBMP kot jih ima vsaka ženska,tudi tista ki ima doma otroka zanosi po naravni poti drugič pa gre na OBMP. Glej jaz ignoriram tvoje poste zato tudi ti moje sploh,če ti moje pisanje gre na živce. Pa hvala,da si me vzpodbudila,da naredim test vsaj vem da je vendo bolj močna črtica. Anominma želim ti vso srečo tega sveta in niti malo tega gorja ti želim kot sem jaz dala skozi. Srečno draga anonimna!!! LP Mojca P.S:Pa še nekaj vedno bolj pogosto beremo,da tudi ženske kljub močnim krvavitvam donosijo,zakaj potem jaz ne bi mogla donosti zdravega ?
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 9.12.2008 10:58:50 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 10:56:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dober dan črviček moj!!!! Kako smo kaj??? Mi smo dobili zeleno luč, da že januarja začnemo delati na bebici!!! Ojla draga moja! Sem ti ravno na sosednji temi pisala, da sem full vesela zate. Kaj si imela včeraj pregled? Me res veseli da je vse tako kot mora bit. Je že cajt da se začne tudi nam kaj lepega dogajat, a ne? Jaz pa imam v teh dneh ravno O in me tako špika v jajčnikih, da me ta bolečina prav ovira pri delu. Ma ni kaj je treba malo stisnit zobke in zvečer še malo , saj brez tega ne bo . jaz sem imela O včeraj, samo ni bilo akcije, bomo raje januarja... sem pa spremenila podpisek....
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 11:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
uff punce ste pa jezne na anonimno,jaz sm samo omenila da me mot k ne pokaže kdo je ampak zdej vidim pa prov plaz jeze no punce kar tako naprej kr vse iz srca povejte čakte zdej grem pa oprah vprašat kako vam morm naprej svetovat sulfinija ne oziraj se natkae ali podobne komentarje imaš tuki nas RR warriors ki ti stojimo ob strani tako kot ti nam,zdej pejt pa ležataja pa puding papcat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 11:22:44
|
|
|
|
kimsy
|
Draga anonimna! Se ti ne zdi,da bi lahko pisala pod svojim pravim nikom?O tem ni dvoma test ponovljen črtica zeloooooooooooooooooooooooooooooo močna o tem ni dvoma. P.S:Pa še nekaj vedno bolj pogosto beremo,da tudi ženske kljub močnim krvavitvam donosijo,zakaj potem jaz ne bi mogla donosti zdravega ? [/quote] sulfinija! Moja kolegica je od 1 mesca nosečnosti imela neprestane krvavitve. Bila je več v bolnici kot doma in ji je G. reku da je neperspektivna nosečnost in naj ne upa, ker ne bo donosila. In poglej. Noseča je 8,5 meseca, otrok je zdrav in še vedno v bušiju! Drži se!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 11:41:55
|
|
|
|
pikicao.
|
gwenciiiii vidm teeee
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 11:56:25
|
|
|
|
crvicek
|
Najprej Sulfiniji! Ti kar odženi od sebe vse negativne misli, ker ta trenutek potrebuješ samo pozitivno energijo, ki ti bo pomagala prebroditi to negotovo situacijo. Tako kot si tudi sama rekla, vsak dan na RR prebiramo zgodbe s srečnimi konci, kljub prisotnim krvavitvam in komplikacijam se na koncu rodi zdrav otročiček. Hudo je, ker verjetno vse res niso srečnice, da se srečno konča (med njimi sem bila lani tudi jaz), ampak te zgodbe s srečnimi konci pa nam vlivajo upanje, upanje da bo vse ok. Upanje pa zadnje umre.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 12:02:30
|
|
|
|
crvicek
|
Sonček, tudi jaz sem dobro. V teh dneh je pri nas akcija in za božič pričakujem . Kot sem že rekla me full boliji jajčniki že od sobote in čutim da danes-jutri bo O. Se pa po dolgem času spet spravljam za knjige, ker sem izvedela da moram čimprej naredit še zadnji kolokvij ki si ga vlečem že pol leta. Ta teden sem kar doma, ma še nisem šla za knjige, vse drugo je bolj zanimivo. Si že naredila smrekico?
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 12:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
uu ja mene tud zadnje dni je neki špikalo tm dol pa tko da bo v četrtek teta s krvavca prišla zgleda z vso svojo hitrostjo zdele morm pa še posodo pomit potem pa adacta dokler ne pride tamal domov in bo isto k je blo zjutri
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 12:16:45
|
|
|
|
beety
|
sulfinija! brala sem kaj se ti dogaja.Da te malo potolažim moja sestra je imela iste težave kot ti, rjavkast sluzast izcedek vse do 5 meseca. Ležala je v trdo samo na wc in na pregled do ginekologa. zdaj pa imam čudovito nečakinjo. Tako da bodi v postelji čim manj obramenjuj trebušne mišice pa bo vse ok. Čestitke pa novim nosečkam,LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 12:30:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dober dan črviček moj!!!! Kako smo kaj??? Mi smo dobili zeleno luč, da že januarja začnemo delati na bebici!!! kako lepo Sem ful vesela zate in za tvojega dragega.No pa boš prej kot aprila. A ti še pa kr oblekico likaš sulfi:bravo punca moja ,tako se piše .Ne vem zakaj se nekatere skrivajo za anonimnostjo .Vredu saj sem jaz tudi 1x napisala post pod A ,samo mi res ni bilo do tega da bi vsi vedeli da sprašujem ,ker potem ti take pišejo da groza.Sam sem jaz temo odpla zato pa nisem dala svojga nicka. črviček.to so pa dobri znaki ,za božička bo plusek
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:15:02
|
|
|
|
sonček85
|
no kje ste pa sedaj vse
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:18:49
|
|
|
|
dini
|
Tukaj in zdaj.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
tukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo bejbe neki za na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:21:37
|
|
|
|
sonček85
|
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa moja tanči???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ok sej zdej lahk pa še kej napišeta dost gledanja pa slinjenja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:37:35
|
|
|
|
sonček85
|
uuuuuuu vid moj sanjski dec grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči kter?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
pa spet sva sami ostali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:48:48
|
|
|
|
crvicek
|
evo mene, gledam malo po netu kaj naj danes skuham Vse drugo me zanima, samo da nisem pri knjigi. Kaj ste oz. boste kuhale?
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:50:17
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek evo mene, gledam malo po netu kaj naj danes skuham Vse drugo me zanima, samo da nisem pri knjigi. Kaj ste oz. boste kuhale? V službi so mi skuhal...
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
k sm sama k tamavči v vrtcu je mi ni treba kuhat jaz pa sem neki si nardim in fertik ponavad kakšne hrenovke pa tko se mi ne da samo za sebe kuhat kaj bi se mogla pa učit? pa kje se potepa Cori pa Tanči?zgleda da se sončkata k je tak sonko vzun
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: crvicek evo mene, gledam malo po netu kaj naj danes skuham Vse drugo me zanima, samo da nisem pri knjigi. Kaj ste oz. boste kuhale? V službi so mi skuhal... ti si pa še bolj flegma kot jaz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 9.12.2008 13:55:51
|
|
|
|
S*
|
Ma kakšna hrana, ob takih moških se mi res sline cedijo, ampak ne od vonjav po kosilu...........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?