|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
3.12.2008 18:40:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Sulfinja ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grrem jutri na HSG, tako da me malo črviči.

Ostale nosečke, pa kr na plan.

Lp
držimo pesti za jutri da bo čim večjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.12.2008 19:49:33   
strumf
sulfinija čestitke user posted image user posted image user posted image .  sedaj pa čim več počivaj pa bo vse dobro.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.12.2008 20:37:17   
vila MaLiNa
Kje se pa skrivajo še ostale punce, ki bo morale delati test?
Navijam, da bo čim več pluskovuser posted image user posted image user posted image
Ampak nekaj jih pa le nam, ki čakamo user posted image  konec meseca pustite user posted image user posted image

Lahko noč punce

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.12.2008 20:53:03   
Anonimen
čer
sulfinija sori za prej za dodatne črke pri imenu zgleda da ti je še sine hotel čestitatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.12.2008 20:53:50   
aprilčica07
Sulfinija: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa počivat in čuvat bejbija:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.12.2008 20:57:30   
sonček85
lari:kaj danes ne bo pa nič slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.12.2008 20:58:21   
sonček85
štrumf:uuu nov avatarček ,lepa smrečkaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.12.2008 21:03:47   
cori
larilu ku kuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.12.2008 21:06:22   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štrumf:uuu nov avatarček ,lepa smrečkaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sami praznični avatarčkiuser posted image user posted image user posted image

Kdaj boste postavljali novoletne jelke? Mi nekako enkrat po 15.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.12.2008 21:19:54   
Anonimen
sonček zateuser posted image
user posted image

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.12.2008 21:45:36   
beety
Ojla! Imam eno vprašanje če mi katera zna pomagat.Namreč 23.12 naj bi oz naj nebi dobila menstruacije. Kdaj približno naj bi imela ovualcijo oz kdaj naj naredim ovulacijski test. Hvala za odgovor pa čestitki nosečki. Vso srečo ti želim. Lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.12.2008 22:22:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: beety

Ojla! Imam eno vprašanje če mi katera zna pomagat.Namreč 23.12 naj bi oz naj nebi dobila menstruacije. Kdaj približno naj bi imela ovualcijo oz kdaj naj naredim ovulacijski test. Hvala za odgovor pa čestitki nosečki. Vso srečo ti želim. Lp
ovisno na koliko dni jo imaš,ali imaš redno?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beety)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.12.2008 22:22:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonček zateuser posted image
user posted image

uuuu hvala ,kavboj ,ja sam ga ne smem zajahatuser posted image user posted image user posted image user posted image k nima konjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.12.2008 7:58:02   
Sulfinija
Jutro!

Šibam jaz do svoje G iz preventive da preverime kaj se dogaja.Sem pa danes delala še en baby chack in je črtica ful lepo vidna.Od včerj veliko,veliko bolj,izcedka je zelo malo smao vseeno grem,da da zdravila in me pomiri videlo se itak še nič ne bo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.12.2008 8:01:53   
S*
Sulfinija fajn opravi pri ginekologinji. Je že prav, da se greš pokazat, preventiva je boljša kot kurativa. Ja pa poročaj ko se vrneš.

Drugače pri meni nič novega, user posted image  se še ni prikazala imam pa občutek, da me samo zafrkava, ker žal nimam totalno nobenega nosečniškega znaka. Zaenkrat sem še trdno odločena da testa ne bom delala do nedelje, če seveda prej ne pride.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.12.2008 8:08:19   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Urša, ti organiziraš :)))) Ne pozabi na giottko in tanko!! Pa Sonček, a priletiš iz CE na kuhanca v LJ??

kje si si pa mene najdla za organizacijo user posted image user posted image user posted image
giottka in tane sta itak zravn, se sploh ne more pozabit nanju user posted image
ja punce, povejte, kdaj mate kej časa, a je to drug teden al je to en teden kasneje, pa približna ura, pa bomo najdle en skupni termin user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.12.2008 8:56:48   
ROmama
Sulfinija čestitke se od mene.  JUUUPPIIII Mene je pa včeraj obiskala user posted image , sem razočaranauser posted image .  Sem si res želela enega avgustovčka imeti. Ampak vas decemberke, ne bom kar zapustila, prosim, da me zapišete tam za 31.12. Še bo potresov v decembru. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.12.2008 8:59:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Sulfinija čestitke se od mene.  JUUUPPIIII Mene je pa včeraj obiskala user posted image , sem razočaranauser posted image .  Sem si res želela enega avgustovčka imeti. Ampak vas decemberke, ne bom kar zapustila, prosim, da me zapišete tam za 31.12. Še bo potresov v decembru. 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej in naj bo zadji december tvoj dan user posted image user posted image
Sulfi:javi nam k prideš nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.12.2008 9:11:38   
S*
ROmama en topel virtualen user posted image . Pa glavo pokonci, kot sama praviš, potresi bodo user posted image  in za novo leto te bomo z veseljem barvali roza.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.12.2008 9:17:56   
ursa30
S, prideš še ti na  kuhan vinček en dan, ko se bomo zmenile user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.12.2008 9:26:41   
baby1978
Sulfinja: Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa ostale???
Imam eno vpršanje, že 4 dni mi je zjutraj in zvečer malo slabo, moja user posted image ne bi smela pa prit 12.12.2008, nevem če mi ta slabost kaj pove?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.12.2008 9:37:02   
eva Ana
baby poslala sem ti ZS

Sulfinija veselim se s teboj user posted image user posted image user posted image , sporoči nam kaj boš izvedela pri G; saj veš ženska radovednost!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.12.2008 9:37:21   
S*
ursa 30, jaz bi z veseljem prišla na kuhan vinček, samo za nas primorce je cel projekt se odpravit v Ljubljano user posted image . Pa ne da mi je tako daleč, ampak časovno mi to z mojim norim delavnikom le redko uspe. Ej hvala za povabilo, če boste pa kdaj zavile proti Goriški se pa slišimo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.12.2008 9:38:01   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image

ROmama user posted image
zdele mi tamavči spi pa bi lahk pospravlala pa se mi sploh ne dauser posted image k itak k se bo zbudu bo vse isto
mi mamo pa tako meglo da se čist nč ne viduser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.12.2008 9:39:33   
Anonimen
aja pa sonček sej zajahala bi glih njega zato da rešiš konjčka veš tko kot nekakšna dobrodelnostuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?