Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:36:14
|
|
|
|
ursa30
|
meni se pa skoraj en mesec po HSC že počasi počasi najavlja moja imam že malo roza izcedka, pa tudi jajčniki so me že malo začeli boleti. ta mesec bom zaenkrat kar še vaša zvesta navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:37:56
|
|
|
|
ursa30
|
ellica moja kako si? lubčka pošiljam nazaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:44:28
|
|
|
|
aqua77
|
am back, am back...... sem ok, mi že mal prazniki nabijajo.....
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:45:05
|
|
|
|
Tiki55
|
Urši, aquica, ellica drage bejbike Lepo vas na kupu brat... Aqui huda oblekica, I like it! Moja M se že počasi najavlja, pa nisem žalostna, saj nismo bili ta mesec nič kaj pridni. Tako ali tako ostajam v decembru
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:47:13
|
|
|
|
ella.
|
Urškica, zelo dobro sem, sej veš ;) Pa vidim, da se hitro bližaš novim poskusom imeti dojenčka jupiiiiiii :))) Prav lep dan je danes!!! Za SUlfi, zate, Akvico vidim, Tane je pridna, Giottka mal pavzira (je pa v duhu z nami, to prav čutim :)).
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:47:27
|
|
|
|
aqua77
|
se že nekaj časa nismo vse skupaj našle....
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:48:18
|
|
|
|
ella.
|
Tikica naša, zadnjič smo debatirale, da se nam moraš enkrat pridt pokazat na čaj! Pa Aqvica tut!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:50:02
|
|
|
|
ursa30
|
ella, si me ravno prehitela s povabilom jaaa, dejmo se dobit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:51:46
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem za.... jutri grem v LJ se dobimo borke iz borbe, vi pa tud povejte kraj in datum pa prišibam!!!! zdaj grem pa domov!! pa, pa...
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 14:54:19
|
|
|
|
ursa30
|
super aqui bomo šle na kkšnega kuhančka, naša ellli bo pa čajčka pila tiki, kaj ti praviš, en dan za miting? si za??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 15:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
nummimisulfinija to mi deli bejba bravo!!!!! cori jah morm mal vaše hormočnke no in tud moje mal zbudit crvicek ja to je moj sinček,moj je pa naredu slikco joj kolk mi ta ringaraja šteka grem zdej k mam tamavčija v naročju pa ne morm k se bo on hotu z vami ppogovarjat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 15:06:35
|
|
|
|
ella.
|
Itak, da sem za! Always!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 15:07:31
|
|
|
|
Tiki55
|
veste da, jaz sem vedno za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 15:20:20
|
|
|
|
sonček85
|
o aqua :nova preoblekica ,ta mi je pa najlepša
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 15:23:33
|
|
|
|
ella.
|
Urša, ti organiziraš :)))) Ne pozabi na giottko in tanko!! Pa Sonček, a priletiš iz CE na kuhanca v LJ??
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 15:35:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Urša, ti organiziraš :)))) Ne pozabi na giottko in tanko!! Pa Sonček, a priletiš iz CE na kuhanca v LJ?? bolinška pa to ,saj veš kako je to ,rade volje ,samo ko ne bom na bolniški
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 16:06:52
|
|
|
|
lunika
|
OJLA PUNCE! Da se vam malo javim, še kar mi zamuja , mogla bi jo včeraj dobiti, pa upam da je ne bo! Ampak mi vedno zamuja, tako da se ne veselim kaj preveč, ker bom potem spet . Navijam za vse nas, da zagledamo . Mormo miklavžu fajn nastavit!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 16:18:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce joj namesto da bi bila vesela se mi je sedajle pokazal rjavi izcedek ponovno.Počivam drugega itak ni kaj.Če se do jutri ne ustavi se grem pokazat do gin.da preveri kaj se dogaja samo kaj ko bo jutri šele 4.tedne takole da dvomim da bo kaj kje videla. LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 16:31:20
|
|
|
|
sonček85
|
sulfi:Počivaj to se je pri meni pojavilo v 5,6, tednu ko sem imela malo rjavega izcedka in sem šla na bolniško in dobila dabroston ,da se je vse umirilo.Držim pesti in vem da bo z bebico vse kot mora biti in me smo s tabo .Rade te imamo in mislim nate z bebico bo vse dobro vseeno jutri pokliči G ,saj veš vmes je vikend in da te nebi skrbelo kot je mene kaj je narobe,a je bilo potem vse dobro in tudi pri tebi bo
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 16:43:41
|
|
|
|
Matejčika
|
Sulfinija
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 16:46:40
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Punce joj namesto da bi bila vesela se mi je sedajle pokazal rjavi izcedek ponovno.Počivam drugega itak ni kaj.Če se do jutri ne ustavi se grem pokazat do gin.da preveri kaj se dogaja samo kaj ko bo jutri šele 4.tedne takole da dvomim da bo kaj kje videla. LP Mojca Ti samo počivaj in pozitivno misli! Zdaj je še itak prehitro, da bi delala UZ, ker se še nič ne vidi! Pozitivno misli!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 17:40:03
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
ČESTITKE tudi z moje strani Upam, da se bo obdržala in, da bosta s tvojim dragim čez dobrih 8 mesecev že zagledala svojega prvega . Privoščim ti iz vsega srca. Punce, zgleda da smo dobro navijale in držale pesti. Bravo za nas!! Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 17:50:00
|
|
|
|
Arual
|
Sulfinja ČESTITKE Jaz pa grrem jutri na HSG, tako da me malo črviči. Ostale nosečke, pa kr na plan. Lp
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 17:59:09
|
|
|
|
ziva1
|
Sulfinija počivaj, pa vseeno, tudi če se ustavi izcedek jutri kot preventivo pokliči G. Držim pesti, da bo tokrat vse v redu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 3.12.2008 18:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
res lepa novička - Sulfinija ČESTITKE držim pesti da bo vse ok, jutri pa se le pejd pokazat G. mogoče pa dobiš kakšno hormonsko podporo. Mi bomo počasi dočakali najine O dneve.. upam da bomo konec leta ponovno veseli.... Držim pesti za vse ki tako nestrpno čakamo svoje pikice. Lp Vita
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?