|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
1.12.2008 10:30:06   
tane
cori, res luštkan avatarček in zelo primerenuser posted image

elči, lepo, da si nas prišla malo pogledat...skratka kafe, oz kuhanc je bil še boljši ob krasni družbici, soborkic ali navijačic Elle, Urše 30 in naše Giottke. Bo treba ponovit...pa naslednjič vabljena še katera čvekica.
tole pa od mene za nekaj ur vse, ker me čaka delo...bodite lepo in naj nam sonček85 že pošlje kaj sončka.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.12.2008 10:42:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Pozdravljene punce tudi jaz upam da mi bo božiček prinesel ozitivno črtico na testu.Sedaj se mi počasi končuje druga user posted image  po ss,ki sem ga imela 1.oktobra.user posted image  To pikico sva delala pol leta in sva si jo oba tudi močno želela vse je potekalo super do 12 t. ko sem na lepem začela krvaveti in izgubila najino pikico.
Ampak  sedaj gremo v nove boje naj povem da imamo doma že tri princeske in mož ima iz prvega zakona dva fanta tako da smo kr številčna družina ampak onadva sta že polnoletna
in ju skor nč ni doma.
Ravno včeraj me je vprašal moj dragi kaj bi pa ti rada ,da ti božiček prinese pa sem bila kr tiho in je reku sej  vem mogoče pa bo.
nea teja smo aprilke tudi s tabo in vemo da ti bo ponovno uspelo in da bo vse potekalo kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cori:joj kako je lep user posted image user posted image user posted image user posted image avatarček,zdaj imava obe božičkauser posted image user posted image user posted image

dajmo decemberke veseli december je tukaj ,naredite teste in seveda naj bodo sami user posted image user posted image takšniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oj ellči:kako si ti meni kaj noseČKAuser posted image user posted image user posted image ?

evo in samo za vas sonček iz našega deževnega krajauser posted image user posted image user posted image (tudi mi nimamo sončkauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.12.2008 10:52:38   
ursa30
tane, moj okrasek je pa kar na steni pristal, glede na to, da smrekice po vsej verjetnosti  raje ne bova imela user posted image
res hvala, čudovito darilo je.
jaz se že veselim ponovnega srečanja z vami, punce user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.12.2008 10:53:26   
Sulfinija
Punce juhu december je tukaj.Zjutraj sem se vam malo javila sedaj me je pa začelo zvijati ko noro do testa oziroma do 28.dneva je še le dva dni.Dajmo navijat.Pri nas lije kot iz škafa pa grozna oblačina.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.12.2008 11:02:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce juhu december je tukaj.Zjutraj sem se vam malo javila sedaj me je pa začelo zvijati ko noro do testa oziroma do 28.dneva je še le dva dni.Dajmo navijat.Pri nas lije kot iz škafa pa grozna oblačina.

user posted image user posted image navijam za +++++++++++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.12.2008 11:03:22   
Tejchy25
Hojla! No, še sem živauser posted image , sm pa kar nekaj časa bila odsotnauser posted image ...sm preveeeeč zasedena z raznoraznimi zadevami:)
No, sam tolk sm hotla rečt, če me lahko dodate na datum 12.12.- lep datum, zihr bo ta mesec taprav, končno...
Sva pa 7 krogu.
Pa navijam za vse, da bomo mele male poletne bejbikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.12.2008 11:16:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Hojla! No, še sem živauser posted image , sm pa kar nekaj časa bila odsotnauser posted image ...sm preveeeeč zasedena z raznoraznimi zadevami:)
No, sam tolk sm hotla rečt, če me lahko dodate na datum 12.12.- lep datum, zihr bo ta mesec taprav, končno...
Sva pa 7 krogu.
Pa navijam za vse, da bomo mele male poletne bejbikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.12.2008 11:21:30   
eva Ana
Tejchy vidim da imava isti datum 12.12. , u kako bova navijale user posted image user posted image user posted image

Sulfinija navijamo za te user posted image user posted image user posted image user posted image

Cori čudoviti avatarček imaš, taki bodo naši mali decembra 2009. A je tako punce?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.12.2008 11:31:07   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image user posted image navijam za +++++++++++++

tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.12.2008 11:32:00   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Cori čudoviti avatarček imaš, taki bodo naši mali decembra 2009. A je tako punce?

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.12.2008 11:33:00   
cori
No zdaj pa čakamo na 1. decembrski plusek +++++++!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Katera bo štartala veseli december?

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 586
1.12.2008 11:41:22   
Žaži
Evo, pa je napočil naš decemberuser posted image user posted image user posted image

Pesti držim za vse po vrsti da zagledamo plusek in nam in našim družinam podarimo za Božička in Dedka mraza najlepše darilouser posted image . Nekaterim pa že za Miklavžauser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 587
1.12.2008 11:42:00   
S*
user posted image user posted image

oz.   user posted image user posted image   pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog)
xx.12. - crvicek
xx.12. -miklarom  
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika
01.12. - ROmama
03.12. - S* (5.krog)
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Tiki55
05.12. - Sulfinija
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 
07.12. - kalypso (3. krog)
08.12. - tane
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog)
10.12. - živa1
11.12. - larilu
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
13.12. - Bojana82
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog)
15.12. - Tanisha
17.12. - Vitaebella
19.12. SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog)
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana
23.12. - tropical (8. krog)
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
27.12. - anonimna Vita
31.12. - murkica

Decemberk  nas je 51

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko user posted image nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER......................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER.......................................% srečk nosečk
DECEMBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 588
1.12.2008 11:49:52   
eva Ana
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://pro.corbis.com/images/42-16671339.jpg%3Fsize%3D572%26uid%3D%257B4CBC2D5F-0576-46A0-A1A6-D51C3E290198%257D&imgrefurl=http://pro.corbis.com/search/Enlargement.aspx%3FCID%3Disg%26mediauid%3D4CBC2D5F-0576-46A0-A1A6-D51C3E290198&usg=__PmORYVb8AXheKPtznXUM40y_tAc=&h=400&w=267&sz=42&hl=sl&start=6&tbnid=3jcmKQj8-rELQM:&tbnh=124&tbnw=83&prev=/images%3Fq%3Dbaby%2Bsanta%2Bclaus%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]

............. in taki božiček bo pa moj drugo leto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
1.12.2008 11:50:21   
eva Ana
ups nekaj narobe user posted image user posted image  popravlam...............

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 590
1.12.2008 11:53:14   
eva Ana
ha ha ha ha čist mimo, ne gre user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.12.2008 12:06:13   
Tejchy25
eva Ana, uuu, to pa bo!

Sej ti pravim, mava taprav datum...:) En dva tri bo tole...navijammmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 592
1.12.2008 12:13:18   
tane

user posted image

evo eva, tkole zdej pa bo...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 593
1.12.2008 12:24:07   
eva Ana
JA JA hvala tane to sem mislila user posted image

A ni zlat?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 594
1.12.2008 12:50:52   
Arual
Jupi pa je veseli december tu.
Tak da veselo čakamo prve srečke nosečke. Jaz pa se danes ukvarjam s peko peciva in izbiram slikico za torto za mojega zlatega nečakece, ki bo imel 1. rojstni dan.
Tak punce akcija, mi smo zdaj v celibatu.

Navijam

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 595
1.12.2008 13:09:02   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

crvicek, skoraj sem zadela, jaz sem predvidevala (beri nazaj), da sta iz japonske šla še na pico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi je že prav govoril moj šesti čut, da bi se morala prej najest

Najini princeski raseta...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 596
1.12.2008 13:19:00   
crvicek
cori, ti kratki stiki pa se itak dogajajo vsem, ker smo vse preveč obremenjene z znakci in čakanjem na user posted image . Ti se lepo s tvojim pogovori in verjamem, da bosta našla skupen jezik in drugo leto boš imela takega božička kot je tvoj avantarček. Kot si že sama rekla, ga začaraj s kakšnimi posebnimi piškotki in tako se bo omehčal. Saj veš kako to gre user posted image . Tudi pri meni to deluje, ker je moj nor na sladkarije. Jaz bom danes popoldne delala čistvo navadne domače kekse z modelčki (smrekica, dedek mraz, zvonček) in na koncu jih bom okrasila s čokolado ali oreščki. Ima moj rojstni dan konec tedna - za miklavža, pa vedno nese sodelavcem kaj sladkega v službo, da prigriznejo ob kavi. Ker pa imam danes čas, bom že danes kaj naredila.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
1.12.2008 13:23:49   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Dobro jutro, srčkice decembrske,

evo, pa je res kle srečni december, nastavite vsem trem dobrim možem...če bi dodala še "pa ne pozabite svojemu dragemu tudi" , bi me Tane pogledala, češ kako vulgarna sem, a ne, tanček? user posted image
Sem prišla le zaželet vse lepo in prav vsem borkam, pa reči hvala za lepo snidenje Urši30, Tane in Giottki, če se še kaj pride pofočkat na tale forum. Crvicek, ful zamujaš, ko špricaš naše sestanke ob času ;))
Tane, okrasek pa že prirpavljen za na novoletni venček...res lepo in pozorno darilo....
Bodite pridkane.

Ella, vam prav zavidam, veš kaj bi dala, da bi bila bliže vam user posted image . Ma bomo pa kasneje nadoknadle, a ne. Me pa full zanima kako velik je že tvoj trebušček?

Kaj pa Giotti, kje je? Ma verjetno se utaplja v delu, ji ne zavidam prav nič.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 598
1.12.2008 13:39:33   
dini
Ojla punce, kako ste?user posted image
Jst bi vas prosila če bi me lahko dale na seznam ne pričakujem user posted image 2.12. torej jutri, prosim, prosim.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 599
1.12.2008 13:48:56   
giotti
Hej, Crvicek, tuki sem user posted image

Ja, res imam ta mesec grozljivko v sluzbi... kar seveda je fino po eni strani, ker bom avtomatsko manj na RR, kar si tudi želim, pa ne morem izvest, ker ste tako fine klepetulje, da moram skoz zraven kukat, če ne, mislim, da kaj zamujam.

Ker pa tudi ne vem, kako bo ta mesec pri nama glede user posted image  se raje ne bom nič vpisovala na seznam. Skratka, ta mesec, nobenega plana glede user posted image  Če nama v tem tednu to uspe po kašnem čudežu, potem bom upala konec meseca, če ne, pa se vidimo januarja...

Za vse pa ful držim pestke in vam želim, da ste še letos nosečke srečke user posted image

O, dini, tukja si user posted image  Te potemtakem zbrišem iz novemberskega seznamčka, boš raje tukaj ovekovečila svoj user posted image . Lepo, tako je tudi prav, saj boš vendar v decembru zagledala user posted image .

Se že veselim decemberske kavice user posted image  nekje v središču Slovenije.

Vsem en veeelik user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!