|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
9.11.2008 19:38:00   
miska73
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.11.2008 19:38:25   
mlinčka
No, da še mal popravim vtis, pol se moram pa mal user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.11.2008 19:39:32   
Kruce Fiks
user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.11.2008 19:44:37   
DaisyE
Saj vam kar dobro gre...

Blanch lahko noč, pa hvala (ne za unga, ki se klistira user posted image user posted image user posted image )

Pika.po, ne vem, kaj je s sojo. Grem gledat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.11.2008 19:47:22   
DaisyE
Pika, tole sem jaz enkrat nekje na netu našla, pa sem kar kopi pejstala, zdaj se pa ne spomnim v čem je bla fora. Čaki, grem malo šnofat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.11.2008 19:48:50   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Ponedeljek, 10.11
DaisyE - punkcija
obayifo - plavalčki
user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem navijanju,....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.11.2008 19:51:02   
bbpikica
Ja Zarja saj to nameravam, samo moram jutri najprej CB kupt ker me bo ziher najprej vprašal a noseči pa niste? In da ga potolažim bom lepo v torek zjutraj CB nardila da bom lahko rekla ne ker sem test nardila. Se mi je to že enkrat zgodil pa ga nisem mogla prepričat da jaz pač ne morem zanosit čeprav mu to v kartoteki piše, je na vsak način vztrajal na testu. 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.11.2008 19:51:44   
miska73

Pika.po jst se spomnem samo enga članka, da soja ni dobra za spermije. Mi se tudi gremo doma vegetarianstvo, ampak takšno da so mleko in jajca dovoljeni. Sojo pa zelo redko uporablja pri kuhi.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.11.2008 20:03:03   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pika.po jst se spomnem samo enga članka, da soja ni dobra za spermije. Mi se tudi gremo doma vegetarianstvo, ampak takšno da so mleko in jajca dovoljeni. Sojo pa zelo redko uporablja pri kuhi.

Ma tole sem jest tule na forumu Napotki za IVF/ICSI... prebrala

PO ET:

Priporočeno:

- grozdje, maline, marelice, melone, lubenice, banane, ribez,
- šipek,
- bučke, grah, korenje,
- orehova jedrca,
- lignji,
- optimizem
- baby aspirin od punkcije naprej

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- ananas
- zelena
- tuširanje z vročo vodo in kopanje v vroči vodi (dviga TT)
- savna
- kopanje in plavanje naslednjih 48 ur po ET
- izpiranje nožnice
- tamponi
- spolni odnosi ali orgazem do testa,
- soja in sojini izdelki
- umetna sladila in stvari, ki jih vsebujejo (natren, orbit zvečilni in bonboni, vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače, npr. diet Coca Cola) itd.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.11.2008 20:05:33   
DaisyE
Pika.po, tole sem našla

http://infertility.health-info.org/fertility-diet-lifestyle/fertility-diet-lifestyle-home.html

ampak ni soje zraven.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.11.2008 20:06:13   
miska73
Pika.po saj jst sem to videla, ampak se nisem veliko sekirala, ker tko ali tko midva pojema bolj za vzorec soje.
A ti si pa čist na rastlinski hrani brez mleka in jajc?

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.11.2008 20:09:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pika.po, tole sem našla

http://infertility.health-info.org/fertility-diet-lifestyle/fertility-diet-lifestyle-home.html

ampak ni soje zraven.

Dejzi dodaj tole na uno temo z napotki.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.11.2008 20:09:32   
DaisyE
Evo soya in IVF

http://news.scotsman.com/ivftreatment/Expert-warns-soya-is-bad.2637217.jp

Spermije pobija al kaj?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.11.2008 20:09:44   
lučka 25
bbpikica, ja ni za kaj. Je pa tako, da sem se odločila, da se ne sekiram več, ker ti izcedki tko nič ne povedo, ker je oboje možno in jaz seveda ciljam na user posted image . user posted image

n74, ja Reša pokliči v vsakem primeru. Do torka počakaj in še enkrat naredi test. Enkrat ga je ena klicala, ko sem bila pri njem na posvetu in ji je rekel, da naj še kar naprej Prometrium jemlje in na dogovorjen dan naredi test in, če bo negativen, se bodo pa pgovarjali, da je neuspešno.

Daisy, jaz sem vzela ketonal 1/2 ure pred postopko - v prvo sem zadela tajjming in me ni skoraj nič bolelo, šele popoldan se je začelo. Zdaj v drugo naju je pa Reš presenetil, ko je prišel že ob 7.30 (midva sva bla tam tako zgodaj zato, ker sva morala biti prva zaradi službe od dragega) in jaz seveda ketonal vzamem 5 minut pred punkcijo. Seveda je bolel kot hudič, ampak je pa bila vožnja domov toliko bolj mirna.user posted image  Če te bo pa bolelo po punkciji, pa vzemi takrat še enega.

Sam je pa res, da vsakič, ko kam izgineš je tu žurka na tvoj račun. user posted image  A donat res še ni prijel? Veš, da bolj učinkuje, je dobr, da ga pogreješ.

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

miška evo foto od deizyeke  user posted image ...

blanč, zdaj si me pa nasmejala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa tvoja fotostimulacija je res za dol past. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa tablete ****ITOL. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mlinčka že skrbi za fotostimulacijo. user posted image

Mlinček, ja jutri je pa že user posted image . Ah ti šmorn.

Evo miška, ti je že bbpikica povedal za čaje. Jaz bi ti premalo strokovno, to pa je tako kot je trba.user posted image
Ampak kako slikco s kravo in Brucom si najdla. Za dol past. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, a je glava že bolje. Ah to vino. Pit moraš tistega kot ponavadi, ne pa da begaš jetra.user posted image

obayifo, potem pa jutri eno lepo pustolovščino in seveda naj bo IUI uspešno opravljen.

kruce Fikcs, pa ta stimulacija je res za Daisy, da jo bo mogoče vsaj to pognal na user posted image . Pa ta slikca s kravami me je nasmejal do solz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

cukica, potem pa vliko sreče konec decembra.

pika.po, a veš da nič ne vem kako je s sojinimi izdelki. Bi ti rada pomagal, pa ne vem. Krvomočnico pa se po moje pije do punkcije, potem pa mislim, da ne več.

Zofka, kako si ti? Gigi, se nič ne javi, je po moje dala RR mal na odklop, da tud živčki mal počijejo. Jaz sem imla včeraj in danes dopoldan rahle izcedke, ampak po moje še ni za paniko, vsaj tako zdaj razmišljam.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.11.2008 20:10:53   
DaisyE

Pika.po, tole sem našla

ampak ni soje zraven.

Dejzi dodaj tole na uno temo z napotki.

Saj v osnovi je un seznam tu dol prepisan. Malo po svoje sicer....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.11.2008 20:15:46   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sam je pa res, da vsakič, ko kam izgineš je tu žurka na tvoj račun. user posted image  A donat res še ni prijel? Veš, da bolj učinkuje, je dobr, da ga pogreješ.

Ne, ni še prijel... Kaj, a kar na šporget ga dam gret? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
9.11.2008 20:17:54   
pika.po

Pika.po saj jst sem to videla, ampak se nisem veliko sekirala, ker tko ali tko midva pojema bolj za vzorec soje.
A ti si pa čist na rastlinski hrani brez mleka in jajc?

Jap tak nekak. Malo "pogoljufam" le pri kaki pici, al pa kje "zunaj" če ni kaj pametnega za jest. Doma pa jajca in mlečni izdelki no go.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
9.11.2008 20:19:27   
arneja
N74, upam, da se tečka samo nekaj heca, in da vseeno plusek pade user posted image .

Lučka, še malo, pa bo plusek, kar vse črne misli stran user posted image .

Ej, kakšne slikce limate, da človek umre od smeha user posted image .

Dejzi
, so res nesramne tele naše punčare: samo, da te ni, pa si na vseh straneh user posted image . Jutri pa spet punkcija, kaj? Joj, se spomnim, kako me je bilo pred prvo punkcijo strah. In kako ste mi stale ob strani user posted image . Sem bila tako vesela, ko sem prišla domov in videla, da si mi že zgodaj zjutraj post napisala user posted image . Torej, naj bo jutri izredno veliko dobrih jajčk in plavalčkov user posted image . Ketonal jaz vzamem ob kakšnih 7.15, ko navadno prideva v Postojno in greva na kavo. Pa samo enega vzamem. Mislim, da je ena tabletka čisto dovolj močna.

Blanči, kakšno terapijo pa imaš ti sedaj? Ti je kaj s Klomifenom kombiniral?

Zarja, ti si pa tako pridno včeraj kuhala user posted image ? Vsaka čast.

Kajsica, je dragi že doma? So se spet  razstreljevali v Afganistanu user posted image .

Gigica, sami super nosečniški znakci te napadajo, ne user posted image ?

WP, saj se boš počasi pobrala, boš videla. Pa dragega kar v papcanje vseh možnih vitaminčkov začni prepričevati user posted image .

Pozdravčke tudi ostalim pupikam user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 9.11.2008 20:20:37 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
9.11.2008 20:23:31   
lučka 25

Ne kozarec z donatam daš v krop vode in ga tam pogreješ. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
9.11.2008 20:23:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Jap tak nekak. Malo "pogoljufam" le pri kaki pici, al pa kje "zunaj" če ni kaj pametnega za jest. Doma pa jajca in mlečni izdelki no go.

Ampak, če je soja res tko slaba... a boš samo črtala sojine proizvode? Al boš nazaj uvedla v prehrano navadni jogurt. Ker ta bi pa naj bil koristen.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
9.11.2008 20:24:29   
lučka 25
arneja, tele naše punce in fanta zadnje dni s temi fotostimulacijami poskrbijo za smeh, ki te spravi v jok. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Enkratno.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.11.2008 20:25:53   
zofka7
Lučka, nobenih izcedkov, ampak v trebuhu imam pa topo bolečino, kot pred M (tud znaka ne bom pripopala, ker to so samo grde misli!!!!!). Se tolažim s tem, da če ne bo ratalo, bom pa lahko vsaj normaln pir spila, ne pa ta non-alko š,it. 
Nekje sem zasledila, da v vrtcu delaš? Jaz tudi.
Navijam za vse nas!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
9.11.2008 20:27:33   
DaisyE

Ne kozarec z donatam daš v krop vode in ga tam pogreješ. user posted image

Lučka, pa jaz to res ne vem!!! user posted image user posted image  Daj mi resno povedat! Da mi ne bo v kuhni kaj eksplodiralo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.11.2008 20:27:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

Lučka, nobenih izcedkov, ampak v trebuhu imam pa topo bolečino, kot pred M (tud znaka ne bom pripopala, ker to so samo grde misli!!!!!). Se tolažim s tem, da če ne bo ratalo, bom pa lahko vsaj normaln pir spila, ne pa ta non-alko š,it. 
Nekje sem zasledila, da v vrtcu delaš? Jaz tudi.
Navijam za vse nas!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, bo treba slabe misli stran dat. Ti znaki so pa tako in tak lahko zelo podobni za M in za II. Tako, da do testa bova že še zdržali. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz res delam v vrtcu. A ti tu? Super!!!user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.11.2008 20:28:30   
bbpikica
Punce mene pa zanima a ste po postopkih imele normalno menstruacije na toliko dni kot pred postopkom?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?