lučka 25
|
bbpikica, ja ni za kaj. Je pa tako, da sem se odločila, da se ne sekiram več, ker ti izcedki tko nič ne povedo, ker je oboje možno in jaz seveda ciljam na . n74, ja Reša pokliči v vsakem primeru. Do torka počakaj in še enkrat naredi test. Enkrat ga je ena klicala, ko sem bila pri njem na posvetu in ji je rekel, da naj še kar naprej Prometrium jemlje in na dogovorjen dan naredi test in, če bo negativen, se bodo pa pgovarjali, da je neuspešno. Daisy, jaz sem vzela ketonal 1/2 ure pred postopko - v prvo sem zadela tajjming in me ni skoraj nič bolelo, šele popoldan se je začelo. Zdaj v drugo naju je pa Reš presenetil, ko je prišel že ob 7.30 (midva sva bla tam tako zgodaj zato, ker sva morala biti prva zaradi službe od dragega) in jaz seveda ketonal vzamem 5 minut pred punkcijo. Seveda je bolel kot hudič, ampak je pa bila vožnja domov toliko bolj mirna. Če te bo pa bolelo po punkciji, pa vzemi takrat še enega. Sam je pa res, da vsakič, ko kam izgineš je tu žurka na tvoj račun. A donat res še ni prijel? Veš, da bolj učinkuje, je dobr, da ga pogreješ. IZVIRNO SPOROČILO: blanč miška evo foto od deizyeke ... blanč, zdaj si me pa nasmejala. Pa tvoja fotostimulacija je res za dol past. Pa tablete ****ITOL. Mlinčka že skrbi za fotostimulacijo. Mlinček, ja jutri je pa že . Ah ti šmorn. Evo miška, ti je že bbpikica povedal za čaje. Jaz bi ti premalo strokovno, to pa je tako kot je trba. Ampak kako slikco s kravo in Brucom si najdla. Za dol past. zarja, a je glava že bolje. Ah to vino. Pit moraš tistega kot ponavadi, ne pa da begaš jetra. obayifo, potem pa jutri eno lepo pustolovščino in seveda naj bo IUI uspešno opravljen. kruce Fikcs, pa ta stimulacija je res za Daisy, da jo bo mogoče vsaj to pognal na . Pa ta slikca s kravami me je nasmejal do solz. cukica, potem pa vliko sreče konec decembra. pika.po, a veš da nič ne vem kako je s sojinimi izdelki. Bi ti rada pomagal, pa ne vem. Krvomočnico pa se po moje pije do punkcije, potem pa mislim, da ne več. Zofka, kako si ti? Gigi, se nič ne javi, je po moje dala RR mal na odklop, da tud živčki mal počijejo. Jaz sem imla včeraj in danes dopoldan rahle izcedke, ampak po moje še ni za paniko, vsaj tako zdaj razmišljam.
|