|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
9.11.2008 13:41:11   
n74
Želvica99- 6 celic je super, naj se lepo razvijejo user posted image user posted image user posted image

Tina1- lepo se ti folikelčki razvijajo, pošiljam user posted image  za naprej

Lučka25- ne se pustit izcedkom, to še nič ne pomeni

Jaz sem se pa odločila, da testa še ne bom delala, ker me že od včeraj spodaj zelo špika, kot pred user posted image . Doma sicer že imam first sign (sem kupila enga pocen, ker sem hotela v torek kupiti še cb za vsak slučaj), pa ga bom prišparala za drugič. Če seveda do torka ne bo nič, potem test pade, kar zelo dvomim.
Ker pa tukaj pišete, do kdaj Reš sprejema pacientke decembra, me zanima ali moraš do naslednjega postopka čakati 3 mesece ali bi lahko že vskočila do 5-tega decembra?

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.11.2008 14:26:03   
zarja1
BBpikica jaz nisem nič od tega še jemala, tak da ti ne znam svetovat. Mogoče si malo preterala z vsemuser posted image . Raje najprej eno, pa če to ne pomaga drugo. Po moje si si prehudo kombinacijo sestavla. Jaz pijem po novem le ingverjev čaj in čaj iz malininih listov. To je vse.
Ko sem bla v postopku pa nisem nič, no pivo sem že od prej trošla.user posted image user posted image user posted image  Pa sma imela kr lep rezultat. le hiperca me je zj,eb,ala.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.11.2008 14:39:35   
ledenka
n74, kar 3 mesece je zelo priporočljivo počakat do naslednjega postopka.

bbpikica, jaz sem jemala podobne zadeve kot ti, pa ni bilo nobenih nezaželenih učinkov user posted image  a jemlješ vse to po hrani ali na prazen želodec? če jaz vzamem karkoli na tešče, mi je noro slabo

zarjica user posted image  čist zadost za zamrznjenčke!

kako, trepetalke? držim pesti, da se nasledji teden od torka dalje sveti od plusov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.11.2008 15:04:25   
želvica99
Hvala, ker znate tko lepo spodbujati, Na hitro sem se že javla, no zdj sem mal spala pa sem že skorj čist dobra. Bi že kar šla kam vem, ampak sj vem no, da ne smemuser posted image

Zarja a tebe pa vinček ubijauser posted image jest bi tud pa ne smem, sem si res čuden čas zbrala za postopekuser posted image

n74 men so tud rekli, da je treba dva do tri mesece počakat, da si telo mal opomore. Sicer pa še ne smeš kalkulirat za naslednjič aneuser posted image . Drži se.

Mismis huda je žurerska jauser posted image . Izkoristi dokler ne bo spet pavza.

Shuka ET imam v petek, 14.11.No vsaj upam, da se bojo zarodki razvijali in da bo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.11.2008 15:15:58   
bbpikica
n74 med postopki mora miniti 3 mesece, razen če imaš zamrznjnenčke

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.11.2008 15:20:32   
bbpikica
ledenka jaz jemljem v dveh odmerkih ob 9 zjutraj in ob 9 zvečer. Zjutraj tiste za katere piše da na tešče zvečer pa ostale. Mi je pa cel teden grozno, takoj ko vstanem mi je slabo za umret ene štiri ure, tko da ne vem a bom koga pobruhala al ne. Pol se stvar mal umiri do popoldan, ko dobim drisko, čeprav grem zjutraj normalno na blato, pol me pa še ene dve ure zvija kot da bom vsak čas user posted image rdečko dobilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.11.2008 15:30:59   
zarja1
BBpikica po teh zadevah ti ne bi smelo bit tolk slabo. Da ni to zarad user posted image , ki je na poti?

Ajsi ja, ko si mi ti svetovala čaj, sem začela. V postopku z gonalom pa nisem pol vedla o teh zadevah, pa sem samo pivo pila. Pa je ratalo 20 celic. Zakaj pa se mali hudički niso hotli zdaj primit pa res ne vem. Tud nihče ni hotel nič razlagat. In tega me je strah...če so zarodki bli full razviti-vse lepe blastociste, če je bil endometrij full debel,....kaj je hudiča pol narobe???????????user posted image user posted image
Zdaj ko bom spet na estrofemu pa ne bom pila nič razen poprove mete-ta preganja slabost. BBpikec mogoče bi tudi tebi to zmanjšalo slabost. Probaj.

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.11.2008 15:32:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
 ET imam v petek, 14.11.No vsaj upam, da se bojo zarodki razvijali in da bo.

pa veš da bo polno zarodkov!!!!!!!!!!!!!!!!! Pol pa desni bok, pa kalamari, čez kakšen teden pa v hribe pokazat user posted image user posted image  kaj je to sveži luft!!!!!!!!

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.11.2008 15:35:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja a tebe pa vinček ubijauser posted image jest bi tud pa ne smem, sem si res čuden čas zbrala za postopekuser posted image

ja malo me je dans položlo....se le vlečem iz enga dela sedežne na drugega. To pa je to, ko zmeraj pijem le refošk, včeraj pa sem se nekaj preseravala z rumenim muškatom...bljak bljak....

Ti ga boš pa čez kakšni dve leti...po končanem dojenju....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.11.2008 15:38:04   
ledenka
želvica, če ti paše it na kratek sprehod, ti kar pojdi, ampak naj bo res umirjen. in čestitam za pridelek!

bbpikica, Q10, folno, cink in omego sem jemala po zajtrku, matičnega mlečka pa nisem. ampak res nisem imela težav. mi je pa všeč tvoja slikca user posted image

zarjica, po moje ingverjev čaj lahko piješ še naprej, z malininimi listi pa res ne vem - so le zdravilna zelišča. itak je vgnezditev loterija...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.11.2008 16:03:58   
bbpikica
Ledenka hvala za kompliment, me je Zarja opozorila da že ima ena tako kot sem imela prej pol sem se pa za to odločla . Nekateri bi reklda sem ista jaz user posted image . Sicer mi je pa slabo preden pojem vse te pilule.

Zarja saj pridno čajčkam za zajtrk cimet, za malico zeleni, za kosilo rooibos (bljak), za pop.malico ingver, za večerjo malina pred spanjem pa meta. Skratka čist sm se vrgla v zdravo življenje kava na minimum ena za dobro jutro, ta teden grem na odvajanje kajenja, alko pa tako al tako ne uživam niti hitre prehrane.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.11.2008 16:52:35   
n74
Nimam zamrznjenčkov, imela samo eno celico. Saj bo januar hitro prišel in bomo naslednjič bolj pridni, da bodo vstavili dva.
Ja, ni kej, je že začelo tečtuser posted image . Je bil pa to moj prvi postopek, tko da nisem mogla veliko pričakovat. Saj mi ni treba sedaj Reša klicat, a ne? Verjetno na začetku decembra pokličem sestro za januar, vsaj en teden pred menstr.?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.11.2008 17:07:02   
sonček85
jutrišnje akterke navijam za vsako posebaj in naj bodo lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.11.2008 17:08:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Nimam zamrznjenčkov, imela samo eno celico. Saj bo januar hitro prišel in bomo naslednjič bolj pridni, da bodo vstavili dva.
Ja, ni kej, je že začelo tečtuser posted image . Je bil pa to moj prvi postopek, tko da nisem mogla veliko pričakovat. Saj mi ni treba sedaj Reša klicat, a ne? Verjetno na začetku decembra pokličem sestro za januar, vsaj en teden pred menstr.?

n74, a to je to praviš. Je user posted image  prišla. Poden. Ampak kot praviš, prvi postopek, januarja pa spet na polno. Takrat pa ma, da uspe. user posted image  za energijo in moč, da bo nov boj uspešnejši.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.11.2008 17:09:14   
bbpikica

n74 jaz ga vedno pokličem pa vsakič mi reče naj delam test takrat ko sva zmenjena p a s prometriumom nadaljevat do takrat, ko bo pa test negativen al pozitiven pa spet poklicat, da pove kako naprej.
Nimam besed ki bi ti jih rekla v tolažbo ampak verjamem da si prava borka in boš kmalu zopet pripravljena za nove boje. Kakor pravijo generali Bitko smo izgubile ampak vojna bo pa naša!

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 9.11.2008 17:12:44 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.11.2008 17:12:52   
lučka 25
user posted image

DaisyE - jutri te čaka punkcija. Naj bo Reš čim bolj nežen in uspešen, da bo veliko celic n boš tako tudi ti prestopila v klub superkokošk in tako ne boš samo superkrava.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.11.2008 17:15:04   
lučka 25
bbpikica, hvala za informacijo. Sem se jaz tudi spraševala kako je pri njem z obveščanjem. Namreč v prvo je tako in tako vedel, da ne bo nič, saj so bili na punkciji vsi folikli prazni in tako se je postopek končal.
Si pa prav povedal. Bitka je izgubljena, a vojna bo naša.user posted image

Ti pa ta nova oblekca res paše.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.11.2008 17:22:13   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

bbpikica, hvala za informacijo. Sem se jaz tudi spraševala kako je pri njem z obveščanjem. Namreč v prvo je tako in tako vedel, da ne bo nič, saj so bili na punkciji vsi folikli prazni in tako se je postopek končal.
Si pa prav povedal. Bitka je izgubljena, a vojna bo naša.user posted image

Ti pa ta nova oblekca res paše.user posted image

lučka 25 hvala za kompliment mi je kar mal nerodnuser posted image . Jaz sem prepričana da bo vojna naša. Sem že vso možno in ne možno orožje za boj aktivirala, kot sem že v prejšnem posto ledenki in zarji napisala.
Zate pa vseeno upam da boš Reša klicala samo zato, da mu poveš da je +user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.11.2008 17:22:43   
blanč
daisye, zdrž jutri, ne se pustit reškotu in pojej kaj proti bolečinam user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.11.2008 17:35:11   
DaisyE
Čerčka lubice moje prijazne.

Tina čestitke za folikle, ful te je luštno brat, ko si tako dobre volje. V torek boš šla pa že proti koncu.

Noki, kolk si pridna s seznamom. Sem si zapisala TR, če bom mela kake posebne želje.

n74 sranje. Drži se, pa pogumno naprej. Kar se Reškota tiče, jaz ga vedno pokličem, da mu povem, da je konc.

Lučka, pri tebi je stanje boljše? Upam, da so izcedki ubrali svojo pot drugam, da so se ustrašili bbpikice, ki res prav luštno zgleda z novim avatarčkom. Hvala za navijanje.

Zarja, a je bučka že kaj boljše. Saj težave zaradi preveč vina človek hitro pozabi.

Blanchi helou. Sem tolk tečna zaradi jutri, s protibolečinskimi me je pa mlinčka opremila. Ti tud fajn zrihtaj jutri, pa kako lepo besedo zame zastavi, saj ga boš prej vidla. Pa da ne boš zamujala. Lahko danes še troskok potreniraš. Pa s kabino se ne ubadat user posted image user posted image user posted image  (a sem le prav jaz to naračunalauser posted image ).

Pikovitka, nič te nisem klicala, ker te mam na sumu, da si včeraj malo martinovala in da danes počivaš, pa te nisem hotla motit. Hvala za ponudbo. user posted image

Zdaj pa konkretno vprašanje. Mlinčka mi je dala Ketonal forte 100 mg. Koliko naj jih vzamem in koliko pred punkcijo, da bo prijelo? Se ne spoznam preveč na zdravila, pa res ne vem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.11.2008 17:39:13   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

n74 jaz ga vedno pokličem pa vsakič mi reče naj delam test takrat ko sva zmenjena p a s prometriumom nadaljevat do takrat, ko bo pa test negativen al pozitiven pa spet poklicat, da pove kako naprej.
Nimam besed ki bi ti jih rekla v tolažbo ampak verjamem da si prava borka in boš kmalu zopet pripravljena za nove boje. Kakor pravijo generali Bitko smo izgubile ampak vojna bo pa naša!

A potem predlagaš, da si vstavljam prometium do torka, ko imam test? Ker krvavitev je bolj taka, da ni prišla na hlačke, sam sem bila tako firbčna, da sem mogla malo pobezat (packa, ane?). Zdej ni pa o njej ne duha ne sluha. Sem pa zaradi mojga naredila test (first sign), pa je bil negativen.
A prometrium malo zavira user posted image , ker je spodaj vse pacasto, pa se ne more močno ulit?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.11.2008 17:43:22   
blanč
Blanchi helou. Sem tolk tečna zaradi jutri, s protibolečinskimi me je pa mlinčka opremila. Ti tud fajn zrihtaj jutri, pa kako lepo besedo zame zastavi, saj ga boš prej vidla. Pa da ne boš zamujala. Lahko danes še troskok potreniraš. Pa s kabino se ne ubadat (a sem le prav jaz to naračunala ).

user posted image  jutr?? ne, ne šele v sredo zjutraj.

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.11.2008 17:44:51   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image  jutr?? ne, ne šele v sredo zjutraj.

Ufff tolk sfalila pa še nikol nisem! A to je zaradi drugačne kombinacije, ki jo maš?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.11.2008 17:45:29   
blanč

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

A potem predlagaš, da si vstavljam prometium do torka, ko imam test? Ker krvavitev je bolj taka, da ni prišla na hlačke, sam sem bila tako firbčna, da sem mogla malo pobezat (packa, ane?). Zdej ni pa o njej ne duha ne sluha. Sem pa zaradi mojga naredila test (first sign), pa je bil negativen.
A prometrium malo zavira user posted image , ker je spodaj vse pacasto, pa se ne more močno ulit?

če se ima namen ulit se bo kljub prometriumu. A si sigurna, da ni čist nič črtice na testu videt??

(Mark Twain)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.11.2008 17:46:29   
DaisyE
Jaz sem glih zdaj vase zlila 3 deci donata. Pa da vidimo zdaj, kakšne reakcijske čase mam. Če me neki časa ne bo gor, veste, kje sem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?