womanpolice
|
Bumo, Shadow, Serendipity in 11122379b pozdravljene in dobrodošle Vsem skupaj pa uspešen november MATEJA_GOLJEV- čestitke za . Zdaj pa pridno grej in nič na službo mislit! LANA08... čestitam prva novemberska nosečka . In kaj mi delamo? Nič... cel dan zabušavam... ležim... ležim... in še enkrat ležim... vmes grem mal mačkone pocartat in kej pojest, pa tud na wc, drgač sm pa kr neka lena, nč se mi ne da.. uf, ta utropizdoran... Veste PUNCE bolj se pomika navzdol seznam trpetalk in bližje sem jst na vrsti, bolj me je "strah". Trudim se odmisliti in ne misliti na to, ampak je kr težko, če si skoz doma. Sej veste, da ne moreš nikamor, če si na bolniški. Zato si želim, da čimprej pride drug teden, da čimprej vidim na čem sem, da če ni nič, da se spravim nazaj na šiht in na shujševalno, če pa je, bom pa itak tko skakala v zrak od veselja, da bom omedlela... Dans je bla na obisku od mojga teta in njena družina in sicer že ob 10.00 zjutraj dol pr tašči. In ker še niso videli najine dnevne, jim je moj pokazal. jst sm pa še nagica ležala v spalnici. Potem pa me spet niso videli. v vsem tem času kar sva skupaj (2 leti) me še niso videli. Potem pa so rekli tašči, da kako dolg se še bom skrivala pred njimi . Ja, če pa takšne nemogoče ure najdejo No, sej menda bova kmal povabljena na njihovo družinsko zabavo, pa bodo me končno spoznali.... Drgač se nč ne dogaja... Samevam... Moj mi je povedal, da ima od torka do vključno petka predavanja (izredni študij), in da ga ne bo po cel dan (zjutraj pa je v službi) . Kak bom osamljena..... Bom pa kaj Kajšico poklicala, da me pride obiskat, in da bo me spet mal po riti našeškala zarad mojga pesimizma... tko mi dvigne optimizem... sadomazo... hahahhahahhahah.... In kaj ste včeraj kaj delale? midva sva ležala in gledala Brez povratka 1. in 2. del vmes pa še Johny English. Vsaj enkrat so se malce izkazali na pop tv in a kanal. Čeprav pa morm spet mal pokarat, saj sm gledala kdaj bosta še 3 in 4 (mislim da so 4 deli, trije so pa zagotovo (zabaviščni park), pa ne bodo predvajali... Kje pa ste vi kej bile...? oz. fanta tud, da ne bom spet na koga pozabila.... Kakšna noč čarovnic praznovanje, zabava? Ste dans šle kaj svečke prižgat? Men je zelo žal, da nism mogla iti prižgat mojemu dobremu prijatelju (tisti, ki je umrl v prometni nesreči). Bom mu pa ta teden en dan nesla, ko bom šla v lekarno po CB. zdaj pa še eno vprašanje, predvsem za , ki mi še sedaj niso odgovorile... Kdaj je primeren dan, da grem delat CB (imam 2 moruli), pa da bi bil ta dan pred 12. dnem? al je absolutno prezgodaj za morule pred 12. dnem? prosim lepo za odgovore, ker do druge sobote je še tko dolga, da ne bom tko dolg zdržala...
|