lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka UPČI, hellow! Punkcija ? Hec, hec . Sej veš, tko kot pri vsaki stvari - odvisno . Moje osebne izkušnje so dokaj pozitivne. Ni pretirano strašno, vsekakor se da potrpet. Mal se mi zdi, da zna bit tko kot pri porodu. Ko je mimo, pozabiš, kako svinjsko je blo . Je pa veliko odvisno od samega števila foliklov, od protibolečinskih sredstev, od dohtarja, od tvoje naravnanosti, s katero greš na mizo (al mami, umrla bom al kaj vse smo že prežvel pa ni hudič, da tega ne bomo), itd. Zdej je glavno, da se je začela akcija, da bo šlo vse po sreči, punkcija je pa pravzaprav nekaj pozitivnega - če do nje prideš, veš, da gre zaenkrat vse po planih . mlinčka, to p ne bi mogla bolje opisat. Točno tako kot praviš. Jaz sem sedaj v drugo mižala in si predstavljala, kako sem z dragim nekje v toplih krajih na dopustu, uživav na ležalnikih, pijeva kotejl, se smejiva,... In je vse zelo hitro minilo. lučka pozabila si zaključit...in vsake toliko časa ti val vode butne v rit in te prestavi za dva centi. Kolk sem se pa zdej nasmejala.
|