DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč daisye pojma nimam, kje je pri nama problem. Spemiogram je bil uredu. Prvič sem imela 4 jajčka pa je Reš rekel, da bomo kar ICSI nardil, da ne bo šlo kaj narobe, zdaj se pa tega drži kot pijanec plota. Sem mu zadnjič, pred pričetkom postopka rekla, če lahko probamo pol z IVF pol pa z ICSI in je rekel da načeloma lahko,če bomo do tja sploh prišli (naš optimistični Reško). Sploh neveva na čem sva, zato je pa še težje in se nonstop obtožujem saj veš pregrehe, da jih nebi naglas naštevala... Zaradi ICSIja sem pol to mislila. Tele pregrehe so k... Jaz tud ne morem s tem razpucat. Vem, da bi blo fino se vsemu odpovedat, razlog je, lahko bi rekli, dosti dober, ampak kar nekako se ne spravim zraven. Se mi zdi, da nalašč nočem. Lej, kolk alkoholičark in drogerašic zanosi. Če se odpovem vsem pregregam, shujšam, živim samo od zelenjave in lanenega semena, pa še vedno ne bo... kaj pa pol? Po moje mi bo na poti uspelo ratat še ena živčna razvalina. Ne, pa ne, pa ne. Sem, kar sem in če jih zato ne morem met...pol pa kar u PM. Najhujš je, da se itak želim odpovedat pregreham, tudi iz drugih razlogov in da se enkrat v prihodnosti vidim, kako zdravo živim, sicer brez otrok, ampak zdravo. U glavnem, če se mi vmes utrga, pol je čisto vseeno, če mam otroke, ker si itak ne bodo mogli z mano nič pomagat.