|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
12.11.2008 9:34:43   
netka34

Nič bit slabe volje. Saj si že takrat rekla, da sta dva popolnoma dovolj.

A si mislna 4-je?user posted image Kr dva sta že doma....user posted image user posted image

Netka saj ne boš rabila eskimčkov, čeprav je lepo vedet, da imaš back up. Jaz sicer tega še ne vem, ker mi nikoli ni ratalo pridit do zamrznjenčkov.

Tudi meni ne...

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
12.11.2008 9:37:26   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

IZVIRNO SPOROČILO: blanc
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

A si mislna 4-je?user posted image Kr dva sta že doma....user posted image user posted image

Netka saj ne boš rabila eskimčkov, čeprav je lepo vedet, da imaš back up. Jaz sicer tega še ne vem, ker mi nikoli ni ratalo pridit do zamrznjenčkov.

Tudi meni ne...

Teh dveh pa nisem štela, ker sta že skor pri kruhu. user posted image user posted image user posted image

Ej, malo razmišljam zdaj. Tole bo v povezavi z našimi dečkoti. Jaz nikol ne pridem do blastociste, WP je sicer uspelo, ampak zmrznjenčkov pa tud ni, vidve z blanch... Malo preveč podobno, da bi blo slučajno, al kako?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.11.2008 9:40:40 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
12.11.2008 9:37:58   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz sicer tega še ne vem, ker mi nikoli ni ratalo pridit do zamrznjenčkov.

Blanči, pri vas je tud v dečkotu problem? A se prav spomnim?

daisye pojma nimam, kje je pri nama problem. Spemiogram je bil uredu. Prvič sem imela 4 jajčka pa je Reš rekel, da bomo kar ICSI nardil, da ne bo šlo kaj narobe, zdaj se pa tega drži kot pijanec plota. Sem mu zadnjič, pred pričetkom postopka rekla, če lahko probamo pol z IVF pol pa z ICSI in je rekel da načeloma lahko,če bomo do tja sploh prišliuser posted image (naš optimistični Reško). Sploh neveva na čem sva, zato je pa še težje in se nonstop obtožujem saj veš pregrehe, da jih nebi naglas naštevala...user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
12.11.2008 9:48:29   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

daisye pojma nimam, kje je pri nama problem. Spemiogram je bil uredu. Prvič sem imela 4 jajčka pa je Reš rekel, da bomo kar ICSI nardil, da ne bo šlo kaj narobe, zdaj se pa tega drži kot pijanec plota. Sem mu zadnjič, pred pričetkom postopka rekla, če lahko probamo pol z IVF pol pa z ICSI in je rekel da načeloma lahko,če bomo do tja sploh prišliuser posted image (naš optimistični Reško). Sploh neveva na čem sva, zato je pa še težje in se nonstop obtožujem saj veš pregrehe, da jih nebi naglas naštevala...user posted image

Zaradi ICSIja sem pol to mislila.

Tele pregrehe so k... Jaz tud ne morem s tem razpucat. Vem, da bi blo fino se vsemu odpovedat, razlog je, lahko bi rekli, dosti dober, ampak kar nekako se ne spravim zraven. Se mi zdi, da nalašč nočem. Lej, kolk alkoholičark in drogerašic zanosi. Če se odpovem vsem pregregam, shujšam, živim samo od zelenjave in lanenega semena, pa še vedno ne bo... kaj pa pol? Po moje mi bo na poti uspelo ratat še ena živčna razvalina. Ne, pa ne, pa ne. Sem, kar sem in če jih zato ne morem met...pol pa kar u PM. Najhujš je, da se itak želim odpovedat pregreham, tudi iz drugih razlogov in da se enkrat v prihodnosti vidim, kako zdravo živim, sicer brez otrok, ampak zdravo. user posted image user posted image user posted image

U glavnem, če se mi vmes utrga, pol je čisto vseeno, če mam otroke, ker si itak ne bodo mogli z mano nič pomagat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
12.11.2008 9:50:07   
DaisyE
Se en kafe bom, pol pa delat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
12.11.2008 9:52:09   
DaisyE
Aja blanč, pa FULL HVALA, ker se mi teorijo o slabih spermijih in morulah razsula! A se nisi mogla malo zlagat!? user posted image user posted image user posted image

Saj veš, da te hecam, a ne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
12.11.2008 9:52:19   
bambi75

O, naša bambi je nazaj!!!!!! Povej, kako je šlo! So bli pridni dohterji?

Eh Dejzika v MB niso tako ekspresni kot ata Reš. Jaz se šele počasi čez kakšno urco odpravljam v MB.
V mb je tako da so punkcije od 8 ure naprej, ET od 9 ure naprej potem pa šele nekje od 11 ure naprej UZ.

Lučka user posted image  za belino.

Blanči vidiš ko preveč na fešte misliš, pol pa pobrkljaš važne informacije. No naj ti bo, bomo pa dva dni navijali zate. A user posted image  se je že zdaj poslovila, al te še zeza?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
12.11.2008 9:52:32   
bbpikica
Biba007 a ne da sta derm teeamuser posted image , jaz se sicer še mal pr Ribičevi švercam kadar imam kakšne posegeuser posted image
Daisy23 sorry za neuspeh ampak to je šele začetek zato glavo gor in gremo naprej. Pri samoplačniškem imaš pri Rešu ponavadi Suprefact sprej in Menagon. Kolkr sem jaz informirana je Menagon dobr prej naročit ker je mal kriza z njim.
DaisyE mal sem nekaj iskala pa sem slučajno to odkrilauser posted image , ja jaz sem pri Šubicevi že o groza 23 let in je nebi menjala za nič na svetu je tko nežna pa prijazna pa čas si vzame pa vse tak
Blanč  jaz sem zadnji postopekimela neko čudno kombinacijo od 3dne K pet dni, pol pa šeod 5 dne menopuruser posted image  

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
12.11.2008 9:53:22   
mojsonček
HOPE čestitke za korenjaka Lovra, da bi bil srečen in vaju osrečeval...
KRUCE thx za kofi, bo treba skočit vna na tapravega.
DAISY, BLAČ vaju moralc preganja...user posted image  

Lep dan vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
12.11.2008 9:54:26   
Goldy
user posted image user posted image  Hope in družinici želim vso srečo!!!user posted image user posted image

Današnje akterke - držte ste punce!user posted image

Tistim, ki vam tale november ni bil naklonjen!user posted image

Vsem pa lep dan, pri nas se še sonček kaže.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
12.11.2008 9:55:27   
bbpikica
Lučka hura za belino in naj tako ostaneuser posted image
DaisyE saj vse grešimo pa kaj za to, jaz sploh ne verjamem da kdo čist nč.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
12.11.2008 9:55:46   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
v MB niso tako ekspresni kot ata Reš. Jaz se šele počasi čez kakšno urco odpravljam v MB.
V mb je tako da so punkcije od 8 ure naprej, ET od 9 ure naprej potem pa šele nekje od 11 ure naprej UZ.

To bo še napeto popoldne! Lepo opravi.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
12.11.2008 9:57:19   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
DAISY, BLAČ vaju moralc preganja...user posted image   

Vsake tolk pa res hoče neki zatežit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
12.11.2008 9:58:57   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
DaisyE saj vse grešimo pa kaj za to, jaz sploh ne verjamem da kdo čist nč.

Saj zato pa nočem bit prva! user posted image user posted image user posted image  

Viš blanč, džabe se človek sekira. Do penzije bomo že vse pozable.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
12.11.2008 9:59:36   
sonček85

user posted image user posted image  Hope in družinici  vso srečo in cartajte se kolikor se da!!!user posted image user posted image

Današnje akterke - držte se punce!user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
12.11.2008 10:01:11   
bbpikica
Men osebno Kongo bolj odgovarja ker bom že tako pozna, ne vem če mi bo ratal pred 22 pridet, do Vranskega mam pa slabo urco vožnje nazaj pa še mal več in se mi za eno uro skor ne splača ker mam v soboto doma eno tako kao kosilo in je fajn da sem vsaj na prbližn v reduuser posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
12.11.2008 10:03:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

PUNCE, skopirano iz Nosečnost, Čvekanje v pričakovanju...

naša HOPE oz. Mišek13:

Na sv. Martina dan pobalin Lovro privekal je na plan, teža 3 kg, velik 52 cm, čas 22.00

user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke draga Hopeuser posted image user posted image user posted image  Naj bo fant krepak in zdrav, v ponos tebi in očkuuser posted image user posted image user posted image  Uživajte v družinskem veselju!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
12.11.2008 10:05:16   
DaisyE
Da še malo družbenokoristnega dela opravim...

Zraven seznama pod hiperstimulacijo še tale linkič:
http://infertility.about.com/od/infertilitytreatments/a/ohss_symptoms.htm

Znaki so sicer bolj švoh razloženi, je pa napisano, kaj jo povzroča in kaj lahko sami naredimo, če jo fašemo. Gatorade je treba po punkciji pit al pa isosport. Tole sem se pa čisto na novo naučila.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
12.11.2008 10:16:05   
DaisyE
Sonček85, smo ti pozabile povedat, da smo zadnjič na Vranskem tud "tvojga" roletarja prosmatrale. Samo nismo ble ziher, ker avto vozi, pol pa nismo bruhale po njem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
12.11.2008 10:19:19   
ledenka

BEBII - pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ

pika.po - ET
Tina1 - stopka

user posted image user posted image  

Zvezdica - pregled
Mandreja - pregled

user posted image user posted image    

tudi jaz naviiiijaaaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
12.11.2008 10:19:49   
DaisyE
Pa dobro no! A ste res vsi na šihtu!?

Jaz mam še malo kave... user posted image user posted image user posted image

Nuben se noče z mano pogovarjat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
12.11.2008 10:20:08   
blanč
Blanč jaz sem zadnji postopekimela neko čudno kombinacijo od 3dne K pet dni, pol pa šeod 5 dne menopur

A pri Rešu? se vidi, da slabo sledim informacijamuser posted image .Kolk jajčk si pa sproducirala?

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
12.11.2008 10:21:57   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Men osebno Kongo bolj odgovarja ker bom že tako pozna, ne vem če mi bo ratal pred 22 pridet, do Vranskega mam pa slabo urco vožnje nazaj pa še mal več in se mi za eno uro skor ne splača ker mam v soboto doma eno tako kao kosilo in je fajn da sem vsaj na prbližn v reduuser posted image .

Nč, pa nej ostane KONGO.
Pa da bo Dejzi čimdlje ostala.

Zarja, sorči.

Sonček85, smo ti pozabile povedat, da smo zadnjič na Vranskem tud "tvojga" roletarja prosmatrale. Samo nismo ble ziher, ker avto vozi, pol pa nismo bruhale po njem.

Kaj si bojo pa zdej ljudje mislal, ko bojo tole bral... user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
12.11.2008 10:24:45   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sonček85, smo ti pozabile povedat, da smo zadnjič na Vranskem tud "tvojga" roletarja prosmatrale. Samo nismo ble ziher, ker avto vozi, pol pa nismo bruhale po njem.

Kaj si bojo pa zdej ljudje mislal, ko bojo tole bral... user posted image

Po moje si slabšega, kot si zdaj mislijo, itak ne morjo mislit. Vse v boju za otroke, pir pa v potokih teče. Pa še pohota nas daje. user posted image user posted image user posted image

A sem ga posrala? user posted image  A zbrišem?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
12.11.2008 10:24:49   
blanč
Viš blanč, džabe se človek sekira. Do penzije bomo že vse pozable.

a bi nehala že enkrat s tole penzijo, ker jo bomo dočakale saj veš kdaj in kjeuser posted image
aja, oprosti za razveljavitev tvoje teze o blastocistah. Kaj je sploh blastocista?? jaz nikol vidla na mojih slikah pikicuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?