|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
12.11.2008 7:26:40   
miska73
Dobro jutro pupe.
Jst sem že na šihtu. Matr sem pridna. Pa samo trije so pred mano na RR.

Kruce hvala za kavico.

Pija pa kaj je s tabo. A ne morš spat. Ob 4:44 sem jst tako sladko sanjala...

Lučka naj belina tudi ostane. Jutri pa že lulaš. Saj veš kaj morš nanulat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.11.2008 7:28:15   
Zvezdica
Morgenuser posted image

Kruce, je lih ta prava kava, hvalauser posted image

HOPE čestitke in veliko lepih trenutkov. user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
12.11.2008 7:30:10   
biba007
Dobro jutro, pupike. Iščem kofi, pa nič ne najdem. No, pa sej je že Kruce poskrbel za nas. Kakšen kavaliruser posted image

Bravo Hope, pravi korenjak. Ja, se tud jest mal štejem med srečne tetkeuser posted image

BBpikica in Daisy, se takisto navdušujem nad Reško/šubic drimtimom. Res sta fejst. No, čeprav sem bla pa tkoooooooo vesela, ko so v Šiški začeli menjati sestre. Prej sem bla zmeraj bol tkole user posted image

In seveda navijam za vse današnje akterke, dejmo punceuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
12.11.2008 7:44:30   
DaisyE
Že zanemarjam svoje navjalske obveznosti!

BEBII - pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ

pika.po - ET
Tina1 - stopka

user posted image user posted image  

Zvezdica - pregled
Mandreja - pregled

user posted image user posted image   

Mariborčankam želim uspešen štart.
Sapi, da bo UZ kot mora bit,
Pikapo lepo  prevzemi svoje otroke,
blanči stara sablja, naj te Reško ne krega preveč, pa da bo vse kot mora bit. Tina za mirno roko pa zvečer navijam.

Zvezdica in mandreja, naj pregled pokaže vse, kar si želita videt.

Zdaj grem pa brat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
12.11.2008 7:49:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

PUNCE, skopirano iz Nosečnost, Čvekanje v pričakovanju...

naša HOPE oz. Mišek13:

Na sv. Martina dan pobalin Lovro privekal je na plan, teža 3 kg, velik 52 cm, čas 22.00

user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke draga Hopeuser posted image user posted image user posted image  Naj bo fant krepak in zdrav, v ponos tebi in očkuuser posted image user posted image user posted image  Uživajte v družinskem veselju!user posted image user posted image user posted image

Draga Hope čestitke iz vsega srca user posted image  user posted image  user posted image . Lepo se cartite user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
12.11.2008 7:50:59   
gigi1
Jutrčka pupe in fantje.

Hvala za kavico.

Moram šibat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
12.11.2008 7:53:41   
daisy23
dobro jutro,
se vam oglašam, da vam sporočim da najin prvi poskus ni bil uspešen,.....user posted image ....tako, da gremo v nove boje nekje januarja ali februarja. Ker bo naslednji postopek samoplačniški naju zanimajo imena zdravil, ki jih Reš naroči za nakup v Italiji in ali je potrebno ta zdravila prej naročiti,naj mi prosim odgovori kakšna ki ima s tem  že izkušnje. Ker je bil Re4š glede tega postopka zelooo pesimist,saj je bilo vse bolj slabo, nama je dal navodila, da se zglasiva v jan ali feb, en teden pred predvideno M, postopek bo žal samoplačniški, kako je s tem. Hvala punce, ker ste držale pesti in navijale, tudi jaz navijam vsak trenutek za vas.user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.11.2008 7:55:16   
zarja1

naša HOPE oz. Mišek13:

Na sv. Martina dan pobalin Lovro privekal je na plan, teža 3 kg, velik 52 cm, čas 22.00

user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke draga Hopeuser posted image user posted image user posted image  Naj bo fant krepak in zdrav, v ponos tebi in očkuuser posted image user posted image user posted image  Uživajte v družinskem veselju!user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE HOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.11.2008 7:58:59   
zarja1
SRČICE MOJE dobro jutro želim........sem spila kavico, hvala Kruce le kaj bi me brez tebe....

zdaj pa letim izkoristit day off...........šopinge moj here I comeuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in se beremo zvečer. Pa pridne bit. Samo dobre novičke.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.11.2008 8:00:09   
nokes
user posted image          user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 12.11.
BEBII - pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ
pika.po - ET
blanč - UZ
Tina1 - stopka

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

Sobota, 15.11
DaisyE - ET

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled
mojsonček - pregled

Petek, 14.11
abra - UZ

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS
anci banci - UZ

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled 

Petek, 28.11.
kicsi - UZ
hedvika - pregled 
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS

Torek, 02.12.
kicsi - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, Mlinčkota, Zofka7, n74, daisy23 user posted image

user posted image  user posted image anna1user posted image user posted image

user posted image user posted image bozzauser posted image user posted image

user posted image user posted image  gigi user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image  zivalica greje  user posted image user posted image test 05.11.2008 user posted image ????
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image test 15.11.2008
Darja* greje 
user posted image user posted image test 17.11.2008
Netka24 greje user posted image user posted image test 21.11.2008
obayifo greje user posted image  ali  user posted image user posted image test 26.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)  
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)
  • anja31 (2. IVF, GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image    

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • N74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image

Hope2 user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shuka user posted image , Linda25 user posted image , Nokes user posted image user posted image user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLight user posted image , Stijan user posted image , mojsonček user posted image , martin6 user posted image , Mandreja user posted image , Kicsi user posted image , Goldy user posted image , Sabsa user posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image    Lana08 (LJ) 

user posted image     Kalina (PO)

user posted image    anci banci (PO) 

< Sporočilo je popravil nokes -- 12.11.2008 8:01:49 >

nokes

(odgovor članu zarja1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2610
    12.11.2008 8:03:33   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
    DaisyE ja glej kaj sem ugotovila, ne sam da si Reškota deliva tud Ginekologinjo Dr. šubic imava isto. Res sta oba car in carica.

bbpikica, pa ti si pravi detektiv. Sta carja, ja, čeprav je težko preklapljat iz enga na drugega. Nazadnje, ko sem bila pri njej, se kar nisem mogla privadit, da mi ni treba v troskoku na mizo in dol. user posted image user posted image

naša HOPE oz. Mišek13:

OOOO, zdaj mam pa spet solzne učke. Čestitke hope.

Pikovitka, kaj ko bi ji ti v imenu čvek iz RR poslala en telegram (ker maš podatke), pa v petek skup vržemo denar?

Hitri so bli. Fajn, fajn. user posted image user posted image user posted image

Pija čestitke za zgodnje vstajanje! Kruce je itak samo zato izgubu, ker je nam kafe kuhal... user posted image  Kruce hvala za kafe.

Lučka user posted image user posted image user posted image .

Biba a ti tud dreamteam? pa saj sta res fejst.

Daisy23, žal mi je, da ni uspelo. Kar se tiče samoplačniškega postopka si navadno na Menogonu in Suprefactu, oboje se dobi v Italiji na recept, ki ga napiše Reško. Menogon je najdražji stane 105 ali 109 EUR (res je, v dveh lekarnah so mi ga različno pokasirali) in za Menogon je občasno panika - se ga ne da dobit. V italiji ga naročiš, potem te pa pokličejo, ko pride. Jaz sem ga zbirala škatlo za škatlo. Ampak brez recepta ne bo šlo. Sam postopek poteka isto, položnico dobiš po punkciji in jo na ET prineseš nazaj. ICSI košta 1010 EUR, IVF pa 797,17 EUR. Če boš še kaj rabila, pa vprašaj.

Žižeta in zarja, dobro jutro.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.11.2008 8:04:23 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2611
    12.11.2008 8:06:45   
    biba007
    IZVIRNO SPOROČILO: daisy23

dobro jutro,
    se vam oglašam, da vam sporočim da najin prvi poskus ni bil uspešen,.....user posted image ....tako, da gremo v nove boje nekje januarja ali februarja. Ker bo naslednji postopek samoplačniški naju zanimajo imena zdravil, ki jih Reš naroči za nakup v Italiji in ali je potrebno ta zdravila prej naročiti,naj mi prosim odgovori kakšna ki ima s tem  že izkušnje. Ker je bil Re4š glede tega postopka zelooo pesimist,saj je bilo vse bolj slabo, nama je dal navodila, da se zglasiva v jan ali feb, en teden pred predvideno M, postopek bo žal samoplačniški, kako je s tem. Hvala punce, ker ste držale pesti in navijale, tudi jaz navijam vsak trenutek za vas.user posted image user posted image

Dejzika23, lubica moja, žal mi je. Ni fer. Bebeje delat bi moral bit fletno, a ni res? Pa nas tkole matrajo....Pa punce, a je keri sploh uspelo v prvo !??? Ti pošiljam enega velikega objemčkauser posted image

Sicer imam najbrž znatno manj izkušenj kot druge (v postopek grem pri Reškotu prvič februarja, mimogrede, že zdej trepetam), pa ti mogoče druge lahko boljš svetujejo. No, ampak dokler ne pridirkajo do svojih škatl, je tule odgovor: prometrium, suprefakt, pa menogon. Pokličeš v Italijo, pa naročiš menogon naprej, ostalo kar majo na zalogi. Meni so rekli, da naj pokličem enih 10 dni preden uletim. A, pa vsaj na Fernetičih govorijo slovensko, tko da ni problema. Če rabiš, ti sporočim še tel., samo najdt jo moram.

(odgovor članu daisy23)
    Neposredna povezava do sporočila: 2612
    12.11.2008 8:09:33   
    miska73
    Dejzi dobro jutro. A te dolgčas že razžira?
    Vsaj dolgo spanje zjutraj bi si lahko privoščila.

Daisy23 user posted image
    Sej bo. Boš vidla. En dva tri pa bomo na poti k novim zmagam.

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 2613
    12.11.2008 8:12:41   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejzi dobro jutro. A te dolgčas že razžira?
    Vsaj dolgo spanje zjutraj bi si lahko privoščila.

Saj sem si ga! Dons sem rekord podrla. user posted image user posted image user posted image  Sem čisto hepi. Dolgčas me pa razžira, pa slaba vest, ker je dela dovolj, jaz pa nič ne mrdnem. user posted image user posted image user posted image  No, zdaj je itak čas za eno kavico v fini družbi iz RR. Ti si spet v ilegali? user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2614
    12.11.2008 8:14:05   
    nokes
    jutro,

danes sem pozna, nisem spala zaradi sosedov od pol 4 zjutraj!!! grrr....

dejzi2, zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo. user posted image user posted image  upam, da bo naslednji postopek tisti, ki vama bo prinesel srečo. takrat bomo spet navijale za vaju!

hope, čestitke za Lovra, ki je velik fant. bravo, lepo se cartajte!

(ps. a niso nekaj bluzili zdravniki, da bo manjši? tolko o teh meritvah, ki so za en ku.rc. samo da se mame sekirajo! no, če je s 3 kilami in 52 cm manjši, kaj je potem normalno? user posted image user posted image )

kruce, danes si skuhal tak kafe, da je za vikat!!! božanski! saj, če ne boš imel časa, lahko kar turško, zame brez cukra, pa mal mleka! tak boš še vedno prvi na rr-ju! user posted image user posted image user posted image

pija, kaj pa ti tak zgodaj, pa med zadnjimi spat?? pazi malo nase! pa merkaj hrbet!

lučka, naj bo belo, naj bo belo!!! kaj jutri ne lulaš, greš sam na krvnega al kak??? no, povej, da ne bom cel dan histerična user posted image

gigi, lubica, ti pa kar v prvo in gas? go girl! lubčka!

zarja, fajn šoping in grac!!!! zuper!

vse ostale, lep dan, upam, da bodo današnje akterke poročale, ko opravijo! in seveda,m da bodo uspešne. kaj pa drugega!

šibam!

nokes

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2615
    12.11.2008 8:14:55   
    DaisyE
    Dobro jutro netkič! Te moram še jaz pohvalit za lepo oblekico in za pozitivo, ki kar veje od tebe. Kar tako naprej! Otroc že kaj nagajajo?

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 2616
    12.11.2008 8:15:28   
    miska73

user posted image  user posted image user posted image user posted image   

Srečanje v petek, 14.11.2008, ob 18 uri,
    v okrepčevalnici KONGO, v SAVLJAH, Ljubljana

slavnostnega programa se bodo udeležile/-li:
    Podganca
    SuperQQ
    (DaisyE)
    Pikovit
    Pija
    mišmiš

bbpikica
    Gigi (načeloma za)
    ledenka (načeloma za)
    predstavnica štajerske: zarja (bo še vidla)
    noki
    hedi
    (načeloma za)
    mlinčka

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Še vedno zbiramo prijave
    Zarja in Podganca navijata za alternativno lokacijo na Vranskem.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2617
    12.11.2008 8:16:07   
    netka34

naša HOPE oz. Mišek13:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OOOOOOOOOOOOOOoo, HOPE, iskrene čestitke za Lovra!!!Nej bo zdrav in krepak, v veselje in ponos celi family!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 2618
    12.11.2008 8:16:35   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jutro,

danes sem pozna, nisem spala zaradi sosedov od pol 4 zjutraj!!! grrr....

A blizu Kruceta in pije stanuješ, pa se vse sliši, ko ob zgodnjih urah tolčeta po računalniku?

Ne dušica, povej, kaj so te razjezili...

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2619
    12.11.2008 8:16:34   
    Tina1
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

naša HOPE oz. Mišek13:

Čestitke, lepo se cartajte in uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2620
    12.11.2008 8:18:19   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No, zdaj je itak čas za eno kavico v fini družbi iz RR. Ti si spet v ilegali? user posted image

Nego.
    Dost RR za enkrat... grem bit mal pridna...

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 2621
    12.11.2008 8:20:10   
    DaisyE
    Še vedno zbiramo prijave
    Zarja in Podganca navijata za alternativno lokacijo na Vranskem.

Miška, če boste prestavile, seveda lahko tudi na Vransko pridem in mlinčko pripeljem. Samo pol jo mora en za domov prevzet, ker jaz v petek rabim beauty sleep, da se me otroc v soboto ne bodo ustrašili. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2622
    12.11.2008 8:21:22   
    DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No, zdaj je itak čas za eno kavico v fini družbi iz RR. Ti si spet v ilegali? user posted image

Nego.
    Dost RR za enkrat... grem bit mal pridna...

Kdo te plačuje? Privatnik al država? Da vidim, kolk resna je situacija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2623
    12.11.2008 8:23:14   
    netka34
    Dobro jutro vsem...

Lučka, fajn pogodbo si podpisala ti...pa s Persilom, al Arielom??user posted image user posted image

Pridni tisti, ki že arbajtate...tut tiste, ki že zapravljate...pa tiste, ki vam je dolgčas....pa tiste, ki ste danes v akciji za user posted image user posted image ....

O, Dejzi, hvala....Otroc si menda pripravljajo zalogo hrane za celo leto...user posted image Drgač pa, če bojo tko pridni zmeri, kar podpišem za še dva čez neki časa!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 2624
    12.11.2008 8:31:53   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: netka34
    Otroc si menda pripravljajo zalogo hrane za celo leto...user posted image Drgač pa, če bojo tko pridni zmeri, kar podpišem za še dva čez neki časa!!user posted image

Ja seveda. Zdaj si že 6. dan po ET (saj sem prav naračunala?), vgnezdeni so, zdaj pa samo HRANAAAA.user posted image  In seveda morš še po pingvine, saj jih ne morš kar na ledu pustit uboščkov...user posted image

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 2625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?