|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kivi in obračanje
23.3.2005 9:24:04   
Natas@
Pozdravljene,

imam 2 vprašanji, in sicer. Kdaj ste vašim prvič dale kivi in kako ga je sprejel. NAš ga je včeraj dobil prič za probat in mu je bil zelo všeč, danes pa ga je spet z navdušenjem jedel. V paparici piše, da se lahko z njim začne in da se ga zmeša z banano, ampak naš banane ne mara. ZAnima me tudi kako date tite peške ven. Sama sem mu z žličko postrgala ob robu in mu dala, tam kjer so pa peške sem pa z žlico izdolbla. Zanima me tudi koliko kivija lahko dam. Danes je dobil celega, mislim tisto brez pešk in pa s kakšnim sadjem se lahko kivi še meša (razen z banao).
Drugo vprašanje pa se glasi glede obračanja. NAš se že več kot 3 tedne, in sicer iz hrbta na trebuh obratno pa še ne zna. To je včasih zelo utrujajoče, ker mu pa na trebuhu ne paše bit. Včasih ga v 10 sekundah lahko obrnem tudi 3x. NAjbolj pa me "jezi", ko je na tleh in se lepo igra, jaz pa hočem, npr. v kuhinji kaj naredit in ko pridem do nje je že na rebuhu in ga moram obrnit, potem se spet samo obrnem in je on spet na trebuhu. Kdaj so se pa vaši znali obrnit v obe smeri.
Sem zatežila, kaj čmo.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kivi in obračanje
23.3.2005 9:25:53   
Natas@
Joj, koliko je tiskarskih napak, upam da ste razumele.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kivi in obračanje
23.3.2005 9:26:01   
Anonimen
S kivijem ne gre pretiravat, ker deluje zelo odvajalno. Po moje je en na dan več kot dovolj. Pešk jaz nisem nikoli ven zbirala :zmeden2:

Kar se tiče obračanja, naš se je pri treh mesecih v vse smeri in se je kotalil po sobi. Telovadec, pač. Ampak nč bat: eni prej, drugi kasenje, sej bo pogruntal.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kivi in obračanje
23.3.2005 10:19:45   
puncica
Mi smo dal kivi tam pri 7 mescu in ga ni preveč marala ji je bil prekisel. Pečk pa nismo dajal ven, kr z žličko smo postrgal in je blo.

V obe smeri, kaj pa vem, najprej samo iz trebuha na hrbet, potem pa mislim da pri enih 6 mescih obratno pa še to ne vedno. Zdej se pa vrti ko vrtavka

:zmeden2:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kivi in obračanje
23.3.2005 10:53:49   
bini
mi kivija še ne dajemo... hm, morda pretiravam, ampak baje da je alergen :zmeden:.. dobi čez kak mesec..

glede obračanja... stara je 9 mesecev, pa se šele 2 tedna suvereno obrača iz hrbta na trebuh, obratno sploh še ne... počne pa vse ostale akrobacije in po presoji pediatra 'naši se pač ne da'... in najbrž kar drži, ker menda so tud mene pri tej starosti skoraj za rahitično proglasili, ker sem pač vse počela bolj komot 'iz sede' :bravo::bravo:... jest se ne sekiram več, čeprav jo moram tud jest velikrat obračat, ker ne zna obratno.
:sloncek:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kivi in obračanje
23.3.2005 10:56:57   
malika
S kivijem počakaj čimdlje, ker je alergen, tako kot jagode-po 1 letu

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kivi in obračanje
23.3.2005 12:05:11   
Anonimen
Jza sem kivi že tudi kar kmalu, dosti pred enim leotm, dajala. Pešk nisem dala ven, saj so čisto mehke. Lahko pa zmešaš s piškotki. Če je zdaj to še dovoljeno (gluten in podobno).

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?