Natas@ -> kivi in obračanje (23.3.2005 9:24:04)
|
Pozdravljene, imam 2 vprašanji, in sicer. Kdaj ste vašim prvič dale kivi in kako ga je sprejel. NAš ga je včeraj dobil prič za probat in mu je bil zelo všeč, danes pa ga je spet z navdušenjem jedel. V paparici piše, da se lahko z njim začne in da se ga zmeša z banano, ampak naš banane ne mara. ZAnima me tudi kako date tite peške ven. Sama sem mu z žličko postrgala ob robu in mu dala, tam kjer so pa peške sem pa z žlico izdolbla. Zanima me tudi koliko kivija lahko dam. Danes je dobil celega, mislim tisto brez pešk in pa s kakšnim sadjem se lahko kivi še meša (razen z banao). Drugo vprašanje pa se glasi glede obračanja. NAš se že več kot 3 tedne, in sicer iz hrbta na trebuh obratno pa še ne zna. To je včasih zelo utrujajoče, ker mu pa na trebuhu ne paše bit. Včasih ga v 10 sekundah lahko obrnem tudi 3x. NAjbolj pa me "jezi", ko je na tleh in se lepo igra, jaz pa hočem, npr. v kuhinji kaj naredit in ko pridem do nje je že na rebuhu in ga moram obrnit, potem se spet samo obrnem in je on spet na trebuhu. Kdaj so se pa vaši znali obrnit v obe smeri. Sem zatežila, kaj čmo. Lp
|
|
|
|