|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaupajte sebi
23.3.2005 8:34:44   
ribica.
Dobro jutro vsem!

Moram vam napisat teh par vrstic. Naša Vita je imela zadnje 14 dni malo povišano temperaturo zarad zobkov. Včeraj pa smo imeli posvetovalnico oz. zdarvnica je preverila, da so sigurno samo zobki. Potem mi je rekla, da imam mogoče otroka preveč oblečenega in da se zato mogočene ne more ohladiti. Halo! Rekla je, da ne sme imet dveh tesnih majčk, to je spodnje majčke in bodija čez. V bistvu mi je malo med vrsticami dala vedet, ko da sm jaz kriva. Potem smo šli domov.... Ko sma se z malo kasneje odpravljale na sprehod se,bila še vedno nekako pod vtisom tega kar mi je rekla. in sem ji čez bodi oblekla eno tanjšo majčko, čez pa še tanjšo bundico oz. debelejši flis. Ampak Vita je imela potem malo mrzle roke. Če mi zdarvnica dopoldne ne bi rekla kar mi je, bi jo bolj oblekla, saj prvi pomladni žarki še nikoli niso pomenili, da lahko hodimo naokrog napol nagi.
Ugotovila sem, da tudi zdravnik nima vedno prav. Do zdaj sem jo čisto lepo oblačila, in je bila v letu in pol enkrat prehlajena in enkrat ušeska. Nikoli ni tako oblečena, da bi se potila. Pa tudi zdaj še ni tako toplo, da bi jo kr samo v eni majčki pustila skakat okrog ali pa brez bodija. Saj vsi vemo kaj delajo 18 mesečniki. Naša je tak živc. A naj skače naokrog z nagimi ledvičkami??

Rekla sem si, da se bom še naprej ravnala po svojem čutu. Kadar boste v dilemi tudi ve, se spomnite, da vi najbolje veste kaj vaš otrok rabi!

Pa lep dan še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaupajte sebi
23.3.2005 8:49:13   
Anonimen
Imaš prav. Je pa seveda tudi odvisno, kako je otrok navajen. Saj tudi mi hodimo pozimi nekateri v volnenih puloverjih, nekateri samo v bombažnih mikicah po stanovanju.

Naša je doma vedno v tankem bodiju in čez še enih bombažnih dolgih rokavih, za ven pa še bundo. Potem pa se nekateri zgražajo, da jo zebe, nekateri, da ji je vroče, ampak desjtvo je, da do zdaj še niti 1x ni bila bolna. Pa naj si kar to nekam zapišejo.

Je pa res tale pomadansko vreme opasno... Zgleda toplo pa ni tolk.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaupajte sebi
23.3.2005 8:54:24   
Magi*
vsaka mama najbolje pozna svojega otroka in intuitivno ve kako in kaj. jaz se sploh več ne oziram na nasvete. saj vem, da so dobronamerni, ampak naredijo pa samo to, da sem jaz zbegana, nesigurna in to otrok čuti.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaupajte sebi
23.3.2005 8:56:40   
ribica.
Ja tud to se strinjam, da nimamo vsi enakih navad glede oblačenja. Ampak še vedno so starši tisti ki najbolje vedo za svojega otroka. Vidim otroke, ki kmalu po prvem pomladnem vremenu skačejo okrog brez žabic. Naj skačejo, samo moja pač ne.Samo nisem si mislila, da bom kaj takega skišala od zdravnika. Zdaj mi pa povejte, A vaši mali nimajo spodnje majčke in čez bodi?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zaupajte sebi
23.3.2005 9:01:47   
Anonimen
Oh dej no mir, to, kar je rekla, je traparija. Seveda da imajo tud tko oblečene... Kot sem rekla, vsaka ga oblači po svoje, ane, se pa zmeram najdejo pametne glave, ki mislijo, da imajo samo one prav 8)

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zaupajte sebi
23.3.2005 9:02:34   
Anonimen
Tle mislim seveda na tvojo dohtarco, da nau pomote :)

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zaupajte sebi
23.3.2005 9:17:54   
Anonimen
Jaz tudi pravim, da vsaka mamica najbolje ve, kako je prav za njenega otroka. Poznaš ga in veš, kaj je prav.

Jaz sem se tud kakšen mesec nazaj jezila nad eno kolegico, ki mi je rekla: "Joj maš oblečenega ta malega!" HALOOO! Takrat je bilo čez dan pod minusom zunaj, Filip je bil pa v kombinezonu, kapici, šalu, rokavičkah. In še z odejo pokrit. Pa mu ni bilo nič vroče. Poleg tega do sedaj še ni bil bolan!!! Njen ta mal pa na pol slečen in ves smrkav. In ona bo men govorila. Naj za svojega poskrbi!!!
Mene takšne besede kar malo potrejo. si mislim, da kar nism dobra mama.:( Ampak se hitro spravim k sebi. Kar tko nekdo mi že ne bo govoril:grrr:

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zaupajte sebi
23.3.2005 9:51:14   
Anonimen
Ja, pa ribica, saj se ni prehladila, ali pač? Nekateri res preveč zavijajo svoje otroke v mislih, da se ne bi prehladili...do česar pa pride takoj, ko se otrok spoti in malo zapiha :zmeden2:

Spodnja majčka in bodi čez :zmeden2: Sploh ne vem, kako to izgleda.

Sicer pa so 18-mesečniki nenehno v aksiji, tako da se sproti segrevajo, mrzle rokice pa še zdaleč ne pomenijo, da otroka zebe. To preveriš na temenu.

Drugače pa, itak, vsak po svoje ;)

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zaupajte sebi
23.3.2005 10:02:21   
piščanc
težko je vedeti koliko je dovolj, odvisno je pač od vsake mame posebej, potem se pa tudi otroci navadijo

jaz sem našega najprej tudi veliko preveč oblačila, sicer je spal kot top, ampak je dobil izpuščaje

pa odvisno od otroka tudi. Tjaša in Žiga sta rojena v istem letnem času, pa je bila Tjaša v plišastih pajackih, Žiga pa samo v bodiju in hlačkah.

v glavnem zaupaj si in zaupaj otroku, tudi on veliko pove

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zaupajte sebi
23.3.2005 10:03:34   
ribica.
Jaz naši oblačim spodnjo majčko najprej, pa bodi čez. A to je vam čudno? Pozimi men to ni čudno. Zdaj pa tud še ni ravno poletje.
Kadar sma zunaj, posebej zdaj ko je blo mrzlo pa mislim da so tud roket isto po čemer se vsaj malo ravnam. Če ima ledene ni ravno fajn.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zaupajte sebi
23.3.2005 10:04:14   
ribica.
prehlajena pa ni, vse ok.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zaupajte sebi
23.3.2005 10:06:31   
Anonimen
Ja, men je čudno spodaj majčka pa čez bodi. Jaz sem vedno oblačila najprej bodi pa majčko ali pulover čez.

Skratka meni je bil bodi spodnje perilo ;)

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zaupajte sebi
23.3.2005 10:09:37   
ribica.
no, meni pa ne, jaz ji dam majčko spodaj. Tako da pozimi nisem nikoli dajala nekih debelih puloverjev, se mi zdi da ji bolj ustrezata dve tanjši majčki

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?