ribica. -> Zaupajte sebi (23.3.2005 8:34:44)
|
Dobro jutro vsem! Moram vam napisat teh par vrstic. Naša Vita je imela zadnje 14 dni malo povišano temperaturo zarad zobkov. Včeraj pa smo imeli posvetovalnico oz. zdarvnica je preverila, da so sigurno samo zobki. Potem mi je rekla, da imam mogoče otroka preveč oblečenega in da se zato mogočene ne more ohladiti. Halo! Rekla je, da ne sme imet dveh tesnih majčk, to je spodnje majčke in bodija čez. V bistvu mi je malo med vrsticami dala vedet, ko da sm jaz kriva. Potem smo šli domov.... Ko sma se z malo kasneje odpravljale na sprehod se,bila še vedno nekako pod vtisom tega kar mi je rekla. in sem ji čez bodi oblekla eno tanjšo majčko, čez pa še tanjšo bundico oz. debelejši flis. Ampak Vita je imela potem malo mrzle roke. Če mi zdarvnica dopoldne ne bi rekla kar mi je, bi jo bolj oblekla, saj prvi pomladni žarki še nikoli niso pomenili, da lahko hodimo naokrog napol nagi. Ugotovila sem, da tudi zdravnik nima vedno prav. Do zdaj sem jo čisto lepo oblačila, in je bila v letu in pol enkrat prehlajena in enkrat ušeska. Nikoli ni tako oblečena, da bi se potila. Pa tudi zdaj še ni tako toplo, da bi jo kr samo v eni majčki pustila skakat okrog ali pa brez bodija. Saj vsi vemo kaj delajo 18 mesečniki. Naša je tak živc. A naj skače naokrog z nagimi ledvičkami?? Rekla sem si, da se bom še naprej ravnala po svojem čutu. Kadar boste v dilemi tudi ve, se spomnite, da vi najbolje veste kaj vaš otrok rabi! Pa lep dan še naprej!
|
|
|
|