še vse spijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 6:44:13)

DAn!

Kaj je zdaj to! :)- Ura že skoraj 7, pa še nobene!!! :)-:)-:)-

Nyah* -> še vse spijo (23.3.2005 7:17:42)

Heloooooooo, si pa zgodnja8), se bolj ko jaz:ups:.

Kao si?

Nyah* -> še vse spijo (23.3.2005 7:18:33)

Helooooooo, si pa zgodnja8), se bolj ko jaz:ups:!

Kako si draga srecka :nosecka:?

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 7:21:20)

Ojla Nyah!

Zgodnja..pa ne po svoji volji :)-:)-:)-

Ful sem še zaspana - včeraj sem šla šele po 22-i spat!! To je čist prepozno - ponavadi ob 21 že spim!! :)

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 7:22:06)

Vidim, da smo se zelo blizu poročili!!! ;) Midva 23.8.2003! Vidva?

Nyah* -> še vse spijo (23.3.2005 7:24:50)

Hojla mami:)-!

Ja jaz sem sla spat okoli 2 zjutraj, sem bla zunej z :love: huh sem zaspana:(.

Drugace pa ja, sve se midva porocila 16.08.2003!

Zanimivo ne?

Samo pri nama se ni :duda:!

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 7:27:56)

Nyah, pa še bo!! Sigurno!! :rozica:

Ob 2 zjutraj????? Mene bi pobralo!! Pa že prej nisem bila ne vem kakšen ponočjak - zdaj ko sem noseča....niti pod razno ne bi zdržala!

Nyah* -> še vse spijo (23.3.2005 7:34:49)

Hehehe, saj tudi midva zelo malokrat ponocujeva, zato sem pa zdaj tako :zaspan::zaspan::zaspan:.

Ampak bo ze, zate pa verjamem da si sedaj se bolj utrujena kot ponavadi, ampak v sebi nosis eno sladkano :duda:, ti sreckica ti!

Kako se pa kaj pocutis? Si bolje (slabosti,...)?

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 7:39:30)

Glede slabosti - veliko bolje!!!!!!!!! VELIKO!!!!!!!!! Samo še občasno me malo zvije - 1x na dan (mogoče). Tako sem srečna, da se mi kar smeje! Pa ful mi hitro mineva čas - čez 2 tedna imam nuhalno. Moj :love: se že tako veseli, da bo videl najinega :duda:!!!

9nebesa9nebesa9nebesa

Nyah* -> še vse spijo (23.3.2005 7:41:06)

Nuhalno? Hmmmmmm:zmeden: jaz o tem bolj malo vem, kaj je to?

Seveda je ves v 9nebesa, cisto razumljivo, moj me bo po moje potem, ko rata , nosil na rokah okoli, vse za :duda:!

Koliko casa sta se pa trudila?

:rozica:Me veseli, da si bolje:rozica:

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 7:46:29)

Nuhalna svetlina - ultrazvočni pregled, pri katerem se ugotavlja razne razvojne nepravilnosti. Se pa baje fajn vidi otročka!! :love:

Trudila sva se 9 mesecev! Se mi je zdelo kar dolgo - saj veš kako je, ko si vsak mesec razočaran!

mujcek -> še vse spijo (23.3.2005 7:49:06)

Dobro jutro Udb, dobro jutro Nyah :)

Vidim, da sta njabolj pridni :)-

Jaz sem bila zadnje dni kar malo odsotna na RR pa vidim same nove članice :bravo:. Žal pa nisem zasledila novih srečk :nosecka:!

Kako ste kaj v teh pomladnih dneh; jaz imam novo službo in delam cele dneve kot zmešana, potem pa mi še ne gre najboljše; no v glavnem z živci sem proti koncu :(. Edena dobra stvar v tej gneči je, da se ne sekiram toliko zaradi :modri: oz. :duda:

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 7:51:03)

Jutro mujcek!!!!! Me smo že čisto pridne :)-:)-:)-

Novih nosečk ni. Ne vem kako to, da se je ustavilo!! No, bo pa potem večji bum!!!!

A novo službo imaš? DObro? Ne se sekirat - noben ne more kar takoj vse vedeti!!

Nyah* -> še vse spijo (23.3.2005 7:51:56)

Midva se res aktivno :sloncek::sloncek::sloncek: trudiva od nekje oktobra lani, torej nekje po leta se ne.Ampak se mi zdi ze fullllllll dolgo!:(

Drugace pa mam se ful upanja, bo ze ratalo;):bravo:.. ceprav ko pride :hudicek: je pa kar hudo:((.

Zdaj moram pa delat, je blo fajn klepetat s tabo draga srecka :nosecka:.

SE se kaj piseva ok?

Pazi nase naj te :angel: cuvajo.

LP

Nyah:metulj:

mujcek -> še vse spijo (23.3.2005 7:54:51)

Udb glavno, da so slabosti mimo. Kaj pa kakšnih bolečin v križu nimaš? Moja prijateljica pravi, da ko so minile slabosti so se ji pojavile bolečine v križu :zmeden2: No želim ti brezbolečinsko nosečnost :)-

Kaj je danes za dan, da je vse tako :zaspan:

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 7:56:00)

Jutro!!!!!!!!!
Vidim da ste že precej zgovorne.Jaz sem že časopis prebrala pa:kava:spila imam še eno uro vsaj upam fore preden se naš Timi zbudi:bravo:9nebesa

Sulfinija -> še vse spijo (23.3.2005 7:56:37)

Pozdravljene!!!

Zbudil me je lep sonček.Danes nisem :love: kuhala kavo,ker sem zaspla si pa jo je pač sam :kava::kava::kava:.

Punce midva sva se poročila 30.08.vidim,da se vas je dosti avgusta tako kot vidva.
Tako to je na kratko moje javljanje vedno bližje mi je 1.04. in držite seveda :miska::miska::miska::miska:,da zagledam svojo :duda::duda::duda::duda:.

Se beremo kaj v celem dnevu!

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

mujcek -> še vse spijo (23.3.2005 7:59:57)

dobro jutro Primorska in Prekmurje :zaspan:

tudi jaz sem ravno eno :kava: spila, sedaj pa šibam po opravkih, se beremo pozneje :kuza::kuza::kuza:

Pa še to: lep dan vam želim :rozica:

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 8:10:17)

Ne bolečin v križu nimam - še!!! :)

Neva, jutro!! :rozica:

A bo danes lepo vreme??????? Jaz mam namreč popoldne frej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČUDEŽ!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-

:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 8:14:20)

Ja no udb že spet ena tegoba s katero se boš morala sprijaznit.
Ja pri nas nič ne kaže da bo sonček:((
Sicer pa dež mora bit je suša.:(

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 8:23:27)

:)- Neva, brez skrbi! ZA :duda: vse!!!!!!! Sicer pa dokler me ne boli...ni panike!! :)-:)-

Ja suša je pa res!! Amapk, če po pravici povem - dež mi čisto nič ne paše! Naj jutri dežuje, ko bom itak cel dan spet v službi+šoli!

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 8:31:47)

Še malo moramo potrpeti,da se prilkažejo lepi dnevi.Se bojim,da bomo kar prekmalu jamrali...uffff kako je vroče.Če bo šlo po napovedih(upam da ne)bo letošnje poletje peklensko.:zmeden:

wawa -> še vse spijo (23.3.2005 8:44:19)

Halo čvekice.....kako lep dan je danes:bravo::bravo::bravo::bravo:

Samo še 3t, samoše tri tedne.........to je še zeloooo malo, bodo hitro minili:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:;);)

Udb.......čestitam za slabosti, ki so šle pa pa......;):bravo:;)

Letošnje poletje bo žal peklensko, ja ja ja ja vem, je tako pisalo v pratiki, ki jo ima moja stara mama:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-, se bomo pa več v morju namakali......

A boste danes kaj uživale?

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 8:46:59)

wawa morje ti ne bo nič pomagalo k ohladitvi.Sabo vzem korenček petršilj pa zeleno soli ti ni treba...prfektno župco boš skuhala:)-:)-:)-:)-:)-

wawa -> še vse spijo (23.3.2005 9:04:07)

:)-:)-:)-:)-:)- nisem dobra za juho, preveč bi bila mastna.....je nebi nihče jedel.......:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Jaz se bom hladila pod borovci, zraven pa rabim še nekoga ki me bo s pahljačo hladil;););)

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>