še vse spijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 9:13:13)

Joj, wawa, ne mi skomin po morju zbujat!!!!!!! Jaz bi tako šla....................KAMORKOLI!! :)-

Trenutno bi pa rada eno veliko sadno kupo s sladoledom in smetano!!!!!!!!!!!!!

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 9:18:02)

a kaj mastna eni majo radi fajn mastno župo,sicer pa lahko mast tako in tako z vrha poberejo:)-:)-:)-
udb ti si pa zahtevna kar sladoledke pa kupe bi....evo virtualno:na koščke narezan jabček pa hruškica pa bananca pa...no kar hočeš gor pa gora vanilij pa čokoladni sladoled pa ogromna gora smetane...mmmmmmnnnnnjammmmmm9nebesa9nebesa9nebesa:)-

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 9:26:46)

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm Neva!!!! Njami!! To sadno kupo si želim že kakšen teden - pa ne pridem do nje!! Danes bom pa možeka popokala in ga odvlekla v salščičarno!! Pa še 1 leto in 7 mesecev je danes odkar sva poročena - lahko izkoristim kot izgovor!!

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 9:31:59)

No no evo vsak izgovor se da izkoristit:)-:)-:)-:)-
Jaz moram počakat še do 29 aprila bo celih 27 let minilo ko sva si rekla-DA:)-:)-;)

TANTRA -> še vse spijo (23.3.2005 9:34:25)

Jutro punce,
jaz pa te dni kivi, banana, ananas ....Osvežilno.
Danes ponoči sem sanjala, da sem na snežnem smučišču nekje nad Bledom in gledala zamrznjeno jezero. Sonce je žgalo in zaželela sem si morja ...:morje:
Komaj čakam, da grem na kakšen izlet...:metulj:
Udb, tudi jaz se malo bolje počutim, čeprav mi je bilo včeraj zaradi stresa v službi slabo...:zmeden::zmeden:. Se prav sprašujem ali bom v tej 3 :nosecka: sploh kaj bruhala...??? Kdaj se začne slabost - baje v 9 tednu...Wawa, kako pa si kaj ti?

Pošiljam :) da preženemo oblake..

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 9:52:16)

tANTRA, PRI MENI JE BILA SLABOST NAJHUJŠA 6 IN 7 TEDEN!

wawa -> še vse spijo (23.3.2005 10:35:13)

Ahoj, jaz sem zdaj enkratno sem lih iz malice......sem jedla polnozrnato žemljico s sirčkom, koruzo, papriko pa jajčkom notri......mnjam.......

Tantra, jaz sem sedaj 7t pa je slabost samo zjutraj, pa še to tako blaga......tako da bomo vidli, drži :miska::miska: da je mogoče sploh ne bo.....;););)

Vam povem nekaj smešnega, včeraj sva mela goste, gostiodidejo, jaz na računalnik....po ene 20min pride drgi za mano......se tako vsede zraven mene......in globoko reče.....ti a veš da bova dobila otroka:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:..........hhhhhhhhhaaaaaaaaallllllooooo???????

Urša76 -> še vse spijo (23.3.2005 10:38:12)

dan, punčke moje...
kako ste kaj danes?

jaz že 3 dni k en crap... ampak bo. nekak že. pa čeprav ne vem kako bo.
HALOOOO!! A BI SE LAHK ŽE NEHALA SAMA SEB SMILT DANS...???!!!
a je ktera take volje?

mejte se...
rada vas ma urša

biba77 -> še vse spijo (23.3.2005 10:41:33)

Halo, na kratko, ker sem full zaposlena! :)

Dela do grla in sele zvecer obicajno zadiham... se danes in jutri garam, v petek malo manj in v soboto ze pridem domov. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Urska76, zakaj se smilis sama sebi?:zmeden2:

Urša76 -> še vse spijo (23.3.2005 10:50:04)

astrica,
jaz sem (zihr) ena navadna tuna... zakaj sem vsa bljak tečna in bljak čist patetična...?
ma, rok me ni nič poklical od ned., pa tud nobenga sms-a... sej vem, da mora imet kak dober razlog (če ne druzga, tega da je moški :)- in se sploh ne zaveda, da bi "moral" oz. bi blo fajn poklicat...), da me ni poklical...
in vaše cenjeno mnenje???
jaz sem mal v dilemi: al naj ga kar takoj pokončam al nej ga za vikend pustim :grrr::grrr::grrr:

drgač pa za tiste k še ne veste: iz sob. na ned. sem "mogla" prespat pr roku. (na njegovo moledovanje in prošnje, naj ostanem čez noč.) in sem ostala in zjutraj pokafetkala in pol sem ga mogla še eno uro prepričvat, da sem lahko šla domov....

no, in komentarji na to temo?
bi bla še kakšna slabe volje, a ne...?

thanks za vašo pomoč in nasvete kako naj se obnašam - nej ga kličem, naj ga ne kličem, al kaj naj sploh nardim...?

lp, u

biba77 -> še vse spijo (23.3.2005 10:54:30)

Privosci si eno toplo aromaticno kopel ali masazo, pojdi malo na zrak, zvecer se zlekni in poglej kaki pametni/ali pa ne/ film.
Ce te pa vmes poklice, pa mu povej, da se imas fajn in, da nisi pricakovala, da te bo klical :)-:)-:)-
No, samo na lep nacin, da ne bo zamere kuhal...
Mogoce pa je enostavno prezaposlen ali pa zmeden (si prebudila kak nov obcutek v njem cez vikend??? :ups: )...
Ajd, za zacetek ti ponujam eno fino, diseco :kava:.
:miska:

Urša76 -> še vse spijo (23.3.2005 10:59:50)

mmm, astra hvala za kavo & ostale nasvete. mislim, da bo tisto s kopeljo, kar fajn prišlo danes...
veš, zdaj se pa sprašujem :ups:
mogoče pa res kaj novega čuti, pa ne ve kaj nardit s tem :zmeden::zmeden::ups:
lepo se imej, pa ne preveč garat...
thanks,
u

wawa -> še vse spijo (23.3.2005 10:59:54)

Ohoj uršika zala, najprej ena :rozica: zate....

Tale od tvojega Rokca je čisto moška, malo je zmeden:zmeden:,
jaz bi na tvojem mestu upoštevala Astrina navodila, uživaj malo sama, ko te bo poklical, ne smeš bit huda, užaljena ali kaj podobnega, ampak enostavno dobre volje, rečeš da si lih iz kave z frndfico.......;);););););)

Lep pozdravček!

Urša76 -> še vse spijo (23.3.2005 11:02:36)

mhm, pol se strinjamo...
tile moški so sem in tja prave cvetke...

imate prav - sej se znam imet tud sama fajn. glede užaljenosti pa tkole: nisem nikoli takšna da bi pol kar pop***, če kej ni tko k bi blo men všeč...
daleč od tega...

tak da: thanks, pa vas obvestim...

biba77 -> še vse spijo (23.3.2005 11:04:58)

:)
:rozica::rozica::rozica::rozica: in tople soncne pozdrave vam posiljam iz Bratislave!
:miska:

Urša76 -> še vse spijo (23.3.2005 11:06:01)

čaw, čaw astra.
lepo se imej, pazi nase itd. v soboto pa pirhi :) ko prideš dam...

hvala,
u.

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 11:23:25)

Ohoj Astra tud teb en lep pozdrav v tujino iz domovine.Pravkar sem se vrnila iz nabiranja regrada spet bom danes polno skledo trave jedla:)-:)-

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 11:35:55)

Hvala Neva - si me spomnla, da moram dons poklicat h G za izvid od TOXE!!! :)- Če sem jo že prebolela - potem grem tudi jaz na lov za regradom!!!!!!!!

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 11:43:45)

Ja ampak kam na travnike ki so daleč od ceste.
Jaz bom dokler je naredila eno udarno kuro z regradom,da spucam ledvica in jetra strupov,ki so se nalagali celo zimo:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Skye -> še vse spijo (23.3.2005 11:46:37)

Ojla pupike....joj kolk ste pridne:)-:)-

Nekdo je omenil regrat...in jaz sem že tukaj.......bi ga tud jedlaaaa......mljask...z jajčko je najboljši:bravo::bravo:

Nekaj me zanima, ali to da imamo doma mačko pomeni, da sem toxo že prebolela....ali kako to gre?:zmeden:

Ne, ne nisem :nosecka:....sam radovedna sem:)-:)-

Anonimen -> še vse spijo (23.3.2005 11:52:16)

Skaye ne bi vedla:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Mi imamo odkar pomnim muce pri hiši.nič tazga nič podobnega:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 12:15:34)

Skye - glede mačke! Verjetno si jo že prebolela - lahko jo pa še nisi! Itak ti ob prvem pregledu po zanositvi pregledajo kri za vse možno - boš takrat videla!

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 13:44:08)

Še 15 min!! V želodcu imam že luknjo....tečna sem....vleče se mi že cel dan....

Sanjarim o vozičkih...

Urša76 -> še vse spijo (23.3.2005 13:57:16)

hm, Udb, me strašno veseli, da nisem sam jaz tečna dans... ;)
tud lačna sem že blazno... tko kot ti.

sam sanjam pa ne o vozičkih... ;)
ne še...

Udb -> še vse spijo (23.3.2005 13:57:49)

Pa še boš... :)-

Kako si ti?

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>