|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še vse spijo
23.3.2005 9:13:13   
Udb
Joj, wawa, ne mi skomin po morju zbujat!!!!!!! Jaz bi tako šla....................KAMORKOLI!! :)-

Trenutno bi pa rada eno veliko sadno kupo s sladoledom in smetano!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   še vse spijo
23.3.2005 9:18:02   
Anonimen
a kaj mastna eni majo radi fajn mastno župo,sicer pa lahko mast tako in tako z vrha poberejo:)-:)-:)-
udb ti si pa zahtevna kar sladoledke pa kupe bi....evo virtualno:na koščke narezan jabček pa hruškica pa bananca pa...no kar hočeš gor pa gora vanilij pa čokoladni sladoled pa ogromna gora smetane...mmmmmmnnnnnjammmmmm9nebesa9nebesa9nebesa:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   še vse spijo
23.3.2005 9:26:46   
Udb
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm Neva!!!! Njami!! To sadno kupo si želim že kakšen teden - pa ne pridem do nje!! Danes bom pa možeka popokala in ga odvlekla v salščičarno!! Pa še 1 leto in 7 mesecev je danes odkar sva poročena - lahko izkoristim kot izgovor!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   še vse spijo
23.3.2005 9:31:59   
Anonimen
No no evo vsak izgovor se da izkoristit:)-:)-:)-:)-
Jaz moram počakat še do 29 aprila bo celih 27 let minilo ko sva si rekla-DA:)-:)-;)

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   še vse spijo
23.3.2005 9:34:25   
TANTRA
Jutro punce,
jaz pa te dni kivi, banana, ananas ....Osvežilno.
Danes ponoči sem sanjala, da sem na snežnem smučišču nekje nad Bledom in gledala zamrznjeno jezero. Sonce je žgalo in zaželela sem si morja ...:morje:
Komaj čakam, da grem na kakšen izlet...:metulj:
Udb, tudi jaz se malo bolje počutim, čeprav mi je bilo včeraj zaradi stresa v službi slabo...:zmeden::zmeden:. Se prav sprašujem ali bom v tej 3 :nosecka: sploh kaj bruhala...??? Kdaj se začne slabost - baje v 9 tednu...Wawa, kako pa si kaj ti?

Pošiljam :) da preženemo oblake..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   še vse spijo
23.3.2005 9:52:16   
Udb
tANTRA, PRI MENI JE BILA SLABOST NAJHUJŠA 6 IN 7 TEDEN!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   še vse spijo
23.3.2005 10:35:13   
wawa
Ahoj, jaz sem zdaj enkratno sem lih iz malice......sem jedla polnozrnato žemljico s sirčkom, koruzo, papriko pa jajčkom notri......mnjam.......

Tantra, jaz sem sedaj 7t pa je slabost samo zjutraj, pa še to tako blaga......tako da bomo vidli, drži :miska::miska: da je mogoče sploh ne bo.....;););)

Vam povem nekaj smešnega, včeraj sva mela goste, gostiodidejo, jaz na računalnik....po ene 20min pride drgi za mano......se tako vsede zraven mene......in globoko reče.....ti a veš da bova dobila otroka:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:..........hhhhhhhhhaaaaaaaaallllllooooo???????

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   še vse spijo
23.3.2005 10:38:12   
Urša76
dan, punčke moje...
kako ste kaj danes?

jaz že 3 dni k en crap... ampak bo. nekak že. pa čeprav ne vem kako bo.
HALOOOO!! A BI SE LAHK ŽE NEHALA SAMA SEB SMILT DANS...???!!!
a je ktera take volje?

mejte se...
rada vas ma urša

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   še vse spijo
23.3.2005 10:41:33   
biba77
Halo, na kratko, ker sem full zaposlena! :)

Dela do grla in sele zvecer obicajno zadiham... se danes in jutri garam, v petek malo manj in v soboto ze pridem domov. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Urska76, zakaj se smilis sama sebi?:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   še vse spijo
23.3.2005 10:50:04   
Urša76
astrica,
jaz sem (zihr) ena navadna tuna... zakaj sem vsa bljak tečna in bljak čist patetična...?
ma, rok me ni nič poklical od ned., pa tud nobenga sms-a... sej vem, da mora imet kak dober razlog (če ne druzga, tega da je moški :)- in se sploh ne zaveda, da bi "moral" oz. bi blo fajn poklicat...), da me ni poklical...
in vaše cenjeno mnenje???
jaz sem mal v dilemi: al naj ga kar takoj pokončam al nej ga za vikend pustim :grrr::grrr::grrr:

drgač pa za tiste k še ne veste: iz sob. na ned. sem "mogla" prespat pr roku. (na njegovo moledovanje in prošnje, naj ostanem čez noč.) in sem ostala in zjutraj pokafetkala in pol sem ga mogla še eno uro prepričvat, da sem lahko šla domov....

no, in komentarji na to temo?
bi bla še kakšna slabe volje, a ne...?

thanks za vašo pomoč in nasvete kako naj se obnašam - nej ga kličem, naj ga ne kličem, al kaj naj sploh nardim...?

lp, u

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   še vse spijo
23.3.2005 10:54:30   
biba77
Privosci si eno toplo aromaticno kopel ali masazo, pojdi malo na zrak, zvecer se zlekni in poglej kaki pametni/ali pa ne/ film.
Ce te pa vmes poklice, pa mu povej, da se imas fajn in, da nisi pricakovala, da te bo klical :)-:)-:)-
No, samo na lep nacin, da ne bo zamere kuhal...
Mogoce pa je enostavno prezaposlen ali pa zmeden (si prebudila kak nov obcutek v njem cez vikend??? :ups: )...
Ajd, za zacetek ti ponujam eno fino, diseco :kava:.
:miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   še vse spijo
23.3.2005 10:59:50   
Urša76
mmm, astra hvala za kavo & ostale nasvete. mislim, da bo tisto s kopeljo, kar fajn prišlo danes...
veš, zdaj se pa sprašujem :ups:
mogoče pa res kaj novega čuti, pa ne ve kaj nardit s tem :zmeden::zmeden::ups:
lepo se imej, pa ne preveč garat...
thanks,
u

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   še vse spijo
23.3.2005 10:59:54   
wawa
Ohoj uršika zala, najprej ena :rozica: zate....

Tale od tvojega Rokca je čisto moška, malo je zmeden:zmeden:,
jaz bi na tvojem mestu upoštevala Astrina navodila, uživaj malo sama, ko te bo poklical, ne smeš bit huda, užaljena ali kaj podobnega, ampak enostavno dobre volje, rečeš da si lih iz kave z frndfico.......;);););););)

Lep pozdravček!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   še vse spijo
23.3.2005 11:02:36   
Urša76
mhm, pol se strinjamo...
tile moški so sem in tja prave cvetke...

imate prav - sej se znam imet tud sama fajn. glede užaljenosti pa tkole: nisem nikoli takšna da bi pol kar pop***, če kej ni tko k bi blo men všeč...
daleč od tega...

tak da: thanks, pa vas obvestim...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   še vse spijo
23.3.2005 11:04:58   
biba77
:)
:rozica::rozica::rozica::rozica: in tople soncne pozdrave vam posiljam iz Bratislave!
:miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   še vse spijo
23.3.2005 11:06:01   
Urša76
čaw, čaw astra.
lepo se imej, pazi nase itd. v soboto pa pirhi :) ko prideš dam...

hvala,
u.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   še vse spijo
23.3.2005 11:23:25   
Anonimen
Ohoj Astra tud teb en lep pozdrav v tujino iz domovine.Pravkar sem se vrnila iz nabiranja regrada spet bom danes polno skledo trave jedla:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   še vse spijo
23.3.2005 11:35:55   
Udb
Hvala Neva - si me spomnla, da moram dons poklicat h G za izvid od TOXE!!! :)- Če sem jo že prebolela - potem grem tudi jaz na lov za regradom!!!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   še vse spijo
23.3.2005 11:43:45   
Anonimen
Ja ampak kam na travnike ki so daleč od ceste.
Jaz bom dokler je naredila eno udarno kuro z regradom,da spucam ledvica in jetra strupov,ki so se nalagali celo zimo:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   še vse spijo
23.3.2005 11:46:37   
Skye
Ojla pupike....joj kolk ste pridne:)-:)-

Nekdo je omenil regrat...in jaz sem že tukaj.......bi ga tud jedlaaaa......mljask...z jajčko je najboljši:bravo::bravo:

Nekaj me zanima, ali to da imamo doma mačko pomeni, da sem toxo že prebolela....ali kako to gre?:zmeden:

Ne, ne nisem :nosecka:....sam radovedna sem:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   še vse spijo
23.3.2005 11:52:16   
Anonimen
Skaye ne bi vedla:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Mi imamo odkar pomnim muce pri hiši.nič tazga nič podobnega:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   še vse spijo
23.3.2005 12:15:34   
Udb
Skye - glede mačke! Verjetno si jo že prebolela - lahko jo pa še nisi! Itak ti ob prvem pregledu po zanositvi pregledajo kri za vse možno - boš takrat videla!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   še vse spijo
23.3.2005 13:44:08   
Udb
Še 15 min!! V želodcu imam že luknjo....tečna sem....vleče se mi že cel dan....

Sanjarim o vozičkih...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   še vse spijo
23.3.2005 13:57:16   
Urša76
hm, Udb, me strašno veseli, da nisem sam jaz tečna dans... ;)
tud lačna sem že blazno... tko kot ti.

sam sanjam pa ne o vozičkih... ;)
ne še...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   še vse spijo
23.3.2005 13:57:49   
Udb
Pa še boš... :)-

Kako si ti?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?