|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
7.11.2008 21:47:59   
Anonimen
a res cleo nisi šla nič na poporodni pregled pa to??uu si pa upašuser posted image ..mi tuduser posted image user posted image nismo,dokler ni blo pregleda,pa mene je mal potolažil ta pregled ko zveš pač da je vse ok..

ja zdej bi pa kostanj jedla pa ga nimam..šmentuser posted image user posted image user posted image ..lušte

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
7.11.2008 21:48:43   
Anonimen
Punce kaj pa mislite o sanjah moje tavecje?Danes ze cel dan o tem premisljujem,in Maricka je popoldan ful dolgo spala,sem jo skos hodila gledat,me je bilo strah,da ni kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1527
7.11.2008 21:49:05   
Anonimen
ooooouuujjjjeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
7.11.2008 21:49:24   
Anonimen
user posted image Taanikaa  oooooouuuujjeeeeeee

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
7.11.2008 21:49:48   
sasa.vracko
AnjaPH - jaz sem tud svoji G, ko sem bla na pregledu po porodu rekla, da bi probala mireno, pa mi je ful zatežila, če ne mislim več otrok met in da je to podobno kot sterilizacija in da sem v letih, ko naj mam čimprej še kakega, če mam namen (no, julija sem dopolnila 30 user posted image ) in da mi najbolj priporoča kontracepcijske. No, kaj me pol sploh sprašuje kako zaščito predlagam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
7.11.2008 21:50:52   
RMRM
saša.vračko - super kombinacija turkizna in rjava. Jaz sem sploh nora na rjavo barvo, sploh na vse barve zemlje, tako da bo naša smrekica tud letos v oranžno rjavih barvah pa mal zlate zraven. Se tud že veselim.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
7.11.2008 21:51:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

a res cleo nisi šla nič na poporodni pregled pa to??uu si pa upašuser posted image ..mi tuduser posted image user posted image nismo,dokler ni blo pregleda,pa mene je mal potolažil ta pregled ko zveš pač da je vse ok..

ja zdej bi pa kostanj jedla pa ga nimam..šmentuser posted image user posted image user posted image ..lušte

No problem,ti ga senkam,oz.se kaj zraven pritaknem.Me cist skos kliceuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
7.11.2008 21:51:13   
Anonimen
če praviš  cleo da mala rade take grozljive strvari gleda potem so moraste sanje čist običajne..so pa neke sanje tud preroške..včasih so rekli,če sanjaš da nekdo umre,mu s tem podaljšaš življenje...ne spoznam se tolko na to,žal tk da ti nevem kako pomagat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
7.11.2008 21:52:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

No problem,ti ga senkam,oz.se kaj zraven pritaknem.Me cist skos kliceuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ..hvala za ponudbo je povpraševanja pr nas kr precejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
7.11.2008 21:53:15   
sasa.vracko
kleopatra28 - jaz se na tvojem mestu ne bi preveč obremenjevala s sanjami, no razen če ful daš na to, men se tud svašta sanja, pa si zjutraj ful oddahnem, da ni res, sploh od poroda naprej me skoz neke more hočjo tlačit, verjetn je to materinski nagon, ko me je skoz strah, da se ne bi kaj tamalmu zgodil. Sicer pa iz sanjske knjige vem, da če se ti sanja o nekom, da je umrl, to pomen, da bo dolgo živel..

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
7.11.2008 21:54:30   
Anonimen

če praviš  cleo da mala rade take grozljive strvari gleda potem so moraste sanje čist običajne..so pa neke sanje tud preroške..včasih so rekli,če sanjaš da nekdo umre,mu s tem podaljšaš življenje...ne spoznam se tolko na to,žal tk da ti nevem kako pomagat

Moj moz tudi tako pravi.Se mi je pa enkrat sanjalo da sestrino glavo v vrecki okoli nosimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
7.11.2008 21:55:02   
sasa.vracko
RMRM - oranžna in zlata sta zakon!user posted image  Super izbor!

Neposredna povezava do sporočila: 1537
7.11.2008 21:55:24   
Anonimen
sej kolkrat se men sanja da mali spi ob meni in da ga pokrijem čez glavouser posted image user posted image ..pa mam tak povšter zraven sebe k ga skoz stiskam pa včasih mislim da je kr žan ob men..mislim bedaste sanje res..in se skoz ponavljajo,ko pa res zaspi ob men pa jst nič ne spim k se tega ful bojim in seveda pol podzavest svoje naredi

Neposredna povezava do sporočila: 1538
7.11.2008 21:55:42   
sasa.vracko

Moj moz tudi tako pravi.Se mi je pa enkrat sanjalo da sestrino glavo v vrecki okoli nosimuser posted image .

Dej prosim nehaj s takimi, ker me bo strah it spat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
7.11.2008 21:56:36   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Raje mi povejte kaj pametnega na temo ne-jokanja ob odhodu mamice (iz sobe oz. v varstvu).

Mislim, da dojenček prehaja skozi različne faze. In naši so zdaj, okoli 5meseca začeli ločevat med starši in ostalimi. Postali so plašni, motijo jih večje skupine ljudi in hrup v prostoru. To je pač treba vzet v zakup-napredujejo in se navezujejo na starše. bo malo popustil ta strah, kasneje pa bo še huje. Ker ne razumejo, da se mama vrne nazaj. Mislijo, da ko so jo izgubili ipred oči, da je ne bo več nazaj. Bom pogledala, če je kje kak link na to temo.

aja..pa vsem en lep petkov večer...ali noč, če že pančate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
7.11.2008 21:56:57   
Anonimen
A ktera ve kdaj dobis 4zvezdice?Pri 1000?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
7.11.2008 21:57:12   
Anonimen
joj cleo ti pa maš res ene sanjeuser posted image ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo da klobase sadim na vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo resuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
7.11.2008 21:57:59   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Raje mi povejte kaj pametnega na temo ne-jokanja ob odhodu mamice (iz sobe oz. v varstvu).

Mislim, da dojenček prehaja skozi različne faze. In naši so zdaj, okoli 5meseca začeli ločevat med starši in ostalimi. Postali so plašni, motijo jih večje skupine ljudi in hrup v prostoru. To je pač treba vzet v zakup-napredujejo in se navezujejo na starše. bo malo popustil ta strah, kasneje pa bo še huje. Ker ne razumejo, da se mama vrne nazaj. Mislijo, da ko so jo izgubili ipred oči, da je ne bo več nazaj. Bom pogledala, če je kje kak link na to temo.

Ja, jaz sem tud to prebrala, da se po 5. mesecu ful navežejo na starše in je do 1. leta vsak mesec huje.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
7.11.2008 21:58:02   
Anonimen

A ktera ve kdaj dobis 4zvezdice?Pri 1000?

japuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
7.11.2008 21:59:15   
sasa.vracko

joj cleo ti pa maš res ene sanjeuser posted image ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo da klobase sadim na vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo resuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ej tanika, kdaj dobim pa jaz tretjo zvezdico? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.11.2008 21:59:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Ja, jaz sem tud to prebrala, da se po 5. mesecu ful navežejo na starše in je do 1. leta vsak mesec huje.

ja pa da  se pol tud navadijo na dedka in babice pač potrebujejo več crkljanja mamic in očetov k se zdej bolj zavedajo in so bolj navezani na starše sploh mamice...da pa mine to obdobje...moj mojo mamo sam vidi in jokauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.11.2008 21:59:57   
sasa.vracko
lunca14 - spet te vidimo!!! ne se skrivat!

Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.11.2008 22:00:11   
Anonimen
Je posrečen Maksimilijan ja user posted image

Drugač pa sanje - vraže pravijo, da če sanjaš pogreb, to pomeni poroko, če sanjaš poroko pa pogreb. Ma - bogvedi kakšen splet informacij se prepleta v možganih da rezultira na tko skrajne načine.

Sasa sej men je tud rekla nej raj tablete jemljem, pa nisem jest za to oz. se mi ne da... Bomo zaplodil ta svoje pol pa mirena pa mirna Bosna user posted image

Kar se pa Božiča tiče sem pa jest tud norc. Men je to lepo. Tko lepo vzdušje pa zakurjen kamin pa Božične pesmi itd. Res družinsko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.11.2008 22:00:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image user posted image user posted image  ej tanika, kdaj dobim pa jaz tretjo zvezdico? user posted image

pri 500 ampka samo če boš pridnauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.11.2008 22:00:59   
Anonimen

joj cleo ti pa maš res ene sanjeuser posted image ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo na da klobase sadim vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo resuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pocla bom.

Jaz sem pa enkrat na vsak nacin hotla odpret okno od spodaj navzgor,pa ni in ni slouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!