Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
a res cleo nisi šla nič na poporodni pregled pa to??uu si pa upaš ..mi tud nismo,dokler ni blo pregleda,pa mene je mal potolažil ta pregled ko zveš pač da je vse ok.. ja zdej bi pa kostanj jedla pa ga nimam..šment ..lušte
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce kaj pa mislite o sanjah moje tavecje?Danes ze cel dan o tem premisljujem,in Maricka je popoldan ful dolgo spala,sem jo skos hodila gledat,me je bilo strah,da ni kaj...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooouuujjjjeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Taanikaa oooooouuuujjeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:49:48
|
|
|
|
sasa.vracko
|
AnjaPH - jaz sem tud svoji G, ko sem bla na pregledu po porodu rekla, da bi probala mireno, pa mi je ful zatežila, če ne mislim več otrok met in da je to podobno kot sterilizacija in da sem v letih, ko naj mam čimprej še kakega, če mam namen (no, julija sem dopolnila 30 ) in da mi najbolj priporoča kontracepcijske. No, kaj me pol sploh sprašuje kako zaščito predlagam...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:50:52
|
|
|
|
RMRM
|
saša.vračko - super kombinacija turkizna in rjava. Jaz sem sploh nora na rjavo barvo, sploh na vse barve zemlje, tako da bo naša smrekica tud letos v oranžno rjavih barvah pa mal zlate zraven. Se tud že veselim.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a res cleo nisi šla nič na poporodni pregled pa to??uu si pa upaš ..mi tud nismo,dokler ni blo pregleda,pa mene je mal potolažil ta pregled ko zveš pač da je vse ok.. ja zdej bi pa kostanj jedla pa ga nimam..šment ..lušte No problem,ti ga senkam,oz.se kaj zraven pritaknem.Me cist skos klice .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
če praviš cleo da mala rade take grozljive strvari gleda potem so moraste sanje čist običajne..so pa neke sanje tud preroške..včasih so rekli,če sanjaš da nekdo umre,mu s tem podaljšaš življenje...ne spoznam se tolko na to,žal tk da ti nevem kako pomagat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a res cleo nisi šla nič na poporodni pregled pa to??uu si pa upaš ..mi tud nismo,dokler ni blo pregleda,pa mene je mal potolažil ta pregled ko zveš pač da je vse ok.. ja zdej bi pa kostanj jedla pa ga nimam..šment ..lušte No problem,ti ga senkam,oz.se kaj zraven pritaknem.Me cist skos klice . ..hvala za ponudbo je povpraševanja pr nas kr precej
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:53:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
kleopatra28 - jaz se na tvojem mestu ne bi preveč obremenjevala s sanjami, no razen če ful daš na to, men se tud svašta sanja, pa si zjutraj ful oddahnem, da ni res, sploh od poroda naprej me skoz neke more hočjo tlačit, verjetn je to materinski nagon, ko me je skoz strah, da se ne bi kaj tamalmu zgodil. Sicer pa iz sanjske knjige vem, da če se ti sanja o nekom, da je umrl, to pomen, da bo dolgo živel..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa če praviš cleo da mala rade take grozljive strvari gleda potem so moraste sanje čist običajne..so pa neke sanje tud preroške..včasih so rekli,če sanjaš da nekdo umre,mu s tem podaljšaš življenje...ne spoznam se tolko na to,žal tk da ti nevem kako pomagat Moj moz tudi tako pravi.Se mi je pa enkrat sanjalo da sestrino glavo v vrecki okoli nosim .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:55:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM - oranžna in zlata sta zakon! Super izbor!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
sej kolkrat se men sanja da mali spi ob meni in da ga pokrijem čez glavo ..pa mam tak povšter zraven sebe k ga skoz stiskam pa včasih mislim da je kr žan ob men..mislim bedaste sanje res..in se skoz ponavljajo,ko pa res zaspi ob men pa jst nič ne spim k se tega ful bojim in seveda pol podzavest svoje naredi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:55:42
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa če praviš cleo da mala rade take grozljive strvari gleda potem so moraste sanje čist običajne..so pa neke sanje tud preroške..včasih so rekli,če sanjaš da nekdo umre,mu s tem podaljšaš življenje...ne spoznam se tolko na to,žal tk da ti nevem kako pomagat Moj moz tudi tako pravi.Se mi je pa enkrat sanjalo da sestrino glavo v vrecki okoli nosim . Dej prosim nehaj s takimi, ker me bo strah it spat!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:56:36
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Raje mi povejte kaj pametnega na temo ne-jokanja ob odhodu mamice (iz sobe oz. v varstvu). Mislim, da dojenček prehaja skozi različne faze. In naši so zdaj, okoli 5meseca začeli ločevat med starši in ostalimi. Postali so plašni, motijo jih večje skupine ljudi in hrup v prostoru. To je pač treba vzet v zakup-napredujejo in se navezujejo na starše. bo malo popustil ta strah, kasneje pa bo še huje. Ker ne razumejo, da se mama vrne nazaj. Mislijo, da ko so jo izgubili ipred oči, da je ne bo več nazaj. Bom pogledala, če je kje kak link na to temo. aja..pa vsem en lep petkov večer...ali noč, če že pančate...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
A ktera ve kdaj dobis 4zvezdice?Pri 1000?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
joj cleo ti pa maš res ene sanje ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo da klobase sadim na vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo res
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:57:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Raje mi povejte kaj pametnega na temo ne-jokanja ob odhodu mamice (iz sobe oz. v varstvu). Mislim, da dojenček prehaja skozi različne faze. In naši so zdaj, okoli 5meseca začeli ločevat med starši in ostalimi. Postali so plašni, motijo jih večje skupine ljudi in hrup v prostoru. To je pač treba vzet v zakup-napredujejo in se navezujejo na starše. bo malo popustil ta strah, kasneje pa bo še huje. Ker ne razumejo, da se mama vrne nazaj. Mislijo, da ko so jo izgubili ipred oči, da je ne bo več nazaj. Bom pogledala, če je kje kak link na to temo. aja..pa vsem en lep petkov večer...ali noč, če že pančate... Ja, jaz sem tud to prebrala, da se po 5. mesecu ful navežejo na starše in je do 1. leta vsak mesec huje.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ktera ve kdaj dobis 4zvezdice?Pri 1000? jap
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:59:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj cleo ti pa maš res ene sanje ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo da klobase sadim na vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo res ej tanika, kdaj dobim pa jaz tretjo zvezdico?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Raje mi povejte kaj pametnega na temo ne-jokanja ob odhodu mamice (iz sobe oz. v varstvu). Mislim, da dojenček prehaja skozi različne faze. In naši so zdaj, okoli 5meseca začeli ločevat med starši in ostalimi. Postali so plašni, motijo jih večje skupine ljudi in hrup v prostoru. To je pač treba vzet v zakup-napredujejo in se navezujejo na starše. bo malo popustil ta strah, kasneje pa bo še huje. Ker ne razumejo, da se mama vrne nazaj. Mislijo, da ko so jo izgubili ipred oči, da je ne bo več nazaj. Bom pogledala, če je kje kak link na to temo. aja..pa vsem en lep petkov večer...ali noč, če že pančate... Ja, jaz sem tud to prebrala, da se po 5. mesecu ful navežejo na starše in je do 1. leta vsak mesec huje. ja pa da se pol tud navadijo na dedka in babice pač potrebujejo več crkljanja mamic in očetov k se zdej bolj zavedajo in so bolj navezani na starše sploh mamice...da pa mine to obdobje...moj mojo mamo sam vidi in joka
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 21:59:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
lunca14 - spet te vidimo!!! ne se skrivat!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Je posrečen Maksimilijan ja Drugač pa sanje - vraže pravijo, da če sanjaš pogreb, to pomeni poroko, če sanjaš poroko pa pogreb. Ma - bogvedi kakšen splet informacij se prepleta v možganih da rezultira na tko skrajne načine. Sasa sej men je tud rekla nej raj tablete jemljem, pa nisem jest za to oz. se mi ne da... Bomo zaplodil ta svoje pol pa mirena pa mirna Bosna Kar se pa Božiča tiče sem pa jest tud norc. Men je to lepo. Tko lepo vzdušje pa zakurjen kamin pa Božične pesmi itd. Res družinsko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj cleo ti pa maš res ene sanje ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo da klobase sadim na vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo res ej tanika, kdaj dobim pa jaz tretjo zvezdico? pri 500 ampka samo če boš pridna
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj cleo ti pa maš res ene sanje ..sej ne vpraši men se je pred leti sanjalo na da klobase sadim vrtu,tega se še zdej v živo spomnem,pa ponoč sem vstajala in iskala sestrino prometno,pa vsega je blo res pocla bom. Jaz sem pa enkrat na vsak nacin hotla odpret okno od spodaj navzgor,pa ni in ni slo .
|
|
|
sindarinKako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?zelo (
35%)
srednje (
42%)
malo (
3%)
mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (
21%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!