|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
7.11.2008 21:25:32   
sasa.vracko
beyba - super luškana punčka je tale tvoja, pa ful je smešna v videu!user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.11.2008 21:26:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleopatra, res ste pohitel s smrekico, bo res do božiča že prašna! user posted image  Ja, sej jaz tud komaj čakam letošnje praznike. Vsak cajt bo veseli december. Če se ne motim si v Nemčiji, a ne?! Verjetno je že mesto okrašeno, v katerem pa si?

V blizini Stuttgarta.Mesto se ni okraseno,so pa vecje trgovine ze vse v luckah.Pa danes,ko smo sli se po ene lucke sem vidla,je ogromno ljudi kupovalo smrekice in okraske.Se spomnim od lani,da smo mi "tazgorni" hitrejsi od vas "taspodnih".

Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.11.2008 21:26:21   
sasa.vracko
ooooouuuuuujeeeeeaaa! mam mal samogovorov očitno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.11.2008 21:27:34   
Anonimen
Hm. Bom dala kakšno novo fotko gor ko bo ratala spet kakšna "bohotna" user posted image

Zdej so bolj zmozgane fotke, tko da jih sploh ne dajem na računalnik ampak sprot brišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.11.2008 21:29:58   
Anonimen
čer čvekice..ste le tu??..bejba jst tud ne morem videa odpretuser posted image ..in kaj je novega drugače?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.11.2008 21:30:32   
sasa.vracko
kleopatra - ja, se spomnim ko sem včasih šla večkrat v Nemčijo, pa je tam blo že vse tolk zgodaj okrašen, no sej smo tukaj zdaj že tud kar hitri.Trgovci že veselo šibajo reklamne letake z novoletno kramo.user posted image  Samo, jaz sem si obljubila, da letos ne bom zapravljala za okraske, ker sva se lani z mojim poleti vselila v novo stanovanje in sem kupila novo smreko in kakih 14 dni hodila izbirat okraske v Merkur (se mi zdi, da majo vsako sezono največjo izbiro), no pa sem ful zapravla seveda... Upam, da se bom kontrolirala, ker mene take stvari ful šmekajo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.11.2008 21:31:46   
Anonimen
no pa dejmo se malo zamotit če ne bom šla hladilnik izropat..user posted image ..danes imam pa strašni apetit..a katera jemlje tablete cerazette?mah jst po njih sploh nimam menzeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.11.2008 21:32:25   
sasa.vracko
O, Taanikaa, kaj je šefica, kdaj se dobimo v Lizinem vrtu? user posted image  Počakmo, da bo vse okrašen! No, mogoče je že, nisem bla zdej že kaka 2 tedna v Citiju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.11.2008 21:33:45   
Anonimen
joj saša ne govori,jst pa vsako leto kup novih okraskov kupim pa sevda drugo leto morajo bit že noviuser posted image user posted image ..lani je bla poplava pa so šli,pa smo kupili nove in novo smrekico,ker smo imeli vse to v kleti,potem letos aprila smo se selili v novo stanovanje zdej imamo smreko okraski pa bog si ga vedi kje souser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.11.2008 21:34:17   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

no pa dejmo se malo zamotit če ne bom šla hladilnik izropat..user posted image ..danes imam pa strašni apetit..a katera jemlje tablete cerazette?mah jst po njih sploh nimam menzeuser posted image

user posted image  jaz jemljem Yasminelle, pa sem zdej nazadnje bla par dni prej bolana, mi ni blo jasno zakaj, če sem še tablete jedla, ker sem ponavadi šele kak tretji dan, potem ko končam škatlico! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.11.2008 21:35:59   
Anonimen
ej jst tud nisem bal v citiju celo večnost..pr nam je že kr podvig se kam spravit sploh zdej ko je bla tečnoba..sam ko bo pa okrašen-če že ni-pol pa obvezno...da si malo razgledamo..jeeeej prazniki bodo kmalu..jst sem tud čist nora na božič letos in novo letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.11.2008 21:36:49   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Hm. Bom dala kakšno novo fotko gor ko bo ratala spet kakšna "bohotna" user posted image

Zdej so bolj zmozgane fotke, tko da jih sploh ne dajem na računalnik ampak sprot brišem user posted image

Ne verjamem, da so zmozgane user posted image , ti jih kar objav, pa tvojga Maksija še tud nismo vidl! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.11.2008 21:38:12   
Anonimen
jst grem pa na diane nazaj k so mi čist mim tele cerazette,res,neprekinjeno jih jemlješ in pol si sploh ne morem splanirat kako kopanje in to...a lahko vrjameš da sem menzo dobla na svoji poroki ampak pol v oštariji že...drgač je pa sploh nimam..drug dan že ni bla tko močna...ne dopadejo se mi ceraztte pa konc,za doječe mamike je to super jst pa itak ne dojim več

Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.11.2008 21:39:04   
RMRM
Ojla!

taanikaa, jaz sem tud ful lačna skoz, me ta dieta kar izčrpava user posted image , ampak moram zdržat, nič ne pomaga.

Kar se tiče okraskov, jaz sem jih ravno danes gledala v Merkurju, imajo že ful izbire, pa vse tako lepo diši, po cimetuuser posted image . Je pa letos spet veliko v beli in črni barvi, tako da mi ostajamo kar pri stari zalogi, zlati, oranžni, rjavi.... Edino svečkam se pa ne morem upreti, to je pa pri meni potrošen materialuser posted image , pa ne prašte,kolk zapravim za to sr....e.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.11.2008 21:39:20   
sasa.vracko
Taanikaa - tvoj Žani bo pa vsak cajt 5 mesecev! Kaj gre cajt!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.11.2008 21:39:23   
Anonimen
saša a je v celju kje kako kopanje za dojenčke?mi bi se šli malo kopat..če ne pa čatežke vabijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.11.2008 21:40:53   
Anonimen
Jest kontracepcije ne jemljem, nikoli nisem, bom dala mireno čez ene pet let.

Maksi je pa v albumu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
7.11.2008 21:41:13   
Anonimen

Taanikaa - tvoj Žani bo pa vsak cajt 5 mesecev! Kaj gre cajt!user posted image

ane?fuulll res gre hitro časuser posted image
RMRM jst niti nisem na dieti,od tega mojga tumorja ko sem shujšala od takrat mi lepo drži,prej pa nič ni šlo dol...sam res danes bi pa kr jedla neki..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.11.2008 21:42:03   
sasa.vracko
Taanikaa, ne vem kako je v Celju, vem pa, da je od mojga brata punca hodla s tamalim predlani na Dobrno, ko so mel plavalni tečaj za dojenčke, mislim da je blo nekje 100 eur cena za 10 obiskov, pa fredov obroč in plavalne hlačke si tam dobu, rabu si samo plavalne pleničke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.11.2008 21:42:33   
Anonimen
jst sem bla pa ful navdušena nad diane,k sem mela tako lepo kožo po njih,nič aken,prav lepo kožo res...med user posted image  sem pa itak bla kot v drugi puberteti pa še pol po poroduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.11.2008 21:44:04   
Anonimen
Saj mi smo tudi lani vse na novo kupili,pa smo moral vseene se tretje lucke,pa dodatne bunkiceuser posted image ,ampak zdaj je pa res lepa.Imajo vsako leto boljso izbiro,in tudi poceni se dobi,tako da je treba OBVEZNO se kaj dokupituser posted image .

Taanikaa,ne v hladilnik,al pa zvecer ketno goruser posted image .Jaz imam na mizi kostanj,ga je moz dal kuhat,zdaj pa spiuser posted image ,jaz naj ga pa gledamuser posted image (kostanj).Tablet pa zaenkrat nimam,ce povem po pravici,nisem sla po porodu se nic do G.Se kar po nasvetu stare mame ravnam,manj zdravnikov,bolje je.Prej sem skos nekaj letala,pa vedno polno tezav,zdaj moram pa kar malo potrkatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.11.2008 21:44:17   
Anonimen

Taanikaa, ne vem kako je v Celju, vem pa, da je od mojga brata punca hodla s tamalim predlani na Dobrno, ko so mel plavalni tečaj za dojenčke, mislim da je blo nekje 100 eur cena za 10 obiskov, pa fredov obroč in plavalne hlačke si tam dobu, rabu si samo plavalne pleničke!

ja sej cene so nekje kr podobne si,a da pa vse tam dobiš tud fredov obroč??no to je pa kul...kok se nisem za dobrno spomnilauser posted image drgač bomo šli pa kr tko malo plavat..me tolk zanima kok bo mali na vodo reagiru-no sej na kopanje se rad kopa ampak je vseen mal drgačuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.11.2008 21:44:19   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Jest kontracepcije ne jemljem, nikoli nisem, bom dala mireno čez ene pet let.

Maksi je pa v albumu user posted image

Maksi je user posted image , ful bujna frizura, verjetno po mamici user posted image , podoben je pa čist atiju, če se dobr spomnim iz fotk?! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.11.2008 21:47:13   
sasa.vracko
RMRM - men je tud vsako leto najlepša izbira novoletnih stvari v Merkurju! Lani sem kupla turkizne in rjave okraske (je blo modernouser posted image ) ja, valjda da bom letos še sigurn kaj dokupla, če ne lahko zbolim!

Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.11.2008 21:47:39   
RMRM
AnjaPH user posted image user posted image , pa super da tako pozitivno razmišljašuser posted image , priložnosti bo pa še ogromno, a ne?

Maksimilijan je pa pravi cukruser posted image user posted image

beyba, tvoja user posted image  je tud cukrčekuser posted image user posted image

Jaz ne jem nobenih tablet, sem jih samo ene pol leta 14 let nazaj in nič več, mi sploh niso pasale, pa sem mela tiste najšvohnejše. Bo pa treba nekaj pogruntatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

biba
1hruška

Kdo je biba?

mravljica (61%)

polžek (39%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!