Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 7:53:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Čestitke za vse novoizrasle zobke. Slikce---zakaj ne morem videt slikc, ki ste mi jih poslale? Običajno se odpre ena stran s starejšimi slikcami, ko pa hočem naprej, pa mi vrže, da je prišlo do napake??? Nogice_ja, si jih ogleduje, prijema, nosi v usta-ker ni dama . Nasploh je postal prava mala "igrača". Samo čaka in kliče, da bi se kdo z njim igral, ko mu ponudimo prste, jih prime in se dvigne, nasploh je postal izjemno živahen in hoče biti v dogajanju. Kravic pa še vedno noče past, prekotali se samo tu in tam--zato pa tako brca in se odriva z nogicami, da iz igralne preproge zleze kar stran. Saša-uživaj danes in komaj čakam na slikce ! Tako, sedj pa grem dokončat kosilo, potem pa šibamo ven, da izkoristimo ta sonček! Pa-pa in uživajte! Nya-kar skomine mi delaš s tortico .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 7:55:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No, mi se še nismo pokakali. Dan 4. Res držim pesti, da bo kakanje uspelo. In ja, tole s termometrom sem počela tudi jaz pri starejših dveh. Pa pravijo da pomagajo sladke kamilice-ampak slednje pri nas nikoli ni bilo uspešno, termometer namazan z vazelinom pa-saj je to skoraj kot svečka.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 7:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Tanika...tvoj mali pa mora bit čebljač, če je kej po mamici jutro..sorči tina,sem blond ampak kaj naj bi to pomenlo???ker sem preveč tu,ali ker me ni tu?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:01:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Še to. Vam moram povedati, kako super zdravo pizzo sem spekla ! testo-naredila iz 100% pirine polnomlete moke omaka-ker ima ketchup sladkor, sem naredila omako sama. Paradižnike spasirala, prepražila čebulo, papriko,zeleno, zalila s paradižniki, sol, česen,... obloga-dušen korenček, grah, bučke, jajčevci - salama piščančje prsi - ligt 9%M mozzarella Uganete kako je bila okusna? K sreči sem imela pripravljen še en obrok-za vsak slučaj in smo potem jedli graham rezance v haše omaki s korenčkom
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:01:27
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mojca...jaz sem pa na tist že čist pozabla...ko se že reče? Jaz pa tega ne razumem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Slikce---zakaj ne morem videt slikc, ki ste mi jih poslale? Običajno se odpre ena stran s starejšimi slikcami, ko pa hočem naprej, pa mi vrže, da je prišlo do napake??? ti bom poskusila poslat z aktivnim linkom,če ti bo delalo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:08:58
|
|
|
|
anaj22
|
Mojca upam da bo Luka kmal kaku pr nas pomaga če ga dam v lupinco mal pomasiram po trebuščku in po enih 15 min se mali začne napenat. Naj rajš se pa pokaka takrt k sva v avtu, ponavad k prideva na Celovško
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:19:12
|
|
|
|
Tina 28
|
Tanika...nič slabga...si fajn za klepetat ...s tabo mi sigurno ne bi blo dolgčas na kavi, ker maš vedno pripravljen kakšen odgovor Mojca...govorim o strani, kamor si naložila slikce...se sploh ne spomnim nanjo siromašno sem pa zato napisala, da vidim, če me sploh berete...hahaha...pajade
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaa tina takooo.sem misla da me spet klincate kr me ni blo kej velik gor
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:25:57
|
|
|
|
*Mojca*
|
aaaa yearbookyourself.com to je tisto ko sem se zafrkavala, to misliš a ne
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:41:15
|
|
|
|
NinKa
|
Punce živjo, kolikor sem uspela videt slikice, ki ste mi jih poslale ste vse ful . Nogice - ja najbolj zanimiva igrača zadnjih dni. Brca itak že ful časa ampak sedaj pa gre v usta vste kaj vidi in čuti. Kakanje - mi kakamo 2 -3 krat na dan. Najraje seveda v svežo novo plenico. Potem pa še zihr enkrat med našo večerjo, ko leži v stolčku za hranjenje. Enkrat pa še vmes, kakor kdaj. Zobki - mi jih še nimamo, se pa zadnji teden ful slini, da bi lahko rekla že v potokih....sam se spomnim, da tut taprvi dobil svoj prvi zobek okoli 5,5 mesecev. Pri 7 smo imeli komaj 2. Punce, a mi lahko katera pove kako spravit slike v album. Sem se prejle spravila to naredit, pa...mi izpiše nekaj v tem smislu, da moj brkljalnik ni primeren za prenos slik na server. Pol sem pa obupala. Če ima katera ak nasvet....jaz nimam časa za prebiranje navdil. Mi2 sva se sedaj najedla, tak da bo verjetno mir še kaki 2 urci...pol pa greva malo na sončk če bo še....Uživajte.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, a mi lahko katera pove kako spravit slike v album. Sem se prejle spravila to naredit, pa...mi izpiše nekaj v tem smislu, da moj brkljalnik ni primeren za prenos slik na server. Pol sem pa obupala. Če ima katera ak nasvet....jaz nimam časa za prebiranje navdil. men tudi to napiše, pa vseeno kar kliknem izberi slike z diska, pa mi dela. Edin zadnje dva dni mi z mozzilo noče nalagat slikic tako, da sem jih morala preko IE.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem potrebna še ene čeprav sem eno že spila. Danes mi je Ema jedla ob 5.30, Maša se mi je zbudila mal čez šest, mal ležala pri meni v postelji potem pa rekla, da naj jaz kar ležim, da se gre ona v sobo igrat. Vmes me kliče vsaj 5x da pridem to pa to pogledat, potem pa pride mal čez sedem k meni v sobo če bova midve že kaj jedle, da je ona lačna tako da je bil danes zajtrk že ob 7.20
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
baby vac-Ema ima mal nosek zamašen pa sem ji zmeraj pucala tako, da sem z usti pihala. A je katera že pucula noske že s sesalcem? Jaz Maši ga vedno s sesalcem, ker drugače ne gre nič ven, ampak Emi pa še nisem poskusila.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa imam danes jaz samogovore
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:51:51
|
|
|
|
Tina 28
|
ninny...danes je Nej tud ostal že mal pred 7...mo. Drgač ga moram pa zbujat čez osmo. Ja nikamor ni treba it, pa ne smemo spat. In tud Anja se je zbudila urco prej. Tko,da je zdaj že zunaj v vozičku in spi drugo rundo. Na sprehod ne upam, ker skoz nekaj rosi..pri kuhinji je pa v zavetju. Kdaj vi vozite male ven...jaz jo tisti čas ko ima za spat, ker budna zna bit sitna. Saj mogoč bi jo zdaj že kaj bolj okolica zanimala, sam iz košare se bolj mal vidi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj vi vozite male ven...jaz jo tisti čas ko ima za spat, ker budna zna bit sitna. Saj mogoč bi jo zdaj že kaj bolj okolica zanimala, sam iz košare se bolj mal vidi ponavadi da zaspi v vozičku, ker je bila včasih tud tečna, ker ni nič videla, pa jo sedaj vozim okol v mareli pa se nič več ne pritožuje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 8:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu jst pa obvezno moram dat malega spat prej preden gremo ven,semposkusila to da mi v vozeku zaspi pa ni šanc,se kvečjemu samo prečuje in pol je siten..če mi doma prej spi pol je tiho in lepo opazuje okolico in gleda okoli,spremlja,se oglaša...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 9:04:05
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke mož puca z sesalnikom smrklje že od začetka. Ima pa to ful rada. ko ji fiziološko da v nos se dere, ko pa vidi baby vac pa utihne in ko ga odstrani spet jok.... hočem še Jaz jo peljem na sprehod, ko meni paše, ne njej . ni važno, a se je zbudila, ali je zaspana. Se ne pritožuje, če je čas za spanje zaspi, če ni... pa mene gleda. Je pa še zmeraj v košari in se še niti enkrat ni pritožila. Ne ve, da ful dobro obstaja še pri vozičku to, da lahko okoli sebe gleda . Ji pa dam strehico čisto dol in gleda v strop oz. v nebo in se reži vsakemu, ki nos pomoli v voziček
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 9:10:11
|
|
|
|
alea01
|
še nekaj o Izabelinih motoričnih sposobnosti..... noge.... ne vemo, kaj je to včeraj se je uspešno obračala iz trebuha na hrbet.... danes, nima pojma kaj je to.... kot, da bi sanjala ji je pa včeraj ratalo dvakrat se dvignit skoraj v sedeč položaj in glavo je ful dolgo časa držala pokonci in bila čist rdeča v obraz kravice smo začeli past... in to zelo uspešno. Se zelo visoko dvigne in glavico tudi po 5minut drži pokonci- sploh če jo postaviš pred TV iz hrbta na trebuh se je že ful dolgo časa nazaj obračala. Sedaj nima pojma kaj je to. Jo pa jaz sama odkotalim in takoj uspešno spravi rokice ven. Vsaj to aja, dviguje se pa tako, da gredo in glava in noge istočasno v luft
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 9:15:14
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz pa čakam patronažno, nje pa od nikoder Eno vprašanje. Kaj moram sedaj naredit s tistimi povabili na facebooku? Pojma nimam , pa nisem blond
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 9:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz pa čakam patronažno, nje pa od nikoder Eno vprašanje. Kaj moram sedaj naredit s tistimi povabili na facebooku? Pojma nimam , pa nisem blond Tam klikneš, pa potrdiš - če nas pa nočeš za prijatle nas pa ignoriraš
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 9:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz pa čakam patronažno, nje pa od nikoder Eno vprašanje. Kaj moram sedaj naredit s tistimi povabili na facebooku? Pojma nimam , pa nisem blond a ti že patronažna pride? povabila pa sprejmi, sem ti mal poznanih poslala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 10:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
joj naš Žan je šele sedaj zaspal..moral bi zaspat že ob pol devetih in se je prečul in jokal,jokal,jokal,jokal...zdej sem mu dala pa 30 min prej jesti in zdej spi...kriza no...študiram kaj mu naj dam danes za jesti..vrjetno kr kao banano in pol za spremembo...alea kaj boste jedli vi?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 10:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se spomnila...jst sem danes sanjal da sem spet noseča in nič kaj vesela nisem bila...bila sem že pred koncem pa nobenga trebuha in nič,sam študirala sem ja fajn,zdej mi bodo noge spet tak otekale,pa kolk boli vse,da bom komi hodila...taka nergava sem bila...in prav se spomnim ko sem si rekla,ja fajn že tko zdej še do zdravnika ne morem k nimam Žana kam dat,zdej bo pa še slabše ko bosta 2.. mislim..svašta!!!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......