Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:39:13
|
|
|
|
RMRM
|
annnna, sem ti poslala vabila saša.vračko - ja, pričakujemo slikce, drugače ti pa želim čimlepšo izkušnjo. Pol pa le povej v kateri reviji in kdaj bodo objavili
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:39:51
|
|
|
|
RMRM
|
ooooooujjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, že drugič danes
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:40:10
|
|
|
|
alea01
|
alea odpri gmail ja, in?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:43:05
|
|
|
|
*Mojca*
|
počakaj sekundo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:44:49
|
|
|
|
alea01
|
počakaj sekundo ena....... je že mimo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:45:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
čaki ti pošljem mail
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:54:05
|
|
|
|
polly80
|
junijčice drage,pozdravljene! najprej hvala vsem,ki me mate za prijateljice in mi pošiljate slike-tina,lunca,ninny,rmrm-hvala slike ,sem jih na hitro pogledala,po izpitu jih bom malo bolj! prosim,če mi katera odgovori: moja prijateljica ima starega 5 mesecev,torej enako junijčica kot mi in ta še občasno škili-včasih mu eno očko not potegne,včasih drugo,pač občasno še škili...pa me zanima,a vaši še tudi škilijo? ker vita niti ne več,pa ji ne znam svetovat,a je še ok,a se to še sčasoma uredi al bi zdaj se to do 5 mesecev že moralo uredit?a bi mogla it vprašat pediatra? hvala za vsak odgovor,ker jo res skrbi!HVALA!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo že 2 zobek, je pokukal po veliki sitnobi popoldan ven. Pa pokakala se je danes čisto zeleno, nazadnje se je tako pokakala, ko je bila stara 8 dni. Tile zobki so se kazali glede slinjenja že od meseca in pol starosti . Zadnje 14 dni je bilo slinjenje dobesedno v potokih. Videti je bilo zaslombe zobka, zadnje 3 dni pa čisto belo, še včeraj pa samo videt, da bo vsak čas prodrlo dlesen. Skratka, upam, da bo sitnoba popustila dokončno, ker je bilo res težko. Kakšen dan tud skuhat nisem mogla, tolk me je zahtevala okol sebe. Hvala bogu mi je zaspala, ker mi čez dan zelo malo spi zadnje čase (mogoče zaradi zobov, ker požrla bi tud moj nos , si vse tlači v usta). Po vsakem obroku jo vzame za 30-45 minut, včasih prespi več kot urco. In to je to. Če računam je dnevnega spanja samo 3 ure skupaj. Razen ko vozičkamo in tresljaji podaljšajo spanje.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 21:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 junijčice drage,pozdravljene! najprej hvala vsem,ki me mate za prijateljice in mi pošiljate slike-tina,lunca,ninny,rmrm-hvala slike ,sem jih na hitro pogledala,po izpitu jih bom malo bolj! prosim,če mi katera odgovori: moja prijateljica ima starega 5 mesecev,torej enako junijčica kot mi in ta še občasno škili-včasih mu eno očko not potegne,včasih drugo,pač občasno še škili...pa me zanima,a vaši še tudi škilijo? ker vita niti ne več,pa ji ne znam svetovat,a je še ok,a se to še sčasoma uredi al bi zdaj se to do 5 mesecev že moralo uredit?a bi mogla it vprašat pediatra? hvala za vsak odgovor,ker jo res skrbi!HVALA! Baje vsi otroci malo škilijo. Če je škiljenje zelo opazno, je potrebno ukrepat s preventivo. Nikoli se ne pogovarjaj z otrokom, da mu stojiš za glavo, igrače morajo biti na dosegu direktnega vidnega polja. Čim manj, da otrok gleda nazaj. Se ponavadi uredi do 1 leta starosti. Lahko pa vpraša tudi pediatra. Moji kolegici so dali taka navodila pri pediatru.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
anna ti pošljem vabila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa za še en zobek
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:38:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Danes sem se prav sprostila na aerobiki...je vključila nekaj pilatesa in je name zelo pomirjajoče delovalo.... Anna...k že glih prosiš...maš od mene kup vabil in dela . Alea...lačna...a lohk tu jaz pridem na juhco...pa hvala za idejo, ker nisem vedla kaj naj pojem, ker ni kruha, sadje sem že pojedla, kosmičev pa ne bi Mojca...jaz sem pa na tist že čist pozabla...ko se že reče? ninny, RMRM....kamorkoli bomo že šle...bo fajn...sam desetdnevna slabo kaže http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp Mtinca...to foro s strici sem od tebepobrala...mi je luštno Tanika...tvoj mali pa mora bit čebljač, če je kej po mamici
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:39:27
|
|
|
|
Tina 28
|
Za škiljenje bi jaz vseen vprašala...čeprav se strinjam z Didlino...do enega leta se kao vse poštima. Sam ziher je ziher, če ti nekdo pove, da nič preveč ne škil..alp, da preveč za 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:41:08
|
|
|
|
Tina 28
|
Didlina...a pol mi še nismo v finishu z zobki...ker ni še nič tko opaznega sam slin se in vse bi pojedla. Še med hranjenjem popusti in si da prste v usta.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny, RMRM....kamorkoli bomo že šle...bo fajn...sam desetdnevna slabo kaže http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp potem gremo pa lahko nekam na eno kavico in čvek
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
annna- upam, da se ne boš ustrašila mojih vabil
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:48:04
|
|
|
|
Tina 28
|
Saša...glej, da jutri dobimo slikce...in če boš zadovoljna prosim povej kam naj se grem preobrazit...saj se že tu prtožujete nad mojo dolgočasno frizuro
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 22:55:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Ninny...sem pogledala slikce...Maša je res fotogenična in tele torte so ful hude. Vidim, da bom mogla v drugo sceno zabrest. Zdaj mamo polno vozil, dinozavrov, kock, ..kam bomo še vse punčkaste igrače dal...pa seveda drugačne sestavljanke. sigurno bo to šele udar! Mah, bo mogla pa tud kakšne ninje in spidermana sestavit...alpa dinozavre v roke prjet...jo ne bo pobral
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 23:04:59
|
|
|
|
Tina 28
|
Alea je verjetno eno dobro juhco pojedla men je pa skomine nardila...in zdaj jem juho, od katere bo moje telo doživelo šok, ker je vajeno bolj domače kuhe...juha iz knor kocke in kroglice ...ampak kurnk...paše pa!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 6:55:13
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro dons pa jet kuham nemorem spat sem šla včeri prezgodi spat in zdej že strašim po bajt. saša uživej dons na preobrazbi, pa tko k so punce rekle slikce prosim punce kako je zdej z čvekom v lj-cp kdaj se bomo duble?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 6:58:37
|
|
|
|
RMRM
|
dobro jutro, anaj22 hvala za , se je prilegla. saša.vračko SREČNO
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 6:59:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny ninny, RMRM....kamorkoli bomo že šle...bo fajn...sam desetdnevna slabo kaže http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp potem gremo pa lahko nekam na eno kavico in čvek ok, sem za
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 7:32:15
|
|
|
|
babysolza
|
noge- hm, znamo se na njih postavljat, skoraj stojo delat, v usta..... ne, to pa dame ne počnejo . A ne, Anja, Lana, Ema, Sabina, Sara? Ja, prav maš. Sabina si jih sam ogleduje pa jih vrti. Sam dame tudi rok ne bi smele nosit v usta ali pač? Mojca kakanje - meni ni kakala 5 dni in sem bila res že čisto out. Še moj se je ful sekiral, pa kao dedci niso panični. Ne vem, kako zdržijo tisti, ko jim ne kakajo po 12 in 15 dni. Uglavnem - baje ni panike. Jaz sem poklicala zdravnico in mi je rekla, da če ne bo naj ji mal termometrčka dam u ritko. To meni lih ni blo za narest in se je HB (hvala bogu ) naslednji dan (nedelja) pokakcala. Pa še naslednji dan (včeraj) 3-krat. Danes pa bomo videli. Mogoče 5-krat?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 7:51:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
No, mi se še nismo pokakali. Dan 4. Meni tudi ni za dajat termometra v ritko Upajmo, da bo kaj tekom dneva. Kak je pol plan za drink? Jaz jutri ne morem, oz. ne morem okrog 12h, bi lahko kasneje. Kaj pa četrtek dop?
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 28.10.2008 7:53:09 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......