Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:35:09
|
|
|
|
anaj22
|
za kopel jest si jo tud včasih prvoščim
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:35:21
|
|
|
|
*anamor*
|
Res je jaz se ne rabim več crkljat z njim, pa doma sem ga pustila tudi iz tega razloga da imamo pomanjkanje prostora
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:35:35
|
|
|
|
*anamor*
|
anaj22 UUUUjjjjjjjjjjeeeeeeeeee
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:35:59
|
|
|
|
anaj22
|
oooojjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa jest dons razturam
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:36:47
|
|
|
|
anaj22
|
sem prej pozabla ninny še za vas za mirno noć
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:37:46
|
|
|
|
*anamor*
|
jaz pa vsem pošiljam za mirno noč
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:38:30
|
|
|
|
RMRM
|
ninny- ful sta luštni tvoji punci, pa Maša se tako navihano smeji anamor - držim pesti za spanje, da vama uspe. A pri tebi se je pa sezona dišečih kopeli in svečk že začela . Jaz tud to obožujem, pol pa luči v kopalnici ugasnem, pa ene 15 čajnih svečk prižgem, pa welness musko naštimam, pozimi mi je to ful dobr. Poleti pa banje skor ne uprabljam, takrat je pa samo tuš skoz v uporabi. annaj - a ti boš tud po 4 ure delala? Jaz bom tud dala vlogo, upam da mi ne bodo zavrnili. Kdaj boš pa omenila šefu? Pa Sofija je tud . Mamica ima pa prekrasno posteljnino
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* az bi tud kopel, pa kar ne najdem časa moraš si najti čas, veš kako paše, pa še polno energije in elana dobiš za naprej. bom magar za vikend, če mi bo uspel
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sem prej pozabla ninny še za vas za mirno noć hvala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:40:13
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* bom upam, da bo pri nas tud mirna noč no jaz pa zate močno močno držim pesti Evo za vse nas za spanje... anamor jutri pa poročaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:41:29
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM po novem letu sem mislna it na razgovor oz. konc januarja ker je prej pr nas ful pestro ker delam v trgovini
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:41:41
|
|
|
|
*anamor*
|
Evo za vse nas za spanje... anamor jutri pa poročaj veš da bom, saj ponavadi vedno zjutraj kak imam čas sem že na rr-ju in poročam. Upam, da bom jutri pozitivno
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:42:29
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Evo za vse nas za spanje... anamor jutri pa poročaj veš da bom, saj ponavadi vedno zjutraj kak imam čas sem že na rr-ju in poročam. Upam, da bom jutri pozitivno Držim pesti
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:42:46
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce ve se že pogovarjate o službi. Jaz pa ko sem zanosila sem dobila knjigo in si moram začeti drugo službo iskati.. In mi je kar slabo ko se na to spomnim. Zato bom pa začela iskati nekje maja.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:43:56
|
|
|
|
*anamor*
|
samsa hvala
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:45:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Punce ve se že pogovarjate o službi. Jaz pa ko sem zanosila sem dobila knjigo in si moram začeti drugo službo iskati.. In mi je kar slabo ko se na to spomnim. Zato bom pa začela iskati nekje maja. Saj boš našla; mlada si izobrazbo imaš... Sam je pa vsak začetek težek, pa je pol tolko bolje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:46:01
|
|
|
|
*anamor*
|
Saj boš našla; mlada si izobrazbo imaš... Sam je pa vsak začetek težek, pa je pol tolko bolje ja saj vem, upam, da imaš prav.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:46:08
|
|
|
|
anaj22
|
anamor sej jest bom tud službo mogla iskat če v tej ne bom našla enga kompromisa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:46:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Punce ve se že pogovarjate o službi. Jaz pa ko sem zanosila sem dobila knjigo in si moram začeti drugo službo iskati.. In mi je kar slabo ko se na to spomnim. Zato bom pa začela iskati nekje maja. anamor, - upam, da dobiš čim boljšo službo. Moj je imel eno slabo izkušnjo po diplomi, so ga prisilili, da je dal odpoved - potem je pa dobil drugo službo, za 3x večjo plačo in ko sedaj vidi prejšnjo šefico, ji samo poblinka z lučmi (od avta). TAko da
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:46:35
|
|
|
|
Samsa
|
hmmm, kje je pa Kleo danes? A sem kaj spregledala?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:47:34
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja saj tako ponavi je, da nato nekaj boljšega najdeš in upam, da bo zame to tudi veljalo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:47:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Pa Sofija je tud . Mamica ima pa prekrasno posteljnino RMRM, ja, pa zmečkano tudi... sem se jezila z likanjem, potem sem pa kar gor dala
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:48:18
|
|
|
|
*anamor*
|
anamor sej jest bom tud službo mogla iskat če v tej ne bom našla enga kompromisa kje pa delaš anaj22?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:49:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa hmmm, kje je pa Kleo danes? A sem kaj spregledala? mogoče sta ji pa punčki smrekico prevrgli in jo nazaj postavlja Kleo, sem , ne?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:50:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Evo za vse nas za spanje... anamor jutri pa poročaj veš da bom, saj ponavadi vedno zjutraj kak imam čas sem že na rr-ju in poročam. Upam, da bom jutri pozitivno jaz ti tudi držim pesti, da se naspiš - drugače pa nasvet - čimmanj se sekirat zaradi tega, ne glej preveč na uro, ker nima smisla, samo sicer čez dan poskušaj kaj več počivati. Sem ti napisala tudi post pod dojenček...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?