Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:13:21
|
|
|
|
anaj22
|
ej ninny a zakupva tole stran
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:14:16
|
|
|
|
anaj22
|
oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa mi je ratal z samogovori stran obrnit
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:15:00
|
|
|
|
slovenka
|
evo, naša beba že spi. Je bila taka fajna nocoj. Je parkrat prekrožila po preprogi v kabinetu, potem pa se je tako smejala v bani, pa pri previjanju sem naredila kalorifer (nov ) in ji je bilo tako hecno, da je toplo, potem je pa takoj po papiki zaspala. No, pa ker imate vse rade dojenčke, tukaj je naša - danes: - tako čez dan spimo v ta vlki postelji: - tako se igramo: - in tako je po kopanju: Joj, nam je fajn, pa se spomnim kot včeraj, ko je bila tako huda zmeraj, ko smo jo vzeli iz vode. Sem ravno danes v službi sodelavko prepričevala, kako so dojenčki fajn, ko razmišlja, da bi enega imela, ampak gleda bolj negativno na njih... Jaz sploh nisem razmišljala, česa vse z dojenčkom ne bom mogla, sem zmeraj vedela, da si želim otroke in smo kar in nič razmišljali
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:16:02
|
|
|
|
slovenka
|
ninny, samo ti imaš pa že fuuuuuul postov. Sem šele sedaj videla, kako številko imaš. Huuu! Kaj ti si kaka kraljica čvekarij? Bi morala za poslanko!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka ninny, samo ti imaš pa že fuuuuuul postov. Sem šele sedaj videla, kako številko imaš. Huuu! Kaj ti si kaka kraljica čvekarij? Bi morala za poslanko! se vidi da sem že od leta 2004 tukaj gor, samo kakšna stara rr-jevka jih ima še več kot jaz
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:18:13
|
|
|
|
anaj22
|
Jaz sploh nisem razmišljala, česa vse z dojenčkom ne bom mogla, sem zmeraj vedela, da si želim otroke in smo kar in nič razmišljali se podpišem pod tole Sofija je pa ful luštkana
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka-Sofija je pravi cuker anaj-oujeeeeeeeeeeaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:20:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: slovenka ninny, samo ti imaš pa že fuuuuuul postov. Sem šele sedaj videla, kako številko imaš. Huuu! Kaj ti si kaka kraljica čvekarij? Bi morala za poslanko! se vidi da sem že od leta 2004 tukaj gor, samo kakšna stara rr-jevka jih ima še več kot jaz Ninny, mogoče te pri tretjem otročičku prehitim, to naj bi bilo čez kakih šest let. Čeprav... ne bi rekla
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:21:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny slovenka-Sofija je pravi cuker Hm, res je, ampak na srečo se ob vsem tem lupčkanju ne stopi
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:23:56
|
|
|
|
anaj22
|
jaz bi mela še dva otročička najprej kmal še nega fantka, pol pa mal pavze pa še eno punčko. Upam da bom kmal spet srečka nosečka pa dejansko mi je vse eno al bom mela 2 al 3 otroke pa katerga spola bodo. Sam mal pa morš upat da se ti kdaj izpolni želja
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: slovenka ninny, samo ti imaš pa že fuuuuuul postov. Sem šele sedaj videla, kako številko imaš. Huuu! Kaj ti si kaka kraljica čvekarij? Bi morala za poslanko! se vidi da sem že od leta 2004 tukaj gor, samo kakšna stara rr-jevka jih ima še več kot jaz Ninny, mogoče te pri tretjem otročičku prehitim, to naj bi bilo čez kakih šest let. Čeprav... ne bi rekla saj me že pri drugem lahko, samo mal več moraš klepetat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 jaz bi mela še dva otročička najprej kmal še nega fantka, pol pa mal pavze pa še eno punčko. Upam da bom kmal spet srečka nosečka pa dejansko mi je vse eno al bom mela 2 al 3 otroke pa katerga spola bodo. Sam mal pa morš upat da se ti kdaj izpolni želja jaz sem si vedno želela 2 in zaenkrat bo tako tud ostalo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
kako meni spet počasi dela tale RR
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je sedaj?? nisem jo sama zakupila to stran
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:29:39
|
|
|
|
anaj22
|
evo mene, zreven mal verze za božično-novoletbe voščilnice iščem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:29:43
|
|
|
|
*anamor*
|
NO naš mali spi že 1 urco, mamica pa si je privoščila dišečo kopel v soju sveč. JJJJeeeeeeeee Naredili pa smo tudi novo taktiko in upam, da bo danes spal celo noč. Imel je en obrok več čez dan pa še riževo kašico sem mu dala za večerjo na žlico. In punce upam, ter držite pesti da mi rata, da bom šla ven iz kluba nespečih mamic.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ravno danes v službi sodelavko prepričevala, kako so dojenčki fajn, ko razmišlja, da bi enega imela, ampak gleda bolj negativno na njih... Jaz sploh nisem razmišljala, česa vse z dojenčkom ne bom mogla, sem zmeraj vedela, da si želim otroke in smo kar in nič razmišljali vse se da tud takrat ko imaš že otroka, samo mal se moraš njemu prilagajat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:30:47
|
|
|
|
*anamor*
|
anaj22 vi pa imate enakega medvedka ko sem ga jaz dobila za 18 roj. dan od dveh najboljših kolegic. Zdaj pa mi ga je mlajša sestrica zaplenila.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
anamor-držim pesti za današnjo noč
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
NO naš mali spi že 1 urco, mamica pa si je privoščila dišečo kopel v soju sveč. JJJJeeeeeeeee jaz bi tud kopel, pa kar ne najdem časa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:31:50
|
|
|
|
*anamor*
|
ninny močno drži in hvala
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* ninny močno drži in hvala bom upam, da bo pri nas tud mirna noč
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:32:40
|
|
|
|
*anamor*
|
az bi tud kopel, pa kar ne najdem časa moraš si najti čas, veš kako paše, pa še polno energije in elana dobiš za naprej.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:33:08
|
|
|
|
*anamor*
|
bom upam, da bo pri nas tud mirna noč no jaz pa zate močno močno držim pesti
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 20:34:06
|
|
|
|
anaj22
|
anamor da prespite celo noč, medveda je pa Jaka dubu za darilo pa zavzame ful prostora, sej ti se zdej ne rabš več k mediju stiskat maš svojga in Taja da se lohk z njima crklaš
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?