|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
25.11.2008 10:02:56   
aleksandra silvija
Se vidi, kako uživa v pestunji.

user posted image  Po parih metrih obvezno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
25.11.2008 10:03:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image
pa še vsi 3-je

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni treba nič komentiratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4277
25.11.2008 10:08:09   
D.anna 76
En lep pozdrav vsem. Uh kako mi gre tale sneg na živce, pa megla, pa mraz......

Sej je lepo tko v hribih pa nakakem zimovanju sam ne pa v LJ pa na cestah,..... Upam, da bo zima čim prej fertik. Še veseli december preguramo in da nam vsi možici (Miklavž, Dedek mraz, Božiček) kaj lepega prinesejo, pa januarja smučat za en teden pol bo pa počasi čas da pride pomlad.

Zima se še dobro ni začela jaz pa že sanjam o pomladi. A je še kera taka tle? 

Neposredna povezava do sporočila: 4278
25.11.2008 10:09:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

samsa, danes smo zopet spali do štirih, potem je jedel, pa zaspal do sedmih. No, sej drugače je tud to čist ok, samo prej je vedno spal do petih, celo do pol šestih.

V glavnem, jaz sem še vedno v klubuuser posted image

danes smo mi imelu tud tako noč

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
25.11.2008 10:10:06   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Sasa, tvoj junak nima nic punckastih zabic. Baje tem crtastim zabicam pravijo rugby zabice in so za fantke. Ima pa drugace Miha dva punckasta bodija, saj mu jih je zmanjkalo in so imeli za fantke same cudne. Sivi na ovratniku in rokavih so sicer malo volanckasti, pa ni zato nas junak nic manj ceden. V Massachusettsu, kjer zivimo, so homoseksualne poroke legalizirane, tako da ga moramo ze zgodaj zaceti navajati.

Kar zadeva pa user posted image , smo pa mi tako nekako kot Tina. Bolj zalostno. Res se vedno pa polno dojim, tako da se tolazim, da to ni za zmeraj. Vseeno mi gre na zivce, saj sem sicer zelo z veseljem user posted image , zdaj sem pa razocarana gospodinja.

Upam, da vse dobro spite.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
25.11.2008 10:10:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

sem poslala še vabila za ogled albuma... če sem katero pozabila, naj me opomni (pa brez zamereuser posted image )...

zdej pa res baaaaaaaaaj....

danes sem izkoristila tole za tri dni nazaj in naprej... user posted image

jaz bi ga tudi rada videla

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
25.11.2008 10:10:56   
Anonimen

Bo treba na Gorenjskouser posted image .

ja kar k nami priditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4282
25.11.2008 10:11:13   
Anonimen

user posted image
pa še vsi 3-je

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
25.11.2008 10:12:52   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Še mal slikic
Lukas in prvi sneguser posted image
user posted image

kleo, ta je pa samo zate user posted image
user posted image

Lahko samo tole rečem user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
25.11.2008 10:15:12   
Anonimen

Kleo, RMRM, L.Daisy--HVALA za slikce!user posted image user posted image user posted image

Tole je pa naš Lovro z mano na sprehodu v pestunji.
user posted image

Kolk smo cortiuser posted image user posted image ,pa taka lepa ustka ima.

Neposredna povezava do sporočila: 4285
25.11.2008 10:15:17   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

sem poslala še vabila za ogled albuma... če sem katero pozabila, naj me opomni (pa brez zamereuser posted image )...

zdej pa res baaaaaaaaaj....

danes sem izkoristila tole za tri dni nazaj in naprej... user posted image

mene si pozabla!!!! user posted image  Pa mi mamo tud jutri pregled in treto pikico!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
25.11.2008 10:17:07   
sasa.vracko
Aleksandra Silvija - tvoji trije čmrlji so tud user posted image , pa tamejčken je ful zrastu user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
25.11.2008 10:18:43   
sasa.vracko
Pa da se mal pohvalim: naš Luka je šel spat ob 20.15, nekaj jamral za dudo ob 3h, ko pa sem mu jo dala je spal do 8h zjutraj, se pravi, da je prvič celo noč prespal brez vmesnega hranjenja. Bravo naši!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
25.11.2008 10:19:14   
sasa.vracko
Samsa - user posted image  za Laro!

Neposredna povezava do sporočila: 4289
25.11.2008 10:19:51   
*anamor*
Dan,
jaz sem pa danes takšna kot zombi. Spet. Naš ga kar sračka ponoči. Včeraj zvečer sem mu dala 210 riževe kašice ( ponavadi sem mu dala 180 ml ) in se je zbudil že ob 1. Kriza. Potem je seveda želel jesti. Do 1.30 sem se nekaj mučila in mu dajala dudo, potem pa je že bil takšen jok, da sem mu dala hrano. Samo vem, da ni laćen. Ne morem pa pogruntati kaj mu je. Potem pa je spet jedel ob 5.30 in spal do 8.00. JOj joj joj.

Mi pa imamo jutri 2 pikeca.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 4290
25.11.2008 10:26:57   
lonapo
ful luškani otročki user posted image

joj kolk mate nekje snega- pr nam ga je glih za vzorecuser posted image

vas komentiram malce kasneje, ker gremo z mulci user posted image

Samsa hvala za smeške-upšam da je raTal

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 4291
25.11.2008 10:30:05   
lonapo
uuupssss, tole je pa mal prevelik!

user posted image

Mislm, da je tale boljši!

Ajd cao!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
25.11.2008 10:31:44   
Anonimen
RMRM-Lukas user posted image

Samsa-čestitke za user posted image za Laro

Neposredna povezava do sporočila: 4293
25.11.2008 10:32:13   
babysolza
Jaz sem sicer skoz odzadi user posted image user posted image , sam komentirat pa moram: user posted image user posted image

UZ kolkov - imamo oba 1a in smo veseli .

user posted image user posted image user posted image

Moz je bil zmeraj paf, ko sva sla v Leclerc in tam srecala bivse sosolce. Baje je v Ameriki to dogodek desetletja.

user posted image user posted image  Meni je to res luštno. Sicer včasih srečak koga, ki ga raje nebiuser posted image , sam povečini sem pa prijetno presenečena in izvem vse mogoče. Mi je prav zabavno po par mesecih ali letih kakega znanca srečat. user posted image

Daj, pa ne hecaj me s tem CVjem, saj sem fajna drugače, samo učila sem se rada

Pridna da priznaš, da si požirala knjige. user posted image user posted image  Saj jaz sem jih tudi, sam ne tapravih, raje kake kriminalke pa podobno. Zaenkrat sem rekla, da bo diploma kar dovolj, mogoče čez nekaj časa še kaj naprej, ko se bodo kej zmenli okrog teh študijev, kakšni bi bili, ker prav mal preveč že mutijo. 

Jaz sem menda bila na kolenih tako hitra, da tudi ko sem že znala hodit, nisem hotla, ker je šlo po kolenih hitreje.

Saj to je pa menda kar pri veliko otrocih problem a ni? Sam naši princi in princeske bodo ravno poletni, pa bodo meli čas tudi hojo oreng naštudirat. user posted image

Jaz sem mislila da je hec .Seveda jo imamo,ze od zacetka meseca,smo kar prvi.
Sem pa vceraj malo slike pregledovala in vidla,da smo jo prejsnjic sele marca podrli ,smo smrekoodvisniki .

user posted image user posted image user posted image  Jaz pa ne vem, kam jo bomo dali? Sabino namreč nameravava preselit v svojo sobo, kar pomeni, da pride pisalna miza v dnevno sobo in - adijo plac za smrekico. Mogoče bo pa morala bit Sabinči do Novega leta (oz. do marca user posted image user posted image ) kar pri nama. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
25.11.2008 10:32:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Pa da se mal pohvalim: naš Luka je šel spat ob 20.15, nekaj jamral za dudo ob 3h, ko pa sem mu jo dala je spal do 8h zjutraj, se pravi, da je prvič celo noč prespal brez vmesnega hranjenja. Bravo naši!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
25.11.2008 10:37:18   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Midve sva se tudi vceraj igrale;jaz si z rokama pokrijem obraz,recem ku ku,umaknem roke...tamala pa v jok .

Oprosti, ampak res mi je smešno, ko naši čmrlji včasih tako čudno odreagirajo

Saj,meni je bilo tudi smesno,sem kar parxat ponovila .

Ti ti, kleo. user posted image user posted image

Naši je pa smešno tudi, če si z njenimi stopalci pokrijem oči in odkrijem itd. Se tudi reži...

To pa tud pr nas pali. user posted image

ne bodite no hude, saj bomo Kaj pa ko se ljubljančanke menite za kavo, jaz pa samo gledam zraven, ko sem iz Ptuja Ali pa ko se menite, kako fajn ste se mele, to je šele...

Se strinjam, jaz tud ne morem zraven na kavo, pa bi ful rada šla čvekat zraven.

Se ena kandidatka

user posted image user posted image  Lohk se dobimo v Avstriji, je ravno na pol poti. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
25.11.2008 10:38:11   
*anamor*
vsem tistim ki ste spančkali ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se vam kmalu pridružim.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
25.11.2008 10:47:10   
Anonimen
Superca za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke vsem obmesečnikom še od včeraj, danes....user posted image user posted image user posted image user posted image nisem imela časa za RR, ker sem bla na žuru en štuk niže, tamala je pa spala kot ubita (babysiter je zakonuser posted image )......

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
25.11.2008 10:59:43   
alea01
ola mamičkeuser posted image

čestitke Lari za mini tini rojstni danuser posted image user posted image

aleksandra silvija-----Lovro je fuuuuuuuul zrastel in je fuuuuul cotkan, kot tudi Patricia in Jernej...Patricia in Jernej sta si neverjetno podobna

Lukas-----user posted image da si prvi ležal na snegecuuser posted image  pa si tako cotkan

Pri nam snega ni...oz. tko kot da bi bila mal bolj močna slana.
Mi spimo odlično.....že en teden od 19.00 do 6.00 papcamo prvič...smo mal budni in že je nova runda

mtinca- jaz za GH imam samo žličkouser posted image  in eno skledico sem si šele sedaj kupila. Tko da, po moje ne rabiš vsega boga kar prodajajouser posted image

Anaj- vse tri slikice so fejst...meni najtabulša je pa slikica št.3

aja....pa mi verjetno ne bomo podvojili porodne teže do 6 mesecevuser posted image . Slabo nam kaže.....sicer pa tamali nič ne manjka i njaz se ne bom sekirala dokler P ne zažene panike

< Sporočilo je popravil alea01 -- 25.11.2008 11:02:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
25.11.2008 11:18:31   
Tina 28
Ojla...no pri nas sneg je....je sosed s traktorjem pucal cesto okrog naših hiš in je zategnil na rob našega mini vrta...ga je dragi prosu, da bosta lohk z Nejcem pol bunker naredila. Že včeraj je pršel not sam jest pa še enkrat preoblečt, ker je bil ves mogker...in seveda takrat, ko ga je mami notr spravlauser posted image . Anja je tud včeraj šlatala sneg...pa ni nič odreagirala na mraz. Očitno ji je bil zelo zanimiv občutek.

Drgač mi pa spi zdaj pred kuhinjskimi vrati, ker nimam kam z vožičkom,...je vse še podrekan po cest in ulcah....skoz hodim gledat, če še spiuser posted image . Zadnujič smo jo mal preizkusli v nahrbtniku, sam se mi zdi, da je še premajhna, čeprav zgleda kar lepo in ji paše. Je pač velika in težka baba...sam sedi pa še ne sama in kakor vem je to merilo zarad hrbtenice.

A lohk še vaše izkušnje z nahrbtnikom, tiste, ki ste feni. Mi mamo chicco caddy....upam, da je v redu...bil je 100€

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?