|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
24.11.2008 22:08:46   
Anonimen
Zdaj,ko ze vse odhajate v mize gledat,grem pa jaz pred TV,je Bauer sucht Frau...mogoce pa mojga srecamuser posted image .
Letnik sem pa 73,moja mami53,tako da tudi ni tezav z racunanjem.

Lahko noc punce.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.11.2008 22:10:29   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Zdaj,ko ze vse odhajate v mize gledat,grem pa jaz pred TV,je Bauer sucht Frau...mogoce pa mojga srecamuser posted image .
Letnik sem pa 73,moja mami53,tako da tudi ni tezav z racunanjem.

Lahko noc punce.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.11.2008 22:11:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

O, kaj mate fajn mlade mamice, moja je pa letnik 53, pa oče tud, no sej nista tud ne tolk stara, samo jaz bi bla vesela, če bi bla še dost mlajša, mam pa starejšega brata, tri leta... Slovenka, pa da ti povem, da se po tridesetem bistveno ne spremeni, no, men se je itak ful, ker sem rodila letos, hahahaha, glede let pa se mi zdi, da mam 25 user posted image  Po izgledu mi pa itak vsi pripišejo okol 20 in ko me vidijo z malim dojenčkom, pa sploh noben ne verjame, da jih mam že 30... O, kako lepo user posted image  razen tega, da pop.izd.im, ko mi kaka smrklja v trgovini reče kaj bi rada...

user posted image user posted image user posted image

Najine mamicke sta pa isti letnik,fotr pa 45user posted image (letnik)

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.11.2008 23:39:53   
mtinca1
a že vsi spimo? ja, itak...vaši user posted image  gredo spat ob osmih - devetih, mi pa ....ah, "never mind".

v sredo gremo mal v šoping, po stajico,...verjetno spalno vrečo,...

vprašanje: za uvajanje goste hrane pa verjetno ne rabim drugega kot kakšno žličko in plastični krožnik, ali??? stolček že imamo.
a ima katera plastični slinček z žepkom. me zanima, če je uporaben.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137127
dajte mal povedat, kako ste opremljeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.11.2008 23:51:13   
Tina 28
Ojla

jaz iz aerobike in pjačkeuser posted image user posted image user posted image ...sem dolg odlašala it, ker me je blo strah ceste...pa je šlo., čeprav nas je blo sam pol.

Mtinca.
..anja se je zbudila preden sem šla in sem upala, da bo koj nazaj zaspala. Zdaj izvem, da je šele pol ure nazaj činnkila in da sta se ves čas igrala. Poklical pa me ni!

slovenka

Jaz sem tudi tvoj letnik in moja mami je letnik tvoje...tko, da tud nimam težke računice. Pa ne bom se več hecala. ...sam si bla res pridna.  Pa hvala za tolažbo pr saj veš "kakosežereče"user posted image

Saša
...men tud noben ne prisodi tolk let...večno mlada po srcu in po ličkih. Moj je mlajši od mene...zgleda pa starejši saj že od 18 -ega leta sivi...zdaj je šarmanten kot nekateri pri 40-ih. Marsikateri misli, da je starejši od mene (5 let razlike)user posted image .
Je pa res, da verjetno nekaj tud energija da videzu...jaz jo imam še enkrat več kot on...tisto dinamiko gibanja mislim. On je že priden za deloo, sam tko je pa čist zapečkar doma. Mene kar odganja...on mora zgodaj spat....baje je nekaj na tem...mlada ali stara dušauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.11.2008 23:54:03   
Tina 28
Mtinca...je uporaben...pri Nejcu sem ga kasnej imela...ne moreš verjet kolk se not ujame...sploh ko se sam uči jest....in tega pol ni na tlehuser posted image

aja Saša...fliper je tud ful uporaben...jaz jo že kopam v njem in se lohk dalj časa igra. Res jo komaj obdržim še, ko tolk maha...tko je pa varna in več igre ima!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
25.11.2008 0:31:16   
Tina 28
no prav...bom zaključla misijo čveka za danes....lahko noč in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
25.11.2008 3:56:00   
uvuv
Sasa, tvoj junak nima nic punckastih zabic. Baje tem crtastim zabicam pravijo rugby zabice in so za fantke. Ima pa drugace Miha dva punckasta bodija, saj mu jih je zmanjkalo in so imeli za fantke same cudne. Sivi na ovratniku in rokavih so sicer malo volanckasti, pa ni zato nas junak nic manj ceden. V Massachusettsu, kjer zivimo, so homoseksualne poroke legalizirane, tako da ga moramo ze zgodaj zaceti navajati.

Kar zadeva pa user posted image , smo pa mi tako nekako kot Tina. Bolj zalostno. Res se vedno pa polno dojim, tako da se tolazim, da to ni za zmeraj. Vseeno mi gre na zivce, saj sem sicer zelo z veseljem user posted image , zdaj sem pa razocarana gospodinja.

Upam, da vse dobro spite.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
25.11.2008 6:33:29   
Samsa
Dobro jutro.....

Saj veste, kdo kuha user posted image user posted image

Serviram user posted image , poleg pa user posted image pa še nekaj za posladkat user posted image .

Aja, mi mamo pa 5. mesecev in sem važna ko marela ......

Častim še tole: user posted image in user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
25.11.2008 7:04:47   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
No, da se še midva malo javiva. No, danes praznujemo 5. mesecev in smo busy user posted image user posted image user posted image , tako da je šla mami v Cityja po novo srajčko, moške pa pustila doma user posted image user posted image Hvala vsem za čestitke, Luka se vsem iskreno zahvaljuje, Izabeli pa vrača ta mokrega lupčka nazaj user posted image .

Zdaj pa mam, ko včeraj nisem delala klobaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem ..... vse najboljše za mini RD user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 25.11.2008 7:09:22 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
25.11.2008 7:26:31   
Anonimen
jutro mamike...u samsa kake fotke-hvala.kak smo čedniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa hvala za  zajtrk in kavicouser posted image user posted image user posted image ...

aja pa vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 25.11.2008 7:28:37 >

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
25.11.2008 7:39:47   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jutro mamike...u samsa kake fotke-hvala.kak smo čedniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa hvala za  zajtrk in kavicouser posted image user posted image user posted image ...

aja pa vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lej jooo user posted image , nam manjkaš tu.. user posted image user posted image

Hvala za čestitko.user posted image   in za pohvalo za fotke user posted image
Zajtrk in kavico vam pa z veseljem pripravim

Kako pa kaj pri vas?

< Sporočilo je popravil Samsa -- 25.11.2008 7:41:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
25.11.2008 7:53:26   
Anonimen
Dobro jutro

Cestitke Lari za 5muser posted image user posted image user posted image

Moja beyba ni nic vec pridna ponoci(jo bom kar zaspecala),se ves cas zbuja,ji moram 100x dat dudo,potem ji pa ob 6ih nastimam flasko,revici prestradani,pa popije100mluser posted image .Pa ze vceraj sem ji dala okol 11 ih flasko(sem se koncno odpravla prej spat),in gospodicna ni zaspala 2h.Malo cez 1no jo je koncno zmanjkalo,tako da Samsa,bi se vclanla.

Tina in Sasa,res sta obe zelo mladostni,itak pa,zakaj ne bi bili,saj sta se mladiuser posted image .
Mtinca,takega slincka mi se nimamo,je pa v nacrtu.Za GH potrebujes;stolcek,kroznik-majhen,globok(je fino ce je tak,da mu spodaj nalijes vodo,zaradi zadrzevanja toplote),salcko,zlicke(mamo take da spremenijo barvo,ce je prevroce),en kup slinckov,palicni mes.(obvezno),jaz sem kupila 3majhne posodice,da samo za Meri notri kuham...kaj se...aja,otrokauser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.11.2008 7:57:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
25.11.2008 7:57:34   
Samsa

Dobro jutro

Cestitke Lari za 5muser posted image user posted image user posted image

Moja beyba ni nic vec pridna ponoci(jo bom kar zaspecala),se ves cas zbuja,ji moram 100x dat dudo,potem ji pa ob 6ih nastimam flasko,revici prestradani,pa popije100mluser posted image .Pa ze vceraj sem ji dala okol 11 ih flasko(sem se koncno odpravla prej spat),in gospodicna ni zaspala 2h.Malo cez 1no jo je koncno zmanjkalo,tako da Samsa,bi se vclanla.

Hvala user posted image

Ostalo pa, kar si napisala o dudi, je pa čist moja vsakodnevna iz. vsakonočna zgodba ....user posted image user posted image
Glede včlanitve: si sprejeta, da zapolnimo kvoto, saj nam je RMRM ušla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
25.11.2008 8:07:20   
babysolza
Jutrčka!

Grem mal brat. user posted image

živjo babysolza - kdaj prideta z Sabino kej na čvek

Sva hoteli prit ta teden, pa nas je zametlo. user posted image user posted image  Takoj, ko bo mal boljše vreme, prijadrava! user posted image

Puzanje, ritanje, trebuh - mi s tem nimamo problemov, ker smo še vedno najraje na hrbtu. user posted image user posted image  Se ful kotali z boka na bok, potem si pa koleno podstavi, da je slučajno ne bi zaneslo na trebuh. user posted image  Se pa mal poplazi, če jo dam jaz na trebuh, sam hitro ugotovi, da to ni po njeno in se obrne nazaj na hrbet.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
25.11.2008 8:08:53   
Anonimen
Samsa,saj pri nas je duda tudi ze ves cas na sporedu,samo zadnje case spet bolj.Pa zvecer mi ga zacne okoli 22-23h srackat,se zbuja...sem vceraj spet flasko nastimala,preden sem sla spat,pa je tudi ona zaspala,ko se je pa spet zbudila je bilo pa ze mrzlo.Se mi je pa med tem casom kar nekaj bledlo od une flaskeuser posted image user posted image .
Sem se spomnila zdaj,kako je bilo prvi mesec.Sem pumpala na 3h,tamala je jedla na 2h,tako da sem bila cisto zblojena...pa 1x ponoci spet jokca,ji kar dudo v usta porivam,kao,daj ze zaspi...potem pa le pogledam na uro in vidim,da sploh se ni jedla,ker sta bili 2h ze mimouser posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
25.11.2008 8:14:03   
babysolza
Jutri začnemo s korenčkom in se bom spet lahko vključila v kako modro debato o GH

No, mi smo začeli včeraj in je korenček user posted image user posted image user posted image   Bom vseeno probala še ena 2 dni, potem pa gremo na kaj bolj 'užitnega'. user posted image
Sam kašica je pa zakon. user posted image  Riževo smo že zmazali eno škatlo, zdaj pa jemo riž+koruza. user posted image

Anaj - meni je najbolj luštna ta zadnja, je Jaka ta pravi 'jack'. user posted image

RMRM, bravo za Lukasa! user posted image  user posted image  user posted image

Zdej moram pa it pogledat, kaj ustvarja moja miška. Danes se je zjutraj zbudila, ravno ko je šel user posted image  v službo, in mi jo je dal v posteljo - prvič, ker drugače vedno spi v svoji posteljici. Je potem še eno urco pri meni spala, jaz sem pa sam gledala in bla čist blažena. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
25.11.2008 8:14:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Dobro jutro.....

Serviram user posted image tole ne bi,hvala, poleg pa user posted image z veseljempa še nekaj za posladkat user posted image bljak.

Častim še tole: user posted image vav,so mi skoraj oci ven padlein user posted image ja no,a tako zgodajuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
25.11.2008 8:17:31   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Dobro jutro.....

Serviram user posted image tole ne bi,hvala, poleg pa user posted image z veseljempa še nekaj za posladkat user posted image bljak.

Častim še tole: user posted image vav,so mi skoraj oci ven padlein user posted image ja no,a tako zgodajuser posted image

je treba že zgodaj začet.... saj veš tisto, da se dan za roge lovi user posted image user posted image user posted image user posted image , tega se jaz držim, pa Lara  (zgleda ) tudi user posted image user posted image user posted image
Ne vem, če ni danes ponoči podoživljala porod, je tako skakala v vreči, da sem misla, sa se bo kinderpet razpadel user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 25.11.2008 8:20:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
25.11.2008 8:26:59   
Anonimen
Tweetek,dobro jutrouser posted image .Kako ste kajuser posted image ?

Si moram lase pobarvati,imam ze 3d barvo doma,samo se mi ne da,pa se lasje mi izpadajo,kar mi jih pa ostane,pa tamala populiuser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
25.11.2008 8:27:16   
RMRM
Dan

Za tiste, ki ga nimate, pošiljam mal snega

user posted image

Lara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
25.11.2008 8:30:13   
Samsa
ufff... vi ga pa mate... user posted image user posted image user posted image

Pa se je začelo...

RMRM kako ste spali danes? Upam, da fejst user posted image

Pa hvala user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
25.11.2008 8:31:08   
Anonimen
Daj RMRM,nehaj skomine delatuser posted image .

Vceraj potem nisem gledala Bauerja,temvec Yorsko princezo Fergie,kako je sla s skrito kamero v Turciji v domove za sirote,oz.zapuscene otroke...grozne razmereuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
25.11.2008 8:35:52   
Samsa

Vceraj potem nisem gledala Bauerja,temvec Yorsko princezo Fergie,kako je sla s skrito kamero v Turciji v domove za sirote,oz.zapuscene otroke...grozne razmereuser posted image .

To pa čisto verjamem, da je blo grozno za pogledat oz. da so grozne razmere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
25.11.2008 8:43:23   
RMRM
Še mal slikic
Lukas in prvi sneguser posted image
user posted image

kleo, ta je pa samo zate user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!