|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
26.10.2008 8:17:04   
lunca14
Vidim,berem,da nas gre večina jutri na dieto,no vsaj tako malo manj žri sladkarij,kaj pa če gremo skupaj,tko,da se malo bodrimo,pa zapišemo koliko kg je blo in koliko jih bo šlo....tko,da ne bomo same v tem projektu.
Jutro taanikaa,a.s in nayauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.10.2008 8:17:30   
Anonimen
Da ne pozabim
za nazaj za 5 mesecev

nInAzWeRiNa (Teja, 24.5.2008)
tweetek  (Janez, 24.5.2008) 
uvuv  (Miha, 25.5.2008)

za danes za 5 mesecev

tul  (Ožbej, 26.5.2008)
valentina2006 (Matevž, 26.5.2008)
in za 4 m

RMRM (Lukas, 26.6.2008)   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
26.10.2008 8:17:45   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.10.2008 8:19:55   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Da ne pozabim
za nazaj za 5 mesecev

nInAzWeRiNa (Teja, 24.5.2008)
tweetek  (Janez, 24.5.2008) 
uvuv  (Miha, 25.5.2008)

za danes za 5 mesecev

tul  (Ožbej, 26.5.2008)
valentina2006 (Matevž, 26.5.2008)
in za 4 m

RMRM (Lukas, 26.6.2008)   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pridružim čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.10.2008 8:26:58   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z user posted image  sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem."user posted image
Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,...

user posted image user posted image user posted image  za Jerneja.Res nas otroci presenečajo a ne?  AS, tvoj fantek je ZELOOOO pogumen, res.

Hvala za user posted image . Pa nya super za torto, njamiiiiii.

Sem vidla da me je že nya prehitela user posted image user posted image , pa vseeno. Naš Lukas je danes star 4 mesece, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.user posted image user posted image user posted image , enouser posted image sigurno padeuser posted image . Naše dete bo noroooooooooo razvajenouser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.10.2008 8:37:22   
lunca14
RMRM......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga razvajenega škorčka...........ti ga samo razvajaj  ,potlej bo pa on tebeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.10.2008 9:34:50   
Anonimen
l: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem."

user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
26.10.2008 9:37:03   
Anonimen
Pri nas je bila mirna noč. Včeraj zvečer je imela 38,5 vročine, da sem ji dala svečko, potem je pojedla flašo in zaspala. Jaz sem vstajala vsako uro in jo hodila gledat, če je še kaj vroča, ob 2.30 sem jo zbudila,ko sem pogledala, če ima vročino in je pojedla 90 flaše in zaspala nazaj. Jaz pa do 7 na vsako uro vstajala, pa nima več vročine.user posted image Danes je dobre volje, pojedla spet celo flašo, sedaj brez problema spet sama zaspala tako, da upam, da je bila kakšna enodnevna viroza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
26.10.2008 9:37:33   
Anonimen
Čestitke Lukasu za 4.meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
26.10.2008 9:39:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Vidim,berem,da nas gre večina jutri na dieto,no vsaj tako malo manj žri sladkarij,kaj pa če gremo skupaj,tko,da se malo bodrimo,pa zapišemo koliko kg je blo in koliko jih bo šlo....tko,da ne bomo same v tem projektu.
Jutro taanikaa,a.s in nayauser posted image

jaz sem na dieti že kakšnih 14 dni, zaenkrat -1kg, samo se pa ne držim nobene diete čisto po navodilih ampak jem tako, da kombiniram da ne jem mesa in krompirja skupaj ampak če mi paše tisti dan krompir jem krompir in solato, če pa mi paše meso pa jem meso in solato. Za večerje imam ponavadi navadni jogurt. Sedaj si moram pa samo še voljo najti, da začnem še mal migat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
26.10.2008 10:02:46   
RMRM
ninny, super za Emouser posted image user posted image . Kar se pa diet tiče bom pa jaz tud nekako tako kot ti, samo kombinirala, ker nisem ravno tip človeka da bi se ful držala nekih strogih diet, se mi ne dauser posted image . Kar se pa miganja tiče, je pa pri meni bolj težko, ker telovadba z dojenčki je enkrat tedensko, sama pa nisem ravno najbolj disciplinirana da bi doma ne vem kaj delala, na kakšno aerobiko pa ne morem, ker ni varstvauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.10.2008 10:04:27   
Tina 28
Pridne mamice, ki greste na dieto.user posted image

Jaz pa dokler dojim ...sem rekla, da nič hujšanja. Problem pa je v tem, da mam napade lakote pozno zvečer. Takrat, ko bi lohk še brez slabe vesti večerjala, mam okupacijo z Anjo in Nejcem...nekaj na hitro mi pa ne paše, ker rada v miru pojem. Pol se pa najem od 10.00 ali 11.00 zvečer, kar pa sigurno ni dobro. Se bom mogla disciplinirat, pa le kaj malega zataknit, sam kaj ko sem takrat res lačna. Kot bi me možgani šele takrat spomnili, da je treba nekaj pojest, ker mamo prej malo večerno norišnico z uspavanjem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.10.2008 10:07:13   
Anonimen
Čestitke za tini mini roj. dneve.user posted image

Babe žabe, včeraj sem naredila album, ko ga dokončam ,pa error.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma jaz nimam več živcev s temi albumi. Komaj sem si uštimala comp, vse ok, potem pa strežnik jebe na RR.user posted image user posted image user posted image user posted image Bom probala malo kasneje še enkrat.

Mi imamo pa kolcaste noči zadnje dneve. Se je zbudila ob 3:15, kolcala , spucat nosek na baby vac, pojest, zaspat nazaj. Zjutraj ob 7-ih spet kolcanjeuser posted image , se je sesračkala, pojedla, zdej spet spi.user posted image Je imela pa tolk v plenici, da je šlo vse čez in čez.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
26.10.2008 10:12:36   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Pridne mamice, ki greste na dieto.user posted image

Jaz pa dokler dojim ...sem rekla, da nič hujšanja. Problem pa je v tem, da mam napade lakote pozno zvečer. Takrat, ko bi lohk še brez slabe vesti večerjala, mam okupacijo z Anjo in Nejcem...nekaj na hitro mi pa ne paše, ker rada v miru pojem. Pol se pa najem od 10.00 ali 11.00 zvečer, kar pa sigurno ni dobro. Se bom mogla disciplinirat, pa le kaj malega zataknit, sam kaj ko sem takrat res lačna. Kot bi me možgani šele takrat spomnili, da je treba nekaj pojest, ker mamo prej malo večerno norišnico z uspavanjem.user posted image

Tina sploh se ne sekiraj, jaz sem tud prej zvečer jedla vse živo, pa ni blo problema dokler sem dojila, samo zdej ko žal ne dojim večuser posted image  mam pa res občutek, da je trebuh vsak dan večjiuser posted image .
Drugač si pa tko al tko suhicauser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.10.2008 10:36:55   
babysolza
Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem."

user posted image user posted image user posted image  Pameten pobič. user posted image user posted image

Jaz grem pa zdajle nad kup cunj. Spet likat. Kosilo sem pa že skuhala. user posted image user posted image

Punce, a se ta teden kaj dobimo na kakem čveku?

< Sporočilo je popravil babysolza -- 26.10.2008 10:37:12 >

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.10.2008 10:38:05   
mtinca1
Anaj - mene tudi joški sicer ne bolijo (ne bi vedela, kako je med telovadbo ),

enako pri meni.

anaj - slikci "bilo je v maju" - user posted image  user posted image  user posted image  - skomine, skomine...zdaj pa res ne smem več gledat poročnih nekaj časa...

RMRM- Lukas - vse naj naj za 4. mesece user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !

Plavalni tečaj za dojenčke - smo se prijavili, začnemo januarja, juhuuuu!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.10.2008 10:43:33   
lunca14
Plavalni tečaj za dojenčke - smo se prijavili, začnemo januarja, juhuuuu!

user posted image user posted image user posted image ob kateri uri pa maš,a,je tudi v dopoldanskem času kej?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.10.2008 10:45:23   
lunca14
Babe žabe, včeraj sem naredila album, ko ga dokončam ,pa error. Ma jaz nimam več živcev s temi albumi. Komaj sem si uštimala comp, vse ok, potem pa strežnik jebe na RR. Bom probala malo kasneje še enkrat.

Jaz sem pa s takim veseljem pogledala zjutraj na rr,da vidim če mam kako vabilo,ko si rekla ,da boš albbum naredila,pa ničuser posted image user posted image ..........men je tko fajn,gledat fotke vas in vaših otročkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.10.2008 10:46:38   
lunca14
ninny.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ni več vročine in da je vse po staremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.10.2008 10:52:04   
lunca14
taanikaa.........a lahko pridem na kavouser posted image user posted image user posted image .....................user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.10.2008 10:59:33   
Anonimen
user posted image  

< Sporočilo je popravil nya -- 26.10.2008 11:03:05 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
26.10.2008 11:04:43   
Anonimen
Za lušteuser posted image

No, tkole pa uživamo v vozičku

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
26.10.2008 11:08:22   
lunca14

user posted image  

Sory taanikaauser posted image ,grem k nayi na kafe in slastno tooooooortouser posted image ........naya-lahko-pliiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.10.2008 11:10:14   
lunca14

Za lušteuser posted image

No, tkole pa uživamo v vozičku

user posted image

Je pa ko mali medvedekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.10.2008 11:14:25   
lunca14
naya..........kje  si user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?