Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:17:04
|
|
|
|
lunca14
|
Vidim,berem,da nas gre večina jutri na dieto,no vsaj tako malo manj žri sladkarij,kaj pa če gremo skupaj,tko,da se malo bodrimo,pa zapišemo koliko kg je blo in koliko jih bo šlo....tko,da ne bomo same v tem projektu. Jutro taanikaa,a.s in naya
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne pozabim za nazaj za 5 mesecev nInAzWeRiNa (Teja, 24.5.2008) tweetek (Janez, 24.5.2008) uvuv (Miha, 25.5.2008) za danes za 5 mesecev tul (Ožbej, 26.5.2008) valentina2006 (Matevž, 26.5.2008) in za 4 m RMRM (Lukas, 26.6.2008)
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:17:45
|
|
|
|
lunca14
|
iiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:26:58
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem." Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,... za Jerneja.Res nas otroci presenečajo a ne? AS, tvoj fantek je ZELOOOO pogumen, res. Hvala za . Pa nya super za torto, njamiiiiii. Sem vidla da me je že nya prehitela , pa vseeno. Naš Lukas je danes star 4 mesece, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. , eno sigurno pade . Naše dete bo noroooooooooo razvajeno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:37:22
|
|
|
|
lunca14
|
RMRM...... za tvojga razvajenega škorčka...........ti ga samo razvajaj ,potlej bo pa on tebe
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 9:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
l: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem." Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 9:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je bila mirna noč. Včeraj zvečer je imela 38,5 vročine, da sem ji dala svečko, potem je pojedla flašo in zaspala. Jaz sem vstajala vsako uro in jo hodila gledat, če je še kaj vroča, ob 2.30 sem jo zbudila,ko sem pogledala, če ima vročino in je pojedla 90 flaše in zaspala nazaj. Jaz pa do 7 na vsako uro vstajala, pa nima več vročine. Danes je dobre volje, pojedla spet celo flašo, sedaj brez problema spet sama zaspala tako, da upam, da je bila kakšna enodnevna viroza.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 9:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Lukasu za 4.mesece
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 9:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Vidim,berem,da nas gre večina jutri na dieto,no vsaj tako malo manj žri sladkarij,kaj pa če gremo skupaj,tko,da se malo bodrimo,pa zapišemo koliko kg je blo in koliko jih bo šlo....tko,da ne bomo same v tem projektu. Jutro taanikaa,a.s in naya jaz sem na dieti že kakšnih 14 dni, zaenkrat -1kg, samo se pa ne držim nobene diete čisto po navodilih ampak jem tako, da kombiniram da ne jem mesa in krompirja skupaj ampak če mi paše tisti dan krompir jem krompir in solato, če pa mi paše meso pa jem meso in solato. Za večerje imam ponavadi navadni jogurt. Sedaj si moram pa samo še voljo najti, da začnem še mal migat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:02:46
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, super za Emo . Kar se pa diet tiče bom pa jaz tud nekako tako kot ti, samo kombinirala, ker nisem ravno tip človeka da bi se ful držala nekih strogih diet, se mi ne da . Kar se pa miganja tiče, je pa pri meni bolj težko, ker telovadba z dojenčki je enkrat tedensko, sama pa nisem ravno najbolj disciplinirana da bi doma ne vem kaj delala, na kakšno aerobiko pa ne morem, ker ni varstva
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:04:27
|
|
|
|
Tina 28
|
Pridne mamice, ki greste na dieto. Jaz pa dokler dojim ...sem rekla, da nič hujšanja. Problem pa je v tem, da mam napade lakote pozno zvečer. Takrat, ko bi lohk še brez slabe vesti večerjala, mam okupacijo z Anjo in Nejcem...nekaj na hitro mi pa ne paše, ker rada v miru pojem. Pol se pa najem od 10.00 ali 11.00 zvečer, kar pa sigurno ni dobro. Se bom mogla disciplinirat, pa le kaj malega zataknit, sam kaj ko sem takrat res lačna. Kot bi me možgani šele takrat spomnili, da je treba nekaj pojest, ker mamo prej malo večerno norišnico z uspavanjem.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke za tini mini roj. dneve. Babe žabe, včeraj sem naredila album, ko ga dokončam ,pa error. Ma jaz nimam več živcev s temi albumi. Komaj sem si uštimala comp, vse ok, potem pa strežnik jebe na RR. Bom probala malo kasneje še enkrat. Mi imamo pa kolcaste noči zadnje dneve. Se je zbudila ob 3:15, kolcala , spucat nosek na baby vac, pojest, zaspat nazaj. Zjutraj ob 7-ih spet kolcanje , se je sesračkala, pojedla, zdej spet spi. Je imela pa tolk v plenici, da je šlo vse čez in čez.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:12:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Pridne mamice, ki greste na dieto. Jaz pa dokler dojim ...sem rekla, da nič hujšanja. Problem pa je v tem, da mam napade lakote pozno zvečer. Takrat, ko bi lohk še brez slabe vesti večerjala, mam okupacijo z Anjo in Nejcem...nekaj na hitro mi pa ne paše, ker rada v miru pojem. Pol se pa najem od 10.00 ali 11.00 zvečer, kar pa sigurno ni dobro. Se bom mogla disciplinirat, pa le kaj malega zataknit, sam kaj ko sem takrat res lačna. Kot bi me možgani šele takrat spomnili, da je treba nekaj pojest, ker mamo prej malo večerno norišnico z uspavanjem. Tina sploh se ne sekiraj, jaz sem tud prej zvečer jedla vse živo, pa ni blo problema dokler sem dojila, samo zdej ko žal ne dojim več mam pa res občutek, da je trebuh vsak dan večji . Drugač si pa tko al tko suhica
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:36:55
|
|
|
|
babysolza
|
Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem." Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,... Pameten pobič. Jaz grem pa zdajle nad kup cunj. Spet likat. Kosilo sem pa že skuhala. Punce, a se ta teden kaj dobimo na kakem čveku?
< Sporočilo je popravil babysolza -- 26.10.2008 10:37:12 >
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:38:05
|
|
|
|
mtinca1
|
Anaj - mene tudi joški sicer ne bolijo (ne bi vedela, kako je med telovadbo ), enako pri meni. anaj - slikci "bilo je v maju" - - skomine, skomine...zdaj pa res ne smem več gledat poročnih nekaj časa... RMRM- Lukas - vse naj naj za 4. mesece ! Plavalni tečaj za dojenčke - smo se prijavili, začnemo januarja, juhuuuu!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:43:33
|
|
|
|
lunca14
|
Plavalni tečaj za dojenčke - smo se prijavili, začnemo januarja, juhuuuu! ob kateri uri pa maš,a,je tudi v dopoldanskem času kej?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:45:23
|
|
|
|
lunca14
|
Babe žabe, včeraj sem naredila album, ko ga dokončam ,pa error. Ma jaz nimam več živcev s temi albumi. Komaj sem si uštimala comp, vse ok, potem pa strežnik jebe na RR. Bom probala malo kasneje še enkrat. Jaz sem pa s takim veseljem pogledala zjutraj na rr,da vidim če mam kako vabilo,ko si rekla ,da boš albbum naredila,pa nič ..........men je tko fajn,gledat fotke vas in vaših otročkov
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:46:38
|
|
|
|
lunca14
|
ninny............. da ni več vročine in da je vse po starem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:52:04
|
|
|
|
lunca14
|
taanikaa.........a lahko pridem na kavo .....................
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 10:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
< Sporočilo je popravil nya -- 26.10.2008 11:03:05 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 11:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Za lušte No, tkole pa uživamo v vozičku
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 11:08:22
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sory taanikaa ,grem k nayi na kafe in slastno tooooooorto ........naya-lahko-pliiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssss
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 11:10:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Za lušte No, tkole pa uživamo v vozičku Je pa ko mali medvedek .........
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 11:14:25
|
|
|
|
lunca14
|
naya..........kje si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?