Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo pa borke že par dni s hranjenjem zvečer, ker mleka imam premalo. Ampak samo zvečer. Pa zaspala mi je ob 21-ih, smo urco premikali danes že nazaj, zato je šla kasneje spat. In se pozna, ker ni takoj zaspala, nijno zaspat na joški. Zdej sem se pa latila delat album, jutr dobite vabila, mogoče že danes.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:20:45
|
|
|
|
mtinca1
|
imamo drugo cepljenje + prvo RV. verjetno pa je tudi sistematski . tehtajo in merijo pa itak vedno, a ne?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:20:53
|
|
|
|
lunca14
|
ah punce,jaz grem spat,lepo se mejte in se pišemo kaj jutri
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:22:52
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 imamo drugo cepljenje + prvo RV. verjetno pa je tudi sistematski . tehtajo in merijo pa itak vedno, a ne? Ja merijo in vagajo vedno,se pravi,da je drugo cepljenje pri 4,5 mesece,sem bila ziher,da je šele pri pol leta.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:23:34
|
|
|
|
mtinca1
|
sladke sanje lunca, pa da se prebudiš kot nova!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:23:57
|
|
|
|
lunca14
|
didlinaa..........uuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee,nova stran .....si me mal prehitela
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:25:49
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 sladke sanje lunca, pa da se prebudiš kot nova!!! ............sanje,kaj je že to ,ko se zbudim,se pogledam v ogledalo..........ja res bi blo fino,kak nov model naročit ..............no zdej pa res grem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:28:00
|
|
|
|
mtinca1
|
Ja merijo in vagajo vedno,se pravi,da je drugo cepljenje pri 4,5 mesece,sem bila ziher,da je šele pri pol leta. sem pogledala na koledar cepljenja ZA 1. LETO s prospekta in piše: 1. odmerek davica, tetanus, oslov.kašelj, hib, otr.paraliza 3 mesece 2. odmerek davica, tetanus, oslov.kašelj, hib, otr.paraliza 4 do 5 mesecev 3. odmerek davica, tetanus, oslov.kašelj, hib, otr.paraliza 6 mesecev
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 23:30:08
|
|
|
|
mtinca1
|
............sanje,kaj je že to ,ko se zbudim,se pogledam v ogledalo..........ja res bi blo fino,kak nov model naročit ..............no zdej pa res grem sem mislila na POČUTJE, drugače pa NOV MODEL - no mogoče kakšno barvo las, ki je še nisi imela ?!?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 1:26:47
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla mamice Zadnjič sem čist prešpricala misijo tretji del, ker se je mala zbudla, pa tuš pa jest...in ste že ušle na tretji del. Zdaj dva večera, ga pa Anja sračka, saj ko zvečer zaspi...se čez uro zbudi in je do 23.00 bla ko sova...čist budna...vsako polaganje v postelco je blo zlo jokavo in sva obupala...sva se rajš igrala z njo, ker je lažje prenašat .č In je tko, do zdaj trajal, da sem vse prebrala...uf velik je blo . Najprej Tanika...še meni prosim pošlji slikce...zdaj sem si ogledala poročne od Lunce in Anaj..ko sta bli lepi, da me je spet zasrbelo, da bi še sebe tko vidla. Sprožle so tvoje slike, le da jih jaz nisem vidla. Alea: bravo za papcanje. Kar se pa tiče stajice...sem jaz Nejc pri pol leta začela not dajat, ko je samostojno sedel. Pri sedmih mesecih se je že povlekel gor in pol gldal ograjo in kukal ven ter skakal...skoz več seveda. Rad je bil not. Prisegam pa na tako z mrežo, ker včasih padejo ali preveč kolovratjo in na leseni ograji rada rata buška. Jaz sem takrat kupla tufd trdo gobo, jo oblekla in dala na dno...super se je obneslo. Klopatra:...pri nas je tud moj že parkat hotu tko ležalnik dvignit, pa sem bla huda...pol pa koj kva težim...tvoja izkušnja bo sigurno zjutraj za njegov zajtrk kaj se lohk nardi in še dobr, da ste meli srečo...mamice in refleksi AS in Saša...vidve mata pa res lepe obrake...Saša...spominjaš me na sneguljčico in res ti pašejo krajši lasje. AS...otroci so te očitno pomladili. Aja...pa Saša ti men skoz da sem suhica...sem mislila, da si bolj močna...drugače sem si te predstavljala...saj si po obrazu in na sedežni videti manekenka...kot veliko drugih mamic tu gor. Na splošno se mi zdi, da smo tu gor same njami mami, če je kera brala knjigo...same simpatične mrhe ste vse skup. Niny...upam, da pri vas niso ušesa in tud za L.Daisy upam da ne. Ker Nejca je parktat matralo in vemda je hudo. Tudi sama sem mela v srednji šoli oba fejst vneta, ker sem se sredi zime na vlak s kolesom vozila za v šolo. Bolel ko hudič in se bolečine še spomnim. Kar se pa lukne tiče...mamo mi tud talarček zadaj...gladko ko ritka. Anaj: Mene prsi nič ne bolijo..še pri telovadbi ne Kaja...a pol se bom mogla zdaj sama kregat kle gor čez sosede ...bravo za vas...čimmanj stresa pri selitvi ti želim. Mtinca...kero noro čupico ma vaša mala...prava frizurca že..in lihk tko temne očke ma ko naša. Pri Nejcu so mi ble modre všeč, zdaj pa črne Vse, ki sprašujete recepti Dieta...nekaj receptov sem zadnjič naključno najda v albumu neke mis....mamice http://3mdobroki.moj-album.com/ Posvetovalnica ...Teža...7600g, 68 cm. Spet ni nič preverjala samo srčka poslušala. Cepil se pa zdaj za rotavirus nismo, ker je že prevelka. Obrati....odkar mava z Anjo telovadbo vsaka dan mal na tleh na dekci ...se je potrudla in se obrne na trebuh in da tud roko ven. Prej sem jo mela skoz na postli v igralnem..in je zgleda preveč animacije zgoraj in premehka podlaga. Zdaj se obrne na vsaki bolj trdni podlagi...na postli ji pa še na kraj pameti ne pade. Kleopatra...lunca...poskusta na tla dat dekco in kakšne igrače okol..pa jima za začetek mal pomagita...men je uspel.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 1:33:02
|
|
|
|
Tina 28
|
No, zdaj grem pa lahko spat...spucan mam.. se je mal zavleklo...(moj ne vid nobenga dela...tud kar ga prosim, kaj težim...pol šele enkrat nardi...če mu 20 krat rečem in še to na pol ) si pa želim tud jaz mal omare likvidirat...pa ne upam nič stran vržt . Rečmo, da mi je do sedaj uspel vse narest, razeen sebe še nisem do konca zrihtala...lasje so uspel vidt šampon in fen...nohti pa ne...pa se mi ne da zdaj. aja...pa prvič v življenju mam en pasji herpes...čudno, pa saj skoz počivam in sem vsa mirna in nič mi ni treba delat ...pa spim preveč...danes bom spet velik Lahko noč Martina...vam pa voščim dobro jutro, ker ste pametne punce in zdaj sladko spite...in boste to zjutri brale....jaz pa zdaj lovim svojih 5 minut
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 1:41:02
|
|
|
|
Tina 28
|
Še nakaj sem se spomnila GH...babca me je spomnila na maščobo. V glavne jedi sem dodajala par kapljic super olivnega olja...je rekla, da ne smemo pozabit na maščobo in ta je super za dojenčka...to je torej zabela.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 6:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 marjetka....... da bo danes bolje Sem jst kaj vmes zamudila, ker ne vem, kdo tf is Marjetka
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 6:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo dobro jutro in kavica za vse. Jaz sem vstala ob 5h po ta novi uri in pečem torto za brata Lukec kot da bi vedel, je rabil skor eno uro, da je zaspal nazaj. No, upam, da tale premik ure ne bo bistveno vplival - upam, da ne bo že ob 18h tečen za spat. Sem ga dajala zdej zadnji teden okrog 21h glih zarad tega. No, za vse prehlajene, nahodne, bolne pa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 6:40:57
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro,no nam je ratalo spat vsaj do 5.40 .....uh,kok bo dolg dan danes..........kuham jutranjo kavo ....potem pa pod tuš,da pridem k sebi
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 6:42:32
|
|
|
|
babysolza
|
dobro jutro čveke, še dobro, da sem vas zdaj mal prebrala, ker mi ni nič jasno. Pogledam na eno uro - 6.30. Pogledam na drugo - 7.30. Pa na tretjo - 6.30. Halooo? Potem mi pa počasi zašteka, da baje enkrat konec oktobra zamenjajo uro. Anaj - mene tudi joški sicer ne bolijo (ne bi vedela, kako je med telovadbo ), sam še vedno ful čutim izlive in še vedno rabim blazinice, če nočem puščat vsepovsod tega mlekca. Me je kr strah, kako bomo nehali. Didlinaa - meni je tudi Sabina sračkala neki časa, pa sem ji uvedla en popoldanski obrok AM - malo jo podojim, nato pa dam flaško. Tako se ma čas do zvečer narest več mlekca in vsa blažena zvečer kr pade v komo. Nasplošno se mi zdi, da ful lepše je, bolj po normalnih urah (na 2-3 ure), ker prej smo bile popoldne non-stop na joški in mi je šlo že vse skupi na k . Ajde bejbe, se tipkamo. Moram it previt našo malo ritko.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 6:44:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 marjetka....... da bo danes bolje Sem jst kaj vmes zamudila, ker ne vem, kdo tf is Marjetka a ne veš to je ena nova,ki ma dva fajn fanta ažbeta in anžeja,pa en ma že zobeka
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 7:01:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! Hvala za kavo! Nya-kakšno torto pa pečeš?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 7:05:21
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Seveda, da nes premikanje ur-uh, kolk jaz to ne maram . MVse ure treba prestavljat, pa še sedaj moramo bolje preštudirat zaradi obrokov,..no, pa bo že.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 7:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 marjetka....... da bo danes bolje Sem jst kaj vmes zamudila, ker ne vem, kdo tf is Marjetka a ne veš to je ena nova,ki ma dva fajn fanta ažbeta in anžeja,pa en ma že zobeka Aja - zdej mi je potegnilo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 7:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
torta - Nutella
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 7:38:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
torta - Nutella _____________________________ njamsi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 7:42:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem." Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...Tina sem ti poslala slike po mailu...upam da si dobla,če nisem kej zaštrikala... evo od mene...zdej pa zgleda da bomo vstajali ob 6-tih zjutraj po novem in nič več spali...sicer pa se nimam kej za proževat kr spimo bolj kot ne cele noči,s parimi popravki dude ponoč,drgač pa kolkr je blo,je zdej super...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 26.10.2008 8:08:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem." Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,... Ja otroci znajo tudi presenetit,pa zelo pametni so za vse vas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?