|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
25.10.2008 23:19:53   
Anonimen
Mi imamo pa borke že par dni s hranjenjem zvečer, ker mleka imam premalo. Ampak samo zvečer.user posted image Pa zaspala mi je ob 21-ih, smo urco premikali danes že nazaj, zato je šla kasneje spat. In se pozna, ker ni takoj zaspala, nijno zaspat na joški.user posted image Zdej sem se pa latila delat album, jutr dobite vabila, mogoče že danes. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
25.10.2008 23:20:45   
mtinca1
imamo drugo cepljenje + prvo RV. verjetno pa je tudi sistematski user posted image .
tehtajo in merijo pa itak vedno, a ne?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.10.2008 23:20:53   
lunca14
ah punce,jaz grem spat,lepo se mejte in se pišemo kaj jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.10.2008 23:22:52   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

imamo drugo cepljenje + prvo RV. verjetno pa je tudi sistematski user posted image .
tehtajo in merijo pa itak vedno, a ne?

Ja merijo in vagajo vedno,se pravi,da je drugo cepljenje pri 4,5 mesece,sem bila ziher,da je šele pri pol leta.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.10.2008 23:23:34   
mtinca1
sladke sanje lunca, pa da se prebudiš kot nova!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.10.2008 23:23:57   
lunca14
didlinaa..........uuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee,nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image .....si me mal prehitelauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.10.2008 23:25:49   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

sladke sanje lunca, pa da se prebudiš kot nova!!!

............sanje,kaj je že touser posted image user posted image ,ko se zbudim,se pogledam v ogledalo..........ja res bi blo fino,kak nov model naročituser posted image user posted image ..............no zdej pa res gremuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.10.2008 23:28:00   
mtinca1
Ja merijo in vagajo vedno,se pravi,da je drugo cepljenje pri 4,5 mesece,sem bila ziher,da je šele pri pol leta.

sem pogledala na koledar cepljenja ZA 1. LETO s prospekta in piše:
1. odmerek    davica, tetanus, oslov.kašelj, hib, otr.paraliza     3 mesece
2. odmerek    davica, tetanus, oslov.kašelj, hib, otr.paraliza     4 do 5 mesecev
3. odmerek    davica, tetanus, oslov.kašelj, hib, otr.paraliza     6 mesecev

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.10.2008 23:30:08   
mtinca1
............sanje,kaj je že to ,ko se zbudim,se pogledam v ogledalo..........ja res bi blo fino,kak nov model naročit ..............no zdej pa res grem

sem mislila na POČUTJE, drugače pa NOV MODEL - no mogoče kakšno barvo las, ki je še nisi imela user posted image  ?!?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.10.2008 1:26:47   
Tina 28
Ojla mamice

Zadnjič sem čist prešpricala misijo tretji del, ker se je mala zbudla, pa tuš pa jest...in ste že ušle na tretji del.

Zdaj dva večera, ga pa Anja sračka, saj ko zvečer zaspi...se čez uro zbudi in je do 23.00 bla ko sova...čist budna...vsako polaganje v postelco je blo zlo jokavo in sva obupala...sva se rajš igrala z njo, ker je lažje prenašatuser posted image

In je tko, do zdaj trajal, da sem vse prebrala...uf velik je blouser posted image .

Najprej Tanika...še meni prosim pošlji slikce...zdaj sem si ogledala poročne od Lunce in Anaj..ko sta bli lepi, da me je spet zasrbelo, da bi še sebe tko vidla. Sprožle so tvoje slike, le da jih jaz nisem vidla.

Alea: bravo za papcanje. Kar se pa tiče stajice...sem jaz Nejc pri pol leta začela not dajat, ko je samostojno sedel. Pri sedmih mesecih se je že povlekel gor in pol gldal ograjo in kukal ven ter skakal...skoz več seveda. Rad je bil not.
Prisegam pa na tako z mrežo, ker včasih padejo ali preveč kolovratjo in na leseni ograji rada rata buška. Jaz sem takrat kupla tufd trdo gobo, jo oblekla in dala na dno...super se je obneslo.

Klopatra:...pri nas je tud moj že parkat hotu tko ležalnik dvignit, pa sem bla huda...pol pa koj kva težim...tvoja izkušnja bo sigurno zjutraj za njegov zajtrk kaj se lohk nardi in še dobr, da ste meli srečo...mamice in refleksiuser posted image

AS in Saša...vidve mata pa res lepe obrake...Saša...spominjaš me na sneguljčico in res ti pašejo krajši lasje. AS...otroci so te očitno pomladili.
Aja...pa Saša ti men skoz da sem suhica...sem mislila, da si bolj močna...drugače sem si te predstavljala...saj si po obrazu in na sedežni videti manekenka...kot veliko drugih mamic tu gor. Na splošno se mi zdi, da smo tu gor same njami mami, če je kera brala knjigo...same simpatične mrhe ste vse skup.

Niny...upam, da pri vas niso ušesa in tud za L.Daisy upam da ne. Ker Nejca je parktat matralo in vemda je hudo. Tudi sama sem mela v srednji šoli oba fejst vneta, ker sem se sredi zime na vlak s kolesom vozila za v šolo. Bolel ko hudič in se bolečine še spomnim. Kar se pa lukne tiče...mamo mi tud talarček zadaj...gladko ko ritka.

Anaj:
Mene prsi nič ne bolijo..še pri telovadbi ne

Kaja...a pol se bom mogla zdaj sama kregat kle gor čez sosedeuser posted image ...bravo za vas...čimmanj stresa pri selitvi ti želim.

Mtinca...kero noro čupico ma vaša mala...prava frizurca že..in lihk tko temne očke ma ko naša. Pri Nejcu so mi ble modre všeč, zdaj pa črneuser posted image

Vse, ki sprašujete recepti Dieta...nekaj receptov sem zadnjič naključno najda v albumu neke mis....mamice

http://3mdobroki.moj-album.com/

Posvetovalnica
...Teža...7600g, 68 cm. Spet ni nič preverjala samo srčka poslušala. Cepil se pa zdaj za rotavirus nismo, ker je že prevelka.

Obrati....odkar mava z Anjo telovadbo vsaka dan mal na tleh na dekci ...se je potrudla in se obrne na trebuh in da tud roko ven. Prej sem jo mela skoz na postli v igralnem..in je zgleda preveč animacije zgoraj in premehka podlaga. Zdaj se obrne na vsaki bolj trdni podlagi...na postli ji pa še na kraj pameti ne pade. Kleopatra...lunca...poskusta na tla dat dekco in kakšne igrače okol..pa jima za začetek mal pomagita...men je uspel.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.10.2008 1:33:02   
Tina 28
No, zdaj grem pa lahko spat...spucan mam.. se je mal zavleklo...(moj ne vid nobenga dela...tud kar ga prosim, kaj težim...pol šele enkrat nardi...če mu 20 krat rečem in še to na poluser posted image user posted image )

si pa želim tud jaz mal omare likvidirat...pa ne upam nič stran vržtuser posted image .

Rečmo, da mi je do sedaj uspel vse narest, razeen sebe še nisem do konca zrihtala...lasje so uspel vidt šampon in fen...nohti pa ne...pa se mi ne da zdaj.

aja...pa prvič v življenju mam en pasji herpes...čudno, pa saj skoz počivam in sem vsa mirna in nič mi ni treba delatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa spim preveč...danes bom spet velikuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč Martina...vam pa voščim dobro jutro, ker ste pametne punce in zdaj sladko spite...in boste to zjutri brale....jaz pa zdaj lovim svojih 5 minutuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.10.2008 1:41:02   
Tina 28
Še nakaj sem se spomnila

GH...babca me je spomnila na maščobo. V glavne jedi sem dodajala par kapljic super olivnega olja...je rekla, da ne smemo pozabit na maščobo in ta je super za dojenčka...to je torej zabela.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.10.2008 6:38:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

marjetka.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo danes boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jst kaj vmes zamudila, ker ne vem, kdo tf is Marjetkauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
26.10.2008 6:39:59   
Anonimen
user posted image

Evo dobro jutro in kavica za vse.

Jaz sem vstala ob 5h po ta novi uri in pečem torto za brata user posted image

Lukec kot da bi vedel, je rabil skor eno uro, da je zaspal nazaj. No, upam, da tale premik ure ne bo bistveno vplival - upam, da ne bo že ob 18h tečen za spat. Sem ga dajala zdej zadnji teden okrog 21h glih zarad tega.

No, za vse prehlajene, nahodne, bolne pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
26.10.2008 6:40:57   
lunca14
Dobro jutro,no nam je ratalo spat vsaj do 5.40user posted image user posted image .....uh,kok bo dolg dan danes..........kuham jutranjo kavouser posted image user posted image  ....potem pauser posted image pod tuš,da pridem k sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.10.2008 6:42:32   
babysolza
dobro jutro čveke,

še dobro, da sem vas zdaj mal prebrala, ker mi ni nič jasno. Pogledam na eno uro - 6.30. Pogledam na drugo - 7.30. Pa na tretjo - 6.30. Halooo? user posted image user posted image  Potem mi pa počasi zašteka, da baje enkrat konec oktobra zamenjajo uro. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaj - mene tudi joški sicer ne bolijo (ne bi vedela, kako je med telovadbouser posted image ), sam še vedno ful čutim izlive in še vedno rabim blazinice, če nočem puščat vsepovsod tega mlekca. Me je kr strah, kako bomo nehali.

Didlinaa - meni je tudi Sabina sračkala neki časa, pa sem ji uvedla en popoldanski obrok AM - malo jo podojim, nato pa dam flaško. Tako se ma čas do zvečer narest več mlekca in vsa blažena zvečer kr pade v komo. user posted image  Nasplošno se mi zdi, da ful lepše je, bolj po normalnih urah (na 2-3 ure), ker prej smo bile popoldne non-stop na joški in mi je šlo že vse skupi na kuser posted image .

Ajde bejbe, se tipkamo. Moram it previt našo malo ritko. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.10.2008 6:44:05   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

marjetka.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo danes boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne veš to je ena nova,ki ma dva fajn fanta ažbeta in anžeja,pa en ma  že zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.10.2008 7:01:44   
aleksandra silvija
Dobro jutro!
Hvala za kavo!

Nya-kakšno torto pa pečeš?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.10.2008 7:05:21   
aleksandra silvija
Seveda, da nes premikanje ur-uh, kolk jaz to ne maramuser posted image . MVse ure treba prestavljat, pa še sedaj moramo bolje preštudirat zaradi obrokov,..no, pa bo že.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.10.2008 7:17:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

a ne veš to je ena nova,ki ma dva fajn fanta ažbeta in anžeja,pa en ma  že zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajauser posted image user posted image user posted image  - zdej mi je potegnilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
26.10.2008 7:21:15   
Anonimen
torta - Nutella

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
26.10.2008 7:38:45   
aleksandra silvija
torta - Nutella

njamsi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.10.2008 7:42:44   
aleksandra silvija
Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z user posted image  sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem."user posted image
Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,...

Neposredna povezava do sporočila: 398
26.10.2008 8:02:01   
Anonimen
jutro...Tina sem ti poslala slike po mailu...upam da si dobla,če nisem kej zaštrikala...
evo user posted image od mene...zdej pa zgleda da bomo vstajali ob 6-tih zjutraj po novem in nič več spali...sicer pa se nimam kej za proževat kr spimo bolj kot ne cele noči,s parimi popravki dude ponoč,drgač pa kolkr je blo,je zdej super...

Neposredna povezava do sporočila: 399
26.10.2008 8:08:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Včeraj pri večerji je Jernej prosil za mleko. Z user posted image  sva zavzdihnila, ker glede na št. OH mu ni več pripadal, razmišljala, kako mu povedati,...no, mali je razumel, da ne bo šlo in rekel: Mami, saj vem, da ne smem, ker je bel, jaz pa belega ne smem."user posted image
Pač stalno posluša, da ne sme bele moke, belega sladkorja,...

Ja otroci znajo tudi presenetit,pa zelo pametni souser posted image user posted image user posted image za vse vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?