|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
19.11.2008 20:06:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

gorenjske babe žabe------čudovite slike in sklepam ,da je bilo tudi na kremšniti tako fajnuser posted image

smo tako hitele klepetat, da smo na kremšnite čist pozabile user posted image . Je pa bilo lepo in upam da bomo ponovile user posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image

bom zvečer dala še tistih par mojih slikic v album

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.11.2008 20:06:47   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.11.2008 20:09:50   
babysolza
to ni pošteno. user posted image  Ninny, zakaj nisi pršla mal prej gor na RR, da bi jaz obrnila stran? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.11.2008 20:10:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

to ni pošteno. user posted image  Ninny, zakaj nisi pršla mal prej gor na RR, da bi jaz obrnila stran? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.11.2008 20:16:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sofija je tudi čudovita mla dama. Grami in kg- samo ne obremenjuj se s tem.
No, nap ima oblečen enih 7 kg. No, kakšen dkg čezuser posted image .

AS, ja, saj odkar ji špehec očitno raste, se ne več. Danes smo imeli posvetovalnico in se je od zadnjič zredila za 900 g in zrastla za 3 cm, tako da smo vsi zadovoljni. Sedaj bomo pa počasi začeli s korenčkom in jabolki.

Slikice od vseh so super, res so bonbončki ti naši mali. Sem rekla, da bom imela user posted image user posted image user posted image v razmiku 3 let, ampak prej sem se pa ujela pri razmišljanju, da bi prihodnje leto poleti ziher že spet lahko začeli načrtovati... No, in potem v reviji preberem, da se pri nekaterih mamicah zgodi, da ne dobijo menstruacije leto in pol po porodu - jaz je namreč še zmeraj nimam - upam, da ne bo to razlog, da drugo leto ne bi mogli začeti delati na drugem... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.11.2008 20:21:36   
babysolza
No, in potem v reviji preberem, da se pri nekaterih mamicah zgodi, da ne dobijo menstruacije leto in pol po porodu - jaz je namreč še zmeraj nimam - upam, da ne bo to razlog, da drugo leto ne bi mogli začeti delati na drugem...

user posted image user posted image  Jaz je tudi nimam, pa bi tudi drugo leto počasi začeli 'delati' na drugem.

A boš z mano junijčica 2010? user posted image  Zbiram prijave. user posted image  user posted image

Sem šla pogledat fotke. Joj, kolk ste vsi luštkani. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.11.2008 20:34:00   
Samsa

Dan!

Gorenjski čvek uspel user posted image user posted image user posted image . Par slikic za poskušino, ostale pa v albumu. Če katera ni dobila povabila, naj pove user posted image

ostalo komentiram pozneje, pa,pauser posted image

Krasne slikice, mamice in otročki...A jih lahko vidim še kaj?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.11.2008 20:37:18   
Anonimen
RMRM slikice so luštne,vaše kofetkanje uspelo vidimuser posted image ,vaši sončki pa sploh sami mali carteki..

sem pa razočarana ker ste moje DVE prošnji kr tko malo spregledale,ste me kr malo na ignore dale...no pa hvalauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.11.2008 20:39:37   
RMRM
taanikaa user posted image user posted image  glede stola ti ne znam svetovat, ker še sama ne vem katerega bova kupila. Ta druga prošnja pa jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.11.2008 20:40:13   
RMRM
aja, pa še vabila sem poslalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.11.2008 20:42:43   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

sem pa razočarana ker ste moje DVE prošnji kr tko malo spregledale,ste me kr malo na ignore dale...no pa hvalauser posted image

A maš maxi cosi do 9 kg? Pol išči naslednjega do 18 kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.11.2008 20:49:24   
RMRM
Samsa, poslanouser posted image . Sedaj pa pričakujem še tvoje slikiceuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
19.11.2008 20:56:29   
Samsa

Samsa, poslanouser posted image . Sedaj pa pričakujem še tvoje slikiceuser posted image

Hvalaa user posted image

Jaz imam pa kar javni album, več slikic bom pa imela še v nedeljo (oz. naslednji teden), ker imamo krst.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
19.11.2008 21:11:27   
Samsa
A spet čakate v zasedi? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.11.2008 21:28:36   
Samsa
Zgleda, da res ste v zasedi user posted image user posted image user posted image

Jaz grem user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo mirna noč.

Želim vam lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.11.2008 21:39:37   
Kaja08

No, in potem v reviji preberem, da se pri nekaterih mamicah zgodi, da ne dobijo menstruacije leto in pol po porodu - jaz je namreč še zmeraj nimam - upam, da ne bo to razlog, da drugo leto ne bi mogli začeti delati na drugem...

user posted image user posted image  Jaz je tudi nimam, pa bi tudi drugo leto počasi začeli 'delati' na drugem.

A boš z mano junijčica 2010? user posted image  Zbiram prijave. user posted image  user posted image

Sem šla pogledat fotke. Joj, kolk ste vsi luštkani. user posted image

A jo pogrešaš? Jst sem jo imela že ene trikrat user posted image  Tko da se z veseljem prijavljam v klub junij 2010 user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 3466
19.11.2008 21:45:54   
Kaja08
Aja, pa dober večer user posted image

najprej - taanikaa - men je prodajalka v BC rekla, da do 9. meseca naj bi bil otrok v lupinici. Je tud Žiga v bundi ko en zombi....očitno bomo mogl dat bundo dol v avtu, pa fejst z dekco zadekat, da ga ne bo zeblo. No, nam bo dedek mraz prinesel avtosedež (Romerja), uporabljal ga pa še ne bomo tako kmalu....

No, pa da mal povem, kaj se je pri nas dogajal zadnje dni - čakal smo na drekec user posted image  Žigata je gosta hrana čist zabila in zaštofala in je bil revež čist bogi, ker ni mogu kakat. Tko da smo zdej riževo kašico zamenjal s proseno (tudi brez glutena), korenček smo dali na stranski tir in bom zdej delala bučke... Pa komi čakam, da ponucam še eno škatlo Aptamila 1, ker ga resnično prou nič več ne nasiti in bomo prešaltal na Aptamil 2- dons je hotu na 2 uri jest user posted image

kofetkanje - itak, da sem vedno za, ampak sem izbirčna in sem za SUpernovo, ker mi je Citypark BLJAK!! Too much folka...tko da če bo kera kej tle okol hodila, priletiva z Žigijem na kafe user posted image

Ma nč, zdej grem pa spat - me je Žiga čist izmozgal, ker noče več ležat, ampak sedet in pol sediva na tleh, tako da ga jaz podpiram, ker ga itak zanaša na vse strani user posted image

no, lahko noč pa veselo čvekanje user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
19.11.2008 21:58:55   
Anonimen
Ceeeruser posted image

Evo mene,danes bolj pozno,je bilo treba se z mozem kaksno rect.Tipkat ze znam,se pa zna zgoditi da govoriti pozabimuser posted image .

Moja Meri je tooolk pridna,pridno papa,spancka...vse je supercauser posted image user posted image (jo moram pohvalit,kdo jo pa bo).

Vsi bejbiji so lustkani,za polupckat,pomeckat...potem pa nazaj mamicam datuser posted image .
Kofetkanje je uspelo,lustne slikice,Lukas je bil itak blazen med zenami.user posted image user posted image

Taanikaa,kilogrami nimajo nobene veze pri avtosedezih,ravn zaradi tega sem se jaz v soboto skregala z mozem,pa uno prodajalko skoraj nekam poslalauser posted image ,pomembni so meseci.Vsi sedezi so za otrocke nad 9m,razen uni,ki so od rojstva naprej(Concort 0-18).So pa res porazne te lupinice,se do 1/2l ne zdrzijouser posted image .
Upam,da niste ze vse sle spat,ker meni se cveka-pise.

Aja,Lunca,kje je slika nove frzurce?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
19.11.2008 22:05:17   
Tina 28
Ojla

Najprej Gorenjki hvala za dober čvek....ura je kar poletela...smo jih mogle vmes nahranituser posted image . Tudi jaz upam, da bomo ponovile. Naša ta velika bejba bi se lohk mal čvekanja od vajinih dveh srčkov naučila....saj vem, ko bom pa hotla, da bo tiho bo pa skoz govorila.user posted image user posted image .

Slovenka....vem, da ko je utrujena pol mora zaspat...sam nisem pa še pomislila na to, da bi se iz spanja zbudila zaradi preutrujenosti....bomo probal še to...hvala za nasvet.

Tanika....mi smo tud že čist nabasani v lunci...mava pa že na posodo sedež od 0-24 kg, katerega point je, da je obrnjen nazaj, dokler otrok ne tehta 9 kg...potem pa lahko gleda naprej. Nisem pa čist seznanjena s trenci na trgu...tko da za novejše stvari ne bi mogla rečt.

Kaja 08
...naša ma tud težave s kakanjem, sedaj ko uvajamo...korenčka si ji sploh ne upam dati več...banano bi z očmi požrla, pa jo zdaj rajš ne dam, alpa zelo malo...je pa postala jedec...oni bi kar jedla, čeprav ji porcije še odmerjam na malo. Tudi kakec je gost in je čist rdeča s solznimi očmi, ko kaka...boga reva mala.

No danes je mela večerni blues od 19.45 - do 21.15 ..kar hitro, aneuser posted image (prej pa je že pol ure spala)user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.11.2008 22:08:30   
Tina 28
Kleo...a veš da je bil res. Takrat je RMRM ravno na WC skočila...Ninny je pa vozičke naštimala za fotkanje. In je začel Lukas čebljat in se smejat ko navit. SSva se smejali, da ko mamice ni, pa koj v akcijouser posted image . No saj je potem še kar čebljal sto na uro...prov faca...Ema se mu je itak pridružla, naša na svojem prestolu pa je rajš poslušala...se ni hotla vrivat med pogovoruser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.11.2008 22:09:51   
Anonimen
Oj,Tinauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.11.2008 22:17:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...a veš da je bil res. Takrat je RMRM ravno na WC skočila...Ninny je pa vozičke naštimala za fotkanje. In je začel Lukas čebljat in se smejat ko navit. SSva se smejali, da ko mamice ni, pa koj v akcijouser posted image . No saj je potem še kar čebljal sto na uro...prov faca...Ema se mu je itak pridružla, naša na svojem prestolu pa je rajš poslušala...se ni hotla vrivat med pogovoruser posted image

Ze zdaj diplomatkauser posted image .
Sploh ne morem pisat,ker za vsak potrdi,me vrze iz netauser posted image ,nimam pojma kaj je narobe,se je pa vceraj zvecer zacelo.
Zdajle,ko potrdim me bo itak spetuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.11.2008 22:18:47   
slovenka

Ja, bi se najrajši kar prijavila. user posted image Junij mi je super. Bi vsaj lahko spet ponucala majico, na kateri piše 'pridem junija' - ker sedaj je rahla farsa, ker se je naša potem rodila 2.7. Samo moj pa še nič ne ve o tem, da bi bila jaz junijčica 2010 - mu še v glavnem kar šinfam porodnišnico...

Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.11.2008 22:24:17   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Slovenka....vem, da ko je utrujena pol mora zaspat...sam nisem pa še pomislila na to, da bi se iz spanja zbudila zaradi preutrujenosti....bomo probal še to...hvala za nasvet.

Tanika....mi smo tud že čist nabasani v lunci...mava pa že na posodo sedež od 0-24 kg, katerega point je, da je obrnjen nazaj, dokler otrok ne tehta 9 kg...potem pa lahko gleda naprej. Nisem pa čist seznanjena s trenci na trgu...tko da za novejše stvari ne bi mogla rečt.

Kaja 08
...naša ma tud težave s kakanjem, sedaj ko uvajamo...korenčka si ji sploh ne upam dati več...banano bi z očmi požrla, pa jo zdaj rajš ne dam, alpa zelo malo...je pa postala jedec...oni bi kar jedla, čeprav ji porcije še odmerjam na malo. Tudi kakec je gost in je čist rdeča s solznimi očmi, ko kaka...boga reva mala.

No, Tina, pri naši je tako - da se zbudi, ko je prej preveč utrujena šla spat in ni prav jedla, sem pa tudi na RR brala podobne izkušnje drugih - ko so svetovali, da potem dat otroka spat ob 'nerazumni uri', recimo ob 7h. Sem pa tudi sama opazila, da je imela hranjenje ob 2h in 5h, ne glede na to, ali je šla spat ped 20h ali ob 22h.

Tina, Taanika - si predstavljam, da so vam lupinice premale. Naša ima komaj 6 kil, pa je tako nabasana. Smo že vzeli tisti vložek ven, pa še kar z nogicami 'hodi' gor po sedežu v avtu, ko ima predolge noge.

GH - mi smo pa nocoj prvič dali malo zdroba v mlekca, ga je imela ful rada, sedaj pa čakamo, kako bo. Smo pa včeraj prvič dali Milumil 2 in se je kar poznalo, ker je spala do 4h, prej pa je imela zmeraj eno zbujanje okrog 2h.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.11.2008 22:26:17   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ze zdaj diplomatkauser posted image .
Sploh ne morem pisat,ker za vsak potrdi,me vrze iz netauser posted image ,nimam pojma kaj je narobe,se je pa vceraj zvecer zacelo.
Zdajle,ko potrdim me bo itak spetuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kleopatra, najboljše, da se kar navadiš na metodo, da ko napišeš pritisneš ctlr+a in če te vrže ven, potem znova odpreš post in ctlr+v in se bo prilepilo. Mene je tudi že skoraj minila volja biti na tem forumu, ko me je non stop ven metalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.