|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
19.11.2008 14:28:36   
lunca14
Aja pa še važička sem z novo frizurouser posted image user posted image user posted image ,barva pa je ostala nespremenjenauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
19.11.2008 14:29:06   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
19.11.2008 14:55:13   
*anamor*
iiiiiiii kako ste luškani.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
19.11.2008 14:55:31   
*anamor*
lunca uuuuuujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
19.11.2008 14:56:07   
slovenka
No, poskušamo še našo Sofijo prilepiti v manjši velikosti - pa sem dala 320 pikslov, hm... Pa nisem blond, ne vem, kaj je potem user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 19.11.2008 14:57:42 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
19.11.2008 15:01:43   
slovenka
No, zdaj bo:

user posted image

Naša julijka z zamudo. Se vidi, ne? Imate ve že večje korenjake in korenjakice. Same lepe slikice.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
19.11.2008 15:08:28   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

No, zdaj bo:

user posted image

Naša julijka z zamudo. Se vidi, ne? Imate ve že večje korenjake in korenjakice. Same lepe slikice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luškana za popapcat,am jaz sem zaljubljena v bebike res,jaz bi vse mela,pa cartala,pa lubčkala..............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
19.11.2008 15:08:36   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

No, zdaj bo:

user posted image

cartkana navihanka ...full luškana

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
19.11.2008 15:11:17   
*anamor*
no očitno je meni tudi blontna barva skisala možgane kako zmanjšate na shrani.si. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
19.11.2008 15:11:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luškana za popapcat,am jaz sem zaljubljena v bebike res,jaz bi vse mela,pa cartala,pa lubčkala..............user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca, no, saj ti si dokazala, da to resno misliš user posted image Mene tudi ima včasih, da bi jih imela 5, no včasih pa še to komaj obvladam - ampak prvega je več kot slednjega.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
19.11.2008 15:12:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

no očitno je meni tudi blontna barva skisala možgane kako zmanjšate na shrani.si. user posted image user posted image user posted image

anamor - kot so že punce napisale - dodatne možnosti, potem pa tam zmanjšaš nekje pod 400 pikslov - samo ne označi samo številke - moraš še levo v vrstici obkljukat to možnost.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
19.11.2008 15:29:56   
Samsa
user posted image

Evo čmrlike tik preden je zaspala user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
19.11.2008 15:43:11   
*anamor*
ampak jaz nimam nikjer dodatnih možnosti

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
19.11.2008 15:45:09   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

ampak jaz nimam nikjer dodatnih možnosti

pod Brskaj je plusek, tam klikni

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
19.11.2008 15:56:09   
Samsa
ehhh...,spet jaz in moji monologi user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
19.11.2008 16:14:53   
Anonimen
dan...lunca pokaži novo frizurcouser posted image ..ostale pa da ne bom komentirale vse čmrljike in čmrlje posebej,vsi user posted image  so tko šikaniuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
19.11.2008 16:19:02   
Anonimen
eno vprašanje-kdaj lahko dam jst žana v avtosedež -tobija??sej vem da ko mu glava ven čez lupinico že gleda in to..to je vse lepo in prav,ampak problem je v ramenih...pa še bundica gor in ni šanc..do zdravnika smo zadnjič komi prišli k ga vse stiska v ramenih..imam pa od maxi cosija sposojeno lupinico...pismo res
..sedi ne sam ,naklon ima pa tobi bolj malo,pa ga ne upam še dat v sedeža...kaj pa ko bi napolnil 6,mescev??kaj mislite?..sej veste 8500g in 70cm,to so mere pred 14 dnevi zdej je že zihr 9kg ...nevem no..sama vem da mi dete ne sedi,da glava ne gleda ven še čez jajčko problem so ramena,kr je vse ozko-preozko...kaj naj zdej naredim??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
19.11.2008 16:39:55   
RMRM
Dan!

Gorenjski čvek uspel user posted image user posted image user posted image . Par slikic za poskušino, ostale pa v albumu. Če katera ni dobila povabila, naj pove user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ostalo komentiram pozneje, pa,pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
19.11.2008 16:53:25   
alea01
ej mamičkeuser posted image

sofija-prekrasna si
Žiga- fejst velik fanti si že in bratec tudi...mamica je tudi simpatična
Patricia,Jernej Lovro- kaj naj rečem....eden bolj simpatičen od drugega
Lara- tudi ti si prava lepotica

gorenjske babe žabe------čudovite slike in sklepam ,da je bilo tudi na kremšniti tako fajnuser posted image

Lunca....pozabila komentiratuser posted image . tko je.....vročina je bila dva dni.. tam okoli 38,3C... sledil nenaden padec in pikice oz, flekice po trebušku, vratu in rokicah....bili dva dni prisotni pol pa so izginili. En dan je bila tudi driska. Ja, jast tudi mislim, da je bila 6 bolezen....sicer ne čist šolskauser posted image -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
19.11.2008 17:23:19   
aleksandra silvija
 To je bil pa naš Jernej kot dojenčekuser posted image
user posted image

Sofija je tudi čudovita mla dama. Grami in kg- samo ne obremenjuj se s tem.
No, nap ima oblečen enih 7 kg. No, kakšen dkg čezuser posted image .

RMRM--Mmmmmm kakšno kofetkanje!
Čudovite slike.

Punce-mi imamo pa težavo.
Včeraj ni Lovro skoraj nič jedel, je pa veliko bruhal, tudi polival.
Danes pa tudi kar noče jest.
Pa nima vročine, ne driske, zob ni (še). Jedel je okoli 8-ih, pa za ene 2 min ob 11, pa pred 1 urco-malo. Pa še poliva.
Noče žličke, mu tako ali tako ne ponujam v teh dneh, mlekca pa tudi ne najbolj,..
nima soora,....
mah ne vem,...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
19.11.2008 18:56:05   
beyba
Uglavnem najprej vsem lp pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za fotosešne....ma sami princi in prinčipese so teli naši junijčki, so taki angelčki vsi en bol cort od drugega....Ugalvnem vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Gorenke ste melae na bledu res lep dan...

Vsem ki ste prehlajeni pa ki mate težave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje...aleksandra šivilja...pazit morš na dehidracijo....probaj mu dat prekuhano in ohlajeno vodo če bo vsaj pil...vsekakor bi se šla pa js tčimprej pokazat k zdravniku, če že dva dni full poliva in že dva dni bolj malo je skoraj nič....

Kaj sem pozabla...predno sem vas prebrala do konca sem vse pozabila kaj sem vas hotla komentirat....

Uglavnem mi smo mel dans tak lep dan...če bi blo vsdak dan tako, bi prav uživala .... spanje do pol osmih, potem igranje pa obiski, pa spet 3 urno spanje brez joka in bujenja potem sva šli z avtom na loto, spet nič joka, pa potem sprehod, je bla skoz budna pa se ni nič pritoževala v vozičku, pa še v trgovino sva lahko vmes skočile...potem sva skupaj cunje peglale, pa ko e oči prišel smo šli še enkrat ven, je zaspala za pol ure...carskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
19.11.2008 19:53:40   
RMRM
Ojla!

Da sedaj mal pokomentiram, ker prej res ni bilo časa. Najprej vsen bolnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite, pa še mal user posted image user posted image user posted image  za spanje.

Samsa, lonapo, Slovenka in AS - zelo luštni vsi. Sofija je taka princeska, Lara ima krasen stoluser posted image , Žiga pa tako ljubko jeziček kažeuser posted image , AS Jernej je pa tak fletkan navihančekuser posted image , Patricija že velika punca, Lovro pa tud cukr. Upam da nisem katere pozabila.

Sem videla da ste imele debato o velikosti slik, sam sem prepozno šla brat in prilepila gromozanskeeeeee slike, brez zamere, sam jih ne znam popravituser posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
19.11.2008 19:54:37   
RMRM
AS - kakšno frizuro je imel Jernejuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
19.11.2008 19:56:00   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

gorenjske babe žabe------čudovite slike in sklepam ,da je bilo tudi na kremšniti tako fajnuser posted image

smo tako hitele klepetat, da smo na kremšnite čist pozabile user posted image . Je pa bilo lepo in upam da bomo ponovile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
19.11.2008 20:03:59   
babysolza
ola!

Bravo gorenjke, ste čisto pobudo prevzele kar se tiče čvekov! Me osrednjeslovenke smo pa mal začele zabušavat. user posted image  user posted image  No, a bomo kej dale kontro al nič? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.