|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
17.11.2008 16:21:53   
Anonimen
Moram moji punci pohvalit,sta VSE pojedli.Marisa,banano,pol jabolka,korenje in dva piskotka(da dol pades),Tali,zrezek v omaki,pire(sem dala vanj se cvetaco pa sploh ne ve,ker je drugac ne jeuser posted image ).

Ninny,Mojca,hvalauser posted image .Kdaj je ze bilo to,se mi zdi da v prejsnjem zivljenju.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.11.2008 19:05:18   
babysolza
o, kaj vse spite popoldanski spanec? user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.11.2008 19:20:30   
Anonimen
čer...da prvo pokomentiram pa grem pol bat nazaj...najprej KLEO-matr si fejst babauser posted image ,ampak res...pa lepa obleka,pa luštni otročki pa fejst dec pa marisa je tok cart v pončotuuser posted image user posted image user posted image
LUNCA-a Lun pa že kr na kahlo,kolj je lušten goruser posted image ,pa glih fajn za naslont je ta kahlauser posted image user posted image ..svetovn je ko čiča v njejuser posted image ,pa spet pogrešam mamicouser posted image
AS-sem ti že na FB komentirala,tist kraj oOlimje je tud men fajn,pa ste tko luštna družinica...ko pridem kej v vaše konce te pokličem in se dobima...Taki mali frajerček je Jernej,Lovro pa itak sploh user posted image ,pa tak sonček,Patricia pa prava mala missuser posted image
vsem hvala za slikice vsi ste luškaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.11.2008 19:31:02   
Anonimen
..in izvem na koncu da Lun ni čičal v kahli ampak je to stolčekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no stolček je ampak opravil je pa le svoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.11.2008 19:34:40   
alea01
čeeeer bejbike

hvala za pikalone. Tokrat so pomagale, ker driske ni večuser posted image user posted image user posted image . no, naše hranjenje je pa spet v kur.....user posted image . Pa sej bo.... Moram se še navadit, da bo naša pa res manekenka. Ni dvoma...user posted image

hvala za slikiceuser posted image

lunca14- sem tudi jaz mislila, da je kahlicauser posted image . Mu pa fajn paše. A se meni sam zdi, ali so res vsi trije fantje čist tebi podobni. In lepši od tadrugegauser posted image user posted image

kleopatra- čudovita nevesta, čudovit ženin in čudovita hčerkauser posted image . Marisa je pa prava lepotička

didlinaa- Sara je pa tudi že orenk baba..... Sam, men se zdi da tebe pa še ne poznamouser posted image . A bi še kako slikico sebe gor fliknila?user posted image

AS- tvoje i tudi videla, pa ne vem kam it....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.11.2008 20:22:08   
Anonimen
Cauci

Kje pa ste?

Spet sem dala ene slike,ker so mi res fajn.Septembra na pokopaliscu tu pri nas.Jaz zelo rada hodim na pokop.,se mi zdi tak mir,pa zanimivo mi je brati letnice...no in sva sli z Mariso.Tamala je zaspala,jaz sem pa na klopci za njo brala knjigo.(se vidi na zadnji sliki kje sem jaz sedela).Pa cez cas vidim da se izpod vozka premika plenicka.OK, tamala je budna.Vstanem,grem do nje in me skoraj kap.Ker je bil voz na hribcku,se je tamala zbrcala dol.Po prvem soku in ugotovitvi da je z njo vse ok,ni vec nevarnosti,sem se zacela tako smejat....se posebej mi je bilo smesno ker je tako bukavo gledala.Vabila sem poslalauser posted image .

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.11.2008 20:23:29   
Anonimen
Alea,super da tamala vec ne driska,bogicauser posted image .
Taanikaa,Alea,hvala za pohvaleuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.11.2008 20:59:01   
RMRM
kleo, res je luštkana tvoja Mariska. Sam ti si pa tud faca, da slikaš na pokopališčuuser posted image user posted image

Alea, super da ni več driske. Še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo, da bo mal več papcala, drugače smo pa mi tud manekeni za svojih skoraj 5 mesecev, imamo tud samo 6190 g user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.11.2008 21:00:11   
RMRM
AS, da še tukaj pohvalim tvojo krasno družinicouser posted image user posted image user posted image

Tanikaa, kje se skrivaš?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.11.2008 21:02:43   
Samsa
čeeeeeeer babike user posted image user posted image user posted image

Kleopatra hvala za slikice, krasni ste vsi. (p.s. blazno lepa nevesta si bla). Pa kar tako naprej z albumi in vabili user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image , da sta tvoji srčici pojedli, kar si jima pripravila.

alea sam,  da so user posted image pomagale in da driske ni več. Izabela je pa res odločena, da bo manekenka

Didlinaa user posted image user posted image user posted image  za centimetre. ( p.s. Kaj ji pa daješ za jest, da tako raste? user posted image ) Pa full lepe slikice user posted image user posted image

ninny... si se čist nalezla od mene teh monologov

mtinca1 tudi jaz čakam, da se mi vrne pamet, sam očitno bom še nekaj časa čakala user posted image user posted image

lunca14 vi ste pa res čist preveč pridni  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.11.2008 21:05:49   
Anonimen
ninny... si se čist nalezla od mene teh monologov

zgleda da resuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.11.2008 21:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, res je luštkana tvoja Mariska.Hvala,hnala,ji bom povedala. Sam ti si pa tud faca, da slikaš na pokopališčuuser posted image user posted image Saj pravim,meni so pokopalisca super.Ze od nekdaj jih rada obiskujem,prej s Tali,zdaj z Meri.Tu pri nas so pa tako ustimana,se mi zdi bolj kot park.Mene res pomirjajo.Vcasih pravim da parcelo iscem,al pa da bom kar tam ostalauser posted image .

Alea, super da ni več driske. Še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo, da bo mal več papcala, drugače smo pa mi tud manekeni za svojih skoraj 5 mesecev, imamo tud samo 6190 g user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.11.2008 21:14:35   
Anonimen
Samsa,kako pa kaj tvojauser posted image ,a spi?Moja je ze mal pred sedmo zaspala,to je tudi nekaj novega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.11.2008 21:16:49   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Samsa,kako pa kaj tvojauser posted image ,a spi?Moja je ze mal pred sedmo zaspala,to je tudi nekaj novega.

Zaspala je ob 20.30. Kako dolgo? Upam, da čimdlje user posted image user posted image  
Iz sobote na nedeljo je lepo spala, včeraj malo manj, danes pa upam, da bo najdlje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.11.2008 21:17:15   
RMRM

kleo, res je luštkana tvoja Mariska.Hvala,hnala,ji bom povedala. Sam ti si pa tud faca, da slikaš na pokopališčuuser posted image user posted image Saj pravim,meni so pokopalisca super.Ze od nekdaj jih rada obiskujem,prej s Tali,zdaj z Meri.Tu pri nas so pa tako ustimana,se mi zdi bolj kot park.Mene res pomirjajo.Vcasih pravim da parcelo iscem,al pa da bom kar tam ostalauser posted image .

user posted image user posted image

S tem se pa strinjam, da so pri nas večinoma zelo lepo urejena. Tudi v A so bol tko tko. Res ni primerjave. Veš, saj se ful čudno sliši, samo midva sva pa po nagrobnikih brala in iskala lepa imenauser posted image Sploh ker je moj hotel nekaj internacionalnega, da paše v SLO in v A, ker imajo otroci dvojno drž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.11.2008 21:18:40   
RMRM
Samsa, user posted image user posted image user posted image  za Laro, da bo lepo spančkala.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.11.2008 21:19:17   
Anonimen

user posted image user posted image

S tem se pa strinjam, da so pri nas večinoma zelo lepo urejena. Tudi v A so bol tko tko. Res ni primerjave. Veš, saj se ful čudno sliši, samo midva sva pa po nagrobnikih brala in iskala lepa imenauser posted image Sploh ker je moj hotel nekaj internacionalnega, da paše v SLO in v A, ker imajo otroci dvojno drž.

Pri nas,sem mislila tu v Nemciji.user posted image
Kako pa.da imajo dvojno drzavljanstvo,a je tvoj avstrijec?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.11.2008 21:21:08   
RMRM
aja, sori, sem te narobe razumela. Meni pa v A sploh niso všeč, ker so brez robnikov in brez zaključkov, ne vem no, se mi zdi pri nas lepše.

Ja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.11.2008 21:21:44   
Anonimen
Samsa,od kot pa si,in kot vidim si ze od 2005 na RR,ampak postov imas pa malo.Pa koliko si stara,pa kako je ime tvoji mami,bratom,kaksno imas perilo.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.11.2008 21:22:59   
Anonimen
Pa koliko si stara,pa kako je ime tvoji mami,bratom,kaksno imas perilo.....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
17.11.2008 21:23:01   
RMRM

Samsa,od kot pa si,in kot vidim si ze od 2005 na RR,ampak postov imas pa malo.Pa koliko si stara,pa kako je ime tvoji mami,bratom,kaksno imas perilo.....user posted image

user posted image user posted image user posted image , ti si pa direktna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.11.2008 21:25:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kaj se pa ti smejes,pejt raje moj britof pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.11.2008 21:25:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image , ti si pa direktna user posted image user posted image

Ane?
No Samsa,a bouser posted image ?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.11.2008 21:26:51   
Anonimen

Kaj se pa ti smejes,pejt raje moj britof pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sem pogledala, najprej mi ni bilo jasno kaj hočeš povedatuser posted image đe dobro, da sem prišla potem sem prebrat zakaj se greuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.11.2008 21:28:38   
Anonimen

sem pogledala, najprej mi ni bilo jasno kaj hočeš povedatuser posted image đe dobro, da sem prišla potem sem prebrat zakaj se greuser posted image

Ja,da je tamala skoraj dol padla,jaz pa v Victoriji Holtuser posted image .Kaj si pa ti mislila,kaj pomenijouser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.