|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
17.11.2008 13:25:28   
Anonimen
Pikapoke niso prevec pomagale,saj je jedla,ampak s tezavo.

Lunca,kaj?,a je to kahlica,pa tako ze sedi...in,je kaj naredil?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.11.2008 13:31:57   
Anonimen
Alea, sam da ni kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image user posted image

A veste da sem jaz tako pozabljiva ratala, odkar sem rodila.user posted image Berem berem, pa pozabim za eno minuto kaj sem prebrala.user posted image

No, mene še en stroj čaka za prat. Ma ne moem verjet kolk cunj mam zadnje čase.user posted image Prej sem hotla tamalo dat spat, pa je mal čičala pri meni...bruhuuuu slina s sirčkom.Spet preoblečt...user posted image

Zdej bom pa mal slik dala na RR. Končno. Ampak ne v album, ker mi še vedno ne gre. IE ne morem uporabljat, ker mi viruse nalaga, v Mozzili pa ne morem.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.11.2008 13:39:30   
aleksandra silvija
Zdej bom pa mal slik dala na RR. Končno. Ampak ne v album, ker mi še vedno ne gre.

Meni tudi ta album nagajauser posted image , spet ne morem od Lunce slik odpret-jaz bi jih prej narisala kot odprlauser posted image

Sem pa dala naše slikce na FB-recimo, da so tam vidneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.11.2008 13:44:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Joj sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker mislite,da je tole kahlica,pa ni,to je tak stolček v katerem lahko že sedi,če samostojno drži glavo.Ampak je pa tud opravu svoje,je tud on mislu,da je to kahlicauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.11.2008 13:44:40   
Samsa
Nič babike, grema midve še na sončka, vas pa zvečer berem.

Lep dan želim user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.11.2008 13:45:01   
Anonimen
user posted image
Smejko!
user posted image
Policaj me čuva:)

user posted image
Pasem kravice
user posted image
Kričim

user posted image
Tud gungat se že znam

user posted image
Pasem kravice
user posted image
Lepo zinem
user posted image
Kopamo se že sede (špricamo, brcamo...)
user posted image
Moja 2 zobika

user posted image
Sem bla tolk lačna, da sem hotla vzet žlico, v zahvalo pa dobila flesko na nosuser posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 17.11.2008 13:49:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.11.2008 13:46:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Joj sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker mislite,da je tole kahlica,pa ni,to je tak stolček v katerem lahko že sedi,če samostojno drži glavo.Ampak je pa tud opravu svoje,je tud on mislu,da je to kahlicauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, ta je pa dobra.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.11.2008 13:47:27   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Zdej bom pa mal slik dala na RR. Končno. Ampak ne v album, ker mi še vedno ne gre.

Meni tudi ta album nagajauser posted image , spet ne morem od Lunce slik odpret-jaz bi jih prej narisala kot odprlauser posted image

Sem pa dala naše slikce na FB-recimo, da so tam vidneuser posted image

Ko odpreš vabilo imaš spodaj kodo,ki naj bi jo klinil,da ti odpre album,če jaz tako nardim mi tud ne odpre albuma,me vrže na začetno stran,če pa to kodo skopiram in si jo nato prenesem v guglu,pa mi odpre almub-probaj.Men je tud skoz štekalo,potem sem ga mal zafrknila,pa dela.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.11.2008 13:49:47   
Anonimen
lonapo-kako sta si podobnauser posted image

alea user posted image user posted image user posted image za Izabelo

Ninny - če želiš se lahko zmenimo en dan, pa jaz peljem na Bled

ja če imaš prostor za naju dve, lahko

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.11.2008 13:49:50   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image ja ampak sarči je pa res zakon,bejbika in poluser posted image user posted image user posted image user posted image ,če naš zvisi pri lani,ki mu je najbližja,se javiva pri vasuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.11.2008 13:50:06   
Anonimen
nič,lakota pridem kasneje prebrat do konca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.11.2008 13:53:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image ja ampak sarči je pa res zakon,bejbika in poluser posted image user posted image user posted image user posted image ,če naš zvisi pri lani,ki mu je najbližja,se javiva pri vasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zmenen.

Albume drugih jaz lahko gledam, skopiram kodo in je to to. Jaz svojega albuma ne morem niti ustvarit. IE ne smem imet sploh odprtega, ker mi virude nalaga.user posted image Zadnjič se nama je računalnik sesul, še dobro da je blo zaščiteno kar se tiče slik. Drugo je šlo pa v maloro.user posted image
No prek Mozzile pa mi javlja napako in meče iz RR-ja. Toliko o tem novem prenovljenem RR-ju.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.11.2008 13:58:22   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lonapo-kako sta si podobnauser posted image

alea user posted image user posted image user posted image za Izabelo

Ninny - če želiš se lahko zmenimo en dan, pa jaz peljem na Bled

ja če imaš prostor za naju dve, lahko

Ninny, po moje ne bo problema, sej ti tud že uporabljaš marelo za Emo, a ne? Pol mislim da ne bo problema in se lahko zmenimo, da mal izkoristimo te lepe dni.

Sarčica je pa res cukr user posted image user posted image user posted image , sploh na tazadnji slikciuser posted image user posted image

pa Lun je tud tak fletkan "buhtlček"user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da je v usta zelo podoben Eneju, a se motim? V glavnem vsi trije so user posted image user posted image user posted image .

Sedaj grem pa še škratke od AS pogledat na FB, pa pol komentiramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.11.2008 14:00:55   
mtinca1
Didlinaa
A veste da sem jaz tako pozabljiva ratala, odkar sem rodila. Berem berem, pa pozabim za eno minuto kaj sem prebrala.

jaz tudi. že itak nisem tip, ki bi si ekstra dobro na pamet zapomnila stvari (logika je moja boljša vrlina). že z otroškimi pesmicami mam probleme, jih 100x slišim, potem pa sama probam mal zabrundat, pa zmanjka besedila user posted image ; čakam, da pride nazaj prednosečniška pamet! user posted image .

HEI
mtinca ko boste spet v našem koncu le povej pa se zmenimo za kako kavo, OK?

imaš ZS - mogoče se nam pa res kdaj uspe dobit. bi blo fino.

lunca
Ampak je pa tud opravu svoje,je tud on mislu,da je to kahlica
user posted image .

lonapo - lepe slikce od Žigata user posted image  user posted image  user posted image .
didlinaa - Sara je prava bejba, luštna in igriva user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.11.2008 14:28:33   
Anonimen
Lustkana Sarauser posted image .

Sem se malo igrala na albumu,pa mi je ratalo 2sliki nastimat v subu.Zdaj,ko sta pa ze si jih lahko ogledate.Sem poslala vabila...upamuser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.11.2008 14:31:06   
RMRM
a jaz pa nisem tvoja prjatlcauser posted image user posted image , jaz bi tud slikice gledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.11.2008 14:32:32   
Anonimen
RMRM,ne vem ce vam nisem poslala na mail vabila,se se ucim.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.11.2008 14:39:27   
lunca14
Kleopatra..........user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se ti učiš,kar tako naprej,samo ne samo dve fotke ša kako dodajuser posted image ...................ja tamale sta res user posted image user posted image user posted image ,ti  je pa tavelika na drugi fitki zelo tebi podobna,tamala pa uživa v varnem naročju,svoje velike sestrice................mami lahko si ponosna nanjouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.11.2008 14:42:46   
RMRM
kleopatra, sem dobila slikice, obe sta ZELO luštkani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.11.2008 14:43:07   
Anonimen
Lunca,saj pravim da sem se samo malo igrala,pa mi je ratalo.Daj povej,kako vas dam v imenik,na ZS.Pa kam si ti dobila vabilo,e sploh si,da niso slucajno javne.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.11.2008 14:47:48   
lunca14
A veste kaj moj danes dela???????....................nadzira montažo centralne in barva svojo delavnico v zeleno barvo in marvo marelice,kok bo mel lepo delavnico,zelena je njegova barva,marelca pa je moja,na sredi ene stene na zeleni,pa ima še tri zlate črte-šponsko,najlepša delavnica v celi dolini.DRug mesec pa začneva barvat še po hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...........tako,mislim,da počasi isteka moj čas na rr,ker se bo kmalu kdo zbudil,potem pa grem po maja,pa dirkamo na telovadbo,pa hitr luna spat,pa eneja spat,pa mogoče grem potem še jaz na fitnes,tako,da vas obiščem enkrat okol desete ure.Lepo preživite popoldan,z nasmeškom na ustih,z sončkom v rokahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.11.2008 14:50:18   
Anonimen
Daj Lunca pocakaj,povej kako dam vas v imenik,pa kam si dobila vabilo,ali pa ti RMRM,pliiis.
Pa hvala no,za unauser posted image he,he.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.11.2008 14:52:20   
lunca14

Lunca,saj pravim da sem se samo malo igrala,pa mi je ratalo.Daj povej,kako vas dam v imenik,na ZS.Pa kam si ti dobila vabilo,e sploh si,da niso slucajno javne.

SEm dobila na meijl,če pa hočeš na zs.pa imaš spodaj pod svojim postom,spodaj ikone in pod tisto,ki hočeš da dobi tvoje slike,klikneš kontakt,in ko boš naslednjič pošiljala albume,greš potem na rr prijatelje in bomo tam vsi,ki si jih pritisnila na kontakt.Upam,da znaš razbrat kaj moraš narest iz tega mojga govornega šmorna,se vidi,da zadnja leta delam samo še buci-buci.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.11.2008 14:53:49   
lunca14

Daj Lunca pocakaj,povej kako dam vas v imenik,pa kam si dobila vabilo,ali pa ti RMRM,pliiis.
Pa hvala no,za unauser posted image he,he.

VIdiš,kaka frendica semuser posted image ,sem počakala in ti napisala navodilauser posted image ,pa itak mi je noga zaspalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.11.2008 14:57:14   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!