|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
14.11.2008 9:27:37   
Samsa
konec dremanja.. je že budna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.11.2008 9:28:23   
Samsa
oooooo tudi meni je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image
z monologi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.11.2008 9:30:14   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

Drugače pa moj nikoli ne zaspi sam. Niti zvečer. Se takoj poskuša obrnit in afne guncat če ni nikogar zraven pa čeprav je prej utrujen za popuser posted image . Pravijo da dva nista enaka in je res tako. Naša ta velika je vedno zaspala sama brez problemov. Še zdaj je ni treba silit v posteljo. Mali nam bo pa zgleda pokazal vetra user posted image

To me je zanimalo...hvala user posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.11.2008 9:31:08   
aleksandra silvija
as moje slikce so javne... ti le poglej...
ups, pa res. pogledala-user posted image user posted image user posted image
pa še eno krasno gospodično imateuser posted image user posted image user posted image user posted image

samsa-hvala za včerajšnjo pikalono, pa zajtrk

spanje user posted image   res deluje uspavalnouser posted image , še najbolj na mojega možauser posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.11.2008 9:32:24   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

spanje user posted image   res deluje uspavalnouser posted image , še najbolj na mojega možauser posted image

user posted image user posted image user posted image  dobro poznam tudi to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.11.2008 9:36:27   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image  dobro poznam tudi to user posted image user posted image user posted image

jaojao zakaj mi je to že tko znanouser posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.11.2008 9:38:55   
aleksandra silvija
Tako mamice.

Moj prosti čas se je uztekel že nekaj časa nazajuser posted image .
Moram it kej nardituser posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.11.2008 9:39:59   
HEI
Dejte pomagat punce: Kaj bi kuple svojim user posted image  za Dedka Mraza, če bi lahko kupile nekaj (igrače) ZA 34€??? Mogoče tega pametnega kužka od Fischer Price-a??? Ima ktera kako boljšo idejo?

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.11.2008 9:40:17   
Samsa
gremo delat....
sam najprej moram delodiš najt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.11.2008 9:41:17   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

Dejte pomagat punce: Kaj bi kuple svojim user posted image  za Dedka Mraza, če bi lahko kupile nekaj (igrače) ZA 34€??? Mogoče tega pametnega kužka od Fischer Price-a??? Ima ktera kako boljšo idejo?

Ni slaba ideja

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.11.2008 9:56:09   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Evo, sem dodala Mihata v profil. Ga moram spet malo pofotkati, sem se malo polenila.

user posted image  kaj je luškan, ma pa hudo frizurco! user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.11.2008 10:02:53   
polly80
pozdravček junijke!

vita spi,pa da vas pozdravim..user posted image vas že dolgo nisem brala,danes sem na hitro malo preletela,pridne,ste že čez 100user posted image

vsem user posted image user posted image user posted image za mesečnice,za danes,naprej in nazajuser posted image

mi smo okuser posted image le časa premalouser posted image

kengoru-mi uporabljamo,ker vozek je zanjo največji bav bavuser posted image ,v kengoruju pa pridnauser posted image

spalno vrečo-uporabljamo,ker se razbrca ponoči

spanje-kakor kdaj,dva dneva nista istauser posted image ,niti dve nočiuser posted image

GH- se še dojimauser posted image ,sem pa začela z malo banance,to ima rada,drugo bomo začeli drug teden,sicer sma pa že stari 5 mesecev in 1 teden,tako da bo treba počasi začet

menstruacije-še niuser posted image

jajčko še uporabljamo,ker nam je še dost velika,smo bolj drobni,
no pa mere za seznam,sma imeli posvetovalnico 2 dni nazaj,pa dobili 2.pikico,bla pridna,ni jokalauser posted image :
5.mesec:
6300g
64cm
OG: 40cm

zobkov še nimamo,kar se mi zdi superuser posted image user posted image user posted image

ok,tolko od mene in lep pozdravuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.11.2008 10:18:19   
sasa.vracko
Jutro

No, ni glih jutro, vstali smo ob 7.30, telovadili in zdej že spimo, bo verjetn kako urco, ker je pa danes zelo kmalu vstal in to ni v njegovi navadi, ponavadi pred deveto ne odpremo oči. user posted image  Glede spanja, kot sem že rekla, sem mu sinoči dala riževo kašico 210 ml!!!! Pa se je zbudil že ob 4h zjutraj!!!! user posted image  zgleda, da ga ni pretirano nasitila, jaz res ne vem kaj naj naredim, ker je prej skoz spal v kosu od 20.30 do 6h al pa še dlje...user posted image  Vreme me spravlja v obup, skoz nekaj kaplja, jaz bi pa ful rada šla mal z vozičkom se preluftat in skočla mal v trgovino zraven, po drobnarije, ker velik itak ne morem z vozičkom vlečt, grrrrrrrrrrr!
Mi zdej pač ne preostane drugega kot, da se spravim likat, namesto da tle gor visim. Sem pa dala tud nekaj cunj prat... za kosilo bom pa kar makaronflajš z mletim mesom naredila in zeleno solato, je ful na izi in takoj fertig. Pa ful me jezi, ker tamal popoldne ne zaspi pred 14. uro, včeraj je celo ob 15h in potem vleče dreto najmanj dve uri (zgleda da vreme tud vpliva nanj) in potem je seveda trda tema in spet ne moreva ven...user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.11.2008 10:22:13   
Anonimen
Dobro jutro vsem

Nimam casa pisat,sva bolj pozno vstali,me caka kup dela,pa v trgovino morva.Zdaj so pa zacele banane ucinkovati,se vceraj ni nic pokakala,pa se vedno vsaj 2x.Saj se matra,a ne gre.Tako da danes banana odpade.Kaksne imate pa izkusnje z melono,jo mislim danes dat,samo se bojim da je ne bi se bolj zaprla.
AS,poslji mi mail za slikci.

Pa pa.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.11.2008 10:25:22   
Anonimen
Oj,Sasa.Moja je tudi ob 4ih jedla,ampak mi je cist prav,da za cez dan nadoknadi.Ne zastopim pa P,zakaj tako odsvetujejo GH pred 6m,se z GH so ponoci lacni,kako bi sele bilo samo na AM ali dojeniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.11.2008 10:27:41   
aleksandra silvija
Dejte pomagat punce: Kaj bi kuple svojim za Dedka Mraza, če bi lahko kupile nekaj (igrače) ZA 34€??? Mogoče tega pametnega kužka od Fischer Price-a??? Ima ktera kako boljšo idejo?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819

bc novičke- ta kužek bo od 15.11 do 31.12. za 16.90 E.
pa zraven npr. še http://www.soncek.si/si/fisher-price-l7950-pojoca-knjiga-novo-govori-slovensko-i5565.shtml

recimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.11.2008 10:29:39   
lunca14
Hvala za pikapoke in skrb,noč je bila kar v redu,ga je samo zvijalo po trebuhu,bruhal pa na srečo ni,in nima vročine,zjutraj je mal bruhnu in je živahen,no ne kot običajno,pa je pol manj,kot bi,amoak vseeno vsaj nekaj poje.Tako,da upam,da smo iz tahudega venuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.11.2008 10:32:09   
Samsa
A ste mogoče poskusile s kapljicami BIOGAIA, če so otročki zaprti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.11.2008 10:34:05   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Hvala za pikapoke in skrb,noč je bila kar v redu,ga je samo zvijalo po trebuhu,bruhal pa na srečo ni,in nima vročine,zjutraj je mal bruhnu in je živahen,no ne kot običajno,pa je pol manj,kot bi,amoak vseeno vsaj nekaj poje.Tako,da upam,da smo iz tahudega venuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Supeeeer

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.11.2008 10:34:44   
Anonimen

Mislis da jih imajo tudi v Nemciji?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.11.2008 10:36:28   
Anonimen
Lunca,user posted image user posted image user posted image user posted image ,to,da pije in je,je dober znakuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.11.2008 10:42:44   
lonapo
lunca - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res sem vesela da ste boljše!

Nya- mene tud bolj mal komentirate, pa se sploh ne sekiram...nima smisla, smo preveč hitre s tipkanjem, da bi nam zneslo vse pokomentirat, pa mal skleroze mamo še iz nosečnostiuser posted image -vsaj jest.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.11.2008 10:49:18   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mislis da jih imajo tudi v Nemciji?

mislim,da
evo ti link http://www.biogaia.si/index.cfm?A6F61F62BCDD485EBDB0DF88895F25E8 , ker vem da to je marsikater pomagalo, ko je bil otrček zaprt

< Sporočilo je popravil Samsa -- 14.11.2008 10:53:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.11.2008 10:54:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

lunca - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res sem vesela da ste boljše!

Nya- mene tud bolj mal komentirate, pa se sploh ne sekiram...nima smisla, smo preveč hitre s tipkanjem, da bi nam zneslo vse pokomentirat, pa mal skleroze mamo še iz nosečnostiuser posted image -vsaj jest.

jaz imam spomin luknjast ko švicarski sir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.11.2008 11:04:18   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj,Sasa.Moja je tudi ob 4ih jedla,ampak mi je cist prav,da za cez dan nadoknadi.Ne zastopim pa P,zakaj tako odsvetujejo GH pred 6m,se z GH so ponoci lacni,kako bi sele bilo samo na AM ali dojeniuser posted image .

Oj, se strinjam s tabo, men tud ni jasno, sicer res še ne poje veliko GH, pa vseeno... jaz sem mu začela postopoma vsakih par dni sadne kašice uvajat, ko je bil blizu 5 mesecev, zdej bo pa že kmalu 6, pa ni nekega extra napredka. user posted image  Dans mu kuham krompir, cvetačo in korenje, to moje je življenje... user posted image  to ma kar rad, mu bom počas še popoldansko malico na žličko uvedla, bom vidla rezultate. Kleo, po moje melona bolj odpira kot zapira,  vsaj če po sebi sodim user posted image , drugač pa jaz mojemu tamalmu, če ne more kakat dam čaj od komarčka in janeža (Hipp) in ponavad kmal učinkuje. Fajn nakaufiri v trgovin!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.