|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
13.11.2008 22:34:39   
mtinca1
uvuv
Sam da ne bo lawyer, tko kot starsi.

a potem si bla do zdaj ti ena taka Ally McBeal (mislim samo poslovno, ne osebno)?

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.11.2008 22:35:49   
mtinca1
uuuu, nekdo je pa odprl 100. STRAN, Jeeeeeee!
ooooouuuuujjjjeeeeeaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.11.2008 22:35:57   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

uvuv
Sam da ne bo lawyer, tko kot starsi.

a potem si bla do zdaj ti ena taka Ally McBeal (mislim samo poslovno, ne osebno)?

user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.11.2008 22:36:06   
HEI
čeeer mamičke...
matr zdele bi pa najraj popipiripipi user posted image user posted image

Me je že dvakrat vn fliknl ko sem mela cele litanije napisane. Grrrr....

Evo tkole:
Alea hvala za vabilo. Sem si pogledala slikce. Izabela je ta prava šmekica. Ni čudn da fantje v vrsti čakajo user posted image  Zdej je še en kandidat večuser posted image user posted image
Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas. Da čimprej ozdravite in da bi bilo čimprej vse v najlepšem redu.

Nove slikce sem dodala za ta firbčne. Da boste vidle kako zgledam (čeprav je fotka tkotko ker je slikala naša petinpolletna nadebudnica) pa eno od mojga user posted image  pa še eno od tamalčkov (sej veste ne morm da nebiuser posted image )

Jst bi tut prosila Kleo za fotke na irenan77@gmail.com če lahko prooosim??

Spalna vreča: mi brez nje ne mormo spat čeprav je prevelika. Zavihala sem rokavčke in je super. Ta veliko sem imela v vreči skoraj do četrtega leta. Eni otročki pa vem da je ne prenesejo.

Kengurujček: razmišljam o nakupu ker bo verjetno pozimi lažje it na sprehod pa po opravkih. Ta večja je januarska in smo jo imeli v nahrbtniku.

Ja pa še to-glede lulčka: meni so v porodnišnici rekli naj ga kr lepo pri miru pustim in ga nikamor ne vlečem user posted image  Moj je pa obrezan tko da mi glih ne more pomagat. Bom preverila na naslednji posvetovalnici konec meseca.
No moja kolegica je pa dala sinčka pri treh letih in pol obrezat in je bil fuuuul bogi, pa jokal je da to ni njegov luli. Božček....
A katera razmišlja o tem?

Verjetno sem kaj pozabilauser posted image  komentirat. Grem v mižule.... Nočko

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.11.2008 22:37:01   
mtinca1
sasa, tako mi dihaš za ovratnik.... komaj bežim s posti pred tabo!user posted image .

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.11.2008 22:37:20   
uvuv
Punce, lahko noc! Mi bomo pokonci se ure in ure.

Sasa, imam rosnih 30. Sem mislila, da mi bo zoprno, ko nisem vec dvajsetletnica, pa je ravno nasprotno.

Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.11.2008 22:37:32   
sasa.vracko
No, zdej pa res grem počas...user posted image  user posted image  ja, pajade spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.11.2008 22:40:10   
uvuv
Tako nekako kot Ally McBeal sem/bom, samo daljse kikle nosim.

Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.11.2008 22:40:11   
HEI
Sem vedla da sem neki pozabla: sasa jst bi tut kkšno tvojo slikco rada vidla user posted image

anamor si OK al si zbolela? user posted image user posted image user posted image  zate

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.11.2008 22:41:54   
sasa.vracko
uvuv - js sem tud 30, pa se tud ne sekiram...user posted image
HEI - super luštni ste vsi štirje, moje slikce dobiš v kratkem na mail, ko mi ga boš zaupala... user posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.11.2008 22:43:51   
sasa.vracko
uvuv - slikce please! tvoje in od Mihija in tvojga lawyerja po možnosti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.11.2008 22:44:54   
Anonimen
Hej,ste lustniuser posted image user posted image user posted image ,pa mail sem ti poslala.

Bom sla pa jaz tudi pocasi spat,me ze oci bolijo.
Lahko noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.11.2008 22:45:29   
mtinca1
HEI - user posted image  user posted image  user posted image  - super luštna družinica ste!!!

pa še Lunca na tebe sem se spet spomnila in ti pošiljam še en kup pikapok - morajo pomagat!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zdaj grem pa tud jaz spat. Lahko noč vsem..... user posted image  user posted image .

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.11.2008 22:51:46   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

uvuv - js sem tud 30, pa se tud ne sekiram...user posted image
HEI - super luštni ste vsi štirje, moje slikce dobiš v kratkem na mail, ko mi ga boš zaupala... user posted image

poglej v mojem prejšnjem postu kjer Kleo prosim za fotke user posted image

zdej pa res kidam.... moj že celo uro tuki zravn "smrduha" user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.11.2008 22:53:26   
HEI
joj sm smotana user posted image  
hvala hvala vsem

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.11.2008 22:56:06   
uvuv
Evo, sem dodala Mihata v profil. Ga moram spet malo pofotkati, sem se malo polenila.

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.11.2008 23:17:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Evo, sem dodala Mihata v profil. Ga moram spet malo pofotkati, sem se malo polenila.

Joj je srckanuser posted image user posted image user posted image .
Jaz se kar okol skacem,namesto da bi bila ze na morjuuser posted image .

(odgovor članu uvuv)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.11.2008 6:33:51   
Samsa
Dobro jutro po ponovno svetli noči, zgleda da moji čmrliki najbolj paše polna luna (takrat vsaj spi) user posted image user posted image user posted image
Samo za vas user posted image in user posted image

Bravo za 100-ko  user posted image user posted image user posted image , sem ravno včeraj študirala, če bo padla user posted image

Zdaj grem pa nazaj brat, ko ste tako veliko naklofale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.11.2008 6:48:50   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

matr zdele bi pa najraj popipiripipi user posted image user posted image

Me je že dvakrat vn fliknl ko sem mela cele litanije napisane. Grrrr....

če pišeš tak dolg post, je najbolje, da preden ga oddaš, da ga skopiraš in če ti slučajno gre v franže, ga pol sam prilepiš

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.11.2008 6:49:40   
Samsa
grrr že spet hočem ob napačni uri čvekat  in imam monologe user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 14.11.2008 6:50:41 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.11.2008 7:05:06   
Samsa
Nekaj me zanima: a ve čez dan svoje čmrlje uspavate ali zaspijo sami od sebe?
Moja bolj redko zaspi sama od sebe user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.11.2008 7:06:30   
Samsa
jaz sem pa res zakupla polovico strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.11.2008 7:27:03   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Nya- kdo te ignorira , pogrešamo tvoje poste!

Prej sm en dolg post napisala, pa se je sam baby solza javla, da me je pogrešala

Jaz mislim, da te vse pogrešamo, ker imaš vedno kake dobre domislice in super nasvete. Ta prava tršica. user posted image user posted image  Moje zapestje je po tvoji zaslugi še skoraj čisto ok! user posted image user posted image  Tako da zdaj pa kar nazaj in pridno čvekaj z nami!

saša: kje pa, zadnjič ni mogla počakat pol ure da bi Luka jedu, ker se ji je tako mudilo in nas je morala peljat domov...ji ni pomoči

No, pa sta že dve. Moji tašči je Logatec preveč daleč, da bi prišla na obisk (prbl. 40 km), ko pa mi pridemo tja, pa mora peč kruh, pa it v trgovino, pa...user posted image user posted image  Potem se pa čudi, zakaj vsi vnukci obožujejo nonota in ne toliko nje. user posted image  user posted image

Saša, koliko ste spali? Sabina se je zdaj spet 2 noči zbudila okrog 4.30, sem ji včeraj zvečer poleg dojenja dala še 60 ml AM, pa ni nič pomagalo. Popoldne se tudi jokca pri dojenju, pa vidim, da je mleka dovolj, sam ona ne bi vlekla. A je možno, da ji mleko ni več dovolj in tako kaže, da bi še kaj drugega? user posted image
Razmišljam, a bi ji uvedla najprej riževo kašico al prej korenček, neki bo očitno treba. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.11.2008 7:32:03   
babysolza
no naša je danes zvečer pojedla 240ml kašice po flaški. Dosegl ismo rekord v hranjenju

user posted image  user posted image  user posted image

Ooooo, Alea, ura je ja čez deveto zvečer?! A zdej mata s tvojim drug termin, ko je zimski cajt?

user posted image  user posted image  user posted image

Moj mi je šel pa prej zvečer gume menjat na avtu, pa ga še ni nazaj, jaz ne vem kje on še zdejle gume menjava...

user posted image user posted image  No, koliko časa jih je menjaval? Jaz sem bila preventivno kar zraven, da ne bi gume na kako pivo stekle. user posted image  user posted image

No, toliko zaenkrat. Moja piža počasi odreka pokorščino. user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.11.2008 7:48:07   
Samsa
gledam svojo čmrliko, ki trenutno spi in zgleda kot angelček, a ponoči, ko je imela žurko, sta ji pa še sam rožička falila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.